protiv uniree sam prvi put bio na poljudu, bio sam na moru reko ajd da odem sa rođakom.
stvarno je bila nezaboravna atmosfera.
Taka atmosfera na Poljudu nije bila godina, pravu utakmicu si odabro kad ces otić gledat Hajduka :)
protiv uniree sam prvi put bio na poljudu, bio sam na moru reko ajd da odem sa rođakom.
stvarno je bila nezaboravna atmosfera.
Taka atmosfera na Poljudu nije bila godina, pravu utakmicu si odabro kad ces otić gledat Hajduka :)
Goool!!!
A tuge majko mila :(
Opet ono isto odlicno jedno poluvrijeme drugo ih nema nigdi. Subasicu svaka cast na obrani penala, ali sta taj moze zas*at to je nevjorojatno. Nisam se nada pobjedi pa cak ni remiju, ali nakon 1. poluvremena sam ocekiva pobjedu. Drugi gol je bia zalede, a izmjene cudne, Tomasova vadi iz igre iako je to najbolji pojedinac na terenu, ulaze ozljedeni Cop i Oremus...
Ma kako je AEK igra mogli smo im uzet bod ako ne i pobjedu.
Ali nema veze hajduce godine prolaze ljubav ostaje :)
baš tako, svaka čast na obrani penala al jebate stvarno je pretjera sa tin kiksevima više, a i špaco šta ga drži u igri, baš san danas posli škole prijatelju na kavi reka "bojin se jedino da nebi subašiću pucali iz daleka jer će mu sigurno ispast" i eto nažalost se to i dogodilo, a šta se tiče onog penala nije ga uopće bilo, bar ne od strane buljata, a ako je sudia ono od strinića onda je zakasnia, drugi gol je bia čisto zaleđe... al jebiga igrali smo očajno drugo poluvrime, prvo je bilo odlično i samo san čeka kad ćemo povest al onda klasično sranje, drugo poluvrime očaj, nema pristojnog šuta na gol, desna strana (kasnije liva) je bila očajna, sve je prolazilo... al eto nadan se da će na poljudu za 2 tjedna bit bolje, mora bit!!
Oni momak šta je na poljudu branija protiv uniree je bolji od ovog mamlaza jedno 3 puta. Al nije samo problem u golmanu, problem je prvenstveno u treneru koji je komedijaš a ne trener. A onda odatle kreće sve, pristup, taktika, formacija i sve ostalo.. Nemamo loše igrače samo nemaju trenera koji ih može dovest na razinu ozbiljnih igrača, a isto tako klupa nam je nikakva, mi jednu jedinu zamjenu nemamo koja vridi
Oni momak šta je na poljudu branija protiv uniree je bolji od ovog mamlaza jedno 3 puta. Al nije samo problem u golmanu, problem je prvenstveno u treneru koji je komedijaš a ne trener. A onda odatle kreće sve, pristup, taktika, formacija i sve ostalo.. Nemamo loše igrače samo nemaju trenera koji ih može dovest na razinu ozbiljnih igrača, a isto tako klupa nam je nikakva, mi jednu jedinu zamjenu nemamo koja vridi
Radosevic je pricuvni golman i u ovom trenutku, bar po mom skromnom misljenju, bolji od Subasica. Spaco je star, dobar, ali star i njemu se vrti neki film u glavi jos iz 50-ih, a danas se igra brzi i dinamicni nogomet. Lijeva strana nam je fenomenalna, strinic, ibra i shrabini ali nam to nije dovoljno. Vuki danas nije nista pokaza i fali nam rasni napadac. Vejica isto treba zaminit, a o klupi da ne govorim. Do zime ce nam umrit...tezak je ovo ritam igranja.
Ma ugl. nista nije izgubljeno u Ateni, igra se jos 5 utakmica, a i trebali bi bit zadovljni sta smo ove godine usli uopce u grupnu fazu.
triba bi on branit neko vrime dok se subašić ne sredi i slažen se da je bolji, puno je sigurniji i "luđi" od subašića, odlično je brania protiv uniree, al jebiga nikako da ga špaco stavi u prvu dok je subašić tu, šteta... i slažen se za klupu, stvarno su tribali dovest nešto igrača, ništa ne fali našoj prvoj postavi al triba tu iskustva u obrani i neki dinamični i eksplozivni napadač, onaj phil jackson se činia dobar al opet ništa od toga
Prva zaistaa loša tekma i odmah kreće pljuvanje. Nikakvo iznenađenje, a štaš, tako to ide kod nas.........
Prva zaistaa loša tekma i odmah kreće pljuvanje. Nikakvo iznenađenje, a štaš, tako to ide kod nas.........
di ti ode vidiš pljucanje po ikome? bili in tribalo možda čestitat na ovome i razmazit ih tako? pa ne kritiziramo hajduk nego igrače, aj reci mi sad da neko od nas nije u pravu šta se tiče mišljenja o današnjoj utakmici
di ti ode vidiš pljucanje po ikome? bili in tribalo možda čestitat na ovome i razmazit ih tako? pa ne kritiziramo hajduk nego igrače, aj reci mi sad da neko od nas nije u pravu šta se tiče mišljenja o današnjoj utakmici
Zadnja 3 posta, a što se drugog tiče, neki dan ste govorili o spoju iskustva (Špacinog) i hajdukovog vrtića a sad je Špaco star i vrti stare filmove u glavi, a igrači su neiskusna balavurdija
Nismo mi ni prije igrali ništa bolje nego večeras. Ko je gleda gostovanja Hajduka sve mu je jasno. Protiv Uniree smo imali dosta sriće jer kod 1-0 su nam stativu pogodili, mogli smo ispast komotno, protiv Bukurešta ista priča ko i danas. Druga stvar je Hajduk na poljudu jer onda igrači daju 150% zbog atmosfere a gosti igraju 50% slabije isto tako zbog atmosfere. Al sve u svemu trener nevalja od samog početka, ne od danas. Fali nam 3-4 zamjene, i golman.
Zadnja 3 posta, a što se drugog tiče, neki dan ste govorili o spoju iskustva (Špacinog) i hajdukovog vrtića a sad je Špaco star i vrti stare filmove u glavi, a igrači su neiskusna balavurdija
Sta je Kora, dosadno pa opet malo provociras ? :D
Nitko od nas nije ocekiva cudo u Ateni, ali da si pratio utakmicu (pogotovo prvo poluvrijeme) onda bih shvatia zasto kritiziramo, jer smo bili bolji. Spacu treba maknut, covjek ima 72 god na ledima, svaka mu cast na ucinjenom ali nije ni on bas Sir Ferguson. Balvadurija ?! Jesu mladi ali pale kad treba, to su pokazali prosle polusezone i u ovim kvalifikacijskom ciklusu u Euro Ligu.
izvrćeš naše riči... nisan reka da su igrači neiskusni (bar ne svi) nego da fali iskustva u obrani i fali solidnih igrača na klupi, a šta se tiće špace, nebi baš reka da je on kriv al triba nan jedan trener ka šta je bia eduardo reja
šta se tiče gostavanja protiv uniree, nije baš da smo mogli tako lako izgubit, čak smo mogli i dobit par razlike, oni su pogodili prećku al smo zato i mi pogodili stativu i bila je ista stvar ka i danas, prvo poluvrime počeli oćajno i odma gol u 2. minuti, a do kraja odlična igra, i na kraju smo imali dvi 100% šanse 1 na 1, čop i ibričić, i da su ušle sve te šanse na kraju bi bilo negdi oko 4:2 za hajduk, tako da nije baš da smo se "jedva izvukli" i baš zbog tih gostovanja se vidi da hajduku fali tog iskustva, jer ako oni na poljudu igraju odlično logično je zaključit da je to njihov maximum i da bi ga tribali znat iskoristit bilo di, a ne samo doma isprid svoje publike
izvrćeš naše riči... nisan reka da su igrači neiskusni (bar ne svi) nego da fali iskustva u obrani i fali solidnih igrača na klupi, a šta se tiće špace, nebi baš reka da je on kriv al triba nan jedan trener ka šta je bia eduardo reja
šta se tiče gostavanja protiv uniree, nije baš da smo mogli tako lako izgubit, čak smo mogli i dobit par razlike, oni su pogodili prećku al smo zato i mi pogodili stativu i bila je ista stvar ka i danas, prvo poluvrime počeli oćajno i odma gol u 2. minuti, a do kraja odlična igra, i na kraju smo imali dvi 100% šanse 1 na 1, čop i ibričić, i da su ušle sve te šanse na kraju bi bilo negdi oko 4:2 za hajduk, tako da nije baš da smo se "jedva izvukli" i baš zbog tih gostovanja se vidi da hajduku fali tog iskustva, jer ako oni na poljudu igraju odlično logično je zaključit da je to njihov maximum i da bi ga tribali znat iskoristit bilo di, a ne samo doma isprid svoje publike
Nemoj pričat gluposti, u 2. smo gubili 1-0 u 8. oni pogodili stativu, do kraja poluvrimena imali još dosta šansi. Drugo poluvrime opet počeli bolje od nas i opet imali par šansi, mi smo proigrali tek zadnjih 15. minuti jer su oni vidili da nema ništa od prolaza i predali se. 75 minuta nas nije bilo na terenu. Da smo primili u 8. gol za 2-0 ko zna bili prošli. Katastrofalna utakmica, spasila nas srića i to šta su oni ganjali 3-0 pa su se na kraju predali skroz.
Nemoj pričat gluposti, u 2. smo gubili 1-0 u 8. oni pogodili stativu, do kraja poluvrimena imali još dosta šansi. Drugo poluvrime opet počeli bolje od nas i opet imali par šansi, mi smo proigrali tek zadnjih 15. minuti jer su oni vidili da nema ništa od prolaza i predali se. 75 minuta nas nije bilo na terenu. Da smo primili u 8. gol za 2-0 ko zna bili prošli. Katastrofalna utakmica, spasila nas srića i to šta su oni ganjali 3-0 pa su se na kraju predali skroz.
i mi smo imali par izglednih šansi al nije to ništa bilo blizu "jedva smo prošli"
Umjesto da tu laprdate gluposti, bolje pogledajte malo Dinamo i uččite kak se igra u Europi
Umjesto da tu laprdate gluposti, bolje pogledajte malo Dinamo i uččite kak se igra u Europi
Pa "gledamo" vec pet sezona pa nikad nista...bravo za dinamo napravili su posao potopili zutu podmornicu, ali ima jos puno posla tu. I usporedivat Dinama i Hajduka u EL je smijesno, ako nista Dinamo ima puno iskustva prikupljenog ovih zadnjih nekoliko godina.
Steta za porazu u Ateni, mogao se bod uzet
Steta za porazu u Ateni, mogao se bod uzet
mogla su se i 3...
Pa "gledamo" vec pet sezona pa nikad nista...bravo za dinamo napravili su posao potopili zutu podmornicu, ali ima jos puno posla tu. I usporedivat Dinama i Hajduka u EL je smijesno, ako nista Dinamo ima puno iskustva prikupljenog ovih zadnjih nekoliko godina.
A gdje je Hajduk tih pet sezona?
Kod kuće igrači Hajduka igrali PES Master ligu i to pečovanu dok su dinamovci igrali europu :)))
Kod kuće igrači Hajduka igrali PES Master ligu i to pečovanu dok su dinamovci igrali europu :)))
igrali? prije su bili ekipa na kojoj se skupljalo bodove
Asti sta se ekipa skupila na kolektivno svrsavanje nad Hajdukom...jesam li ja krivo procita ili na vrhu stranice pise Hajduk 2010/11 ?
Iskreno boli me briga sta i kako dinamo igra, hajduk mi je vazan...a to sto hajduk nije igra u EL/LP zadnjih 16 godina mozemo zahvaliti raznoraznim Grgicima i Sosi...
Ali opet niste nas dobili od 2008...uzalud vam trud sviraci..a onu jednu sta ste dobili je sjor Zoki namistija...
Bravo Hajduku za onu pobjedu jučer s igračem manje! Jako lijep gol Brkljače...
Još bi se moglo zaključiti da Hajduk bolje igra kada nema Anasa u ekipi!
Bravo Hajduku za onu pobjedu jučer s igračem manje! Jako lijep gol Brkljače...
Još bi se moglo zaključiti da Hajduk bolje igra kada nema Anasa u ekipi!
Nije meni jasan Anas nikako, momak kad ide pucat na gol lopta zavrsi na tribini, a kad ide nabacit u sesnaesterac, leti golmanu ravno u ruke...al eto kaze struka da je dobar :P
Valjda ce se trgnut i pocet igrat na nekoj noramlnijoj razini, nemoze Ibrakadabra sam vodit cilu momcad.
Ma kakav Anas, da je pravi igrač, tj "dragulj" kakvim ga nazivaju on bi se odmah prilagodio u Hajduku, a ne da mu treba 2 sezone da bi počeo normalno driblati, a da ne spominjem davati golove.....
hajduk osvaja HNL i Europski Kup.