- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
grga
Može i 2:0 pa produžeci, nije to baš tako nemoguće. Nek zabije Dinamo bar jedan gol u prvom poluvremenu i Austrija bi mogla postat nesigurna.
Što se Zelenike tiče, kod ovakve igre Dinama najmanji krivac je on. Al opet golman je tu da obrani nešto, on je od dva udarca ozbiljna primio dva gola.
Za svoje godine je odličan, ali fali mu puno iskustva. A s obzirom na Dinamove ambciije, neozbiljno je stavit dečka koji je u Rudešu branio prošle godine
Uzavrela atmosfera na Maksimiru 
Ovo je tema GNK Dinamo, a ne da se neki seljak šprda. Odi gledaj svoj klub
Slaven Belupo - Dinamo 1:3
Dobro je to izgledalo u napadu, puno bolje nego protiv Beča. Obrana nam je i dalje loša, makar Šimunović dosta dobar. Addy je previše nesiguran, ni ovaj Lima mi nije nešto posebno. Antolića odmah u prvi sastav ne znam što se čeka, pa to je motor momčadi. Nadam se da će nastaviti sa ovakvim igrama. Sammir odigrao solidno, nije još onaj pravi, ali asistenicja i još par odličnih lopti. Vratio se i Bečiraj, hehe, iznenadio sam se odakle on, ali eto danas se dosta trudio, i uspio zabiti gol. Fernandez odličan kad igra na krilu naravno. Ova današnja vezna linija je puno bolja od prošlih kombinacija. Teren je bio užasno loš tako da je igra po krilima bila jako teška, sve puno lokvi. I dalje to nije ono što bi trebalo biti protiv Beča, moram će se nešto poduzeti u ombrambenom dijelu. Previše se griješi, a to će kvalitenije ekipe iskoristiti.
Utakmice u HNL-u nažalost nisu nikakvo mjerilo. Soudanija i Fernandeza u domaćim utakmicama ne može nitko zaustavit, a vidjeli smo kako ih je Austrija zatvorila.
Dinamu treba dobar igrač u špici, jer Čop, Rukavina i Bećiraj su jednostavno limitirani. Čop je prespor, Rukavina preslab, a Bećiraj nema ni t od tehnike.
Vidim Kramarića ne stavljaju u igru,a ne vidim razlog. Očigledno je da je mlađi i bolji od ove trojice. Bit će da je neka svađa u pitanju ili nemaju koristi od njegovog potencijalnog transfera. Al to opet povlači pitanje zašto su ga doveli onda.
Uglavnom Dinamo ima puno limitiranih igrača, uz navedenu trojicu tu su: Addy, Pamić, Husejnović..
Sve su to igrači koji bi protiv ozbiljnih klubova izgledali smiješno. Ali ulaskom u ligu prvaka, mislim da bi Dinamo doveo još poneko pojačanje jer inače nema smisla.
Sve u svemu treba dati sve od sebe u utorak i probat izborit ligu prvaka. Velik je zaostatak, ali postoji šansa. To je nogomet, a u nogometu su se događale i puno veće senzacije nego što bi bio prolazak Dinama. Ako ne uspiju čeka nas Europska liga, tu već Dinamo ima veće šanse.
Uvijek uz Dinamo 
Kramarić udaljen iz prve momčadi i rečeno mu je da može potražiti novi klub. Zanimljivo
Kramarić udaljen iz prve momčadi i rečeno mu je da može potražiti novi klub. Zanimljivo
kakvi debili 
Glupi potez Mamića.
Šteta, riječ je o sjajnom igraču koji zaslužuje veću minutažu. Naći će on već klub, a uostalom to je i bolje za njega. Nadam se da će završiti u dobrom klubu i pokazati da su pogriješili, makar je to prošle sezone već pokazao.
Kramarić po meni definitivno treba igrati u prvoj momčadi. Ali iako ne igra, nije trebao preko medija kukat. Trebao je nasamo razgovarat.
Mlad je igrač i sve što je rekao je istina, ali to je trebao riješiti u četiri oka. Svejedno ne vjerujem da su ga zbog toga potjerali, postoji vjerojatno neki dublji razlog za koji mi ne znamo.
Al sve u svemu sramotno je ovako potjerat domaćeg dečka, koji je prošao Dinamovu školu koja je jedna od najboljih na svijetu. A dovode strance tipa Sare, kojima Dinamo ne znači apsolutno ništa
Još jedan u nizu genijalnih poteza. Jedva čekam što će biti slijedeće.
Zdravkec na klupi. Zoky pomoćni trener. Barišić kondicijski trener. 
Navodno su tatek Kramarić slali neke SMS-ove novinarima. A mali je slušal tateka. Ako je tako onda je i zaslužil. U protivnom preglupi potez.
Zdravkec na klupi. Zoky pomoćni trener. Barišić kondicijski trener. 
Navodno su tatek Kramarić slali neke SMS-ove novinarima. A mali je slušal tateka. Ako je tako onda je i zaslužil. U protivnom preglupi potez.
Nije on trebao s novinarima raspravljat, a nisu ga ni oni trebali tek tako potjerat. Mogao se malo i ugledati na Bećiraja koji nije igrao 6 mjeseci nego je trenirao i čekao priliku.
A ljudi moj Beciraju bolje da neigra dobije plaću za ništa,niti je prolio kap znoja,sjedi za vrijeme utakmice na tribini ili na klupi ili je pak kući i ja bi tako da dobijem plaću za ništa :)
A ljudi moj Beciraju bolje da neigra dobije plaću za ništa,niti je prolio kap znoja,sjedi za vrijeme utakmice na tribini ili na klupi ili je pak kući i ja bi tako da dobijem plaću za ništa :)
A je Crnogorac ili nije ? 
Nema prijenosa na HTV-u sutra? 
Nope, na Areni 1 je.. Tak je bilo i prosle godine, jedna tekma na HRTu, jedna na Areni..
Piše da će biti prijenos na Federalnoj televeizij (FTV). Nadam ga ne neće zaključat...
Nope, na Areni 1 je.. Tak je bilo i prosle godine, jedna tekma na HRTu, jedna na Areni..
Znam da je za skupine tako, mislio sam da će ovo ipak biti. Ah jbg, nadam se da bude neki stream preko sopcasta.
EDIT: Ajd bude i na Planet TV prijenos. Živjela braća Slovenci 
Znam da je za skupine tako, mislio sam da će ovo ipak biti. Ah jbg, nadam se da bude neki stream preko sopcasta.
EDIT: Ajd bude i na Planet TV prijenos. Živjela braća Slovenci 
Bar nešto ima. A ne kao formula da ne možeš nigdje gledati 
Danas ćemo vidjeti kako to izgleda kad je Zdravkec trener. Ako mu se svidi možda i ostane
Bar nešto ima. A ne kao formula da ne možeš nigdje gledati 
Danas ćemo vidjeti kako to izgleda kad je Zdravkec trener. Ako mu se svidi možda i ostane
Bila je i forumula na SLO 2 za vikend
, sve imaju.
Vidjet ćemo. Priča se da će Damir na špicu, Halilović unutra, možda i Antolić. Barem da se dostojno oproste ako već moraju ispasti.
Bilo je ali su na MAXtv-u uredno zamračili sliku. A preko zemaljske ne lovim 
Ne znam fakat kakav sastav očekivat danas. Sigurni su samo Pinto, Šimunić, Soudani i Frenandes. Ostalo tko bi ga znao.
I na FTV-u su naravno ugasili sliku. Zna li netko jel prenose na iskon tv-u igdje?
Sredina Husejinović, Ademi, Brozović, špica Sammir
. Smrdi na debakl... Opet. Nadam se da sam u krivu ali...

.