- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo da vidim kakvog ste misljenja za jadranski derbi , ko ce dobit ? Realno ? Ja sam iz Rijeke i navijam za Rijeku , nisam nikakva ARMADA il sta god . Mislim da bi Rijeka mogla tuč Hajduka jer smo doma a i bolje stojimo od Hajduka trenutno ;) Zivjeli ajduhovci
Ajmo da vidim kakvog ste misljenja za jadranski derbi , ko ce dobit ? Realno ? Ja sam iz Rijeke i navijam za Rijeku , nisam nikakva ARMADA il sta god . Mislim da bi Rijeka mogla tuč Hajduka jer smo doma a i bolje stojimo od Hajduka trenutno ;) Zivjeli ajduhovci
Kao navijač Hajduka (ne Torcidaš), mislim da Hajduk ima jako male šanse, jer im nema ko igrat, a trenutno najbolji igrač nam je suspendiran zbog crvenog, tako da... Nadam se da će bit kakve takve igre, da bude gledljivo zbog nogometa
neznam koliko bi treba biti lud da čitam i zamaram se izjavama djeltanika "kluba" lokomotiva
sve osim rijekine pobjede bi bilo čudo, al eto opet ću se nadat nećemu, ka i uvik
edit: evo klub je počea sa aplikacijama, hajdukova tipkovnica
dobar rad
jad i bijeda.
http://www.hrhb.info/content.php?r=2211-Hajduk-ljubav-koja-ne-prestaje
Za sve navijače,bez obzira za koga navijali!!
HULIGANI U ODIJELIMA!!!!!!!
Izgleda da će biti veselo u Hajduku ove sezone. Doveli su Slovenca za trenera, a on se opako obrušio na igrače (nakon loših igara tijekom priprema):
I nije u pitanju jel u pravu (sigurno je), no tek je došao, pa bi ovakvim agresivnim pristupom mogao okrenuti cijelu ekipu protiv sebe...
Za ovog slovenca mi se čini da je prevara, i da nema veze s pravim trenerom. Nakon Brbe i Burića mislim da će aktualna garnitura ponovno napraviti par koraka unatrag.
To što on govori istinu odmah nije za trenera? Eh taj dalmatinski mentalitet...
To što on govori istinu odmah nije za trenera? Eh taj dalmatinski mentalitet...
A slušaj, ja sam za to da mu se da prilika. Mada po meni nisu uopće trebali minjati Burića, istina je da je imao loših i dobrih utakmica, ali ako se trener minja svaku sezonu, jebo ti to.
Bez muke nema nauke. A u Hajduku sigurno neće biti još dugo vrimena ukoliko se treneri i dalje budu minjali kao na pokretnoj traci..
Burić nije radio čuda ali nije ni podbacio. Osvojio je 3. mjesto s lijepom prednošću pred Lokomotivom, u kupu dogurao dok nije naletio na Dinamo. Sve je to maksimum trenutnog Hajduka. Ja ga ne bih mijenjao.
U Sinju s treceligasem 0:1.
Loše se piše Hajduku u Vinkovcima, gdje tradicionalno loše prolazi. Očekujem pobjedu Cibalije

http://www.vecernji.hr/nogomet/hajduk-bolji-od-junaka-a-lulic-se-vratio-iz-sampdorije-u-osijek-1098648
Loše se piše Hajduku u Vinkovcima, gdje tradicionalno loše prolazi. Očekujem pobjedu Cibalije
Na tragu mojih strahova. Prognoza - pobuna svlačionice i Slovenac je bivši do zime...
http://www.vecernji.hr/nogomet/hajduk-bolji-od-junaka-a-lulic-se-vratio-iz-sampdorije-u-osijek-1098648
Na tragu mojih strahova. Prognoza - pobuna svlačionice i Slovenac je bivši do zime...
Podsjeća me na ono kad je Mihajlović tjerao svoje da pjevaju himnu. Demagogija. Deri se ti na igrače kad ne dodaju dobro, a ne tko je se kome naklonio ...
, pa baš i ne. Zadnji put su izgubili prije 6 g. , a gledajući skor protiv ostalih klubova(recimo Zagreb,Osijek,Istra,Lokomotiva) u gostima Vinkovci ispadaju jedno od lakših gostovanja(li-la ka Slaven). Jedina dva lakša gostovanja od Vinkovaca su Split(ako se uopće može nazvat tako) i Zaprešić.
Ma kakva pobuna, bit će kao i svake godine. Euforija velika do zime kada ćemo ispat iz EL. Kasnije sve ide svojim tokom. Dinamo prvi, Rijeka broj 2 i mi treći.
Pa ovo je očajno, kakve greške. Pa ovo se ne viđa ni u drugoj hnl.
Ajde barem je 2-1. Na kraju 2-2, svakako dobar rezultat. Kako su katastrofalno igrali.
2-2 odlican rezultat

Po mom jako loša igra je prikazana ali kako je moj stariji izjavija "kako je počelo dobro je i završilo"
Lakša ozljeda Stipice dobra je vijest za Hajduk - sad više nema dvojbe da se Kalinić vraća na gol. To će sigurno dati dodatnu sigurnost obrambenim igračima, što je jako važno za susret s Ukrajincima.

Nije fala Bogu on se samo malo odmara i sad bi triba bit spreman za nove pobjede.

Bijele se bijele vrhovi planina....
Sad se samo ne opustit na Poljudu i nadat se dobrom ždrijebu dalje.....

Fantastičan rezultat Hajduka, stvarno su me ugodno iznenadili!
Nisam bio u prilici gledati prijenos, ali prema najavama sve je slutilo na katastrofu, jer baš svi su tvrdili da su Ukrajinci iznimno neugodan protivnik.
Baš zato treba biti oprezan i ne opuštati se kao da je sve gotovo. Sigurno će i oni u uzvratu promijeniti pristup, ali to će biti prilika za Hajduk da im uvalja još koji gol iz kontre, a onda će doista biti gotovo.
Fantastičan rezultat Hajduka, stvarno su me ugodno iznenadili!
Nisam bio u prilici gledati prijenos, ali prema najavama sve je slutilo na katastrofu, jer baš svi su tvrdili da su Ukrajinci iznimno neugodan protivnik.
Baš zato treba biti oprezan i ne opuštati se kao da je sve gotovo. Sigurno će i oni u uzvratu promijeniti pristup, ali to će biti prilika za Hajduk da im uvalja još koji gol iz kontre, a onda će doista biti gotovo.