FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 431.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
FC Liverpool

nevjerovatno koliko sudije gledaju oštetiti Liverpool ama baš kada god mogu, penal bi svirao i za petoligaša u kupu iako ovaj gubi sa 5 golova samo da bi Liveta nekako, makar i beznačajno oštetio

u bilo kakvom derbiju već znam penal će se izmisliti makar igrač pao na sredini terena, ono što se ne sudi nikome, po pravilu FA protiv Liverpoola se obavezno sudi, bitno je da se svakoj budaletini poklopi u životu da na Anfieldu neke retardirane jubileje postiže

što se tiče same igre uz Keitu dovesti još pet veznjaka obzirom da u trenutnom sastavu nema niti jednog, trojica startera i trojica za klupe

14 godina
FC Liverpool

Apropos "ONE" utakmice, za koju mogu kazati da je kupljena slobodno, samo jedan nastavak pokušaja kao opravdanja 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/pochettino-u-nogometu-je-poanta-prevariti-protivnika-i-suce-zar-ne/1024711.aspx

ATJ Lučko
12 godina
Re: FC Liverpool

covjek nemaa trunke stida, nakon onakva 2 penala treba da suti i da se udara nogom u guzicu. Moralo se Kaneu dati prilika da dadne 100. gol...

14 godina
FC Liverpool
14 godina
FC Liverpool

U slučaju dolaska ovog klinca, možda će tu biti još frke na "Otoku", kada se zaori YNWA !!!!! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/zamjena-za-coutinha-liverpool-pretekao-arsenal-u-lovu-na-kapitalca/1030896.aspx

ATJ Lučko
14 godina
FC Liverpool

U subotu je Manchester United pobijedio FC Liverpool, i ja sam bio loše volje !!!! 

Danas su POPUŠILI i to doma, Mourinho je danas na mojem mjestu, a ja sam !!!! 

FC Liverpool ide dalje u Ligu Prvaka, a Manchester United ionako neće osvojiti Premiership sezona 2017/18 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

U subotu je Manchester United pobijedio FC Liverpool, i ja sam bio loše volje !!!! 

FC Liverpool ide dalje u Ligu Prvaka, a Manchester United ionako neće osvojiti Premiership sezona 2017/18 

Iskreno, nebi ni volio da je Liverpool pobjedio sa onakvom igrom kakvom je to uradio Manchester. Nemaju igru nikakvu vec 10 godina, neznam kako pobjeđuju ikoga.

14 godina
AFARON kaže...
ATJLučko kaže...

Iskreno, nebi ni volio da je Liverpool pobjedio sa onakvom igrom kakvom je to uradio Manchester. Nemaju igru nikakvu vec 10 godina, neznam kako pobjeđuju ikoga.

NHF, malo ste mi kolega ispali nedorečeni! 

U kontekstu "Nemaju igru nikakvu već 10 godina" govorite o Manchester United-u?! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
AFARON kaže...
ATJLučko kaže...

NHF, malo ste mi kolega ispali nedorečeni! 

U kontekstu "Nemaju igru nikakvu već 10 godina" govorite o Manchester United-u?! 

DA

15 godina
neaktivan
AFARON kaže...
ATJLučko kaže...

-
14 godina
FC Liverpool

Opaaaaaaaa Miškooooooooo !!!!!! 

Ako se ponovi utakmica iz Premiership-a, evo FC Liverpool u polufinalu Lige Prvaka! 

Druga "gostujuća" utakmica bi trebala biti tek revijalnog karaktera, u slučaju onakve ozbiljne pobjede! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2018 12:49 (ATJLučko).
13 godina
FC Liverpool

Ovo što Salah radi je nehumano, lik ubija.

7 godina
neaktivan
FC Liverpool
Pored golmana, kljucni igrac veceras je Mane. Mislim da se budi i da je na putu da dostigne formu od prije dvije godine. Bude li raspolozen, uz standardno dobrog Salaha, mozda se i mogne nadoknadit ono sto pozadi zajebu.
12 godina
FC Liverpool

Samo da kazem da prolazimo

15 godina
FC Liverpool

Predviđanja rezultata za večeras?

Evo od mene navijački:    Liv 3:1 Man C

12 godina
AFARON kaže...

Predviđanja rezultata za večeras?

Evo od mene navijački:    Liv 3:1 Man C

Navijacki 2:1, a realno ocekivati 1:1

12 godina
FC Liverpool

Startnih XI

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 20:05 (anelko).
12 godina
FC Liverpool

Šta je ovo ljudi moji, je li iko živ?

10 godina
neaktivan
Za sada odlicno, nemam rijeci. Jako su uigrani, klopp je to izvrsno poslozio, valjda nece primit neki gol i raspast se :)
12 godina
Deutsch kaže...
Za sada odlicno, nemam rijeci. Jako su uigrani, klopp je to izvrsno poslozio, valjda nece primit neki gol i raspast se :)

Da nije druge tekme i Liverpulovih crnih par minuta ovo bi vec bilo gotovo

9 godina
protjeran
FC Liverpool

Bravo! Ekipa sa dusom, lijepo je vidjeti da radi veliki  rezultat ove godine.

Eye In The Sky
10 godina
neaktivan
Ipak su odrzali rezultat, valjda je ovo bio i cilj da prepuste igru i igraju obranu. Nisam mislio da ce bit ovako organizirani u obrani, ali bome jesu napokon :D
14 godina
FC Liverpool

U uzvratu taktika, ne primiti gola prvo poluvrijeme i zabiti im u drugom 

Ovakvom igrom, teško može tko parirati FC Liverpool-u. 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

U uzvratu taktika, ne primiti gola prvo poluvrijeme i zabiti im u drugom 

Ovakvom igrom, teško može tko parirati FC Liverpool-u. 

Prvo poluvrijeme treba odigrati isto kao i večeras, pressing i napad/kontranapad. Ne treba se braniti 90 min, nemamo šanse tako.

10 godina
neaktivan
Ja se samo nadam da liverpool nece ispustit ovo vodstvo jer poznavajuci njihove tekme svasta se moze ocekivati. Mozda sada CAK djeluju i ozbiljno u obrani te svim segmentima igre
10 godina
neaktivan
FC Liverpool

I kakva su ocekivanja za danas? Rekao bih pobjeda za city, 2:0 ili x.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ma mozemo i izgubit 2:0, tako mi je svejedno, prolaz je bitan.
Bilo bi idealno kad bi zabili jedan gol i onda bi bili mirni.

14 godina
M0by kaže...

Ma mozemo i izgubit 2:0, tako mi je svejedno, prolaz je bitan.
Bilo bi idealno kad bi zabili jedan gol i onda bi bili mirni.

Upravo to! 

Mi neka jednog utrpamo, oni pet NE MOGU, pa niti tako!!!! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
Bilo je dosta srece i sudackih gresaka, ali ajde i to je nogomet. Prvo poluvrijeme su bili nekako bezidejni, dok su drugo odigrali taman sa prolaz. Napokon :D
9 godina
protjeran
FC Liverpool

Bravo! 

Eye In The Sky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice