Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 58.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

J*EBOTE!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Nikad, al NIKAD mi nije bilo toliko drago zbog Hajduka! Iskrene cestitke! :))))
Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

čestitke hajduku!

sad je red na dinamu

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Cestitke,nek se dize rejting HNL-a,al morate i vi priznat da je gol krump XD

15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Vukušiću zlato babino!! Smijeh

Ale aleeeeeeeeeeeee

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
15 godina
protjeran
RE: Hajduk 2010/11
Arnold Šrafncinger kaže...

Cestitke,nek se dize rejting HNL-a,al morate i vi priznat da je gol krump XD

Zašto, izvanredan trokut u prostor, fenomenalan gol, zaslužen pogodak, nije nikakva slučajnost, odbitak ili sl. Obrana Anderlechta kiksala i to je to. Još kažem ćaletu sad kad Hajduk da gol u zadnjoj minuti lol, a zapravo prošla i ta zadnja minuta lol

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11
Gol za pamcenje
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Ponosan san šta mi je Vuki rođak !!

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Neopisivo...eto kako je bilo. Nema te droge, opijuma, etanola koji moze zaminit onu ekstazu u 95'...jos sam bia tocno iza Vukusica kad je pa gol...izljubia san i izgrlija apsolutno sve oko sebe. Atmosfera nenadj*biva....svi na svemu 1950 :D

Ma idemo sve do finala...koliko sam vidija/pratija igru, solidno smo odigrali i sazluzili ovu pobjedu, neznam presritan sam...iden se nalit.

16 godina
Hajduk 2010/11

savršeno!!! moglo je bit i više od jednog gola al taj osjećaj kad je pa gol je bia jednostavno neopisiv, savršenstvo :D

15 godina
neaktivan
odlican gol. nisam mogao vjerovat kad je vukusic zabio
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Sad znate kako je nama bilo nakon Villarreala

Dinamo živi vječno
16 godina
Hajduk 2010/11

HAJDUK JE NEUNIŠTIV!!!

15 godina
Hajduk pobjedio, dinamo izgubio, niko sretniji od mene.
17 godina
Hajduk 2010/11

http://www.24sata.hr/sport/cosic-je-u-formi-vukusicu-ante-sinjski-dijamante/193495/

kad se jos ima ovakav komentaror ak nisu vec na trbinama, gust je jos veci..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 11:24 (toxic).
16 godina
Hajduk 2010/11

Ćosić je car......

Nisam mogao virovati da je onako regirao....

Svaka mu čast.

Ako hajduk ovako nastavi, mogla bi me žena potirati iz kuće hehhehehe..

Nemože slušati moju derku nakon gola ili neke akcije Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 11:35 (amater_2).
15 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Ćosić je car......

Svaka mu čast.

Ma da je Božo to komentirao tek bi onda vidio šta je komentiranje, ne kažem da Drago nije dobro komentirao, dapače.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

ja nisam vidio nikakvu euforiju u zagrebu nakon pobjede protiv villareala,

ali mogu se kladit da je sad bilo(i sad je ) ludilo u splitu

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
15 godina
protjeran
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
Kora kaže...

ja nisam vidio nikakvu euforiju u zagrebu nakon pobjede protiv villareala,

ali mogu se kladit da je sad bilo(i sad je ) ludilo u splitu

Ma nisam mislio na tribinama, mislio sam kakav je bio osjećaj! Pa jel ti crtat sve trebam?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
amater_2 kaže...

Ćosić je car......

Svaka mu čast.

Ma da je Božo to komentirao tek bi onda vidio šta je komentiranje, ne kažem da Drago nije dobro komentirao, dapače.

Božo ti je dobar zato šta je dinamovac jel tako, i Prašičko isto

Prof. dr. sc. torrentologije
15 godina
protjeran
Brzi97 kaže...
Kora kaže...
amater_2 kaže...

Ćosić je car......

Svaka mu čast.

Božo ti je dobar zato šta je dinamovac jel tako, i Prašičko isto

Ne, nego zato što je najjači komentator na ovim prostorima ikada. Ako i je dinamovac to sigurno ne pokazuje.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ne, nego zato što je najjači komentator na ovim prostorima ikada. Ako i je dinamovac to sigurno ne pokazuje.

Si ikad slusa srpske komentatore, ili bosanske ?

Ovi nasi su nula prema njima. A Prasicko je redikul svoje vrste, tribalo mu je urucit otkaz pa nek se onda snade sa svojih 7000kn.

