He,he, hi,hi,....već je Dinamovac pomislio da će se nevolitelji Dinama slaviti na veliko, mada DZG za cijelu HNL i samo klubove donosi velike finacijske koristi, svemir je htio drugačije.
Iako mi se ovi Norvežani sviđaju kako rade, ipak tehnika i njihove kratke lopte nisu donijele njima prolaz, nego nama.
Po goste, bolje bi bilo da nisu dal' gol prije produžetaka, jer Dinamo ne prašta, nego na svaki gol daje dva.
I bilo je gusto, DZG je visio o niti. Al' kako Petko veli nekad se svjesno povučeš da se malo odmoriš, te onda stisneš protivnika.
I sam sam sumnjao u Petka, al' taj lik kada oće igrati nogomet je klasa, a kada neće ne možeš mu ništa. Ne radi to svjesno. One škarice, sem kaj efektivno izgledaju, jako su teške za braniti protivničkog golmanu.
Drma, radi svoj posao vrlo dobro, zato je i doveden Mogao je i Marko Livaja igrati u Dinamu, da je htio.
Pero Bombaredro, ooooo,ooooo
Dolazi Pjaca. Orša klasa, kao i PEtko-svjetska klasa.
Čačke opet razbio protivnika, kao mačke....
Ta divna, topla, zagrebačka noć na Maxiću.
Slavi pravi puče, opet smo među elitom. Dajte nam taj Real, dajte tu Barcu, dajte bilo koga. DZG evropski šampion.
Bilo je da ćemo izgubiti i nismo izgubili. To je Dinamo iz Zagreba.
Sudija je više za cirkus, nego za nogometne terene. BTW, Bodovci znaju igrati i na pravoj travi.
Čestitke našoj Upravi, igračima, stručnom štabu.
Neka slave svi Dinamovci koje ovo veseli, jer bitno je znati cijeniti težinu, uspjeh, rad, volju i trudu svakog rezultata.
Publika je isto tako bila ključna.