Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 57.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Hajduk 2010/11
slimyyy kaže...
Kora kaže...

Lol, pa naravno da nije, to je i Špaco priznao, a vjerovatno i svi igrači. ANderlecht je očekivano bio dominantniji al eto kao i Dinamo, jedan amaterski kiks obrane i eto. Ne kažem da je je Vukušiću ono bilo lako zabit, svaka čast, ono bi i mnogo poznatije nogometne veličine promašile, ali nezasluženo je Anderlecht izgubio u četvrtak, mislim da će se složit i ovdje neki hajdukovci.

anderlecht nije bia bolji, bilu si bolji u prvon poluvrimenu i imali jednu šansu u 18. minuti (nisan siguran točno) koja je lako mogla bit gol al dalje od toga ništa, dok je Hajduk ima bar dvi-tri 100% šanse...

@lukavg: protiv bukurešta, unireje i hsv-a... protiv aek-a i anderlechta su isto dobro odigrali al nemoš njih uspoređivat sa jednin karlovcen

@jackD: problem je u tome šta se uvik u ovin "malin" utakmicama gube bodovi koji zlata znače

Bukurešt, Unirea i AEK su stvarno vrhunski klubovi, nema što.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
16 godina
lukavg kaže...

aj molinte reci da su loši i potvrdi svoje nogometno neznanje

16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
slimyyy kaže...
Kora kaže...

Lol, pa naravno da nije, to je i Špaco priznao, a vjerovatno i svi igrači. ANderlecht je očekivano bio dominantniji al eto kao i Dinamo, jedan amaterski kiks obrane i eto. Ne kažem da je je Vukušiću ono bilo lako zabit, svaka čast, ono bi i mnogo poznatije nogometne veličine promašile, ali nezasluženo je Anderlecht izgubio u četvrtak, mislim da će se složit i ovdje neki hajdukovci.

anderlecht nije bia bolji, bilu si bolji u prvon poluvrimenu i imali jednu šansu u 18. minuti (nisan siguran točno) koja je lako mogla bit gol al dalje od toga ništa, dok je Hajduk ima bar dvi-tri 100% šanse...

@lukavg: protiv bukurešta, unireje i hsv-a... protiv aek-a i anderlechta su isto dobro odigrali al nemoš njih uspoređivat sa jednin karlovcen

@jackD: problem je u tome šta se uvik u ovin "malin" utakmicama gube bodovi koji zlata znače

A sta biste vi sjor ? Da se igra protiv Chealse i Barcelone...pita si protiv kojih jakih klubova je hajduk igra u zadnje vrime, dobija si odgovor sta ti se nije svidija ?

A protiv koga je dinamo igra ? Sheriffa ? ili mozda Kopar ?

17 godina
moderator
Hajduk 2010/11

Držite se teme - Hajduka!

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 23:47 (Miro).
15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
lukavg kaže...

aj molinte reci da su loši i potvrdi svoje nogometno neznanje

To su loši klubovi. Lošiji i od Dinama i od Hajduka.

JackD kaže...

A sta biste vi sjor ? Da se igra protiv Chealse i Barcelone...pita si protiv kojih jakih klubova je hajduk igra u zadnje vrime, dobija si odgovor sta ti se nije svidija ?

Dinamo je zadnjih godina igrao protiv Werdera, Ajaxa, Arsenala i sličnih jakih klubova. Sada igra protiv Villareala. Mene smeta što ste se vi Splićani nabrijali jer ste sretno dobili Anderlecht. Kopar je biljka, protiv toga Dinamo nije igrao.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
JackD kaže...

Dinamo je zadnjih godina igrao protiv Werdera, Ajaxa, Arsenala i sličnih jakih klubova. Sada igra protiv Villareala. Mene smeta što ste se vi Splićani nabrijali jer ste sretno dobili Anderlecht. Kopar je biljka, protiv toga Dinamo nije igrao.

Ajme oprosti sta se i mi malo veselimo, necemo vise, evo tugovat cemo.

Pa bravo...po tvojoj logici mi smo krivi sta se vi izvukli velikane, i istodobno smo s*pci sta imamo srice sa izvlacenjem. Nitko ovdje ne umanjuje vase uspjehe, ali vi to cinite sa nasim uspjesima, pa pobogu dobili smo Anderlechta, ej Anderlecht nije to nek bzvzni klub, svidalo se to tebi ili ne.  I jos nesto stvarno nerazumin tu mrznju prema nama, jel te stvarno toliko steze u grudima kad vidis pun stadion, vesle navijace...a da nisu tvoji ?

S(p)retno ili nes(p)retno mi smo ih dobili i zasluzili smo ta tri boda, Anderlecht je dosao se branit na poljud...imali smo vise sansi od njih, nismo bili bog zna sta bolji..ali smo ih dobili. Ta tri boda se upisuju nama i tocka.

Lapsus linguae, KopEr, ispricavam se.

15 godina
protjeran
JackD kaže...
lukavg kaže...
JackD kaže...

Ajme oprosti sta se i mi malo veselimo, necemo vise, evo tugovat cemo.

Pa bravo...po tvojoj logici mi smo krivi sta se vi izvukli velikane, i istodobno smo s*pci sta imamo srice sa izvlacenjem. Nitko ovdje ne umanjuje vase uspjehe, ali vi to cinite sa nasim uspjesima, pa pobogu dobili smo Anderlechta, ej Anderlecht nije to nek bzvzni klub, svidalo se to tebi ili ne.  I jos nesto stvarno nerazumin tu mrznju prema nama, jel te stvarno toliko steze u grudima kad vidis pun stadion, vesle navijace...a da nisu tvoji ?

S(p)retno ili nes(p)retno mi smo ih dobili i zasluzili smo ta tri boda, Anderlecht je dosao se branit na poljud...imali smo vise sansi od njih, nismo bili bog zna sta bolji..ali smo ih dobili. Ta tri boda se upisuju nama i tocka.

Lapsus linguae, KopEr, ispricavam se.

Mene steže u grudima kad vidim skupinu Dalmatinaca koji na svakoj utakmici pale baklje koje su zakonom zabranjene i bacaju ih na teren,steže me i to da nakon svake utakmice bude barem 50 auti ili objekata porazbijano (znam te podatke),steže me jaaako u grudima što prozivate Dinamo i Tuđmana pa pobogu on je naš PRVI i Zasad JEDINI Pravi predsjednik a vi ga pljujete gdje god da stignete,steže me to da nam prigovarate oko Komunističkoga imena Dinamo i engleskog naziva BAD BLUE BOYS za naše navijače dok s druge strane imamo Jedan Turcizam i Portugalsku riječ:Hajduk i Torcida a ti isti Osmanlije su nanjeli više patnji i smrti Balkanu nego komunizam cijeloj Europi,smeta me to što pjevate MRZIM Dinamo Ime Srpsko TO!Kad smo mi pjevali da Hajduk i Torcida imaju veze sa Srbima?

Anderlecht se dušo nije došao braniti nego razvaliti drugorazredni klub Europe ali spletom okolonosti i nespretnosti vaš "Sinjski Dijamant" je postigao pogodak.Gledaj ne umanjujem ja pobjedu svaka čast ali nemojte se razbahatiti!

Samo mi odgovori na ova pitanja gore zašto nas nazivate Srbima i pjevate onakve pjesme.Moderatori neka ne brišu postove jer nema ništa loše u ovome.

Wanna Date my Avatar?
16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Uopce necu ulazit u bilo kakve ustaske/partizanske/livo/desno svade. Ali eto nek ostane na tome da smo mi dalmosi najveci rasisti, kriminalci, bogohulji, razbojnici...itd.

Prijo neznam, ali stvarno neznam kad je zadnji put iti jedan objekat/vozilo osteceno posli utakmice na Poljudu. Bitno da su BBB dobri ko djeci vrtic kad odu van hrvatske.

Sta je Tudjman zakonom zasticen pa ga se nesmije prozivat ?

Ma bogati a tko to nas proziva titovim klubom i sl. ?

A vasi navijaci ne pale baklje ? Oni upotrebljuju bozicne prskalice ?

Zadnji veci navijacki incident se dogdija 1.5.2010 i to upravo na Maksimiru.

Usotalom ostavi se politike i slicnog...riga mi se od samog spomena...ovo je sportska tema, nogometna i bavi se hajdukom...a ne navijackim prepucavanjem.

Nisam vidija ovo zadnje pitanje :P

Iskreno neznam...mogu postavit protupitanje, zasto nas nazivate titovim klubom, i smatrate nas crvenim ?

