Hajduk 2010/11 zaključana tema

poruka: 344
|
čitano: 57.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hajduk 2010/11

Hajduk je u zanjih pet minuta moga dati još 2-3 gola, dobro je i vako. Sad će Grdović moći zapivati kako triba.

15 godina
Hajduk 2010/11

Gotovo! Ovo je trenutno Hajdukov najveći uspjeh u zadnjih nekoliko godina! Još samo da Dinamo ispadne i nema stretnijeg od mene.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

bravo hajduce

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
RE: Hajduk 2010/11
captain_soap_McTawish kaže...

Gotovo! Ovo je trenutno Hajdukov najveći uspjeh u zadnjih nekoliko godina! Još samo da Dinamo ispadne i nema stretnijeg od mene.

joj nemoj i ti ko Kora početi s hejtanjem

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
Hajduk 2010/11

cestitam moj ajduku (rodjen kraj stare plinare i starog placa u st)

opet nema spavanja veceras...  :)

teško vrijeme za matore
15 godina
protjeran
Hajduk 2010/11

Joj, takvi su mi najjači, kad Hajduk gubi, onda se kopaju grobovi po Poljudu i zviždi igračima i ne gledaju tekme, a kad napokon pobjeđuje, onda je to "moj `ajduk"

Dinamo živi vječno
17 godina
Hajduk 2010/11

ne znam u cemu je problem?

ja sam inace normalna osoba koja ponekad pogleda utakmicu. ne idem u st na poljud.

oprosti za ono moj hajduk.

to vjerojatno moj ajduk-moj dinamo pripada onima iz razorenih obitelji sto urlaju i ispijaju qju pack pivu od 3 litra.

ja sam normalan gospodin covjek koji u prirodnom polozaju sjedeci gledam utakmicu na svom tv-u.

na kraju...da..moj ajduk.

ne obracam se ovima iz razorenih tuznih zivota,stoga postedite me...da gledm utakmice uz dobru kapljicu peljeskog crnog i par feta prsuta i sir iz uja ;)

teško vrijeme za matore
15 godina
protjeran
torrente kaže...

ne znam u cemu je problem?

ja sam inace normalna osoba koja ponekad pogleda utakmicu. ne idem u st na poljud.

oprosti za ono moj hajduk.

to vjerojatno moj ajduk-moj dinamo pripada onima iz razorenih obitelji sto urlaju i ispijaju qju pack pivu od 3 litra.

ja sam normalan gospodin covjek koji u prirodnom polozaju sjedeci gledam utakmicu na svom tv-u.

na kraju...da..moj ajduk.

ne obracam se ovima iz razorenih tuznih zivota,stoga postedite me...da gledm utakmice uz dobru kapljicu peljeskog crnog i par feta prsuta i sir iz uja ;)

E to mi se već više sviđa Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Bravo majstore....

I ja navijam za Hajduk, ali ne kuzim kako mozes navijat da Dinamo ispadne kad time i cijela Hrvatska gubi, odnosno svi nasi klubovi..

Kada sljedecih godina svi klubovi budu kretali u "pohode" na Europu iz prvih pretkola onda ces valjda bit sretan, nece bit sretnijeg od tebe...

15 godina
Hajduk 2010/11

Molim admine da održe kulturni nivo, a ne da neki stalno provociraju (Kora).

Vrijeme je za slavlje (sjevera i juga)

pozz

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 2:47 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

ja navijam za hajduk al drago mi je da je i dinamo proso...kad smo i mi nek i oni :D

16 godina
Kora kaže...

Joj, takvi su mi najjači, kad Hajduk gubi, onda se kopaju grobovi po Poljudu i zviždi igračima i ne gledaju tekme, a kad napokon pobjeđuje, onda je to "moj `ajduk"

ja neznan koji to navijači izbjegavaju gledat utakmice, Torcida koja je uz Hajduk bilo di i bilo kad, iako već par godina nismo osvojili trofej svejedno se Poljud lipo napuni i na utakmici sa Zadron je bilo oko 8 000 navijača (više neko vama protiv Gyora!) ili BBBi koji gledaju utakmice po kinima

15 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Evo skupine u koju smo upali

16 godina
Hajduk 2010/11

ovo bi tribali proć, svi smo tu negdi jedino je možda zenit malo jači od nas, al drugo misto nebi tribalo bit nedostižno, samo da se nastave igre ka protiv bukurešta i uniree

16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Nije dobio lošu skupinu.Može Hajduk proći samo Hajduk igra loše u gostima.Po meni bi trebao u gostima igrati nerješeno a na poljudu dobivati suparnike.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ovo bi tribali proć, svi smo tu negdi jedino je možda zenit malo jači od nas, al drugo misto nebi tribalo bit nedostižno, samo da se nastave igre ka protiv bukurešta i uniree

budimo realni,i zenit i anderlecht su jači od nas

za aek ne znam

ako budemo igrali kao protiv unirea-e ništa nije nemoguće

17 godina
Hajduk 2010/11

Skupina je u redu,a mogli smo proci i gore....

16 godina
patch123 kaže...
slimyyy kaže...

budimo realni,i zenit i anderlecht su jači od nas

za aek ne znam

ako budemo igrali kao protiv unirea-e ništa nije nemoguće

iskreno neznan baš za anderlecht, možda su malo jači od nas, al slažen se da Hajduk igra lošije u gostima, tribalo bi bar zabit jedan gol, a onda ih na poljudu razbit do kraja, al to su sve samo želje, nadajmo se da će tako i bit :)

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...

Lol, pa Zenit i Anderlecht su tu glavni favoriti, šta pričaš ti tu blizu sa svima?! Protiv kog je Hajduk igrao kvalifikacije dosad, protiv Dinama i Uniree, gdje su rumunji  od Anderlechta a posebno Zenita, svjetlosnim godinama udaljeni

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 14:50 (Kora).
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Lol, pa Zenit i Anderlecht su tu glavni favoriti, šta pričaš ti tu blizu sa svima?! Protiv kog je Hajduk igrao kvalifikacije dosad, protiv Dinama i Uniree, gdje su rumunji  od Anderlechta a posebno Zenita, svjetlosnim godinama udaljeni

anderlecht je ispao od partizana a ne vjerujem da bi ti priznao da je partizan bolji od tvog voljenog dinama

isto tako ni dinamo ove sezone nije ništa bolji od hajduka..

kad se sve to usporedi,anderlecht nije ništa nepobjedivo

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

anderlecht je ispao od partizana a ne vjerujem da bi ti priznao da je partizan bolji od tvog voljenog dinama

Pusti ti te fore, Anderlecht je ispao nakon lutrije penala, i to su se vratili i izborili produžetke nakon što su gubili 0:2 do mislim negdje 60e minute, a zato treba volje i snage, što Hajduk sigurno neće imati u Europa Ligi, barem ne protiv Anderlechta i Zenita, ali mogli su i gore proći

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Partizan je bolji od Dinama, a Dinamo je u Europi bolji od Hajduka (a i doma), vani su puno iskusniji, tako da ne znam o čem pričamo. Jučer Hajduk prođe u Europsku Ligu i takvo veselje, a Dinamo prođe svake godine pa se ne stvara neka euuforija. Hajduk tu gubi od svih. Eventualno na Poljudu uzmu koji bod Zenitu i Anderlechtu, a dobiju AEK i to je to.

15 godina
protjeran
lukavg kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

Partizan je bolji od Dinama, a Dinamo je u Europi bolji od Hajduka (a i doma), vani su puno iskusniji, tako da ne znam o čem pričamo. Jučer Hajduk prođe u Europsku Ligu i takvo veselje, a Dinamo prođe svake godine pa se ne stvara neka euuforija. Hajduk tu gubi od svih. Eventualno na Poljudu uzmu koji bod Zenitu i Anderlechtu, a dobiju AEK i to je to.

E tu se sad počinje pričati realno, ali pusti ove priče, ovaj je bolji, ovaj je lošiji, jer svi znamo da svi danas igraju nogomet, pa čak i neki kauboji tamo iz Moldavije, ili odakle li već. Ali najgore mi je kad vidim izraelski klub u ligi prvaka, pa Bože dragi kakve veze oni imaju s Europom, pošto je UEFA europska oganizacija. Ista stvar je s moldavskim, kazahstanskim klubovima, sigurno sam još koju azijsku zemlju zaboravio

Dinamo živi vječno
16 godina
Hajduk 2010/11

ja i dalje mislin da smo mi tu negdi sa svima u grupi, pa šta da oni redovito igraju u europi? to opet mogu bit skroz drugačiji igrači i skroz drugačija taktika nego prošle sezone, evo prvi primjer Hajduk, pogledajte razliku u igri ove i prošle sezone, neprepoznatljivo i daj molin vas nemojte mi sa tin šemama da je dinamo bolji od hajduka, prvo neželi niko počimat tu raspravu, a drugo svi znaju da je hajduk bolji šta se očito može vidit u međusobnin utakmicama u zadnjih par godina... i mislin da su nan realne šanse za proć dalje iz skupine

i btw. kora dinamo bukurešt i unirea su sigurno bolji od šerifa i kopra...

16 godina
Hajduk 2010/11

velika je stvar da je i dovde dospija,teško da će proć dalje

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
15 godina
Hajduk 2010/11

Dobra je skupina, a što se tiče Anderlechta gledo sam preko satelita tekmu protiv Partizana (RTS I FTV).

Bili su bolji 10 puta, to je super momčad koja nije imala sreče.

Super igra i super pojedinci, po meni su bolji od Zenita.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 16:53 (Joe Cooker).
16 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

Termini utakmica:

16. rujna

AEK - Hajduk

Dinamo Zagreb - Villarreal

30. rujna

Hajduk - Anderlecht

PAOK - Dinamo Zagreb

21. listopada

Zenit - Hajduk

Dinamo Zagreb - Club Brugge

4. studenog

Hajduk - Zenit

Club Brugge - Dinamo Zagreb

1. prosinca

Hajduk - AEK

Villarreal- Dinamo Zagreb

15. prosinca

Anderlecht - Hajduk

Dinamo Zagreb - PAOK

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
lukavg kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

E tu se sad počinje pričati realno, ali pusti ove priče, ovaj je bolji, ovaj je lošiji, jer svi znamo da svi danas igraju nogomet, pa čak i neki kauboji tamo iz Moldavije, ili odakle li već. Ali najgore mi je kad vidim izraelski klub u ligi prvaka, pa Bože dragi kakve veze oni imaju s Europom, pošto je UEFA europska oganizacija. Ista stvar je s moldavskim, kazahstanskim klubovima, sigurno sam još koju azijsku zemlju zaboravio

Prvi put da se slažen s tobon, posebno sa ovin dijelon o izraelacima,kazahstancima koji nemaju veze s Europom.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
moderator
bruno11 kaže...
Kora kaže...
lukavg kaže...
patch123 kaže...
Kora kaže...

Prvi put da se slažen s tobon, posebno sa ovin dijelon o izraelacima,kazahstancima koji nemaju veze s Europom.

Topic je Hajduk - imate posebni o Euro ligi, pa nema potrebe da ovdje pretresate off-topic teme!

...
17 godina
neaktivan
Hajduk 2010/11

protiv uniree sam prvi put bio na poljudu, bio sam na moru reko ajd da odem sa rođakom.

stvarno je bila nezaboravna atmosfera.

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice