GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.363.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Poruka mora sadržavati tekst!

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
13 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
BlueMax kaže...
Livaković od 1,5 udaraca na gol primio 2 komada. Ma definitivno najbolji golman u Hrvatskoj 🙄

Ja odavno govorim da je po meni za reprezetaciju broj 1 Ivušić. On i Livi što se tiče obrana iz igre su tu negdje, ali mi Ivušić djeluje puno sigurnije kod tih istrčavanja, ispucavanja. Livaković mi djeuje nekada kao paničar a u faci izgleda kao da bi zaplakao kad ga kamerman približi. Nekako kako godine odmiču djeluje mi sve nesigurniji, vjerojatno je to i psiha što se nije sve te godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2022 11:23 (ibme74).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ivušić bi i meni bio prvi izbor. Najkompletniji je.

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ipak se orilo ubij srbina. Nisam krivo cuo. 

14 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Na šta je ovo ličilo. Dobro je pa golovi u gostima više ne vrijede. Čačićevi special odgovori i izlike su već krenuli: "svaka je utakmica utakmica za sebe". Da ne zaboravim njegovu izjavu nakon Hajduka kako ove prve utakmice služe za isprobavanje igrača, odlično ih isprobava. I šlag na tortu je Livaković. Ova danas izletanja totalno nepotrebna jer čisto sumnjam da bi igrači Skhupija uspijeli zabiti gol da nije bio prazan. Ljubičić beka ni ne bi trebao igrati, pogotov ne stalno, ako treba ponekad zakrpati tu poziciju ok. Čim malo uđe u vezu odmah igra bolje i to se vidi.

Sada mijenjati Čačića bila bi najgora moguća stvar.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ja cuo siptara. Nis mi nije bilo jasno haha. Sramota, sto rec. Novcana kazna, a mozda i koja domaca utakmica bez navijaca. To je to. Tako se bodri svoj tim. 

13 godina
BlueMax kaže...
fighterZu kaže...

Na šta je ovo ličilo. Dobro je pa golovi u gostima više ne vrijede. Čačićevi special odgovori i izlike su već krenuli: "svaka je utakmica utakmica za sebe". Da ne zaboravim njegovu izjavu nakon Hajduka kako ove prve utakmice služe za isprobavanje igrača, odlično ih isprobava. I šlag na tortu je Livaković. Ova danas izletanja totalno nepotrebna jer čisto sumnjam da bi igrači Skhupija uspijeli zabiti gol da nije bio prazan. Ljubičić beka ni ne bi trebao igrati, pogotov ne stalno, ako treba ponekad zakrpati tu poziciju ok. Čim malo uđe u vezu odmah igra bolje i to se vidi.

Pa ne nužno, pogotovo ako bi doveli nekoga tko stvarno zna posao. Sjeti se Zajecovog Dinama koji je na jedvite jade prošao Domžale pa u idućem pretkolu ispao od Sheriffa, dobio otkaz i onda Vaha u mj dana od te ekipe što ispada od Sheriffa i opasno visi sa Domžalama napravi ekipu koja dobije Villarreal 2:0 i po prvi puta u nekoliko godina igra konkurentno i ima šansu za prolaz grupe do zadnjeg kola. 
ALI ako bi to radili to trebaju uraditi ODMAH, ne čekati da ispadnu od Škupia ili Ludogoreca pa da se onda mjenja trener.

14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Pa ne nužno, pogotovo ako bi doveli nekoga tko stvarno zna posao. Sjeti se Zajecovog Dinama koji je na jedvite jade prošao Domžale pa u idućem pretkolu ispao od Sheriffa, dobio otkaz i onda Vaha u mj dana od te ekipe što ispada od Sheriffa i opasno visi sa Domžalama napravi ekipu koja dobije Villarreal 2:0 i po prvi puta u nekoliko godina igra konkurentno i ima šansu za prolaz grupe do zadnjeg kola. 
ALI ako bi to radili to trebaju uraditi ODMAH, ne čekati da ispadnu od Škupia ili Ludogoreca pa da se onda mjenja trener.

ALI ja sam nvijač Hajduka 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Očito formacija 4-4-2 ne funkcionira. Na žalost, Dmić i Petković ne mogu igrati zajedno protiv. Gubimo sredinu.

Moharammi obrambeno loš. Kada protivnik ima dobra krila, mora igrati Ristovski.

Nadam se da je Čačić naučio lekciju

14 godina
neaktivan
C64 kaže...

Očito formacija 4-4-2 ne funkcionira. Na žalost, Dmić i Petković ne mogu igrati zajedno protiv. Gubimo sredinu.

4-4-2 je formacija koju je moderni nogomet prevazišao. Drmić je centarfor a Petković ofenzivni vezni i njih dvojica moraju igrati skupa (4-2-3-1). Slično pitanje postavljalo se kad je Hajduk doveo Nikolu Kalinića. Nema tu "mogu li" - moraju. Ni Dinamo ni Hajduk nemaju takav roster igrača da si mogu dozvoliti da igrače te klase (plaće) drže na klupi za nekakvu opcionalnu, rezervnu formaciju. Drmić je tek došao i njegovo uklapanje u igru će biti postepeno (za sada to nije loše). Što više bude igrao to će se brže i bolje uklopiti

15 godina
BlueMax kaže...
C64 kaže...

4-4-2 je formacija koju je moderni nogomet prevazišao. Drmić je centarfor a Petković ofenzivni vezni i njih dvojica moraju igrati skupa (4-2-3-1). Slično pitanje postavljalo se kad je Hajduk doveo Nikolu Kalinića. Nema tu "mogu li" - moraju. Ni Dinamo ni Hajduk nemaju takav roster igrača da si mogu dozvoliti da igrače te klase (plaće) drže na klupi za nekakvu opcionalnu, rezervnu formaciju. Drmić je tek došao i njegovo uklapanje u igru će biti postepeno (za sada to nije loše). Što više bude igrao to će se brže i bolje uklopiti

Sa ovakvom igrom teško će proći Makedonce, a kamoli Ludogorets, koja je osjetno ozbiljnika ekipa.

Da imaš 10 Messia, ne možeš ih staviti sve u istu momčad. Ako stvar ne funkcionira, mijenjaš i postavljaš omo što donosi rezultat.

Jedino je bitan "gospodin rezultat", a ne tko ima kakavu plaću.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ljubičić isto obrambeno loš, ali s obzirom da mu to što igra nije prirodna pozicija, nema zamjerki.

14 godina
neaktivan
Nema zamjerki? Igrač mora odrađivati obrambene zadatke na koju god poziciju ga staviš. Kod Ljubičića je bilo obrambeno nezalaganje tako da mislim da će istu stvar raditi gdje god ga staviš. S obzirom da je očito riječ o vanserijskom igraču to je veliki problem s kojim se trener mora izboriti.
15 godina
Miro kaže...

Pogledaj ponovno golove Makedonaca, pa ćeš vidjeti da se obrana raspala zbog Perića - kod prvog je ostao naprijed i THC je pokrio njegovu poziciju, a onda mu je još "zasmetao" Mišić, pa i nije mogao ništa učiniti.

Kod drugog gola Perić pogrešno procjenjuje putanju lopte i fula je u skoku i tako Ljubičić postaje zadnji igrač - možda bi on i THC zajedno i uspjeli omesti napadača da Livaković potpuno pogrešno nije odlučio onoliko izači s gola.

Na žalost - imat ćeš prilike vidjeti kako obrana izgleda u nizu sljedećih utakmica bez THC-a jer je Čačić nakon utakmice izjavio da je ozlijedio stražnju ložu. Tako je sada uz dva Šutala i Theo izvan kadra (još se naravno ne zna na koliko dugo).

Da. Promaklo mi je kod prvoga gola da je Perić isto ostao iznad. Previše je to grešaka u fazi obrane za ovu ekipu. Stvarno ne znam kako će sad to izgledat. Šutalo 6 tjedana, to znači da propušta čitave kvalifikacije i 2 derbija. Ako i Theophil bude pod ozljedom ne izgleda dobro. Tu je još i problem lijevoga beka. Ristovski također igra pod ozljedom gležnja.

Nadam da se budu trgnuli, prvo kolo kvalifikacija prošle godine je isto jedva bilo, 3-2 protiv Valura, pa je bilo 2-0 u uzvratu za Dinamo na njihovom terenu. Samo, mislim da su Makedonci ipak kvalitetnija ekipa. Mogao bi vrlo lako odlučivati jedan gol. Volio bih vidjeti Tolića ili Baturinu u vezi od prve minute. A ove igrače koji se šalta na krive pozicije vratiti na njhovu standardnu poziciju pa da vidimo kako će to izgledati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2022 18:50 (fighterZu).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Brži smo, bolji smo, tehnički potkovaniji od Škupija. Klasa iznad to se vidi.

Al, prošlu cijelu sezonu smo igrali klivao, gubili bodove, trpili Petkovića koji se igra nogometa.
Samo zahvaljujući slabosti drugih klubova u HNL, te njihovom prosipanju bodova, postali smo prvaci.

Stvaramo loše gol-šanse, te ih je malo po tekmi. Ako ih je više kao u tekmi kontra Škupija, onda su one, onako loše.
Teško zabijamo golove. Doveli golgetera, te ako njemu ne ide, teško do golova dolazimo

Ademi je veličina klupska, te u svakoj tekmi izgara. Prodali Komnena koji je gorio za klub, visoki profesionalac, a ostavili onog umišljenka.

Loše je kaj navijači šire defetizam, negativizam i kukaju. Klub se voli bez obzira na sve.
Kaj znači jedna loša klupska tekma? Kaj da i ispadnemo od Škupija?
To je sport, idemo dalje.

Čačke bio serviser. Da, i? Kaj znači? Koga bi vi, nekog Šveđanina, možda?
Kao stranac, pa je dobar. O, jel' da??

Kaj se deri po Livi. To je naš prvi golman. Kaj znači 1 loša tekma?
Pa, da ju je imamo i u finalu Lige Šampiona. To je sport, to je nogomet.
Ima je neke dve greškice, al' je i obrana kiksala. Nogać se igrao grupno, te je krivica za svakog igrača 1/11.
Znate razlomke, kaj ne?

Dinamo ovo prolazi. Mnogi se svojski trude da sruše ideju Dinama iz Zagreba kao takvu.

No neće, neće bogme moć jer mali medvjedi će doć!
K'o jedan borit će se svi i šumu spasiti!

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kondicijski trener, 0 bodova. Igrači se ozljeđuju, sa toliko širokom klupom, Dinamo nema obrane. Užas.

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ka je??

Petarda pala!! Kaj niko nije sretan?

Škupi bolje da se odmah preda.

Ako bu ovaka igra, te ako neće suditi kontra nas, prolazimo. 100%

Orša, Pero Bomardero, mladi Baturiona...padale su i opet će padati najveće evropske ekipe kontra nas.

Bez pol udarne ekipe, a napravimo ovakav rezultat. Svaki pošten ljubitelj nogometa nama mora odati priznanje.

Arijan Ademi je naš najbolji igrač i živa legenda. Odan plavoj boji, ratnik, fajter i veliki radnik.

Da je HR njega imala na svjetskom prvenstvu, bila bi svjetski prvak.

Da, jako malo, po mom mišenju premalo igrača iz Dinama igra u repki.

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Petarda pala, opet naivan gol, obrana katastrofa. Ulaz u utakmicu katastrofa. Škupi lagano dobiva ako ne bude individualnih akcija. Npr Orša protiv Tottenhama i tako to...

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Tekma je u devet. HTV prenosi na drugom.

Lijepa priča na službenom portaku GNK DZG. 

Takve navijače iznimno cijenim. Sve ostalo u drugim bojama, a ti Dinamovo-plavo.

To su navijač i pol, a ne oni huligani sa Sjevera.

Danas prolazimo!!

Naljepša je ona posljednja fotka u nizu te priče.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2022 15:01 (PzKpfw).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Možda DZG dovede napadača od Škupija:Sunday Adetunji.

Ak' je dobar zašt ne?

30 golova po sezoni nek dadne, dobar je.

dzg
15 godina
Problem je što zabija samo nedjeljom.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Opet se forsira Petković, a Drmić na klupu. Bolje da je obratno. Ostalo OK
15 godina
Zašto ne stave tenis na četvrti program
? Koji su to stručnjaci
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

ŠKUPI: Naumovski - Brdarovski, Dzelil, Margvelašvili, Sheji – Putita, Faustin, Alvarez - Hamidi, Cephas, Adetunji

DINAMO: Livaković - Ristovski, Lauritsen, Perić, Ljubičić - Mišić, Ademi - Špikić, Ivanušec, Oršić - Petković

...
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Eto 30 minuta utakmice proslo, od igre ni "i", opet u veznoj liniji nema kreativca, opet u vrhu napada igrač koji u cijeloj sezoni zabije 10 golova od cega 7 bude iz penala dok jedan Drmić sjedi na klupi.

Igrači koji su u Koprivnici pokazali da mogu i žele ne igraju.

Ne izgleda dobro za sada.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koja teska sramota. Ovaj Cacic je legenda. Dobis 5:1 nekoga, iako nije bilo idealno, mijenjas cijelu postavu. Sasvim logican potez.

Edit: opet Ademi. Do kada ce on vadit Dinamo i "ginut" dok neki cesu ja... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2022 22:11 (cvaja997).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

U Koprivnici je igra bila dobra jer su igrali igrači koji kondicijski izgledaju puno bolje od trenutno nekih na terenu. Špikić je totalno van forme, Menalo puno bolji u otvaranju sezone. Ljubičić koji je bio brutalan u vezi i bilo ga je svugdje u terenu, a ovdje se mora trošiti na ove brzance koji lete pored njega. Ristovski na zadnjem obrambenom (što je zapravo bilo i dosta dobro u toj utakmici). Ivanušec već jedno duže vrijeme ne igra dobro. Nakon ozljede od prošle sezone, nikako da uđe u neki ritam. Obrana standardno pliva jer nam ovi prodaju sasvim jednostavne akcije. Petković sam pred golom ide prodavat lažnjake, šta reći, i onda sjedne ko letva i čudi se kako mu nije prošao dribling.

EDIT: Evo. Menalo, prvi kontakt sa loptom i asistencija

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2022 22:08 (fighterZu).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Buraz, bitno je da smo prošli. Ne bi sada kaj trebalo, ovo kaj je trebalo ono.
Puno je pametnih, malo produktivnih. Te, Čačkeu je ovo tek neka 4-5 tekma. A, ni Škupijevci nisu mačji kašalj.
U HNL-u bi bili odmah iza Dinama.

Kada igraš kontra DZG, pa ti si tebra na brijan 110%, jer znaš da nemaš priliku svaki dana igrati protiv svjetskih momčadi kakav je Dinamo iz Zagreba.
Pa, mi stvaramo igrač kaj se prodaju u najbolje klubove svijeta, te smo po tome u svjetskom vrhu.

Škupjivci su bili borbeni kao da su pod utjecajem opijata. Borba do samoga kraja. Šteta kaj Danas nij dao da u posljednjem kontranapadu pucamo po njihovom praznom golu. al, dobro je i ovak' 1:0 za nas.

Zato ne treba biti strog kontra Dinamove trenerske i managerske struke, jer na duže staze naš DZG kreira odlične rezultate.
Ta, 15 kuki smo uvijek u Evropi, te smo svjeski pojam po proizvodnji igrača.

Dinamo je šampion. Idemo dalje!!

Ovo je realni članak sa faktima, a ne dojmovima:

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dragi kolega, ako mi kao laici vidimo da igrače samo treba stavit na njihove pozicije, da "neki tamo" Menalo ulazi sa klupe i rastura, probija, da Drmić grije klupu, a Petko ide driblat golmana... Da se igrači ozljeđuju na dnevnoj bazi. Ne znam, meni tu struka, kao laiku, ne štima. Struka koja je iznimno plaćena, struka koja raspolaže sa atomskom momčadi na ovim prostorima. Po igraču, individualno, dugo nije bilo kompletnije momčadi. Naravno, to ja kao nitko i ništa, laik, dajem sebi pravo da napišem. Rezultat je poguban, nažalost. Zamaskira pravu sliku. Bit će kasno, zapravo već je kasno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice