Usprkos igri malo toplo malo hladno, nadam se borbi ua prvo mjesto ove sezone
!!!!
Ja samo želim da budemo među prva 4.
Usprkos igri malo toplo malo hladno, nadam se borbi ua prvo mjesto ove sezone
!!!!
Ja samo želim da budemo među prva 4.
Ne izborimo li LP ove godine,slobodno mozemo reci pa-pa Suki.
ovaj liverpool melje sve redom...14-2 omjer golova....
Napokon nakon 5 godina smo dobili Tottenham na WHL,i to kako smo ih razvalili.Vezni red je dominirao,a ne znam tko je to ocekivao bez Gerrarda.Henderson je prodisao jer je imao vise slobode,stvarno je jucer trkom i kretnjom unistio Tottenham.
Suarez,sta rec o njemu,najbolji napadac,najbolji igrac u BPL.Treba ga zadrzat pod svaku cijenu!!
Kakvu statistiku samo ima 11 utakmica: 17 golova,majstor
Suarez produzio ugovor!! 
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/151639-luis-suarez-signs-new-contract-at-lfc
Suarez produzio ugovor!! 
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/151639-luis-suarez-signs-new-contract-at-lfc
to je to, sad treba izgradit ekipu oko njega :D
A upravo je i sad u 45 min pokazao zasto ga ne smiju prodat! 2 gola i asistencija,totalno se smirio...
Najbolji na svijetu trenutno.
Liverpool 1.!
Nadam se da ce tako ostat i 23.12 :D
Je li istina da nema Aguera u nadolazecem derbiju?
Je li istina da nema Aguera u nadolazecem derbiju?
Nema,ozlijeden je
A upravo je i sad u 45 min pokazao zasto ga ne smiju prodat! 2 gola i asistencija,totalno se smirio...
Najbolji na svijetu trenutno.
pa morat će prestići Baleov transfer ako će ga prodavati :D
Vrlo mi je drago da smo ponovno U vrhu, tamo gdje nam mjesto i je!!!!
Nisam bio u prilici pogledati utakmicu u real time, ali ima večeras lepriza pa ću luknuti prije ćorke, YNWA!!!!
P. S. nema predavanja ikoga ili ikakve rasprodaje, još prošle sezone sam predmnjevao da ove imamo pobjedničkog trenera i ekipu, koja bi, traje i će trajati preko nekoliko godina, na posebice moje osobno i nadasve naše opće veselje, cheers folks!
ATJ Lučko
Za današnju utakmicu 
J*beš zaleđe. Mene j*be što su Coutinho i Sterling mašili.
A tek jeftini golovi koej smo primili. Prokockali čista 3 boda.
da, šteta za promašaje. Ali ja sam oduševljen što Rodgers radi, ne samo da su rezultati solidni nego Liverpool igra jako lijep kombinatoran nogomet, stvarno lijepo za gledati. Jedino mi Škrtel ne ulijeva baš povjerenje u obrani. Ali s pametnim kupovinama u budućnosti može samo na bolje. Nadam se da ste u LP iduće sezone.
pokradena tekma....no život ide dalje :D
Kakva pokradena !
Jedno zaleđe nije suđeno i pitanje je dali bi to Sterling to uopće zabio (vidio si što je promašio u drugom pol).
Sami smo krivi što nismo zabili onakve prilike i što smo primili jeftine golove. Zasluženo smo izgubili.
Kakva pokradena !
Jedno zaleđe nije suđeno i pitanje je dali bi to Sterling to uopće zabio (vidio si što je promašio u drugom pol).
Sami smo krivi što nismo zabili onakve prilike i što smo primili jeftine golove. Zasluženo smo izgubili.
Pa pokradena je,jednostavno nije svirano zalede a bio bi gol 99%,kasnije svaki kontakt nad njihovim igracima je bio faul,a Suareza su tukli,cupali i nije se sviralo faul,ono je bio po meni penal kada je Suarez bio povlacen.
Nismo zasluzeno izgubili jer smo se ravnopravno borili s njima u gostima,a jos smo bez dosta vaznih igraca. :)
Super igra LFC,i ocekujem pobjedu protiv Chelsea :)
i sam sudac je bio iz manchestera ;)
Po meni je bio penal i kad je Škrtel povukao Kompanyja i 16-ercu u 1. poluvremenu , pa to nitko nigdje ne spominje ....
Offside NIJE bio, to i budala vidi, ali isto tako je označeno zaleđe odmah, tako da gol nije poništen, nego do njega nije ni došlo (jel bi - da nije suđeno, nećemo nikad znat, pa o tom ne vrijedi ni razmišlat a kamoli raspravljat) .
Da ste igrali dobro, to ne poričem i skidam kapu , s druge strane sam razočaran sa - prvenstveno postavom Cityja - što je povuklo za sobom i lošu taktiku (pa sam u trenutku pomislio da nesretni Mancini sjedi na klupi) ...
Ne mogu reči da mi nije drago što su pobijedili, ali isto sam tako razočaran igrom Cityja (iako su na kraju imali i koji šut više i šta ja znam) ali takvu igru nisam očekivao ... Objektivno , i realno nekih 2:2 je trebalo bit, al to je nogomet i moš ga jeb.t ... (i City je po meni io bolji od Chelsea kad su bili na gostovanju kod njih pa su ipušili, to je tak)
EDIT;: UPS mislio sam (stvarno) "NIJE BIO" , sry 
Po meni je bio penal i kad je Škrtel povukao Kompanyja i 16-ercu u 1. poluvremenu , pa to nitko nigdje ne spominje ....
Offside NIJE bio, to i budala vidi, ali isto tako je označeno zaleđe odmah, tako da gol nije poništen, nego do njega nije ni došlo (jel bi - da nije suđeno, nećemo nikad znat, pa o tom ne vrijedi ni razmišlat a kamoli raspravljat) .
Da ste igrali dobro, to ne poričem i skidam kapu , s druge strane sam razočaran sa - prvenstveno postavom Cityja - što je povuklo za sobom i lošu taktiku (pa sam u trenutku pomislio da nesretni Mancini sjedi na klupi) ...
Ne mogu reči da mi nije drago što su pobijedili, ali isto sam tako razočaran igrom Cityja (iako su na kraju imali i koji šut više i šta ja znam) ali takvu igru nisam očekivao ... Objektivno , i realno nekih 2:2 je trebalo bit, al to je nogomet i moš ga jeb.t ... (i City je po meni io bolji od Chelsea kad su bili na gostovanju kod njih pa su ipušili, to je tak)
Do gola bi doslo 90% jer je 1 na 1 a Sterling je brz i bez problema bi navukao Harta na stranu ali nema veze.Ali navlacenje na stranu Citya mi se gadilo,Suareza su cupali,lomili i zanimljivo samo je dva puta sviran faul na njemu,pa smijesno,onaj Kompany kao da se hrvaju to radi.Katastrofa sudenje,a realno bi bilo 2-2 najmanje jer je Liverpool odigrao vrhunsku utakmicu,s obzirom na to da su falili i Gerrard i Sturridge.
Ali Liverpool u 2014 protiv svih ovih u top 4 igra kod kuce sto je super!Uz par pojacanja sigurno ce Liverpool u ligu prvaka :)
Kao sto je netko rekao:
Onda pogledaj ponovno te Škrtelove prekršaje. Na SVAKOM, ali baš SVAKOM njegovom držanju ili Kompanyeva ruka bila Škrtelu na glavi ili je i Kompany njega držao. Kod obostranog povlačenja se ne sudi penal.
Nisam citao ostatak posta kad sam vidio tvoju izjavu,nego sam odmah opalio TD.
opet pokradeni protiv čelzija...prestrašno....