Rivalitet je odgovor na moje i tvoje pitanje, a ovdje se na to gleda kao da ubijamo nekog...pa gora su rivalstva Millwalla/West Hama ili Lazio/Roma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 23:25 (JackD).
16 godina
JackD kaže...
zgsolja kaže...

Uopce necu ulazit u bilo kakve ustaske/partizanske/livo/desno svade. Ali eto nek ostane na tome da smo mi dalmosi najveci rasisti, kriminalci, bogohulji, razbojnici...itd.

Prijo neznam, ali stvarno neznam kad je zadnji put iti jedan objekat/vozilo osteceno posli utakmice na Poljudu. Bitno da su BBB dobri ko djeci vrtic kad odu van hrvatske.

Sta je Tudjman zakonom zasticen pa ga se nesmije prozivat ?

Ma bogati a tko to nas proziva titovim klubom i sl. ?

A vasi navijaci ne pale baklje ? Oni upotrebljuju bozicne prskalice ?

Zadnji veci navijacki incident se dogdija 1.5.2010 i to upravo na Maksimiru.

Usotalom ostavi se politike i slicnog...riga mi se od samog spomena...ovo je sportska tema, nogometna i bavi se hajduk...a ne navijackim prepucavanjem.

pa tu si u pravu.... 

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11
Malo nam tema zamrla....

Ajmo bili! :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Evo 1:0 gubi Hajduk

Dinamo živi vječno
16 godina
Hajduk 2010/11

jebiga bilo je očekivano al nije loše Hajduk igra, solidno skroz sa obziron koliko je Zenit bolja momčad al na Poljudu bi mogli izvuć bod, možda čak i 3

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...

jebiga bilo je očekivano al nije loše Hajduk igra, solidno skroz sa obziron koliko je Zenit bolja momčad al na Poljudu bi mogli izvuć bod, možda čak i 3

Ma daj šta ti je, pa Zenit je igrao s 30 % snage....

Dinamo živi vječno
16 godina

Da sudac nije dignuo  dva put bezveze zastavicu napadač Zenita bi bio 2 opta oči u oči s njim, a da su one dvije stative ušle, pa one dvije loše zaštopane lopte na rubu šesnajsterca.... bilo bi i više nego petarda, uz to dosta igrača iz durgog sastava je igralo.

Uz sve to Hajduk može biti zadovoljan da ga nisu torperdirali.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Ocekivano izgubili, Zenit je igra kao da je zna da ce dobit. Hajduk, iznenadujuce, se nije zatvorija nego je igra, pokusavali su ali nije islo. Zenit je prosa i dolaze rastereceno na Poljud, da im se moze uzet bod svakako, a pobjeda...ako nam se bozica fortuna nasmjesi :P. Sudac slijep totalno, sudija dva nepostojeca zaleda, doduse i da nija prvi napadac im je bija ocajan momak nezna primirt balun kako triba.

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Ocekivano izgubili, Zenit je igra kao da je zna da ce dobit. Hajduk, iznenadujuce, se nije zatvorija nego je igra, pokusavali su ali nije islo. Zenit je prosa i dolaze rastereceno na Poljud, da im se moze uzet bod svakako, a pobjeda...ako nam se bozica fortuna nasmjesi :P. Sudac slijep totalno, sudija dva nepostojeca zaleda, doduse i da nija prvi napadac im je bija ocajan momak nezna primirt balun kako triba.

Prvi napadač momčadi je Aleksandr Keržakov, koji nije igrao tu večer

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Znam, ali ovaj sta je igra je bija los.

16 godina
kostolomac kaže...

Da sudac nije dignuo  dva put bezveze zastavicu napadač Zenita bi bio 2 opta oči u oči s njim, a da su one dvije stative ušle, pa one dvije loše zaštopane lopte na rubu šesnajsterca.... bilo bi i više nego petarda, uz to dosta igrača iz durgog sastava je igralo.

a da je ovo, da je ono, da je vukušić bolje puca u drugoj minuti bilo bi 1:0 za nas, da je ljubičić da svaki onaj gol iz daleka umisto da je njihov golman obrania bilo bi 4:0 za nas, ja govorin o krajnjen ishodu, a ne o nećemu šta je moglo bit

btw. offtopic, sammir je potvrdia da nije materijal za reprezentaciju...

16 godina

sry double

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 10:21 (slimyyy).
15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
kostolomac kaže...

a da je ovo, da je ono, da je vukušić bolje puca u drugoj minuti bilo bi 1:0 za nas, da je ljubičić da svaki onaj gol iz daleka umisto da je njihov golman obrania bilo bi 4:0 za nas, ja govorin o krajnjen ishodu, a ne o nećemu šta je moglo bit

btw. offtopic, sammir je potvrdia da nije materijal za reprezentaciju...

LOL, Sammir igra fenomenalno ove sezone i onda odigra jednu tekmu gdje mu lopta jednostavno nije ulazila u gol (a igrao je dobro) i odma ga svi popljuju. Jedva si ti i slični tebi dočekali da ovako nešt kažete a? Ljubomorni što imaju samo jednog igračića u repki pa pljuju po klubu koji najviše daje/dao. Kakvi likovi........

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

LOL, Sammir igra fenomenalno ove sezone i onda odigra jednu tekmu gdje mu lopta jednostavno nije ulazila u gol (a igrao je dobro) i odma ga svi popljuju. Jedva si ti i slični tebi dočekali da ovako nešt kažete a? Ljubomorni što imaju samo jednog igračića u repki pa pljuju po klubu koji najviše daje/dao. Kakvi likovi........

pa iskreno jesan, jedva san dočeka nešto ovakvo samo zato da se potvrdi da ga se nesmi zvat u reprezentaciju, šta zbog nedovoljne kvalitete, a šta zbog očitih nacionalnih razloga al ovo je već offtopic, opet će nan bezveze cilu raspravu izbrisat...

ontopic: koje su prognoze protiv Zenita na Poljudu? :)

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
Kora kaže...

pa iskreno jesan, jedva san dočeka nešto ovakvo samo zato da se potvrdi da ga se nesmi zvat u reprezentaciju, šta zbog nedovoljne kvalitete, a šta zbog očitih nacionalnih razloga al ovo je već offtopic, opet će nan bezveze cilu raspravu izbrisat...

ontopic: koje su prognoze protiv Zenita na Poljudu? :)

Nikakve. Isti rez kao i u Rusiji, tj pobjeda Zenita

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Smijesno smijesno, Perisicu se piva 'Ubi tovara' a Sammira se nesmije kritizirati.

Prognoza za Zenit je da ce ostati nerjeseno, osim ako sinjski dijamant ne da gol u nadoknadi. Zenit ce igrat totalno neoptereceno, sad jel imamo kvalitetu im izet cak sva tri boda treba vidjet. Al iskreno se nadam da cemo im bar uzet bod.

16 godina
Hajduk 2010/11

bod je realno za očekivat, zenit neće napadat onako ka u rusiji i bit će lakše za igrat, pogotovo na Poljudu di će Torcida još jedan put igrat veliku ulogu u utakmici

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 13:37 (slimyyy).
16 godina
neaktivan

Bit će teško doć do ulaznice za uzvrat, prodavat će s 10% manje ulaznica nego za Anderlechta. Jedino je dobro što Torcida uzima cijeli sjever, a ne samo 1500 ulaznica ko prošli put, ali jebiga nije bila njihova krivica.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Kakav ružni čmeljo, pa to je nevjerojatno......

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00346/spaco_poklepovic_h_346120S1.jpg

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

nerazumijem poantu ovog posta?

When you walk....thorugh the storm....hold your head up high...and dont be afraid of the dark....
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Hahahahhahahahahahhhahahahhahha pušiona kupa!!!!! Hahahahhhahahahhahhahhahhahhahah

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:37 (Kora).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Hahahahhahahahahahhhahahahhahha pušiona kupa!!!!! Hahahahhhahahahhahhahhahhahhahah

Kepec, aj spamaj u temu od "najhrvatskijeg kluba nastalog 1945.g od strane KPJ" Cool

EDIT: ako ne znaš to je N.K. Dinamo Zagreb

Forza Vale!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 20:33 (vistma).
15 godina
protjeran
vistma kaže...
Kora kaže...

Kepec, aj spamaj u temu od "najhrvatskijeg kluba nastalog 1945.g od strane KPJ" Cool

Nije to spamanje, već ismijavanje, a neću u nekoj drugoj temi ismijavat "šegrta s mora" koji treba još puno pure jesti da bi se nadao ikakvom trofeju jednog dana. Eto ni ove godine ništa od trofeja hahaahha,

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice