GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.843
|
čitano: 1.124.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
cvaja997 kaže...

Petkovićev medijski istup je rang povrijeđenog djeteta od 9 godina. Svejedno, igračina!! Krumpir Brazilu pamtit ću do kraja života. Oršić-Petković. Sviđa mi se novi-stari moto Dinama. Mladi igrači, željni, bit će opet 30 milijuna eura transfera. Ne odjednom naravno, ali... Roster izgleda gladno. Iako, igra će patit jedno vrijeme. Svi osim Belje došli za kikiriki, plaće su realne za uvjete RH i lige. Bit će dobro.

Petko je generacijski talent ali mentalitet djetata od 9 godina, šteta moga je biti top napadač ali ništa od toga kad su mu radne navike nula.

Rekao bih da ima mentalitet u rangu ove ekipice koja se šora na utkamicama i briju da su cool.

twice the pride double the fall
11 godina

@dad0r

mislim da si upravo opisao bobana. Uz to što on je modno osvještena osoba.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2025 19:57 (PzKpfw).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Drago mi je vidjeti takvog igrača u modernom nogometu jer je svoj, međutim takav mu je i karakter. Inatljiv je, osjetim u govoru malo da je glumac i preserator. Meni je drag i volit ću ga ko igrača, ali mislim da je najbolje za njega i za Dinamo u ovoj situaciji da je otišao jer ne bi bio dobar da je ostao. Kad maknemo ego sa strane i gledamo čisto igrački, bolje bi bilo i njemu i Dinamu da je ostao, ali ne bi to u ovim uvjetima funkcioniralo nažalost.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pogledao skoro cijeli interviju sa Bobanom.

Pogledao podcast sa Petkovićem sa naglaskom na dio gdje priča svoju stranu odlaska iz Dinama.

Iskreno, meni Petković djeluje da puno se*e, lik mi ostavlja taj neki bahati dojam s načinom na koji priča i teško mi je povjerovati u većinu stvari koje govori.
Možda sam u krivu ali na mene ostavlja takav dojam.

Također dvije stvari koje sam primjetio:

1. Priča kako je Pjaca sam nudio da mu se smanjuje plaća kako bi ostao i da su ga odbili a Pjaca sam u svojoj objavi na FB kaže da nitko nije pričao niti spominjao plaću, tko onda tu laže?
2. Kaže kako je shrvan nakon utakmice sa Varaždinom i neosvajanja naslova te nije mogao spavati i da je zato kasnio na sastanak o razgovoru za svoju budućnost u klubu gdje si kapetan a frend ga odao da je s njim tu noć do 2-3 ujutro igrao LoL, toliko o njegovoj profesionalnosti. 
Ali meni ništa šokantno, da nije lijenguza kakva je i da se posvetio nogometu kao pravi profić danas bi iza sebe imao puno zavidniju karijeru igranja u ligama petice, nebi mu vrhunac karijere bio igranje po 2. talijanskoj ligi, HNL i sada Turska.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2025 17:29 (ibme74).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ja zaista mislim da će odlaskom Petkovića i Ademija Dinamo napokon procvasti.
Ademi je veliki Dinamov igrač - tu nema dileme, ali nakon dolaska iz Azije on jednostavno nije i upola kakav je bio i to je to!
Zajebi sentimentalnost i nostalgiju - hvala na svemu doviđenja!
Petković, ja zaista ne znam što ljudi vide u njemu? Ok ima tu lucidnost, loptu, podvaljivanje... ali brate mili vuče se po terenu ko krepana mačka.
Isto tako odigra 2-3 utakmice odlično, 10 mrljavi toliko ta bi ga ja letvom udarao!
Ma pljujte po meni koliko god hoćete, ali činjenica je da ako ćemo uspoređivati njega i Livaju, Petko mu nije ni do koljena!
Mene osobno raduje ovaj novi Dinamo, vidi se da se tu ima kvalitete na bacanje, posebno Lisica me oduševljava.
Dolaze bolji dani za Dinamo, nemate frke!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Petković je majstor i vidjelo se prošle sezone koliko nam nedostaje, ali postoji ali...
Svašta se o njemu pričalo, da voli igrati igre do jutra, da voli Heineken, da nije radio vježbe za rehabilitaciju nakon ozljede i zato se sve to još dodatno odužilo...
Sam je priznao da je imao period kada nije živio sportski.
Šta je od toga istina, vjerojatno nikada nećemo saznati.
Mislim da je došlo do zasićenja i da je jednostavno u tom slučaju najbolje rješenje razlaz.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni je ovaj Dinamo totalna nepoznanica.
Utakmice na slovenskim pripremama su bile vrlo loše
U međuvremenu smo se još pojačali.

Šta mislite kakav će biti Dinamo u odnosu na prošlu sezonu?

3 Super! Prošetat će se HNL-om
4 Bolji. Na knap će biti prvak
2 Jednak ili lošiji nego prošle
5 Nemam pojma. Sve je moguće
12 godina
C64 kaže...

Meni je ovaj Dinamo totalna nepoznanica.
Utakmice na slovenskim pripremama su bile vrlo loše
U međuvremenu smo se još pojačali.

Šta mislite kakav će biti Dinamo u odnosu na prošlu sezonu?

Ma bit će bolji, pa svi dovedeni igraču su ili igrali dobro u svojim klubovia ili su talentian igrači koji dolaze iz velikih klubova gdje nisu dobili pravu priliku zbog ogromne konkurencije.

Npr KONAČNO je pokriven lijevi bek i to sa 2 igrača, Vinlof i Goda. Dinamo još od Leovca nije imao pravog lijevog beka koje mu je to prava pozicija nego non stop krpanje sa Jakićem, Franjićem, Gvradiolom, Ljubičićem, Gabrielom... Onog poljaka da ne spominjemo, teški flop. Ogiwara također nije bio dobar defenzivno. 

U obrani su se isto riješili propuha Mmaee, KTC je produžio, Galešić je tu, Torrente će se vratiti nakon ozljede i još si se pojačao sa Dominguez i McKennom.

Desno ostao Gabriel i još došao mladi Valinčić.

Vezni red je (opet) nakrcan kvalitetnim igračima, uz (očito) prvi pick Mišić, Vilar i Ljubičić imaš kao zamjene Mudražiju, Soldu i Pavičića a trbao bi i onaj slovenac Zajc uskoro potpisati. Za krila imaš Lisicu, Vidovića, Stojkovića, Cordobu, Topića, Hoxhu, Špikića. Po meni bi trebali dovesti još jedno kvaliteno krilo, Stojković mi je više za srdinu terena kao neki ofenzivni vezni da igra iza špice a ostali (izuzev Vidovića naravno) mi nisu baš neka top klasa, Lisica jako obećava ali treba vidjeti kako će on igrati pod pritiskom jer nije isto igrati za Dinamo gdje se svaku tekmu očekuje da pobjediš i za Istru gdje je cilj samo ostati u 1. ligi. 

Petkovića će vjerojatno brzo zaboraviti kada Beljo krene trpati, motiva ima jer ako odigra dobru sezonu mogao bi se naći na popisu sa SP2026 a i s obzirom da je mlad sigurno je da bi želio kroz godinu-dvije opet ostvariti dobar inozemni angažman. Gledao sam ga malo u Augsbrugu i neke sažetke iz Rapida pa i ono malo minuta što je na kapaljku dobivao u ligi nacija meni se čini kao top odabir. Dečko ima njušku za gol i vjerujem da bi ove sezone mogao biti na 20+ golova ako ga ozljede obiđu.

Imaš za zamjenu Kulenovića a trebao bih ovih dana i Bakrar potpisati.
Dakle po meni je ova ekipa definitivno jača od one iz prošle sezone, sve pozicije su poduplane i dovedeni su većinom dobri dokazani igrači, eto jedno po meni ako bi se moglo ugrabiti još jedno kvalitetno krilo bilo bi top.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2025 19:30 (ibme74).
14 godina
ibme74 kaže...

Ma bit će bolji, pa svi dovedeni igraču su ili igrali dobro u svojim klubovia ili su talentian igrači koji dolaze iz velikih klubova gdje nisu dobili pravu priliku zbog ogromne konkurencije.

Npr KONAČNO je pokriven lijevi bek i to sa 2 igrača, Vinlof i Goda. Dinamo još od Leovca nije imao pravog lijevog beka koje mu je to prava pozicija nego non stop krpanje sa Jakićem, Franjićem, Gvradiolom, Ljubičićem, Gabrielom... Onog poljaka da ne spominjemo, teški flop. Ogiwara također nije bio dobar defenzivno. 

U obrani su se isto riješili propuha Mmaee, KTC je produžio, Galešić je tu, Torrente će se vratiti nakon ozljede i još si se pojačao sa Dominguez i McKennom.

Desno ostao Gabriel i još došao mladi Valinčić.

Vezni red je (opet) nakrcan kvalitetnim igračima, uz (očito) prvi pick Mišić, Vilar i Ljubičić imaš kao zamjene Mudražiju, Soldu i Pavičića a trbao bi i onaj slovenac Zajc uskoro potpisati. Za krila imaš Lisicu, Vidovića, Stojkovića, Cordobu, Topića, Hoxhu, Špikića. Po meni bi trebali dovesti još jedno kvaliteno krilo, Stojković mi je više za srdinu terena kao neki ofenzivni vezni da igra iza špice a ostali (izuzev Vidovića naravno) mi nisu baš neka top klasa, Lisica jako obećava ali treba vidjeti kako će on igrati pod pritiskom jer nije isto igrati za Dinamo gdje se svaku tekmu očekuje da pobjediš i za Istru gdje je cilj samo ostati u 1. ligi. 

Petkovića će vjerojatno brzo zaboraviti kada Beljo krene trpati, motiva ima jer ako odigra dobru sezonu mogao bi se naći na popisu sa SP2026 a i s obzirom da je mlad sigurno je da bi želio kroz godinu-dvije opet ostvariti dobar inozemni angažman. Gledao sam ga malo u Augsbrugu i neke sažetke iz Rapida pa i ono malo minuta što je na kapaljku dobivao u ligi nacija meni se čini kao top odabir. Dečko ima njušku za gol i vjerujem da bi ove sezone mogao biti na 20+ golova ako ga ozljede obiđu.

Imaš za zamjenu Kulenovića a trebao bih ovih dana i Bakrar potpisati.
Dakle po meni je ova ekipa definitivno jača od one iz prošle sezone, sve pozicije su poduplane i dovedeni su većinom dobri dokazani igrači, eto jedno po meni ako bi se moglo ugrabiti još jedno kvalitetno krilo bilo bi top.

Svi igrači koji su došli su za mene prinove, dok se ne dokaže suprotno
Jedno je igrati za Istru i Lokomotivu, a drugo za Dinamo
Otišla su dva aktualna reprezentativca (Sučić i Baturina) i dva bivša (Pjaca, Petković)
Puno je tu novih igrača. Pitanje je tko je doista kvalitete za Dinamo. I još to treba sve skupa uigrati.
Ima i nekoliko mladih igrača za koje treba strpljenja.
Nadam se da si u pravu i da će to odmah sve skupa biti na nivou

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da, bit' će bolje, samo bez rezultata. Kačevenda i Stojković su trebali biti u prvoj ekipi u jesen, 2022. godine.

Uništiš pobjedničku ekipu, stvoriš novu, te očekuješ da će biti bolje. Da, bit' će. Na koju foru?

dzg
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Imaju se bar vremena uigrati za razliku od Rijeke i Hajduka.

Kada počinju ? 24,25 rujna, taman da već budu u natjecateljskoj formi.

Ako pobijedite Osijeka, to je već pokazatelj dobrog napretka.

合気道 五段 Me, myself and I
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Blagi oprez zbog jucer, ali isto tako optimizam i nada. Za HNL naravno. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kako mi je drago da imamo devetku koja zabija. Volim Petkovića, ali on nije prava devetka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice