Ni u najoptimističnijim snovima nisam se nadao ovakvom rezultatu i jako mi je žao što nisam moga gledat prijenos.
NAPRID BILI !!!
Ni u najoptimističnijim snovima nisam se nadao ovakvom rezultatu i jako mi je žao što nisam moga gledat prijenos.
NAPRID BILI !!!
Čestitke Hajduku na 40000 aktivnih članova.
GNK jedva skupi nategnutih 10000 članova(u "najboljim danima" pod čizmom ZM) sa cijelim radim kolektivom, omladinskom školom, te roditeljima, rodbinom .....svih tih koji egzistiraju u nekom smislu prema GNK. Još su i te brojke vjerojatno lažne...
Čestitke Hajduku na 40000 aktivnih članova.
GNK jedva skupi nategnutih 10000 članova(u "najboljim danima" pod čizmom ZM) sa cijelim radim kolektivom, omladinskom školom, te roditeljima, rodbinom .....svih tih koji egzistiraju u nekom smislu prema GNK. Još su i te brojke vjerojatno lažne...
Imao je i Ebsfleet Utd, među prvim internetski upravljani klub, a iduće godine ni 10% ih nije obnovilo članstvo. Bitno je svake godine obnoviti to članstvo što svakako želim Hajduku.
Večeras veliki derbi, nadam se dobroj utakmici.
Teško da takvo što uopće postoji za hnl.
Mislim da nije ruka. A 11 godina krivit suca nema smisla. Moraš biti bolji i pobijedit. Nije dovoljno imat 'nsjbolje navijače' i igrat na srce. Neutralni sam promatrač sa simpatijama prema Hajduku
Utakmicu gledam samo radi Ćorića.
Sve je sudac kriv jel ?
Gubite i to jos na poljudu
edit: cemu td ?
4:0 ? idemo po jos
Pa i Fernandez se s pravom ljuti jer nije bio faul i još žuti dobio. Sad znam kakav sam ja kad gledam svoju seosku ligu. Za svaki gol i prekršaj mi kriv sudac, ali istina je daleko.
*Ajd bar je trener Hajduka realan i nisu mu krivi suci
jel netko zna gdje nabavit kartu za Maccabi? Nisam iz Splita, ali bi dosao na utakmicu. Buduci da sam od Splita dosta udaljen zanima me dali postoji nacin kupnje online karte ili ako ima neko kolega forumas iz Splita da bi pomogao u nabavi karte?
Dobar rezultat na poluvremenu. Mislim da i 1-1 nas vodi dalje. Ajde barem malo svjetla nakon debakla protiv Dinama i Rijeke.
Dobar rezultat na poluvremenu. Mislim da i 1-1 nas vodi dalje. Ajde barem malo svjetla nakon debakla protiv Dinama i Rijeke.
kojom logikom, prijatelju? kojom?
kojom logikom, prijatelju? kojom?
Krivo, tek sad vidim da su izgubili 2-1. Ja sam mislio da je 2-2 bilo. Ah, samo pobjeda i ništa više.
Kalinića prodat pod hitno, moja baba bi bolje branila od njega.
Kakav glupi gol. Fakat su se našle dvije retardirane ekipe, koja god prođe bit će kanta za napucavanje.
A Ćosiću dignuti spomenik.
ne može ovo proć bez baklji nikako. ekipica sa okolnih brdesa sišla malo navijat
Kalinića prodat pod hitno, moja baba bi bolje branila od njega.
Ne diraj mi Kalu
Ima tu igrača kojima nije mjesto u Hajduku. Ko zna zbog čega igraju.
Ima tu igrača kojima nije mjesto u Hajduku. Ko zna zbog čega igraju.
Kako zbog čega??? Pa znaš onu: Nema veze bez veze
Naši igrači nemogu hodati više. Samo čekaju kraj.
Naši igrači nemogu hodati više. Samo čekaju kraj.
A bome i ja jedva čekam kraj jer koliko su pali lipo me strah
Evo gotovo. I da sad ispadnu, ovo je njihov maksimum. Nema ljutnje, fakat.
Ispali! Izvođenje penala baš i nije bilo najbolje.