- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Fino ti je mozak ispran. Ako je netko ostecen u Mamicevom kriminalu, ostecen je Dinamo -- sto presude i govore. Vase uprave svoju nesposobnost skrivaju iza Mamica i kriminala
A te priče "oštećen je samo Dinamo" možeš prodavati samo glupim ljudima. Ne treba dalje od toga da B ekipa igra u prvoj ligi. Toga nema ni u Uzbekistanu.

Dok nestrucna ulica vodi klupsku politiku, do tad ce se gubit od Gzire, Tobola... Slabljenjem Mamica pocinje Dinamov "uspon". Sa jednom opaskom, Mamic je postavio temelje. Dobre temelje. Sad se gradi na njima. On je osudeni kriminalac, to je cinjenica. Medutim, to sto je on napravio, ulica nije. Modrica spave u Madridu, Ljubicic je dobro otvorio sezonu, Baturina i Brkljaca su u Dinamu. Kako to?

Zbog takvog načina razmišljanja nam je država tu gdje je.
Inače "ulica' je preuzela Hajduk kad je klub bio pred gašenjem nakon što ga je politika potpuno uništila. Danas je taj isti klub financijski stabilan.

Trenutno 2:0
Edit: pogledaj seriju A i Barcelonu.

Zbog takvog načina razmišljanja nam je država tu gdje je.
Inače "ulica' je preuzela Hajduk kad je klub bio pred gašenjem nakon što ga je politika potpuno uništila. Danas je taj isti klub financijski stabilan.
Financijski stabilan kažeš?
Taj dug je sad ohoho veći.
Za vrijeme Tuđmana, svi sportovi i svi nogometni klubovi, uključujući Hajduk su se obilato financirali javnim novcem
Dok je bilo Tuđmana i javnog novca, Hajduk je bio konkurentan
Nako zatvaranja pipe, Hajduk ide dole, a Dinamo zahvaljujući sjajnim prodajnim transferima ostaje evropski konkurenatan
Budimo realni, ni Tuđman ni Canjuga nisu ništa napravili od Dinama, tj. kak se već zvao onaj drugi klub koji jesu bili a nisu
Uzlet Dinama je počeo sa Zdravkom, i sve kaj su postigli je zahvaljujući njemu i dok je njega budu i dalje među financijski najuspješnijim klubovima Europe.
Pa vi pjevajte borbene...

Ma da je kralj Tomislav bio skloniji Hajduku Dinamo ne bi vidio niti 1 naslova u posljednjih 15 godina. Sve je to zbog toga.
Nema to veze sa pogrešnim načinom upravljanja klubom. Koji kod svake promjene u 10ak (Naš Hajduk) godina je hvaljen (a bilo ih je 3-4), da bi bio poljuvan čim dođu novi i uvijek su prethodni (oni hvaljeni) krivi i sad su ovi savršeni i rade pravi posao.
Umisle da jedan ili dva poluigrača bogovi (barem dok ne odu besplatno ili u konkurenta ) i da sa njima mogu pokoriti sve do Karpata.
Hvale se da su nekaj pošteni, bla, bla, al...pogledajte kaj rade ti i takvi "navijači"...
Opet blokade važnih prometnica
To nisu navijači, to su teroristi - zapela curica na respiratoru.
Hm, jel to ta demokracija kraj propagiraju HST-ovci??
Zašto batinama na sve kaj vam nije po volji??
Smetam vam taj i takav football manager?? Pa, odite to onda riješti sa njim.
Nemojte mene i ostale normalne ljude uvlačiti u vaše borbe.
Kaj smo vam mi krivi?
Da nije bilo brze intervencije snaga MUP RH, moglo je mnogo toga poći po zlu? Napad na policiju je napad na državu i svakog njenog građanina.
Nije bitno koje je boje huligan. Huligan je huligan. Nema opravdanja za nasilje.
Nulta tolerancija na bilo kakvu vrstu nasilja.
Smetam vam taj i takav football manager?? Pa, odite to onda riješti sa njim.
Nemojte mene i ostale normalne ljude uvlačiti u vaše borbe.
Kaj smo vam mi krivi?
Da nije bilo brze intervencije snaga MUP RH, moglo je mnogo toga poći po zlu? Napad na policiju je napad na državu i svakog njenog građanina.
Nije bitno koje je boje huligan. Huligan je huligan. Nema opravdanja za nasilje.
Nulta tolerancija na bilo kakvu vrstu nasilja.
Jel moguće da se zaziva Dambrauskasova ostavka? Meni je to nakaradno i ako se misli išta ostvariti (osvojiti prvenstvo kroz 2-3 sezone) onda je otpuštanje trenera radi par poraza (od kojih je jedan nebitan, i 2 realno očekivana) užasno glup potez.
To je ovako jedan objektivni komentar, nisam navijač Hajduka.
Jel moguće da se zaziva Dambrauskasova ostavka? Meni je to nakaradno i ako se misli išta ostvariti (osvojiti prvenstvo kroz 2-3 sezone) onda je otpuštanje trenera radi par poraza (od kojih je jedan nebitan, i 2 realno očekivana) užasno glup potez.
A kak osvojiti prvenstvo ako postoje očekivani porazi?
Koji su to? Od onog koga se želi skonuti sa trona, Dinama?
Ne postoji trener koji može sa tom ekipom Hajduka osvojiti prvenstvo, jednostavno je to nerealno očekivati, tako da smjene trenera i bilo kojih funkcionera istog tog kluba je samo mazanje očiju javnosti i provođenje volje vlastitih navijača.
Da su rekli da im je cilj u idućih 20-30 sezona uzet prvenstvo to bi bilo realna prognoza, ali to navijači ne žele čuti, nitko tko voli Hajduk, ali to je surova realnost.
meni je totalno glupa ta politika tjeranja trenera nakon par neuspjeha (općenito u svim sportovima) - umjesto da nekome daju šansu na dulji period...
well, it's sport - you win some, you lose some... ne možeš stalno pobjeđivat...
gluplja mi je bila odluka da ne traže odgode nekih utakmica zbog gustog rasporeda, a mogli su...
Ne postoji trener koji može sa tom ekipom Hajduka osvojiti prvenstvo, jednostavno je to nerealno očekivati, tako da smjene trenera i bilo kojih funkcionera istog tog kluba je samo mazanje očiju javnosti i provođenje volje vlastitih navijača.
Da su rekli da im je cilj u idućih 20-30 sezona uzet prvenstvo to bi bilo realna prognoza, ali to navijači ne žele čuti, nitko tko voli Hajduk, ali to je surova realnost.
Upravo to, samo neki ljudi to ne kuže.
Čitam dosta nedavno vijesti i vidim da je u Japanu umrla baba u 115. godini života.
Onda sam odjednom shvatio da sam zapravo mlad (za današnje pojmove).
Pa si mislim, ta je baba preživjela i svjetske ratove, i industrijske revolucije, itd...
Znači, mlad sam još pa mi predstoji dug život (bar pola godina te babe i ja sretan) pa i postoji šansa da za svoga života doživim događaje poput: elektrana s održivom net positive nuklearnom fuzijom, ljudsku kolonizaciju Marsa, smislena kvantna računala, teleportaciju, nastajanje umjetne inteligencije, itd.
Ali jedno znam sigurno da neću doživjet: da Hajduk osvoji 1. HNL
Pa Villareal pobogu.
Klubu a i momčadi za veliki rezultat treba stabilnost, a stabilnost donosi trener.
Slažem se, ali koji poraz je nebitan?
Uzvrat protiv Vitorije.
Uzvrat protiv Vitorije.
Nebitno ako gledaš rezultat kako je završilo i prolaz ali (nadam se da neće biti) možda najvažnija utakmica sezone. A da nije bio poraz dobilo bi se još malo na koeficijentu (nacinalnom) pa ni u tom pogledu nije nebitno.
Za samopouzdanje DA!

Za samopouzdanje DA!
Prolazom se dobivaju klubski bodovi, pobjedama nacionalni. U trenutku kad se radi ždrijeb gleda se koeficijent koji je u tom trenutku veći.
To je tako složeno zbog ovih iz jakih liga (čitaj bogatih zemalja) pa tako teoretski ako npr. Bayern igra kvalifikacije on će zbog klupskog koeficijenta sigurno biti nositelj. No što ako igra klub koji je tek ušao u Bundesligu? Opet će biti nositelj zbog velikog nacionalnog koeficijenta.
Recimo da Brighton bude predstavnik Engleske u konfederacijskoj ligi njegov koeficijent bi bio 0 jer nije igrao europske utakmice valjda 30 godina. Trebao bi biti u zadnjem šeširu. Tome su doskočili s nacionalnim koeficijentom pa bi Brighton bio nositelj bez obzira što mu je klupski koeficijent 0.
Za samopouzdanje DA!
edit: kolega gore me preduhitrio
Sve je to točno i u redu. Samo što imaš problem što zbog malog koeficjenta lige HNL-u je i svaka pobjeda bitna.
Jer npr. ove godine nitko iz HNL-a osim prvaka nije se mogao natjecat za skupine EL. Tako da je bitno.
Barem bi trebalo biti Hajduku i ostalima koji će vidjet naslov jednom u 15 godina, ako.
Pa Villareal pobogu.
Klubu a i momčadi za veliki rezultat treba stabilnost, a stabilnost donosi trener.
Klubu stabilnost donosi novac, sve ostalo su floskule.
Hajduk nema novac nema ni stabilnost.
Kako bi Srbi rekli prosto ko pasulj.
Valdas zaslužuje posebni dio posta, čovjek ima mana, to smo već vidili i komentirali, ali ovako studioznog taktičara mi ne možemo više nać na tržištu, bit će tu još lošijih predstava i kikseva poput onih iz pule ili koprivnice, ali ovo je trener iza kojeg treba stat. Bitna je stvar i da ga igrači prate, vidi se da ima njihov respekt i to je ključni dio uspjeha da postoji respekt ekipe prema treneru i obrnuto. Osobno mislim da je sposoban izvuć maksimum iz ove ekipe i da je na jako dobrom putu za ono šta nas čeka u budućnosti, pogotovo tu mislim na iduću sezonu koja je u mojoj glavi još od prošle godine označena kao vrhunac ove ekipe i cjelokupne garniture, kako u domaćem prvenstvo tako i u europi
Ne triba se zamarat šta će drugi napravit, treba dobit naše preostale utakmice, a ako slučajno dobijemo pomoć izvana super, ako ne onda nikome ništa, nastavit radit dalje, na lito napravit korekcije kadra i krenit u novu sezonu na isti način kao šta cilo vrime igramo pod valdasom
Lipa su vremena ispred nas, imamo stabilnost na katu i terenu, imamo vođe i jebačke karaktere, jaki smo, a mislim da ćemo bit još jači i da će sve ovo bit samo bolje i bolje, a mi trebamo nastavit podržavat ekipu, slat "pozitivne" vibre i disat kao jedno jer samo zajedno možemo doć do onoga šta svi želimo i čekamo
https://www.index.hr/sport/clanak/valdas-dambrauskas-vise-nije-trener-hajduka-objavljeno-i-tko-ce-ga-naslijediti/2393986.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Nimalo me ne čudi smjena trenera. Villarreal, Dinamo, Šibenik su utakmice koje su pokazale da je Hajduk nakon vodstva svaki put zatvarao utakmicu pa na kraju izgubio jer ne znaju igrati povučeno. Trener koji Livaji ne može objasniti da mora sudjelovati u obrani (ili ga preseliti na klupu), koji ne vidi da između Grgića i Krovinovića ima rupu od 30m, kojem se igra svodi na to da stoper dugim loptama traži centarfora (koji to nije)... nema što tražiti u Hajduku. Možda on i ima nogometno znanje ali ne može postići da ga igrači slušaju, to je isto ko da ga i nema. Dok Hajduk ne dovede tiranina, ništa od rezultata.