17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Prije tri tjedna su prštali komentari da ce Hajduk pasti u igri radi "kratke klupe". Neizmjerno mi je drago radi tih mladih dečkiju sto su ovako odigrali, izgleda da je svakako najbolji recept gurati mlade u prvi sastav. Pobjeda - bila "zasluzena ili ne" - je i dalje pobjeda, pisu se 3 boda, a Hajduk i Vukušić odlaze u anale, gol u zadnjim sekundama je, rekao bi, vrlo rijedak u nogometu.

AJMO BILI! :D

17 godina

moglo bi im se malo obit o glavu igranje na više frontova.. vjerojatno im fali forme ili iskustva u ovakvom režimu natjecanja?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Hajduk 2010/11

ovo je taj nedostatak iskustva, odigrat 1:1 sa jednin karlovcen je ravno očaju, pa nemogu tako igrat! triba više uspostavit neku razinu i držat se toga, a ne briljirat protiv jakih klubova, a protiv onih di bi se bodovi tribali rutinski uzet kiksat...

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...

ovo je taj nedostatak iskustva, odigrat 1:1 sa jednin karlovcen je ravno očaju, pa nemogu tako igrat! triba više uspostavit neku razinu i držat se toga, a ne briljirat protiv jakih klubova, a protiv onih di bi se bodovi tribali rutinski uzet kiksat...

Protiv kojeg je to jakog kluba Hajduk briljirao? Protiv Anderlechta nije.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
protjeran
lukavg kaže...
slimyyy kaže...

Protiv kojeg je to jakog kluba Hajduk briljirao? Protiv Anderlechta nije.

Lol, pa naravno da nije, to je i Špaco priznao, a vjerovatno i svi igrači. ANderlecht je očekivano bio dominantniji al eto kao i Dinamo, jedan amaterski kiks obrane i eto. Ne kažem da je je Vukušiću ono bilo lako zabit, svaka čast, ono bi i mnogo poznatije nogometne veličine promašile, ali nezasluženo je Anderlecht izgubio u četvrtak, mislim da će se složit i ovdje neki hajdukovci.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Zasluzeno, nezasluzeno dobili smo ih, i 3 boda su tu.

Pa bili su bolij u prvom poluvremenu, ali nisu imali niti jednu 100% sansu tijekom cile utakmice, dok smo mi imali bar 1 (ispravite me ako je netocno, bija sam na utakmici...al na sjeveru pratit sta se dogada na terenu i nije bas najlakse) :)

Zasto ovilika hajka oko toga sta je ostalo 1:1 u Karlovcu ? Pa nismo izgubili utrku za prvaka pobogu, kiksat ce i dinamo negdje, bitno da se hajdukovci odmore pa u nove pobjede.

15 godina
protjeran
JackD kaže...

Zasluzeno, nezasluzeno dobili smo ih, i 3 boda su tu.

Pa bili su bolij u prvom poluvremenu, ali nisu imali niti jednu 100% sansu tijekom cile utakmice, dok smo mi imali bar 1 (ispravite me ako je netocno, bija sam na utakmici...al na sjeveru pratit sta se dogada na terenu i nije bas najlakse) :)

Zasto ovilika hajka oko toga sta je ostalo 1:1 u Karlovcu ? Pa nismo izgubili utrku za prvaka pobogu, kiksat ce i dinamo negdje, bitno da se hajdukovci odmore pa u nove pobjede.

Idi pročitaj moj zadnjii post u temi Dinamo to vrijedi i za ovdje,

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

Lol, pa naravno da nije, to je i Špaco priznao, a vjerovatno i svi igrači. ANderlecht je očekivano bio dominantniji al eto kao i Dinamo, jedan amaterski kiks obrane i eto. Ne kažem da je je Vukušiću ono bilo lako zabit, svaka čast, ono bi i mnogo poznatije nogometne veličine promašile, ali nezasluženo je Anderlecht izgubio u četvrtak, mislim da će se složit i ovdje neki hajdukovci.

anderlecht nije bia bolji, bilu si bolji u prvon poluvrimenu i imali jednu šansu u 18. minuti (nisan siguran točno) koja je lako mogla bit gol al dalje od toga ništa, dok je Hajduk ima bar dvi-tri 100% šanse...

@lukavg: protiv bukurešta, unireje i hsv-a... protiv aek-a i anderlechta su isto dobro odigrali al nemoš njih uspoređivat sa jednin karlovcen

@jackD: problem je u tome šta se uvik u ovin "malin" utakmicama gube bodovi koji zlata znače

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:45 (slimyyy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice