FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Liverpool
ATJLučko kaže...

Usprkos igri malo toplo malo hladno, nadam se borbi ua prvo mjesto ove sezone {#}!!!!

Ja samo želim da budemo među prva 4.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:48 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ne izborimo li LP ove godine,slobodno mozemo reci pa-pa Suki.

Nobody Cares!
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

ovaj liverpool melje sve redom...14-2 omjer golova....

16 godina
FC Liverpool
14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Napokon nakon 5 godina smo dobili Tottenham na WHL,i to kako smo ih razvalili.Vezni red je dominirao,a ne znam tko je to ocekivao bez Gerrarda.Henderson je prodisao jer je imao vise slobode,stvarno je jucer trkom i kretnjom unistio Tottenham.

Suarez,sta rec o njemu,najbolji napadac,najbolji igrac u BPL.Treba ga zadrzat pod svaku cijenu!!

Kakvu statistiku samo ima 11 utakmica: 17 golova,majstor

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Nemate pojma kako mi je drago zbog Flana sto je odigrao najbolju tekmu dosad i okrunio je prvijencem.Pratim ga cijelu sezonu,od kad je poceo mjenjati ozljedenog Enriquea.Svaku utakmicu ostavlja srce na terenu i silno se trudi.Svaka cast majstore,nastavi tako!! <3

Nobody Cares!
13 godina
neaktivan
FC Liverpool
Nobody Cares!
13 godina
neaktivan

to je to, sad treba izgradit ekipu oko njega :D

16 godina
FC Liverpool

105m funti i nosi ga {#}

14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

105m funti i nosi ga {#}

Ne,jer se njega ne moze zamijeniti...

Ako ostane dovoljno dugo u klubu postat ce legenda sigurno,radi cuda na terenu!

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

A upravo je i sad u 45 min pokazao zasto ga ne smiju prodat! 2 gola i asistencija,totalno se smirio...

Najbolji na svijetu trenutno.

14 godina
neaktivan
FC Liverpool

Liverpool 1.!

Nadam se da ce tako ostat i 23.12 :D

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Je li istina da nema Aguera u nadolazecem derbiju?

Nobody Cares!
14 godina
neaktivan
Square Enix kaže...

Je li istina da nema Aguera u nadolazecem derbiju?

Nema,ozlijeden je

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 17:00 (trolljegeren).
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

A upravo je i sad u 45 min pokazao zasto ga ne smiju prodat! 2 gola i asistencija,totalno se smirio...

Najbolji na svijetu trenutno.

pa morat će prestići Baleov transfer ako će ga prodavati :D

14 godina
FC Liverpool

Vrlo mi je drago da smo ponovno U vrhu, tamo gdje nam mjesto i je!!!! 

Nisam bio u prilici pogledati utakmicu u real time, ali ima večeras lepriza pa ću luknuti prije ćorke, YNWA!!!! 

P. S.  nema predavanja ikoga ili ikakve rasprodaje, još prošle sezone sam predmnjevao da ove imamo pobjedničkog trenera i ekipu, koja bi, traje i će trajati preko nekoliko godina, na posebice moje osobno i nadasve naše opće veselje, cheers folks! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 20:15 (ATJLučko).
15 godina
FC Liverpool

Za današnju utakmicu {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Za današnju utakmicu {#}

J*beš zaleđe. Mene j*be što su Coutinho i Sterling mašili.

A tek jeftini golovi koej smo primili. Prokockali čista 3 boda.

15 godina
FC Liverpool

da, šteta za promašaje. Ali ja sam oduševljen što Rodgers radi, ne samo da su rezultati solidni nego Liverpool igra jako lijep kombinatoran nogomet, stvarno lijepo za gledati. Jedino mi Škrtel ne ulijeva baš povjerenje u obrani. Ali s pametnim kupovinama u budućnosti može samo na bolje. Nadam se da ste u LP iduće sezone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

pokradena tekma....no život ide dalje :D

16 godina
HDesignz kaže...

Kakva pokradena !

Jedno zaleđe nije suđeno i pitanje je dali bi to Sterling to uopće zabio (vidio si što je promašio u drugom pol).

Sami smo krivi što nismo zabili onakve prilike i što smo primili  jeftine golove. Zasluženo smo izgubili.

14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
HDesignz kaže...

Kakva pokradena !

Jedno zaleđe nije suđeno i pitanje je dali bi to Sterling to uopće zabio (vidio si što je promašio u drugom pol).

Sami smo krivi što nismo zabili onakve prilike i što smo primili  jeftine golove. Zasluženo smo izgubili.

Pa pokradena je,jednostavno nije svirano zalede a bio bi gol 99%,kasnije svaki kontakt nad njihovim igracima je bio faul,a Suareza su tukli,cupali i nije se sviralo faul,ono je bio po meni penal kada je Suarez bio povlacen.

Nismo zasluzeno izgubili jer smo se ravnopravno borili s njima u gostima,a jos smo bez dosta vaznih igraca. :)

Super igra LFC,i ocekujem pobjedu protiv Chelsea :)

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

i sam sudac je bio iz manchestera ;)

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Po meni je bio penal i kad je Škrtel povukao Kompanyja i 16-ercu u 1. poluvremenu , pa to nitko nigdje ne spominje  ....

Offside NIJE bio, to i budala vidi, ali isto tako je označeno zaleđe odmah, tako da gol nije poništen, nego do njega nije ni došlo (jel bi - da nije suđeno, nećemo nikad znat, pa o tom ne vrijedi ni razmišlat a kamoli raspravljat) .

Da ste igrali dobro, to ne poričem i skidam kapu , s druge strane sam razočaran sa - prvenstveno postavom Cityja - što je povuklo za sobom i lošu taktiku (pa sam u trenutku pomislio da nesretni Mancini sjedi na klupi) ...

Ne mogu reči da mi nije drago što su pobijedili, ali isto sam tako razočaran igrom Cityja (iako su na kraju imali i koji šut više i šta ja znam) ali takvu igru nisam očekivao ... Objektivno , i realno nekih 2:2 je trebalo bit, al to je nogomet i moš ga jeb.t ... (i City je po meni io bolji od Chelsea kad su bili na gostovanju kod njih pa su ipušili, to je tak)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 0:33 (domba_Os).
16 godina
domba_Os kaže...

Offside je bio, to i budala vidi

Eto sam si si odgovorio.

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

EDIT;: UPS mislio sam (stvarno) "NIJE BIO" , sry {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 0:37 (domba_Os).
14 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Po meni je bio penal i kad je Škrtel povukao Kompanyja i 16-ercu u 1. poluvremenu , pa to nitko nigdje ne spominje  ....

Offside NIJE bio, to i budala vidi, ali isto tako je označeno zaleđe odmah, tako da gol nije poništen, nego do njega nije ni došlo (jel bi - da nije suđeno, nećemo nikad znat, pa o tom ne vrijedi ni razmišlat a kamoli raspravljat) .

Da ste igrali dobro, to ne poričem i skidam kapu , s druge strane sam razočaran sa - prvenstveno postavom Cityja - što je povuklo za sobom i lošu taktiku (pa sam u trenutku pomislio da nesretni Mancini sjedi na klupi) ...

Ne mogu reči da mi nije drago što su pobijedili, ali isto sam tako razočaran igrom Cityja (iako su na kraju imali i koji šut više i šta ja znam) ali takvu igru nisam očekivao ... Objektivno , i realno nekih 2:2 je trebalo bit, al to je nogomet i moš ga jeb.t ... (i City je po meni io bolji od Chelsea kad su bili na gostovanju kod njih pa su ipušili, to je tak)

Do gola bi doslo 90% jer je 1 na 1 a Sterling je brz i bez problema bi navukao Harta na stranu ali nema veze.Ali navlacenje na stranu Citya mi se gadilo,Suareza su cupali,lomili i zanimljivo samo je dva puta sviran faul na njemu,pa smijesno,onaj Kompany kao da se hrvaju to radi.Katastrofa sudenje,a realno bi bilo 2-2 najmanje jer je Liverpool odigrao vrhunsku utakmicu,s obzirom na to da su falili i Gerrard i Sturridge.

Ali Liverpool u 2014 protiv svih ovih u top 4 igra kod kuce sto je super!Uz par pojacanja sigurno ce Liverpool u ligu prvaka :)

14 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Kao sto je netko rekao:

Onda pogledaj ponovno te Škrtelove prekršaje. Na SVAKOM, ali baš SVAKOM njegovom držanju ili Kompanyeva ruka bila Škrtelu na glavi ili je i Kompany njega držao. Kod obostranog povlačenja se ne sudi penal.

13 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Nisam citao ostatak posta kad sam vidio tvoju izjavu,nego sam odmah opalio TD.

Nobody Cares!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 23:26 (Square Enix).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

opet pokradeni protiv čelzija...prestrašno....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice