GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 1.158.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Zaporožac kaže...
C64 kaže...
Uvijek se gradi tuđim novcem

nije isto gradi li se stadion novcima poreznih obveznika ili "tuđim novcem" šeika Hasqurabija..

Ne grade političari infrastrukturu svojim parama, već uvijek tuđim, odnosno parama poreznih obveznika.

Kada se donese odluka, još je dalek put do trenutka kada treba istresti vreću novaca za konačni produkt

Projektna dokumentacija, traženje investitora, pomoćni stadion, rušenje postojećeg i tek na kraju izgradnja novog

Dug je to put

14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Zašto bi se postojeći morao rušiti prije novog? Pa ne moraju biti na istom mjestu.

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Problem sa stadionom je u naravi našeg čovjeka koji voli megalomaniju, te bi samo zanosi nekim velikim stvarima.

Kod gradnje stadiona, bit' će velike pljačke. Oš-neš. Jedino kada bi gradio stranac sa materijelom i resursima koji su izvan RH.
Znači, voda, pijesak, željezo, cement, sve mora biti kupljeno vani i doveženo u HR. Ni jedan HR čovjek ne smijem raditi na tom projektu, te i materijal mora biti kupljen vani.

To je praktički nemoguće. Bit' će pljačke vjerujte mi.

Samo Pelješki most nije bilo pljačke, al' to ne spreačva HR političku mafiju da prisvoji sebi zasluge. A, narod ushićene se hihoće.
Kao da je to njegov osobni uspjeh.

Drugi je problem, kaj je to atraktivno zemljište. Pa, ako daš to DZG Upravi na upravljenje, to im je zlatna koka.
Poslovni prostori, renta istih, gradnja stadiona njihovim novcem....Pare bi se na razne način sljevale u privatne džepove.
Ne može bit' transparetno.

Opet ne želim da građani Grada ZGB-a daju pare za stadion.

Neka stranac kupi zemljište i napravi stadion.

Meni je ovaj stadion kakav je sada svejedno drag, te ga nikada ne bi rušio, nego konzervirao za buduća pokolenja.
To da je stadion ruglo i da je ružan je jednostavno laž. Meni je drag, lijep i najbolji stadion na svijetu.
Budi u meni jako jake emocije. Kada bi ga rušili, doslovno bi plakao od tuge.

Kada se bude radio novi stadion, max. za 20 soma ljudi.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma oko tog stadiona se komplicira bez veze, zapravo nije bez veze, dva su razloga: 
1. to je političko pitanje koje se može iskoristiti u predizborne i druge svrhe, pa status quo mnogima odgovara.
2. čeka se prilika da se na tom "poslu" ukrade hrpa love, samo je pitanje čije.
da ima pravog interesa radovi bi krenuli u roku od 90 dana.

Stadion se može graditi parcijalno, i to može trajati godinama. Teren je dobar, ima melioraciju, valjda i grijanje, OK treba napravit nove tunele i ostalo ali više-manje tu nema jako velikih zahvata. Istočna tribina je ionako sasvim neupotrebljiva i za rušenje pa nju treba srušiti i odatle krenuti s izgradnjom nove, a onda na južnu tribinu. Nakon 2-3 godine imaš pola novog stadiona s tim da si tijekom radova izgubio ništa ili malo od upotrebljivosti i kapaciteta. U tom trenu više nitko ne bi ni htio na zapad i sjever, svi bi radije ionako išli na novi dio stadiona pa se može krenuti s rušenjem i radovima na druge dvije tribine. Takvi radovi bi bili malo komplicirani i to bi podiglo troškove, ali ne znatno. Uostalom, koja je cijena zamjenskog stadiona, koja je cijena vremena dok nemaš stadion(?). Samo treba dobro isplanirati, na taj način bi sve prošlo bezbolno, pa makar radovi trajali 8 godina. 

14 godina
PzKpfw kaže...

Budi u meni jako jake emocije. Kada bi ga rušili, doslovno bi plakao od tuge.

Budi ti jake emocije zato sto si na njemu stalno dobijao batina od ekipe kojoj si se ocajnicki htio pridruziti!

Bas kao i ovdje na forumu,probao si im prodati Zagrebacku spiku-kuiš,govorio si u kraticama iako te nitko od njih nije skuzio....

Eh da,svako selo ima jednoga takvoga!

Dinamo zaista zasluzuje novi stadion!Trebaju na sasvim drugome mjestu napraviti grdosiju od 50 000 natkrivenih mjesta i biti i ponos i dika Hrvatske!

Pa cak i moj Slavonski Brod pravi preljepi stadion iako Marsa nije niti blizu HNL-a

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uopće se niti ne radi o novcu nego prvenstveno o lokaciji. Tomaševiću je Maksimir prikladan za prodaju i izgradnju "poslovnih prostora". Nudili su "nacionalni Dinamov" stadion, ali negdje u Sesvetama. Maksimirski stadion mora ostat gdje je.  Namjerno napisano ime stadiona. Ne može maksimirski stadion bit u Sesvetama.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
10 godina
Cansee kaže...
Silent horror1992 kaže...
Cansee kaže...

svaka čast ekipi, ali čačić je po meni jebeni srećković, taj pojma nema o nogometu. Nemam ni ja, ali ja nisam ni trener ni izbornik

Nemas pojma o nogometu ali imas pojma da on nema pojma?

Za razliku od tebe on je u nogometu, na klupi je Dinama, ima rezultate, te se sve to ne može osporiti koliko god ljudi srali po njemu.

U knačnici mslm da ipak ti nemaš pojma o nogometu.

Čačić je goli kurac od trenera. Ima kvalitetnu formiranu ekipu koja postiže rezultate u svojoj razini i kad je se ne dira. A gdje bi bili da imaju pravog trenera. 

Vidjeli smo sve njegove sposobnosti sa nikad jačom hrvatskom reprezentacijom i na euru 2016. i u kvalifikacijama za sp 2018. Eto kad već hoćete o rezultatima. 

Jedini razlog što je na klupi je što je odan gazdi i što će kad mu završi ova pustolovina sjesti u auto sa pozamašnim postotkom u koferu i pravac Međugorje 

Neki ljudi iako im kažeš da ne znaju baš o nogometu i dalje daju svoje obzervacije. Stari, daj ajde oladi malo, niti znaš pravila nogometa, još manje trenerske aktivnosti nego ti tamo neki mediji oblikuju mišljenje koje ti prepisuješ. Ako te doista interesira posao trenera nogometa, upiši se na tečaj, akademiju, završi ju i odi trenirat neki klub, za početak kikiće, a ako se snađeš i prepoznaju te kao dobrog u svom poslu, idi dalje na više rankove. Ovako samo ispadaš smiješan ...

lp

14 godina
neaktivan
jozef kaže...

Ma oko tog stadiona se komplicira bez veze, zapravo nije bez veze, dva su razloga: 
1. to je političko pitanje koje se može iskoristiti u predizborne i druge svrhe, pa status quo mnogima odgovara.
2. čeka se prilika da se na tom "poslu" ukrade hrpa love, samo je pitanje čije.
da ima pravog interesa radovi bi krenuli u roku od 90 dana.

Stadion se može graditi parcijalno, i to može trajati godinama. Teren je dobar, ima melioraciju, valjda i grijanje, OK treba napravit nove tunele i ostalo ali više-manje tu nema jako velikih zahvata. Istočna tribina je ionako sasvim neupotrebljiva i za rušenje pa nju treba srušiti i odatle krenuti s izgradnjom nove, a onda na južnu tribinu. Nakon 2-3 godine imaš pola novog stadiona s tim da si tijekom radova izgubio ništa ili malo od upotrebljivosti i kapaciteta. U tom trenu više nitko ne bi ni htio na zapad i sjever, svi bi radije ionako išli na novi dio stadiona pa se može krenuti s rušenjem i radovima na druge dvije tribine. Takvi radovi bi bili malo komplicirani i to bi podiglo troškove, ali ne znatno. Uostalom, koja je cijena zamjenskog stadiona, koja je cijena vremena dok nemaš stadion(?). Samo treba dobro isplanirati, na taj način bi sve prošlo bezbolno, pa makar radovi trajali 8 godina. 

Sličnim razmišljanjem se utuklo milijardu kuna a dobilo ovo što je danas. Za nešto manje novca Bešiktaš je napravio ovo:

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

jučer je bilo riječi o stadionu - neka shema s crkvenim zemljištem (ovo maksimirsko) je u igri inače bi Dinamo sam već odavno pokrenuo gradnju novog stadiona u suradnji s HNS-om i gradom... tak sam ja bar shvatio...

da, ne treba Zagrebu stadion za više od 30.000 ljudi...

od ove love kaj su dobili sad za ulazak u LP imaju već za bar trećinu takvog stadiona, ak ne i za pola :)

10 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...

Dobra grupa za Dinamo, no nije li smiješno da Dinamo igra ligu prvaka, a Villarreal.... svemirski brod za Dinamo, igra neku konferencijsku ligu ?!

Dinamo- Hajduk 4-1 , Villareal-Hajduk 4-2 , Dinamo>Villareal .

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
neaktivan
60nine kaže...

jučer je bilo riječi o stadionu - neka shema s crkvenim zemljištem (ovo maksimirsko) je u igri inače bi Dinamo sam već odavno pokrenuo gradnju novog stadiona u suradnji s HNS-om i gradom... tak sam ja bar shvatio...

da, ne treba Zagrebu stadion za više od 30.000 ljudi...

od ove love kaj su dobili sad za ulazak u LP imaju već za bar trećinu takvog stadiona, ak ne i za pola :)

Ma ništa od toga. Dinamo nikad jednu kunu neće dati za stadion. Mogu oni sad govoriti "da nije ovo.... mi bi....". Sve će to građani Hrvatske, pogotovo Zagreba platiti.

12 godina
BlueMax kaže...

Ma ništa od toga. Dinamo nikad jednu kunu neće dati za stadion. Mogu oni sad govoriti "da nije ovo.... mi bi....". Sve će to građani Hrvatske, pogotovo Zagreba platiti.

a da, znam - al nekak uvijek postoji trunka optimizma :D :D

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

decki, docekah i ja da chelsea negdje gostuje u blizini, a bolje od zagreba nisam mogao dobiti.

interesuje me kako ide kupovina karata za utakmice u ligi prvaka, mogu li ih ja iz bosne kako kupiti?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
protjeran
Zaporožac kaže...

Dobra grupa za Dinamo, no nije li smiješno da Dinamo igra ligu prvaka, a Villarreal.... svemirski brod za Dinamo, igra neku konferencijsku ligu ?!

Apsolutno.

Piši žalbu upravi vodovoda da ispravi tu besramnu nepravdu.

Usput, nije li smiješno da niste u stanju bit prvi u drzavi vec skoro 20 godina, ispadate od nogometnih liliputanaca redovito iz kvalifikacija do Velike Gospe, srozavate hrvatski koeficijent iz godine u godinu, ubirete mrvice na račun Dinama od UEFE dok u isto vrijeme najvijate protiv Dinama...?

Sve gore nabrojano nije smijesno, vec realnost, a ono što jest smiješno su ljudi poput tebe, to jest hajdukovci.

Znamo da vas guši, kak i ne bi, al daj bar onda u rupe i ne pričat gluposti.

15 godina
BlueMax kaže...

Sličnim razmišljanjem se utuklo milijardu kuna a dobilo ovo što je danas. Za nešto manje novca Bešiktaš je napravio ovo:

Istina, ali to nema veze s koncepcijom gradnje već s ljudima koji su bili upleteni u taj projekt, a obzirom na to što su bili napravili nije im nikad niti bio cilj sagraditi nešto upotrebljivo. Ne vidim prepreku da se stadion potpuno isti kao taj koji navodiš (ili bilo koji drugi) sagradi parcijalno.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Stadion od 60 mil eura.

Da li se može šta dobiti iz EU fondova (mogao bi se i potres provući kroz priču)?

Kada bi se moglo, pa da po trećinu financiraju EU, Dinamo i ZG

12 godina
C64 kaže...

Stadion od 60 mil eura.

Da li se može šta dobiti iz EU fondova (mogao bi se i potres provući kroz priču)?

Kada bi se moglo, pa da po trećinu financiraju EU, Dinamo i ZG

teško da će Zagreb ići skoro u neku tak veliku investiciju, možda da se nije toliko utuklo u onu žičaru, a treba i pol vodovodne i toplinske mreže obnovit po gradu + hrpa toga bitnijeg za normalan život u gradu...

može to Dinamo sam u suradnji s HNS-om i eventualno EU fondovima - ovo kaj imaju im je dosta za dić nekakav kredit, a da se opet ne pretače iz džepova građana...

kaj se lokacije tiče - nisam pametan... logika bi bila neki Buzin zbog logistike i organizacije većih tekmi, a srce bi i dalje Maksimir :) otom potom, kaj bude bilo možemo samo nagađat...

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

hoce li se moc kupit pojedinacne karte za LP? htio bi pogledat chelsea 6.9. a kupnja paketa mi ne odgovara posto krajem 9. odlazim iz rh i nema me par mjeseci. 

6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pa to ovisi o samom Dinamu, ali buduci da je istocna tribina vec neko vrijeme zatvorena... Nece bas puno toga doci u prodaju.

Navala ce sigurno biti poveca, a prednost ce sigurno dobiti godisnje ulaznice i paketi sigurno. Pa, ako ostane...

15 godina
C64 kaže...

Atraktivna skupina

Borba sa Salzburgom za treću poziciju

Chelesa nije baš bajno ušao u sezonu. Kada bi odmah igrali prvu sa njima doma, pa da ponovimo Atalantu 

Rijeci ti se pozlatile :) 

Dinamo - Chelsea (6. rujna, 18.45)

Milan - Dinamo (14. rujna, 18.45)

Salzburg - Dinamo (5. listopada, 18.45)

Dinamo - Salzburg (11. listopada, 21)

Dinamo - Milan (25. listopada, 21)

Chelsea - Dinamo (2. studenog, 21)

You have to be odd to be number one
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

+ Chelsea u nedjelju igra protiv West Ham-a, u utorak protiv nas, u subotu protiv Fulham-a

Ako neće biti odgoda...  

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2022 14:36 (C64).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Za karte za nadolazeće tekme:

Gledajte članovi imaju prednost pri kupnji, kao ovi sa godišnjima...pratite mrežene stranice najboljeg i najvećeg kluba na svijetu - Dinamo Zagreb.

Kupiš paket imaš sve karte u džepu. Ne moraš zs svaku tekmu stajati.

Al' bez obzira na sve to, biti će određeni, odnosno najveći dio karti upravo za klasičnu redovnu prodaju. Samo kaj će te stajati u redu.

Najbolje je na tekmu ići bez karte. Mislim kada ju ne moraš kupovati. Ako postoje navijači ovih ostalih klubova u skupini, to vam ide preko njihovih klubova.

Najbolje je kupiti godišnji paket, jer tako možeš gledati Dinamo sve do finala Lige Šampiona.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2022 17:01 (PzKpfw).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bravo klinci!!!

U polufinalu dobilii Bayern, a u finalu Benficu

http://u16.euroyouthcup.de/en/

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Spektakularnih mjesec dana

Samo da bude zdravlja

16 godina
C64 kaže...

Spektakularnih mjesec dana

Samo da bude zdravlja

Slažem se, mada Rijeka ovako loša nije bila zadnjih 20 godina! I Šibenika neka bude sram od koga je izgubio prvu utakmicu na svom pašnjaku! Kažem pašnjaku, jer je oko travnjaka već puno toga rečeno. Ali nemojte se čuditi, "Javna ustanova Športski objekti" u vlasništvu Grada Šibenika je odgovorna i za stadion na Šubićevcu, ali kakva firma, takav i stadion! Žao mi je samo Šutala i ostalih koji su tamo nastradali zbog neznanja, nerada i neodgovornosti...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Crni, žuti, zeleni vragovi, ne da se nude, nego bi i prodali Hrvatsku za Judine škude!
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da, Rijeka baš slaba ove sezone.

Jedino ih može malo utješiti činjenica, da su popili manje golova od Osijeka i Hajduka

16 godina

Na razini dijeteta od 11 godina koje ne znam još hodat kak spada. Bio je u igri, al nije igrao.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kad se sjetim da je Halilović otišao u Barcu a Dani Olmo ko neka dodatna kompenzacija došao u Dinamo, krađa stoljeća bi se reklo

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

.

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bit' će ovo dobra noć, predosjećam,.....

E, čeka nas dobra tekma. Da, štel bi da ih rasturimo, fanatstično navijanje, neka bude praznik nogometa.

Danas ćemo gledati rođenje svjetkog Dinama iz Zagrteba. Danas na večer, počinjemo nova era...put ka naslovu svjetskog šampiona...

Ajmoooooo!! 

dzg
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice