GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 1.158.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

He,he, hi,hi,....već je Dinamovac pomislio da će se nevolitelji Dinama slaviti na veliko, mada DZG za cijelu HNL i samo klubove donosi velike finacijske koristi, svemir je htio drugačije.

Iako mi se ovi Norvežani sviđaju kako rade, ipak tehnika i njihove kratke lopte nisu donijele njima prolaz, nego nama.

Po goste, bolje bi bilo da nisu dal' gol prije produžetaka, jer Dinamo ne prašta, nego na svaki gol daje dva.

I bilo je gusto, DZG je visio o niti. Al' kako Petko veli nekad se svjesno povučeš da se malo odmoriš, te onda stisneš protivnika.

I sam sam sumnjao u Petka, al' taj lik kada oće igrati nogomet je klasa, a kada neće ne možeš mu ništa. Ne radi to svjesno. One škarice, sem kaj efektivno izgledaju, jako su teške za braniti protivničkog golmanu.

Drma, radi svoj posao vrlo dobro, zato je i doveden Mogao je i Marko Livaja igrati u Dinamu, da je htio. 

Pero Bombaredro, ooooo,ooooo

Dolazi Pjaca. Orša klasa, kao i PEtko-svjetska klasa.

Čačke opet razbio protivnika, kao mačke....

Ta divna, topla, zagrebačka noć na Maxiću.

Slavi pravi puče, opet smo među elitom. Dajte nam taj Real, dajte tu Barcu, dajte bilo koga. DZG evropski šampion.

Bilo je da ćemo izgubiti i nismo izgubili. To je Dinamo iz Zagreba.

Sudija je više za cirkus, nego za nogometne terene. BTW, Bodovci znaju igrati i na pravoj travi.

Čestitke našoj Upravi, igračima, stručnom štabu.

Neka slave svi Dinamovci koje ovo veseli, jer bitno je znati cijeniti težinu, uspjeh, rad, volju i trudu svakog rezultata.

Publika je isto tako bila ključna.

dzg
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

svaka čast ekipi, ali čačić je po meni jebeni srećković, taj pojma nema o nogometu. Nemam ni ja, ali ja nisam ni trener ni izbornik

3 godine
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb
Ne kužim, pojasni.
9 godina
neaktivan

Pa nemreš biti u zaleđu ako si na svojoj polovici.

Samo ako si na protivničkoj polovici dok ti suigrač doda loptu.

Inače ne bi nogomet imao smisla jer bi se uvijek jača ekipa nabila u šesnaesterac protivnika i cijelu utakmicu se ne bi micali.

I asistencija za zadnji gol, ako su oba dva iza zadnjeg obrambenog igrača, mogu se dodavat i to nije zaleđe, jer je obrambeni odzujao naprijed, sam si je kriv.

pan y agujas
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2022 11:24 (fer-de-lance).
14 godina
Cansee kaže...

svaka čast ekipi, ali čačić je po meni jebeni srećković, taj pojma nema o nogometu. Nemam ni ja, ali ja nisam ni trener ni izbornik

Znaš kako se kaže: bolje se roditi bez one stvari, nego bez sreće. Jer ako imaš sreće, ponovo će ti izrasti

9 godina
neaktivan

Kak će ti ponovno izrasti ak si se rodio bez njega?

pan y agujas
7 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

I asistencija za zadnji gol, ako su oba dva iza zadnjeg obrambenog igrača, mogu se dodavat i to nije zaleđe, jer je obrambeni odzujao naprijed, sam si je kriv.

Za ovo mi se kao da sam vidio situacije di bi priznali zaleđe i gdje ne bi, ne znam o čemu ovisi.

15 godina
Cansee kaže...

Ali je doveo ekipu do LP, to je jedino bitno. Eto ga tamo Vahid Halilhodžić koji je izvrstan trener doveo Maroko na SP i oni mu daju otkaz. Sreća ili ne bitno je ostvarit određeni rezultat, neke izmjene mozda jesu bile čudne ali je rezultat tu. Uostalom moje mišljenje je da ne može uz toliko sreće dogurat do LP, mora tu bit nekog znanja. Fascinanto je kako na portalima uvijek i svi traže nekakve izgovore i komentiraju trenere jer nikada ne valja, tipično balkanski. Isto kao što ni po portalima Zlatko Dalić ne valja, držite se ljudi svoje struke....

11 godina
rocko9 kaže...

Ali je doveo ekipu do LP, to je jedino bitno. Eto ga tamo Vahid Halilhodžić koji je izvrstan trener doveo Maroko na SP i oni mu daju otkaz. Sreća ili ne bitno je ostvarit određeni rezultat, neke izmjene mozda jesu bile čudne ali je rezultat tu. Uostalom moje mišljenje je da ne može uz toliko sreće dogurat do LP, mora tu bit nekog znanja. Fascinanto je kako na portalima uvijek i svi traže nekakve izgovore i komentiraju trenere jer nikada ne valja, tipično balkanski. Isto kao što ni po portalima Zlatko Dalić ne valja, držite se ljudi svoje struke....

Odi malo pogledaj engleski tisak, a tek twitter, pa da vidiš šta je čerečenje trenera.

مرګ ژوبله
10 godina
Cansee kaže...

O pliz nemoj ništa komentirati oko nogometa jel si pokazao koliko znaš o istom. Sreća, znanje i sposobnost idu jedno s drugim. 

Čestitke Dinamu na prolazu i na solidno odrađenoj tekmi ... Jedino mjerilo svega je reza ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2022 14:15 (Taraba).
10 godina
rocko9 kaže...
Cansee kaže...

ja to ne mislim za Dalića, ja mislim da je on jako dobar izbornik. Kao i svi i on je imao svojih pogrešaka, ali po postavljanju utakmice i kroz zamjene koje uvodi mislim da je ok zaključak da on zna šta radi.

Jebiga to je jako zajeban posao, možeš napraviti sve kako treba pa da te neka slučajnost potpuno zezne, a možeš imati sreće pa da te spasi igrač kojega si već otpisao. Milijuni su kombinacija i mogućnosti, ali ono što čini dobrog trenera je određeni kontinuitet.

Po meni je Čačiću glavno to što se zna čiji je čovjek, igrači znaju tko stoji iza njega i moraju ga slušati, ali ovako nekakva nogometna ingenioznost, lucidnost - piši kući propalo. Dok s druge strane naprimjer Zoran Mamić, meni se čini da je on jako dobar trener, mislim da itekako kuži moderan nogomet, a igrači ga poštuju.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čačić nije top klasa, ali nije neznalica

U svakom slučaju bolji je od Krzana i pogotovo od Kopića.

Očito ima socijalnih vještina i zna sa igračima

Vratio je iz mrtvih Petkovića, jako su se digli Baturina i Špikić.

I ono najbitnije, rezultati stoje iza njega.

14 godina
Covik je u LP ..Dalic 2.na svijetu..a ljudi seru..
Cestitke Dinamu na ulazak u LP!!
AUDIOFIL
3 godine
protjeran
Kako god ti se činilo, Zoki nemre u HR 😆
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Atraktivna skupina

Borba sa Salzburgom za treću poziciju

Chelesa nije baš bajno ušao u sezonu. Kada bi odmah igrali prvu sa njima doma, pa da ponovimo Atalantu 

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Salzburg je strašno jak. Postoji mogućnost da bi i Chelsea bio 3. Zapravo nezgodna skupina, ali nema laganih protivnika više.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
protjeran
Cansee kaže...

Nemas pojma o nogometu ali imas pojma da on nema pojma?

Za razliku od tebe on je u nogometu, na klupi je Dinama, ima rezultate, te se sve to ne može osporiti koliko god ljudi srali po njemu.

U knačnici mslm da ipak ti nemaš pojma o nogometu.

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma, svi se žike u nogać. Čačke kada ne bu imao rezu, leti. Vrlo jednostavno.

Nije loš trener.

Liga Šampiona u grupi gdje smo upali bit' će baš zanimljivo.

Kakva će to borba biti za drugo mjesto: Salzburg, Milan i Čelsi.

Dinamo ZG je ionako prvi u toj skupini.

Dinamovci to je stvarnost. Dinamo je u Ligi Šampiona. Svi znaju za Dinamo iz Zagreba. 

Seviljanici prošle godine, jedva su nas prošli uz pomoć sudaca.

Svaka tekma je nova borba. Nadahunata večer, nekog od našeg nogometnog majstora rješava sve. Orša sam dobiva engleske klubove, Ademi rastura Salzburg i Milano za doručak....

Ka je?? Mi smo Dinamo. Nema većeg kluba od Dinama.

dzg
4 godine
PzKpfw kaže...

Nije loš trener.

ti si legenda, hahahahahahahaa

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odlična grupa, dva velikana koja trenutno nisu top momčadi i doma se može uz dobru igru otkinut koji bod i Salzburg sa kojim se itekako da igrati i potući za 3. mjesto, baš skupina kakvu sam osobno priželjkivao za Dinamo 

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Dobra grupa za Dinamo, no nije li smiješno da Dinamo igra ligu prvaka, a Villarreal.... svemirski brod za Dinamo, igra neku konferencijsku ligu ?!

10 godina
Silent horror1992 kaže...
Cansee kaže...

Nemas pojma o nogometu ali imas pojma da on nema pojma?

Za razliku od tebe on je u nogometu, na klupi je Dinama, ima rezultate, te se sve to ne može osporiti koliko god ljudi srali po njemu.

U knačnici mslm da ipak ti nemaš pojma o nogometu.

Čačić je goli kurac od trenera. Ima kvalitetnu formiranu ekipu koja postiže rezultate u svojoj razini i kad je se ne dira. A gdje bi bili da imaju pravog trenera. 

Vidjeli smo sve njegove sposobnosti sa nikad jačom hrvatskom reprezentacijom i na euru 2016. i u kvalifikacijama za sp 2018. Eto kad već hoćete o rezultatima. 

Jedini razlog što je na klupi je što je odan gazdi i što će kad mu završi ova pustolovina sjesti u auto sa pozamašnim postotkom u koferu i pravac Međugorje 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Još kada bi Tomašević donio odluku o izgradnji stadiona 

4 godine
C64 kaže...

Mislim da mu je to u trenutnoj ekonomskoj situaciji u Zagrebu, pa i koju je zatekao zadnja briga.

Jedina je šansa da se na neki način preko vlade RH povuku novci za izgradnju tzv. Nacionalnog stadiona, a da se Dinamo (grad Zagreb) pričipi s nekih 20%, pa da igra na njemu redovne utakmice.

14 godina
Zaporožac kaže...
C64 kaže...

Mislim da mu je to u trenutnoj ekonomskoj situaciji u Zagrebu, pa i koju je zatekao zadnja briga.

Jedina je šansa da se na neki način preko vlade RH povuku novci za izgradnju tzv. Nacionalnog stadiona, a da se Dinamo (grad Zagreb) pričipi s nekih 20%, pa da igra na njemu redovne utakmice.

Ako je Dinamovac, onda mu ne bi trebala biti zadnja briga.

Lova se uvijek da srediti, samo je pitanje da li se ima volje

4 godine
C64 kaže...

Kad se nije Bandić usudio graditi tuđim novcem, gdje će Tomašević, jadan ne bio.

14 godina
Zaporožac kaže...
C64 kaže...

Kad se nije Bandić usudio graditi tuđim novcem, gdje će Tomašević, jadan ne bio.

Uvijek se gradi tuđim novcem

4 godine
C64 kaže...
Uvijek se gradi tuđim novcem

nije isto gradi li se stadion novcima poreznih obveznika ili "tuđim novcem" šeika Hasqurabija..

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mene zanima jel moguce da klub Dinamo kupi zemljiste i jednostavno napravi svoj stadion?

To mi se cini kao naj logicnije rjesenje.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
11 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Dinamo ZG je ionako prvi u toj skupini.

A ti si ionako najveći trol na forumu.

Imaš više Thumb Down, nego iko , igdje , ikada,....  A to nije lako.

Nastaviš li sa ovakvim proljevima od postova, svemir će implodirati od gluposti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice