GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.001
|
čitano: 1.276.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Silent horror1992 kaže...
sporttest kaže...
Bichanich kaže...

Slažem se; previše je novca tu kojeg Dinamo obrne da bi mu netko drugi financirao išta, no tako su uređeni pravni odnosi da je dosta teško to odraditi samostalno. Prvenstveno zbog zemljišta i odnosa sa gradom, a onda i zbog toga što Dinamo koliko god bio financijski moćan nije dovoljno jak da može dugoročno tako nešto financirati.

I sad te jedna do dvije slabije sezone gdje ne bi bio prvi u HNL-u i ušao u neku od skupina Europe odnosno prodao 2-3 igrača vodi u bankrot. Dodaj na to kredit sa godišnjom ratom od desetak milja eura i skužiš koliko je to nategnuta financijska konstrukcija. A novi stadion ti ne bi značajno podigao prihode od ulaznica i stadiona, barem ne u nekom rangu koji ti je potreban da bi značajnije pokrio troškove.

naravno
a da li dinamu opce treba toliki stadion
realno stadion od 15k je dovoljan za dinamo,znacajno su manji troskovi, pronađi privatnog investitora, sponzora

osijek ima opus arena na slican nacin. Kapacitet 13tisuca ljudi, sasvim dovoljno 

O čemu ti pričaš jbt.

Pa danas na ovom ruglu će bit 20 000 ljudi, da je stafion normalan bilo bi 35-40000 sigurno.

Dinamo je klub koji odigra godišnje desetak europskih utakmica, ako nista, samo radi tih utakmica i mogućnosti da reprezentacija napokon ima adekvatan stadion treba kad se već gradi stadion imati kapacitet minimum 40 000 mjesta.

znaci zbog 10 dana godisnje gdje bude 20tisuca ljudi grad treba financirati stadion sa stotine milijuna kuna/eura??

uozbiljite se, bitni su godišnji prosjeci. dinamo ove sezone koja je nadprosjecna, na domaćim utakmicama ima 6963 gledatelja u prosjeku.

takoder reprezentacija igra u hrv. par utakmica godisnje i zasto bi reprezentacija bila rezervirana za samo jedan grad?
a cak i kad bi ta ideja bila normalna, hns je doslovno banka para, mogu to financirati.

"Pa danas na ovom ruglu će bit 20 000 ljudi"
to cemo jos vidjeti, al jednostavno treba shvatiti da u ovom gradu ne postoji sportska kultura i da to ne privlači ljude.

stadion od 15k je sasvim dovoljan 

Bichanich kaže...
Silent horror1992 kaže...
sporttest kaže...
Bichanich kaže...

Slažem se; previše je novca tu kojeg Dinamo obrne da bi mu netko drugi financirao išta, no tako su uređeni pravni odnosi da je dosta teško to odraditi samostalno. Prvenstveno zbog zemljišta i odnosa sa gradom, a onda i zbog toga što Dinamo koliko god bio financijski moćan nije dovoljno jak da može dugoročno tako nešto financirati.

I sad te jedna do dvije slabije sezone gdje ne bi bio prvi u HNL-u i ušao u neku od skupina Europe odnosno prodao 2-3 igrača vodi u bankrot. Dodaj na to kredit sa godišnjom ratom od desetak milja eura i skužiš koliko je to nategnuta financijska konstrukcija. A novi stadion ti ne bi značajno podigao prihode od ulaznica i stadiona, barem ne u nekom rangu koji ti je potreban da bi značajnije pokrio troškove.

naravno
a da li dinamu opce treba toliki stadion
realno stadion od 15k je dovoljan za dinamo,znacajno su manji troskovi, pronađi privatnog investitora, sponzora

osijek ima opus arena na slican nacin. Kapacitet 13tisuca ljudi, sasvim dovoljno 

O čemu ti pričaš jbt.

Pa danas na ovom ruglu će bit 20 000 ljudi, da je stafion normalan bilo bi 35-40000 sigurno.

Dinamo je klub koji odigra godišnje desetak europskih utakmica, ako nista, samo radi tih utakmica i mogućnosti da reprezentacija napokon ima adekvatan stadion treba kad se već gradi stadion imati kapacitet minimum 40 000 mjesta.

Tako je, mislim da ispod 40k ljudi ne bi trebalo gradit stadionu Zagrebu za repku i Dinamo. Imat ćeš Kranjčevićevu za manje tekme i potrebe; za repku i Dinamo ako ideš graditi onda ideš na 40-50k ljudi pa onda uz Opus, eventualnu rekonstrukciju Poljuda i uz spomenutu Kranjčevićevu imaš temelja za prijavu za neko nogometno prvenstvo, a to bi bio ogroman boost za turizam i ekonomiju

isti odgovor kao i prvom citatu

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.2.2024 13:52 (sporttest).
15 godina
Lako je napraviti nešto, ali treba to poslije i održavati. Ako će to već biti nekakav nacionalni stadion onda bi i HNS trebao preuzeti dio troškova održavanja. Jer Dinamu ko Dinamu teško da će posjeta porasti toliko da se isplati ići iznad 15-20k gledatelja.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uvijek postoje varijante djelomično montažnih tribina gdje ti je osnovni stadion recimo 15-20k ljudi, no za posebne prilike da možeš strpati 30-40k ljudi. No takve stvari su dosta skuplje, a ovaj montažni dio ti nikad neće biti dovoljno dobar u usporedbi sa klasičnim tribinama.

Realno gledano novi stadion u Zagrebu vjerojatno na tjednoj bazi (HNL) nikad ne bi bio do kraja ispunjen ni sa 15k ljudi, a kamoli sa više. I kao takav se nikad ne bi isplatio obzirom na uloženo. No, za tekme od repke i europske susrete bi bio ispunjen vjerojatno do zadnjeg mjesta i sa puno većim kapacitetom. A uzmi u obzir i da ti HNS ne bi blagonaklono gledao na to da su propustili priliku napraviti Zagreb centrom svoje reprezentativne moći pa da za svaku veću tekmu moraju ići na Poljud na koji stane više ljudi.

Vezano za financiranje opet se vraćamo na osnovno pitanje; gdje povući granicu? Zašto stadion od 15k ljudi može proći (u usporedbi sa onim od 30k ljudi)? Jer za iste te novce koje bi dao za takav stadio možeš napraviti 10+ škola, vrtića, bolnica i masu drugih puno nužnijih sadržaja. Kad pogledaš bolnice po Zagrebu gdje u sred potresa rodilje idu van na hladnoću, otpada žbuka, ljudi čekaju 2-3 godine na magnetnu (a svaki Dinamov igrač i junior ju dobije sutra ako treba), onda vidiš da je sve van ravnoteže. I tom logikom ne treba graditi ništa do se ne rješe bitnije stvari. No, realnost je malo drugačija. Ljudi žele zabavu - kruha i igara, i to im moraš dati.

10 godina
Bichanich kaže...

Uvijek postoje varijante djelomično montažnih tribina gdje ti je osnovni stadion recimo 15-20k ljudi, no za posebne prilike da možeš strpati 30-40k ljudi. No takve stvari su dosta skuplje, a ovaj montažni dio ti nikad neće biti dovoljno dobar u usporedbi sa klasičnim tribinama.

Realno gledano novi stadion u Zagrebu vjerojatno na tjednoj bazi (HNL) nikad ne bi bio do kraja ispunjen ni sa 15k ljudi, a kamoli sa više. I kao takav se nikad ne bi isplatio obzirom na uloženo. No, za tekme od repke i europske susrete bi bio ispunjen vjerojatno do zadnjeg mjesta i sa puno većim kapacitetom. A uzmi u obzir i da ti HNS ne bi blagonaklono gledao na to da su propustili priliku napraviti Zagreb centrom svoje reprezentativne moći pa da za svaku veću tekmu moraju ići na Poljud na koji stane više ljudi.

Vezano za financiranje opet se vraćamo na osnovno pitanje; gdje povući granicu? Zašto stadion od 15k ljudi može proći (u usporedbi sa onim od 30k ljudi)? Jer za iste te novce koje bi dao za takav stadio možeš napraviti 10+ škola, vrtića, bolnica i masu drugih puno nužnijih sadržaja. Kad pogledaš bolnice po Zagrebu gdje u sred potresa rodilje idu van na hladnoću, otpada žbuka, ljudi čekaju 2-3 godine na magnetnu (a svaki Dinamov igrač i junior ju dobije sutra ako treba), onda vidiš da je sve van ravnoteže. I tom logikom ne treba graditi ništa do se ne rješe bitnije stvari. No, realnost je malo drugačija. Ljudi žele zabavu - kruha i igara, i to im moraš dati.

pa da
upravo si rekao....ako je prosjek ispod 7 tisuca, duplo(i vise) kapaciteta je sasvim dovoljno
apsolutno reprezentacija mora imati raspored igranja po svim regijama RH, nebitno na jacinu protivnika

sto se tice financiranja, bez dileme grad,drzava,zupanija u tome ne trebaju sudjelovati niti sa kunom svog novca.
oni se trebaju brinuti  za amaterski i djecji sport, ne za profesionalni
a sami znamo u kakvim uvjetima treniraju djeca po zagrebu i RH 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.2.2024 15:01 (sporttest).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Treba otići do Jarnija i provjeriti kako je, jbg nije zajebancija, nije mu lako garant!

Čestitam Dinamo!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pao Betis čisto i zasluženo, svaka čast ekipi! Tako se bori, kao danas i nadam se da će tako nastaviti u sljedećim utakmicama. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
8 godina
sinkee kaže...

kranjčevičeva ima hrpu papiroloških problema sa stanarima obližnjih zgrada.
Oni tamo planiraju graditi kao kamp i cesta do njega bi trebala prolazit doslovno kroz zgrade u adžijinoj ( i dok ne isplate stanare nema niš od tog).

To je i meni suludo. Daj napravi kamp van grada, na periferiji. Kampčinu sa parkirnim mjestima i mogućnostima iznajmljivanja nekog terena ljudima za hakl. Inače, imao situacije na poslu, morao sam radit 8 sati tako da nisam ni pogledao do sada da je Dinamo junački odigrao.  Još jedan lijepi sportski dan, postalo je rutinski dobivat dobre vijesti od naših sportaša. Real Betis, momčad od par sto milijuna eura. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.2.2024 23:00 (cvaja997).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Prva utakmica protiv Betisa, napadački nije bila na nivou, ali obrambeno smo pokazali da možemo igrat. Ono što mi se svidjelo je da smo počeli bolje pokrivati te međuprostore i manje je grešaka u samoj obrani nego prije. Zasada franucski duo funkcionira jako dobro.

Onda utakmica protiv Varaždina. Dosta slaba utakmica gdje stvarno smo strepili do zadnje minute, standardno su isplivali problemi koje imamo čitave sezone.

I onda druga utakmica protiv Betisa i odigramo jedo od boljih poluvremena ove sezone (i obrambeno i napadački) i naravno primimo glupi gol. Već sam se bio zabrinio da cemo pasti drugo poluvrijeme, ali opet me igrači iznenađuju. Nastavlja se igra u istom ritmu, tranzicija dobro funkcionira. Krila, ne samo što su donijela pogodak, nego i njihov obrambeni dio u te 2 utakmice je stvarno jako dobro odrađen. Betis definitivno nije odigrao neku vanserijsku utakmicu, ali opet dobiti klub iz gornjeg dijela la Primere je veliki uspjeh. U svakom slučaj čestitke Dinamu i svim navijačima.

Idemo utakmicu po utakmicu, ova sezona je jednostavno takva i treba rudariti. Slijedi nam utakmica protiv Rijeke u nedjelju. Idemo to odigrati kako spada, nadam se uz pune tribine i pozitivan rezultat. A imam neki predosjećaj da bi moglo to biti jako dobro u nedjelju. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.2.2024 18:58 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobra analiza:

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Utakmica protiv Rijeke:

Generalno ok utakmica. Mislim da smo bili za taj gol bolji s obzirom na prilike. Nespretna reakcija braniče Rijeke na kraju i uspijevamo zabiti taj gol iz penala. Još uvijek imamo te neke bubice u igri, ali ajde možemo reći da ide prema boljem.

Obrana je bila ok, ali još uvijek se događaju nespretne reakcije. Recimo, Perković je na sličan način kao protiv Betisa zaplivao gdje smo gotovo primili identičan gol petom da je Marić bolje zahvatio loptu. Na svu sreću nije. Ristovski odradio fantastičan posao nad Pjacom.

Sredina terena. Mišić po meni igrač utakmice. Kad je odmoran igra na jednoj sasvim drugoj razini. Uživo to još izgleda bolje, kad pratite što radi na terenu. Odlični pasovi, pametno kretanje po terenu, defenzivne reakcije. Ovakav Mišić nam treba za velike utakmice i to bi moglo zapravo biti najveće pojačanje u nastavku sezone. Baturina i Sučić su također odradili jako dobru rolu. Sučić malo nervozan u početku utakmice sa pasovima, ali kasnije je to bilo bolje, pokriva velik dio terena i to nam je izuzetno bitno jer samim time i ostali veznjaci bolje igraju. Baturina hvata napokon taj kontinuitet koji od njega i očekujemo i neka samo tako nastavi.

Napad. Petković ponovno dobar u duelima, ali voli ga petljat sa loptom i upropastit neke dobre tranzicije.Tako da Jakirovićev potez da ga zamijeni je bio riskantan, ali trebalo se nesto promijeniti jer kao što sam rekao. previše smo petljali sa loptom u napadu. Krila dobra ponovno defanzivno. Kaneko je malo pao u igri prema naprijed, ali najviše iz razloga što mu ne damo loptu kad treba, a bilo je takvih par situacija gdje je bio sam i gdje je mogao napraviti nered. Petljamo sa loptom i želimo se ušetat kroz sredinu umjesto da bacimo loptu na krila.

Slijedi utakmica protiv Gorice u kupu. Nadam se da će Jakirović tu napraviti dobre rotacije. Definitivno bih odmorio par prvotimaca, pogotovo Mišića s obzirom na rečeno prije. Idemo laganim koracima prema boljoj igri. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2024 19:46 (fighterZu).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koliko god me živcirao najveći troler svih vremena - Pzkpfw, njegovim odlaskom ova tema je zamrla.
Pobijedio je Velimir Zajec i nitko ništa ne komentira?

Njegova pobjeda je jako veliki korak za Dinamo i ja osobno se nadam da Dinamo čeka lijepa budućnost.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
15 godina
Što točno se mijenja ako Barišić i ekipa ostanu i dalje na vlasti?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
protjeran
Milka30 kaže...

Koliko god me živcirao najveći troler svih vremena - Pzkpfw, njegovim odlaskom ova tema je zamrla.
Pobijedio je Velimir Zajec i nitko ništa ne komentira?

Njegova pobjeda je jako veliki korak za Dinamo i ja osobno se nadam da Dinamo čeka lijepa budućnost.

Velimir Zajec je osoba upitnog i oskudnog IQ-a, sretno!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/izjava-velimira-zajeca-izazvala-lavinu-komentara-cekamo-brunu-petkovica-ispao-je-klaun-kao-i-jarni-15430676

10 godina
Kad sam ovo citao nisam mogao vjerovati sto citam….za ovo trebas biti strasno glup
I onda taj covjek bude “ozbiljan” kandidat i nositelj liste
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ekipa kao da je došla na izlet, a ne na utakmicu. Ona ekipa protiv Gorice je igrala 3 puta bolji nogomet od ove postave. Stvarno mi dođe da potjeramo ovog Petkovića u jednom trenutku koliko drka sa loptom, ako napravi još jedanput više od 2 dodira neka ga vadi van, max 2 dodira. Dosta je više njegovih "pametnih" poteza na utakmici (puno jednostavnijih poteza je imao na dispoziciji, on se odluči za najkompliciraniju). 20 minuta mi puštamo da nam Osijek vodi igru. Jakirovićeva ideja sigurno da prepusti igru Osijeku pa da zaprijetimo iz kontri, ne bi me čudilo. I naravno iz toga pritiska zabiju gol iz naše p**darije u obrani i Nevistićevih čudnih odluka (nabij loptu!, šta izbijaš u aut majstore?). Moramo se uozbiljiti u drugom poluvremenu. Ali teško ćemo sa ovakvom igrom napraviti ozbiljan zaokret u igru. Izgleda da nam opet slijedi muka do kraja utakmice. Nadam se da će se ekipa trgnuti, nema druge. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2024 18:30 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bravo dečki koji su ušli pred kraj i izgleda spasili posao Jakiru opet. Realno, ni bod nismo zasluzili. Tako da je ovo još i pozitivan rezultat. Ne znam više šta bih rekao. 2 slike momčadi ove sezone. Stvarno sam se nasekirao prvo poluvrijeme. Muka mi je gledat više ovaj nogomet i da igrači nemaju motivacije. Možda bolje da odem gledat neki drugi sport. Petković je odigrao kriminalno i bio uteg momčadi čitavu utakmicu. Svaka njemu čast, ali ovo što je odigrao je ispod svakoga nivoa za Dinamo - pas igra, dueli (statistika sve govori, 21 izgubljena lopta, od 15 duela 3 osvojena). Što Jakir govori pred utakmice i na poluvremenu da dečki uopće nisu zaintereisani za nogomet, to mi je starno nejasno? Kad pogledam Theophila kako se baca na svaku loptu na kraju utakmicu, kako mu je stalo da se napravi rezultat, igra lijevo krilo  i desno krilo pred kraj utakmice. Ako netko još ima šta reći protiv toga momka, nek se poklopi po ušima. Odmarao si čitavu momčad protiv Gorice, kondicijska priprema nula. Ne znam tko su ti stručnjaci i kakve zasluge imaju za ovo, ali momčad ne može izaći u ovakom stanju na teren. Da nitko godinama ne odgovara za ovakvo kondicijsko stanje momčadi. Ako se ne varam, isti kondicijski stožer je bio i kod Bišćan.

Što se tiče Osijeka, čestitam im na odličnoj igri. Igrali su visoko protiv nas. Klasični gegenpressen tijekom čitave utakmice. Jako dobra analiza kako odgirati protiv ove postave DInama. Jakir nije imao plan B uopće.

Ne znam ni što očekivat protiv Paoka. Čini se da je svaka utakmica bacanje novčiča i ako se okrene na krivu stranu, izgorili smo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2024 20:01 (fighterZu).
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kme, kme, kme, utakmica tisine, kme, kme, kme. Volim te Dinamo! Probleme imaju i imat ce, rezultat jako veseli. Nadam se lijepoj prici. 

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

2:0 odlična pobjeda. Za kup tekmu u ovoj fazi doktorski odrađeno. Nadam se samo da neće tamo padati pod pristiskom.

Sad se ponovno treba fokusirati na ligu. 

Ovako na žalost ligu ne mogu igrati. I tu trener zasad nema rješenja.

Jučer je izgledalo kao da je PAOK čekao da ga Dinamo napadne. Pošto Dinamo to nije nego je stajao u srednjem bloku  ovi više nisu imali ideje i doslovce poklanjali lopte što u noge što u aut. Taktika odlično pogođena.

Jedini problem je što ni Dinamo nije imao ideje kako izgraditi napad. Kao što nema ni cijele sezone. Kad je PAOK  prešao polovicu i u obrani se oduzela lopta ako nije bio moguć pas do Baturine i Petka jedino rješenje je bilo odigrati par dodavanja u zadnjoj liniji + golman i nakon toga slijedi duga lopta Bauera (najčešće) po njegovoj strani ili Teophila na Petkovića. Za ovo fazu europe i pošto je to kup dovoljno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2024 11:42 (plavi08).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tjedan smo počeli sa odličnim rezultatom protiv Paok-a. Momci su odigrali još jednu dobru taktičku utakmicu u Europi. Čestitke svima na dobro pripremljenoj i odgiranoj utakmici, sad još to samo treba potvriditi u Grčkoj.

A danas su nas dočekale još jedne lijepe vijesti. Napokon je riješena i drama oko predsjednika. Novi predsjednik je Velimir Zajec, Zeko (Link). Čestitke.

Idemo dalje u nove pobjede, danas nas čeka Slaven Belupo. Očekujem od igrača da danas budu nabrijani, s obzirom na sve okolnosti ovaj tjedan. Da odigraju odličnu utakmicu i da završimo tjedan kako spada. Daj mi samo pobjede...

16 godina
fighterZu kaže...

Tjedan smo počeli sa odličnim rezultatom protiv Paok-a. Momci su odigrali još jednu dobru taktičku utakmicu u Europi. Čestitke svima na dobro pripremljenoj i odgiranoj utakmici, sad još to samo treba potvriditi u Grčkoj.

A danas su nas dočekale još jedne lijepe vijesti. Napokon je riješena i drama oko predsjednika. Novi predsjednik je Velimir Zajec, Zeko (Link). Čestitke.

Idemo dalje u nove pobjede, danas nas čeka Slaven Belupo. Očekujem od igrača da danas budu nabrijani, s obzirom na sve okolnosti ovaj tjedan. Da odigraju odličnu utakmicu i da završimo tjedan kako spada. Daj mi samo pobjede...

Igrač Zdravka Mamića. Pa taj Mamić neće lako iz Dinama.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Srećom. Možda uvede savjetovanje na daljinu. Zoran i Jakir treniraju, Zdravko i Zajec vode klub u nove, moćne dane. Mokar san...

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koje sramoćenje na europskoj sceni. Ovako se povući i ne moći složiti 2 dodavanja na utakmici. I onda mi neko priča da je Jakir dobar trener. Ne znam kakvo čudo se mora dogoditi i kakvog trojanskoga konja moramo podvaliti Grcima da ovo okrenemo u nasu korist. Šteta što nemamo 11 zamjena na utakmici. Samo da ne bude potop do kraja utakmice. Sad treba neko na razini Oršića da izađe u drugom poluvremenu iz svlačionice inače nam se ne piše dobro. A ništa, idemo izgurat do kraja pa šta bude. Daj mi samo pobjede...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2024 19:52 (fighterZu).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ja sam tek sada vidio koji je rez na poluvremenu, gledao sam tekmu prvih 15-20 minuta i ugasi jer se vidjelo od početka kamo to vodi.

Nikad mi neće biti jasno zašto se sa toliko kukavičluka igraju uzvrati kada dolaziš sa prednošću iz prve utakmice. Zar ih ne tako davni poraz od Sparte Prag nije ništa naučio?

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Razočaran sam kao nikada do sada. Možda sam previše emotivan u vezi Dinama. Svi porazi u HNL-u su mi lakše pali od od ovoga. Ne znam što bih rekao. Prenesite Jakire da sam da ostavku kad već nemamo novaca da mu platimo otpreminu. Jbg, ne voli on toliko Dinamo, da bi to napravio i tu je samo jedan od njegovih problema. Kad je takav frajer šta ne skupi muda i kao Cvitanović prije par sezona ne da sam ostavku. Unaprijeđenje u igri ne postoji od njegovog dolaska. Od sada pa nadalje, kakvi god bili rezultati, on mora otići iz Dinama.

Tračak nade ukazao se na početku drugoga poluvremena i onda Jakir ništa ne radi da digne ritam utakmice da pritisnemo. Štoviše vadi Špikića koji je energetski čak i najbolje izgledao. Nema zamjena, 3 zamjene uvodi u 80. minuti i sa time propadaju sve šanse Dinama za neko čudo, a i hrvatski koeficijent. te 3 zamjene radiš na poluvremenu kad gubiš 3-0. Dinamo koji ne može dat gol iz smislene akcije čitave sezone. Nedostanak Perića, Moharrami-ja itekako vidljiv u obrani, nedostanak lijevoga beka da ne pričamo. Ne znam kako se zove onaj igrač Paoka u sredini. Radi ti dar mar u sredini, ne radis nikakve promjene u sredini. Što je najgore od svega, 3 gola su pala iz prekida gdje igrrač uvijek ostane sam. Daj jeb*emu, dovedite nekoga tko ce uigrat te prekide u nekom hrvatskom klubu. Igrači na kraju utakmice se smiju, neki i cerekaju, naravno boli ih uvo. Petković i Baturina idu na team building u egipat, bit će izleta na račun HNS-a, a Dinamo tko j*be. Tako se danas ponašala cijela ekipa. Sa takvin pristupom nisu ni zaslužili ni prolaz dalje, a ni trofej u domaćoj ligi.

Ne znam sto mi moramo napraviti da osvojimo kup ili naslov do kraja godine. Reprezentativna pauza je blizu, tražiti novoga trenera za to vrijeme ili staviti bilo koga privremeno. Padobranac na klupi nam je potreban više nego ikada, jer ovako više ne ide.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2024 21:53 (fighterZu).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kako god, svake sezone se neko osramoti u Europi. Ove godine svi. 

13 godina
x18x05x kaže...

Kako god, svake sezone se neko osramoti u Europi. Ove godine svi. 

Pa ja se nebi složio da su se sramotili ove sezone. Na sreću nije bilo nikakvih Gzira, Tobola i Kilžižara.

Za Osijek je bilo nerealno očekivati da izbace one turke, realno puno skuplja i ozbiljnija ekipa od sastava NK Osijeka. Da Osijek nije zimu prije i to ljeto prodao sve najvažnije igrače osim Miereza (Ivušić, Kleinheisler, Škorić, Beljo, Lončar, A.L. Barišić, Leovac...) možda bi imali šanse da ih izbace.
Rijeka je imala sve pobjede do tog zadnjeg pretkola gdje su imali usranu sreću u ždrijebu i to ih je opet na jedvite jade tek nakon produžetaka izbacio jedan Lille, a glupo je i nerealno očekivati da se takav protivnik izbaci i govoriti da je to sramoćenje, taman da je Dinamo koji ima bogato europsko iskutvo igrao s njima nebi se smatralo kiksom da ispadnu.
Kad smo već kod Dinama iako je ovo euro sezona za zaborav (većim djelom) opet su prezimili, izbacili jedan Betis i preskočili jedno kolo nokaut faze i onda ispali u 1/8 finala uz to da su opet slavili u toj prvoj tekmi i time koliko-toliko pridonjeli svom i državnom koeficijentu.

Jedino za kog bi se moglo reći da je podbacio je Hajduk koji je realno mogao izbaciti upravo ovaj PAOK da je malo hrabrije te jače stisnuo i napao na poljudu u prvoj tekmi jer PAOK se nudio, u uzvratu iako rezultat sugerira da su ih razbili (0:3) PAOK nije ni tu ništa posebno odigrao a Hajduk je prelako i naivno primio ta 3 gola, a opet PAOK je ekipa koja redovno igra europu i puno su iskusniji u takvim utakmicama zbog čega su na kraju i prošli tako odigravši "onoliko koliko treba".

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2024 23:26 (ibme74).
10 godina
ibme74 kaže...
 i državnom koeficijentu.

ta prica sa koeficijenotm je smijesna

svak igra za sebe, narativ je poprilicno glup

13 godina
sporttest kaže...
ibme74 kaže...
 i državnom koeficijentu.

ta prica sa koeficijenotm je smijesna

svak igra za sebe, narativ je poprilicno glup

Pa gdje sam ja napisao da igraju za RH koeficijent? Ja sam samo rekao da su sa tom pobjedom donjeli dodatne bodove koeficijentu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice