GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.372.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

{#}.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
GNK Dinamo Zagreb
dat tri gola u Beču i sačuvat mrežu ? Evo, volio bi da se ostvari. Al nebi baš uložio lovu na tu okladu.
grga
13 godina
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb
grgaRi kaže...
dat tri gola u Beču i sačuvat mrežu ? Evo, volio bi da se ostvari. Al nebi baš uložio lovu na tu okladu.

Može i 2:0 pa produžeci, nije to baš tako nemoguće. Nek zabije Dinamo bar jedan gol u prvom poluvremenu i Austrija bi mogla postat nesigurna.

Što se Zelenike tiče, kod ovakve igre Dinama najmanji krivac je on. Al opet golman je tu da obrani nešto, on je od dva udarca ozbiljna primio dva gola.

Za svoje godine je odličan, ali fali mu puno iskustva. A s obzirom na Dinamove ambciije, neozbiljno je stavit dečka koji je u Rudešu branio prošle godine

"The day you stop learning is the day you stop living"
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uzavrela atmosfera na Maksimiru Belji se

13 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...

Uzavrela atmosfera na Maksimiru Belji se

Ovo je tema GNK Dinamo, a ne da se neki seljak šprda. Odi gledaj svoj klub

"The day you stop learning is the day you stop living"
17 godina
GNK Dinamo Zagreb
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Slaven Belupo - Dinamo 1:3

Dobro je to izgledalo u napadu, puno bolje nego protiv Beča. Obrana nam je i dalje loša, makar Šimunović dosta dobar. Addy je previše nesiguran, ni ovaj Lima mi nije nešto posebno. Antolića odmah u prvi sastav ne znam što se čeka, pa to je motor momčadi. Nadam se da će nastaviti sa ovakvim igrama. Sammir odigrao solidno, nije još onaj pravi, ali asistenicja i još par odličnih lopti. Vratio se i Bečiraj, hehe, iznenadio sam se odakle on, ali eto danas se dosta trudio, i uspio zabiti gol. Fernandez odličan kad igra na krilu naravno. Ova današnja vezna linija je puno bolja od prošlih kombinacija. Teren je bio užasno loš tako da je igra po krilima bila jako teška, sve puno lokvi. I dalje to nije ono što bi trebalo biti protiv Beča, moram će se nešto poduzeti u ombrambenom dijelu. Previše se griješi, a to će kvalitenije ekipe iskoristiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 21:16 (fighterZu).
15 godina
Fighter, hvala na izvjestaju.
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Utakmice u HNL-u nažalost nisu nikakvo mjerilo. Soudanija i Fernandeza u domaćim utakmicama ne može nitko zaustavit, a vidjeli smo kako ih je Austrija zatvorila.

Dinamu treba dobar igrač u špici, jer Čop, Rukavina i Bećiraj su jednostavno limitirani. Čop je prespor, Rukavina preslab, a Bećiraj nema ni t od tehnike.

Vidim Kramarića ne stavljaju u igru,a ne vidim razlog. Očigledno je da je mlađi i bolji od ove trojice. Bit će da je neka svađa u pitanju ili nemaju koristi od njegovog potencijalnog transfera. Al to opet povlači pitanje zašto su ga doveli onda.

Uglavnom Dinamo ima puno limitiranih igrača, uz navedenu trojicu tu su: Addy, Pamić, Husejnović..

Sve su to igrači koji bi protiv ozbiljnih klubova izgledali smiješno. Ali ulaskom u ligu prvaka, mislim da bi Dinamo doveo još poneko pojačanje jer inače nema smisla.

Sve u svemu treba dati sve od sebe u utorak i probat izborit ligu prvaka. Velik je zaostatak, ali postoji šansa. To je nogomet, a u nogometu su se događale i puno veće senzacije nego što bi bio prolazak Dinama. Ako ne uspiju čeka nas Europska liga, tu već Dinamo ima veće šanse.

Uvijek uz Dinamo {#}

16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kramarić udaljen iz prve momčadi i rečeno mu je da može potražiti novi klub. Zanimljivo

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kramarić udaljen iz prve momčadi i rečeno mu je da može potražiti novi klub. Zanimljivo

kakvi debili {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:56 (Balvan8).
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Glupi potez Mamića. 

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Šteta, riječ je o sjajnom igraču koji zaslužuje veću minutažu. Naći će on već klub, a uostalom to je i bolje za njega. Nadam se da će završiti u dobrom klubu i pokazati da su pogriješili, makar je to prošle sezone već pokazao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:16 (fighterZu).
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kramarić po meni definitivno treba igrati u prvoj momčadi. Ali iako ne igra, nije trebao preko medija kukat. Trebao je nasamo razgovarat.

Mlad je igrač i sve što je rekao je istina, ali to je trebao riješiti u četiri oka. Svejedno ne vjerujem da su ga zbog toga potjerali, postoji vjerojatno neki dublji razlog za koji mi ne znamo.

Al sve u svemu sramotno je ovako potjerat domaćeg dečka, koji je prošao Dinamovu školu koja je jedna od najboljih na svijetu. A dovode strance tipa Sare, kojima Dinamo ne znači apsolutno ništa

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:19 (branchonex).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Još jedan u nizu genijalnih poteza. Jedva čekam što će biti slijedeće. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zdravkec na klupi. Zoky pomoćni trener. Barišić kondicijski trener. {#}

Navodno su tatek Kramarić slali neke SMS-ove novinarima. A mali je slušal tateka. Ako je tako onda je i zaslužil. U protivnom preglupi potez.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:46 (plavi08).
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Zdravkec na klupi. Zoky pomoćni trener. Barišić kondicijski trener. {#}

Navodno su tatek Kramarić slali neke SMS-ove novinarima. A mali je slušal tateka. Ako je tako onda je i zaslužil. U protivnom preglupi potez.

Nije on trebao s novinarima raspravljat, a nisu ga ni oni trebali tek tako potjerat. Mogao se malo i ugledati na Bećiraja koji nije igrao 6 mjeseci nego je trenirao i čekao priliku.

13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

A ljudi moj Beciraju bolje da neigra dobije plaću za ništa,niti je prolio kap znoja,sjedi za vrijeme utakmice na tribini ili na klupi ili je pak kući i ja bi tako da dobijem plaću za ništa :)

17 godina
Znalac111 kaže...

A ljudi moj Beciraju bolje da neigra dobije plaću za ništa,niti je prolio kap znoja,sjedi za vrijeme utakmice na tribini ili na klupi ili je pak kući i ja bi tako da dobijem plaću za ništa :)

A je Crnogorac ili nije ? {#}

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nema prijenosa na HTV-u sutra? {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...

Nope, na Areni 1 je.. Tak je bilo i prosle godine, jedna tekma na HRTu, jedna na Areni..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Piše da će biti prijenos na Federalnoj televeizij (FTV). Nadam ga ne neće zaključat...

15 godina
Don Strongtoni kaže...
Hexfire kaže...

Nope, na Areni 1 je.. Tak je bilo i prosle godine, jedna tekma na HRTu, jedna na Areni..

Znam da je za skupine tako, mislio sam da će ovo ipak biti. Ah jbg, nadam se da bude neki stream preko sopcasta.

EDIT: Ajd bude i na Planet TV prijenos. Živjela braća Slovenci {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 20:59 (Hexfire).
16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

.

17 godina
Hexfire kaže...
Don Strongtoni kaže...
Hexfire kaže...

Znam da je za skupine tako, mislio sam da će ovo ipak biti. Ah jbg, nadam se da bude neki stream preko sopcasta.

EDIT: Ajd bude i na Planet TV prijenos. Živjela braća Slovenci {#}

Bar nešto ima. A ne kao formula da ne možeš nigdje gledati {#}

Danas ćemo vidjeti kako to izgleda kad je Zdravkec trener. Ako mu se svidi možda i ostane{#}

15 godina
plavi08 kaže...

Bar nešto ima. A ne kao formula da ne možeš nigdje gledati {#}

Danas ćemo vidjeti kako to izgleda kad je Zdravkec trener. Ako mu se svidi možda i ostane{#}

Bila je i forumula na SLO 2 za vikend {#}, sve imaju.

Vidjet ćemo. Priča se da će Damir na špicu, Halilović unutra, možda i Antolić. Barem da se dostojno oproste ako već moraju ispasti. 

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bilo je ali su na MAXtv-u uredno zamračili sliku. A preko zemaljske ne lovim {#}

Ne znam fakat kakav sastav očekivat danas. Sigurni su samo Pinto, Šimunić, Soudani i Frenandes. Ostalo tko bi ga znao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 16:17 (plavi08).
12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

I na FTV-u su naravno ugasili sliku. Zna li netko jel prenose na iskon tv-u igdje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:51 (branex44).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sredina Husejinović, Ademi, Brozović, špica Sammir {#}. Smrdi na debakl... Opet. Nadam se da sam u krivu ali...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice