Osvrt na utakmicu protiv Istre.
Generalni dojam: Nastavljaju se problemi u organizaciji igre. Nema nikakvih istreniranih mehanizama u igri i uigranih akcija (ne znam što se radilo zadnjih mjesec dana). Theophilovo napucavanje je preciznije od dodavanja naših veznih igrača, toliko o tome. Jedina prednost što danas nismo imali Baturinu u prvom sastavu (napokon) i Mišića zbog žutih kartona pa nije tko imao napraviti kritično dodavanje prema nazad ili protivniku u noge.
Obrana: Više manje ok, prolazne ocjene. Perković na pravom mjestu u pravo vrijeme pa je dao gol, Ristovski asistent. Theophil pokazuje da bez njega ne možemo, nekoliko važnih reakcija kojih da nije bilo moglo je opet završiti loše po momčad i rezultat.
Sredina: Sučić ostavio najbolji dojam, ali svi igraju nekako previše uplašeno. Bilo je jedno dodavanje, slično onome Mišiću protiv Lokomotive koje je moglo biti skupo. Ne znam je li Bulat bio u pitanju ili neko drugi. Totalno nepotrebna dodavanja koja se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Postavljam si pitanje jel ovaj stručni stožer analizira uopće prethodne utakmice.
Napad: Hoxha aktivan, mislim da su prodori/driblinzi bili svi uspješni, ali dodavanja i ubačaji, na tome mora poraditi. Kaneko bez nekih opasnijih prodora, ali trudi se, zatvara linije. Svidjela mi se jedna njegova reakcija u obrani i vidi se da mu je stalo za razliku od nekih. Petković, ključno dodavanje prema Ristovskom koje je rezultiralo ubačajem za gol. Ali kako me prisjednu neke njegove reakcije i nepotrebno kompliciranje, građenja koja rezultiraju izgubljenom loptom jer očekuje da će mu sudac svirati svaki mini kontakt. Mora se uozbiljiti.
I još za kraj teren. kad Zagorac traži "pola sata" površinu koja nije ispunjena rupama da uspješno ispuca loptu, to dovoljno govori kakav je teren danas bio. Tereni iz 3. lige su premija za ovaj teren danas.

.
XBOX-PS-Steam: TiToBodyBaq