Kao što sam i najavio, bila je to dobra noć. Za nas. Za Dinamovce.
Ko bi rekao? Nije loše za TV servisera.
Ne dobivaju baš često TV serviseri, momčadi kaj vrijede preko milijardu evra.
Ne znam gdje su sada svi oni silni stručnjaci opće prakse. Zakaj sada čkomite??
Nemamo naboljeg igrača HNL, a i bez obzira na to ne ide nam loše. Nije Viljareal, al je Čelsi.
Ova pobjeda, trijumf Dinama iz Zagrebam, psoebno mi je drag zbog naših Dinamovaca za koje znam koliko im to znači.
Za sve one obične navijače zagrebačkog Dinama, koji ostaju vjerni plavoj boji bez obzira na sve.
Ne žive nužno u Zagreb, bave se običnim poslovima, žive svoj mirne skromne živote, nemaju sredstava da idu na tekme, da potegnu par stotina kilometara do ZGB, al bez obzira na sve vole reći za sebe da su Dinamovci.
Znam da postoje takvi ljudi, te mi je ova pobjeda posebno drag zbog njih. Nevažno gdje žive i čim se bave.
Svi smo mi Dinamo.
Opet, ova pobjeda mi je draga zbog svih naših Dinamova koji nisu sa nama.
Štef Lamza, Mirko Braun, Ismet Hadžić, Milan Sakoman, Tomislav Židak, Kuže, Cico, Rora,Zambi, ....
Jako sam tužan i sjetan kada se njih sjetim. Znam koliko bi im te pobjede značile.
Al, opet nema veze oni stoje na nebskom Dinamu, na plavom oltaru svetaca...
Poseban sportski pozdrav, navijačima Čelsija Kroacije.
London - mjesto pored Zagreba!!!
Dinamo, prvak svijeta!! Nadam se da sada vjerujete u šampionski mentalitet Dinama.
Ako ne, nema veze. Uvijek možete navijati za neke druge klubove. Meni ne smeta.
Ja samo za Dinamo iz Zagreba!!
Uf, šta je lijepo ovih dana biti Dinamovac. Plava boja, boja neba, boja sreće, radosti, ponosa...boja Dinama iz Zagreba.
Momčad im vrijedi preko milijardu?? Koja to bokte? Klub vrijedi ali momčad?
Pa i nije za puno fulao, 800 milja...
https://www.transfermarkt.com/fc-chelsea/startseite/verein/631