GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 1.158.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mladi dobili sa 4:2. Neka to ponove i seniori

14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
vrinho kaže...

Kad se sjetim da je Halilović otišao u Barcu a Dani Olmo ko neka dodatna kompenzacija došao u Dinamo, krađa stoljeća bi se reklo

Nema veze jedan transfer sa drugim.

Preporučam pogledati cijeli intervju sa managerom Andy Barom. Jako zanimljivo. Ako baš želite samo o Olmu, počnite od 15 minute

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

predlažem da se golovi Chelsea FC dijele s 7,5345 u skladu sa Zakonom o uvođenju eura u RH. Može i tečaj funte, ali zakon nalaže ovako.

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Živci su na 1000. Neka gori!! 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

op op :)

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ove ekipe iz Londona baš leže Dinamu 

7 godina
ibme74 kaže...

Ove ekipe iz Londona baš leže Oršiću

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Fantastično su odigrali, od prve do zadnje minute, naklon do poda dečki. Ne znam koga izdvojiti, sve ali Ljubičić me oduševio a tek Orša... Živuća legenda Dinama. Čovjek rušio Tottenham, West ham i sad Chelsea. Živjeli 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Oršić majstorski, ali Ljubičić igrač utakmice. 

12 godina
C64 kaže...

.

može update :D

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Netherwind hehe.

15 godina
I to smo rješili 💙👈
Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Snovi su lijepi, snovi su zdravi, snovi su besplatni

Možemo li sanjati sličnu tablicu i u 11 mjesecu

16 godina
C64 kaže...

ako nista ovo je sad stvorilo vrlo dobru sansu za izbjec bit zadnji u grupi i potpuno ispadanje. dinamo je danas pokazo da moze otkinut bodove i najjacem klubu u grupi lige prvaka(okej chelsea je u kriticnoj formi trenutno, doveli su hrpu skupih novih igraca, moguce da treba malo vremena da se to uigra sve) sto je prije par sezona zvucalo kao SF. 

Nek navijaci nekih drugih hr klubova pogledaju kak dinamo igra u europi i nek ne pomisljaju vise usporedivat kvalitetu dinama i bilokojeg drugog hr kluba, jer od smjesnog postaje vec debilno. 

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

+ uspoređivati kvalitetu bilo kojeg igrača u HNL-u sa Oršićem. 

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Gledao sinoć preko nekog HD streama tekmu na engleskom sportskom kanalu, baš slušam u studiu pod poluvremenom i na kraju "stručnjake" koji su komentirali utakmicu.

Fascinantno mi je iako su njihova reprezentacija i klubovi već dobili po tamburi toliko puta od naše reprezentacije i Dinama opet niti u jednom trenutku nisu pohvalili Dinamo nego pričali kako je Chelsea gubio i izgubio jer su u lošoj formi.

Okej, dobro Chelsea stvarno jeste u lošoj formi, ali koliko su u lošoj formi još toliko im Dinamo sinoć nije dao da igra, pa oni su prvi puta opasno zaprijetili na kraju utakmice kada su pogodili stativu i onda kada je Livakovic maestralno skinio onaj šut.

Baš zato što su takvi mi je 2x draže kad ih neki klub iz manje i slabije lige nakanta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2022 8:29 (ibme74).
12 godina
mar123 kaže...
C64 kaže...

ako nista ovo je sad stvorilo vrlo dobru sansu za izbjec bit zadnji u grupi i potpuno ispadanje. dinamo je danas pokazo da moze otkinut bodove i najjacem klubu u grupi lige prvaka(okej chelsea je u kriticnoj formi trenutno, doveli su hrpu skupih novih igraca, moguce da treba malo vremena da se to uigra sve) sto je prije par sezona zvucalo kao SF. 

Nek navijaci nekih drugih hr klubova pogledaju kak dinamo igra u europi i nek ne pomisljaju vise usporedivat kvalitetu dinama i bilokojeg drugog hr kluba, jer od smjesnog postaje vec debilno. 

Zato sam ja stranicu prije nakon izvlačenja rekao da je ovo odlična grupa, imaš dva velika kluba koji su bombon za publiku i jedan koji je na tvojoj razini te još kada dodaš tome da je Chelsea u koma formi trenutno a Milan već godinama u europi baš ne briljira tu se ima razloga nadati da se prezimi barem u EL i da se uzme fino bodova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2022 8:29 (ibme74).
14 godina
A sta ocekivat od prepotentnih Engleza..jos misle da su sila u nogometu..a Maguier im nezna stat na pravu stranu kad izlaze na teren..

Cestitke ekipa za pobjedu!!
AUDIOFIL
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisu u top formi, ali ne možemo reći i da su totalno van nje.

Šesti su na tablici, pet bodova iza prvog Arsenala

Velika pobjeda Dinama!

12 godina

Već 10-15 godina samo pričaju o novom stadionu, vode neke sastanke, razgovore, rade makete i stoje na mjestu...

14 godina
800 milja kuna utuceno u ono ruglo..Bandinjoni Maminjo pobrali vrhnje..
2 na svitu nemamo stadion u glavnom gradu..sramota
AUDIOFIL
4 godine
mar123 kaže...

Sve čestitke Dinamu na pobjedi !

No, ne treba praviti euforiju, ne treba pisati kako je Dinamo igrao fantastično i sl.

Čelzi je atomska momčad, sinoć su držali Dinamo 70 minuta na Dinamovoj polovici, da bude jasno.

Dinamo je najavio i igrao bunker, a protiv bunkera je teško igrati, kao što znaju svi, koji su ikada igrali mali, ili veliki nogomet.

Često su i bolje ekipe gubile od momčadi koje igraju bunker i kontru.

Želim Dinamu i dalje puno sreće u nastavku, jer ipak je to hrvatski klub, i treba za njega navijati, pomagati mu.

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
12 godina

Bolji su na papiru definitivno, o tome je glupo uopće i pričati, ali sinoć na terenu očito nisu bili bolji, jer da jesu probili bi taj bunker, zabili gol i natjerali Dinamo da se otvori i krene naprijed.

Igrao je Dinamo bunkere i prije protiv jakih ekipa pa dobivao po tamburi 

Ali slažem se da ne treba stvarati euforiju, njima su sada glavne dvije utakmice sa Salzburgom, a ovaj dvomeč sa Milanom i uzvrat u Londonu ako što uhvate - uhvate, ako ne - nema im se što zamjeriti.

14 godina
ibme74 kaže...

Već 10-15 godina samo pričaju o novom stadionu, vode neke sastanke, razgovore, rade makete i stoje na mjestu...

Slažem se.

Ali nekako imam dojam da to Tomašević pomalo dogovara i da bi mogao riješiti.

12 godina
C64 kaže...

Ali nekako imam dojam da to Tomašević pomalo dogovara i da bi mogao riješiti.

pa rekao je sad u nedjelju kod Stankovića da su navodno u finalnim pregovorima s crkvom oko zemljišta na Maksimiru

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kao što sam i najavio, bila je to dobra noć. Za nas. Za Dinamovce.
Ko bi rekao? Nije loše za TV servisera.
Ne dobivaju baš često TV serviseri, momčadi kaj vrijede preko milijardu evra.

Ne znam gdje su sada svi oni silni stručnjaci opće prakse. Zakaj sada čkomite??
Nemamo naboljeg igrača HNL, a i bez obzira na to ne ide nam loše. Nije Viljareal, al je Čelsi.

Ova pobjeda, trijumf Dinama iz Zagrebam, psoebno mi je drag zbog naših Dinamovaca za koje znam koliko im to znači.
Za sve one obične navijače zagrebačkog Dinama, koji ostaju vjerni plavoj boji bez obzira na sve.
Ne žive nužno u Zagreb, bave se običnim poslovima, žive svoj mirne skromne živote, nemaju sredstava da idu na tekme, da potegnu par stotina kilometara do ZGB, al bez obzira na sve vole reći za sebe da su Dinamovci.
Znam da postoje takvi ljudi, te mi je ova pobjeda posebno drag zbog njih. Nevažno gdje žive i čim se bave.
Svi smo mi Dinamo.

Opet, ova pobjeda mi je draga zbog svih naših Dinamova koji nisu sa nama.
Štef Lamza, Mirko Braun, Ismet Hadžić, Milan Sakoman, Tomislav Židak, Kuže, Cico, Rora,Zambi, ....
Jako sam tužan i sjetan kada se njih sjetim. Znam koliko bi im te pobjede značile.
Al, opet nema veze oni stoje na nebskom Dinamu, na plavom oltaru svetaca...

Poseban sportski pozdrav, navijačima Čelsija Kroacije.
London - mjesto pored Zagreba!!!

Dinamo, prvak svijeta!! Nadam se da sada vjerujete u šampionski mentalitet Dinama.
Ako ne, nema veze. Uvijek možete navijati za neke druge klubove. Meni ne smeta.
Ja samo za Dinamo iz Zagreba!!

Uf, šta je lijepo ovih dana biti Dinamovac. Plava boja, boja neba, boja sreće, radosti, ponosa...boja Dinama iz Zagreba.

dzg
16 godina
ibme74 kaže...

Bolji su na papiru definitivno, o tome je glupo uopće i pričati, ali sinoć na terenu očito nisu bili bolji, jer da jesu probili bi taj bunker, zabili gol i natjerali Dinamo da se otvori i krene naprijed.

Igrao je Dinamo bunkere i prije protiv jakih ekipa pa dobivao po tamburi 

Ali slažem se da ne treba stvarati euforiju, njima su sada glavne dvije utakmice sa Salzburgom, a ovaj dvomeč sa Milanom i uzvrat u Londonu ako što uhvate - uhvate, ako ne - nema im se što zamjeriti.

Ako je mogao Salzburg, zašto i Dinamo ne bi mogao Milanu otkinuti koji bod? Odavno to više nije stari Milan, nešto jesu proigrali, ali su se godinama prije toga dugo tražili! Odavno su prošla vremena Gullita i Rijkaarda...mislim da bi 8 bodova bilo dosta za proljeće u Europi!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Crni, žuti, zeleni vragovi, ne da se nude, nego bi i prodali Hrvatsku za Judine škude!
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Po mojoj simulaciji šanse za prolaz u proljeće su nakon prvog kola porasle sa 40 na 62%. 
Naravno da se može i Milanu uzeti bodove. Čak mislim da bi s njima moglo bit lakše igrati nego sa Salzburgom jer nema tereta očekivanja. Već sad se računa da su utakmice sa Salzburgom biti ili ne biti i to će stvoriti pritisak.
Zanimljivo je vidjeti i raspored. Milan između dvije utakmice s Chelsea dočekuje Juventus, a sad par dana nakon Dinama igra s Napoliem. Umor/ozljede/kalkulacije bi mogle dovesti do nekih iznenađujućih rezultata.

7 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Kao što sam i najavio, bila je to dobra noć. Za nas. Za Dinamovce.
Ko bi rekao? Nije loše za TV servisera.
Ne dobivaju baš često TV serviseri, momčadi kaj vrijede preko milijardu evra.

Ne znam gdje su sada svi oni silni stručnjaci opće prakse. Zakaj sada čkomite??
Nemamo naboljeg igrača HNL, a i bez obzira na to ne ide nam loše. Nije Viljareal, al je Čelsi.

Ova pobjeda, trijumf Dinama iz Zagrebam, psoebno mi je drag zbog naših Dinamovaca za koje znam koliko im to znači.
Za sve one obične navijače zagrebačkog Dinama, koji ostaju vjerni plavoj boji bez obzira na sve.
Ne žive nužno u Zagreb, bave se običnim poslovima, žive svoj mirne skromne živote, nemaju sredstava da idu na tekme, da potegnu par stotina kilometara do ZGB, al bez obzira na sve vole reći za sebe da su Dinamovci.
Znam da postoje takvi ljudi, te mi je ova pobjeda posebno drag zbog njih. Nevažno gdje žive i čim se bave.
Svi smo mi Dinamo.

Opet, ova pobjeda mi je draga zbog svih naših Dinamova koji nisu sa nama.
Štef Lamza, Mirko Braun, Ismet Hadžić, Milan Sakoman, Tomislav Židak, Kuže, Cico, Rora,Zambi, ....
Jako sam tužan i sjetan kada se njih sjetim. Znam koliko bi im te pobjede značile.
Al, opet nema veze oni stoje na nebskom Dinamu, na plavom oltaru svetaca...

Poseban sportski pozdrav, navijačima Čelsija Kroacije.
London - mjesto pored Zagreba!!!

Dinamo, prvak svijeta!! Nadam se da sada vjerujete u šampionski mentalitet Dinama.
Ako ne, nema veze. Uvijek možete navijati za neke druge klubove. Meni ne smeta.
Ja samo za Dinamo iz Zagreba!!

Uf, šta je lijepo ovih dana biti Dinamovac. Plava boja, boja neba, boja sreće, radosti, ponosa...boja Dinama iz Zagreba.

Momčad im vrijedi preko milijardu?? Koja to bokte? Klub vrijedi ali momčad?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice