FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ter Stegen strahovito los, ako je ozljeda onda ima neko opravdanje. 

Inace, 99 posto da Koeman dobiva otkaz. Nema on vise sta traziti ovdje, imao je sve u svojim rukama i osramotio se u svakoj bitnoj utakmici ove godine.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Ter Stegen strahovito los, ako je ozljeda onda ima neko opravdanje. 

Inace, 99 posto da Koeman dobiva otkaz. Nema on vise sta traziti ovdje, imao je sve u svojim rukama i osramotio se u svakoj bitnoj utakmici ove godine.

Zašto?!

Da ste ću kolega nogometni trener, hajde de onda, imaš naspram mene pun tanker znanja pa Komentiraj i osuđuj.

Ali, kada ovako komentirate, stječem dojam da Koemana vi gledate kroz prizmu Barcelone od prije nekih 5 godina, dok su Puyol i Xavi recimo igrali, uz ostale igračine!

Ni vi niti ja nemamo pojma kakva je stvarna situacija u svlačionici, na treninzima, u blagajni, kod čistačica, ..., tako da nemamo pravo biti toliko ogorčeni i jalni na ( samo) jednog čovjeka, u slučaju institucije kao što je nogometni klub, pa još i Barcelona!  

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Koeman je i u Evertonu bio loš. 20 godina radi kao trener i nigdje nema rezultata. Tako da nije da ga se ocjenjuje samo na temelju Barcelone. Ja sam mišljenja da Barcelona još od vremena Guardiole i Vilanove nije imala pravog trenera. Luis Enrique je nešto i napravio, ali imao je najubojitiji napadački trojac u povijesti nogometa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2021 17:07 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Čitam vijesti  i čini se da je Laporta uzeo stvari u svoje ruke i vrijeme je za opasnu čistku. Stavio je 14 igrača na prodaju a među njima su Pique,Busqets,Alba i Roberto koji su do sada bili nedodirljivi ali su par godina kasno konačno isplivali na površinu iako se to trebalo dogoditi poslije Rome 2017.

Mislim da je ovako nekako Laportin plan.

Posudba: Pjanic (2mil), Fernandes (besplatno). Fernandes bi prodali ali mislim da nema budala da ga kupi, slično i za Pjanića.

Prodaja: Neto (15mil), Roberto (10-15mil), Umtiti (5mil), Braithwaite (5mil), Todibo (8+7mil),Alena (7mil),Firpo (12mil), Coutinho (30mil). Ukupno oko 90-100mil eura.

Pitanje je što je sa Dembeleom i Griezmannom. Dembele ako ne produži ugovor je na prodaju a to znači oko 40mil.

Svi znamo da od Haalanda ove godine nema ništa a pitanje je i dogodine. 

Mislim da će se kupiti Gaya iz Valencie za nekih 15mil, jedan stoper i vezni igrač.

Mislim da bi ovi igrači mogli biti ciljani a to su Laporte,Koulibaly,Pau Torres,Camavinga,Pogba,Ndombele i Wijnalum.

Spremam ovo pa ćemo vidjeti na kraju ljeta koliko sam pogrješio.

15 godina
FC Barcelona

Suarez donio naslov Atleticu. Tako mi je drago zbog njega. Način na koji su ga potjerali i kako je tretiran prošlo ljeto zbilja ne priliči klubu kao što je Barcelona. Ali što drugo je bilo očekivati od ćoravog štakora Bartomeua? Još ga je Suarez lijepo bocnuo sa izjavom nakon utakmice. Legenda, za mene najbolji napadač u nogometu općenito u zadnjem desetljeću.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
FC Barcelona

Za mene, Lew.

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
15 godina
cvaja997 kaže...

Za mene, Lew.

Poštujem ali mislim da je Suarez u svojim najboljim danima bio nedodirljiv. Lewandowski će duže trajati ali Suarez u punom naponu snage je bio životinja (ne zbog ugriza) 

15 godina
FC Barcelona

Znači Luis Suarez u prošlom kolu a i u ovom zadnjem donio pobjede svojim golovima za ATM i praktički donio tom klubu naslov. Taj isti Luis Suarez kojeg je Koeman otkantao iz Barce telefonskim pozivom. Ovo je jedna od najvećih nogometnih šamarčina ikad! Iskreno, Koeman ne da bi trebao dati otkaz nego bi se kao trener trebao U-M-I-R-O-V-I-T-I

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
vrinho kaže...

Znači Luis Suarez u prošlom kolu a i u ovom zadnjem donio pobjede svojim golovima za ATM i praktički donio tom klubu naslov. Taj isti Luis Suarez kojeg je Koeman otkantao iz Barce telefonskim pozivom. Ovo je jedna od najvećih nogometnih šamarčina ikad! Iskreno, Koeman ne da bi trebao dati otkaz nego bi se kao trener trebao U-M-I-R-O-V-I-T-I

Dobro zna se da tu Koeman nije odlučivao ništa nego ga je Bartomeu samo iskoristio kao pijuna da mu priopći da se na njega vise ne računa. Jer nije imao obraza sam reći Suarezu nego ga je otkantao kao zadnje smeće. 

15 godina
FC Barcelona

Žuti je još trener Barce. Teško je naći nekog tko bi preuzeo ovakvu ekipu.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
12 godina
FC Barcelona

Ne razumijem ta pljuvanja po Koemanu. Kad se sjetim situacije na pocetku sezone iskreno mislio sam da cemo se boriti za cetvrto mjesto da mozemo igrati ligu prvaka i da na trofeje mozemo zaboraviti bar sljedecih 4,5 godina. Covjek je imao doslovno raspalu momcad i od toga je slozio momcad koja je bila bez poraza u ligi tri mjeseca, na kraju se borio za titulu la lige do predzadnje tekme i osvojio trece mjesto, osvojio kup i nije ispao sramotno iz lige prvaka od prethodnog vice prvaka PSG-a. Da mi je netko rekao da ce se sve to dogoditi na pocetku sezone rekao bi mu da je lud kako tako raspala momcad moze napraviti tako dobar rezultat. Frajer je slozio kostur momcadi, napravio je bazu sad su samo potrebne finese da se od Barcelone stvori vrhunska momcad koja moze osvajati trofeje na tri fronta. Da Koeman je radio greske i sam je priznao da je pogrijesio ali onaj koji pokusava taj i grijesi a onaj koji grijesi taj i uci. Covjek je tako digao momcad iz onog jadnog stanja i vi bi ste ga odmah otjerali jer nije digao tri trofeja odmah u prvoj sezoni. Ne znam da li vi imate ikakav osjecaj sa realnoscu da li vi vidite tko igra u Barci da li vi razumijete da su sve to ljudi i da ljudi nisu roboti? Ne znam u kojem to oblaku zivite i dalje mislite da mi u momcadi imamo Puyola, mladog Piquea, mladog Busquetsa, Xavia, Iniestu. Nemamo ih. Momcad je jako mlada i ne zrela i treba proci par sezona da steknu iskustvo i nogometnu inteligenciju. Koeman definitivno zasluzuje jos jednu sezonu nakon ove uspjesne sezone. Mnogi vrhunski treneri bi odbili posao u Barci prije godinu dana jer je stanju u klubu bilo koma ali eto on nije odbio on je unio cijelog sebe u taj posao i to se vidi. 

15 godina
FC Barcelona

Meni nije problem toliko rezultat ove sezone koliko to što nije pokazao da je neki veliki taktičar. Znači izvukao je dosta iz momčadi koja je limitirana ali me nije uvjerio da je dovoljno dobar taktički da vodi Barcelonu u budućnosti kad se ekipa stabilizira. 

Ne znam, najveći problem su mi glupe izmjene. Kad gubi, vadi cijeli vezni red i stavlja napadače i onda gubi bitku u sredini terena. Kad vodimo, onda vadi napadače i stavlja ekstra stopere i povlači se. To mi se nikako ne sviđa za trenera Barcelone.

15 godina
FC Barcelona

Malo novosti iz katalonskih medija što se tiče Messija. Prioritet je da se složi ekipa koja može parirati ostalim top ekipama. Spreman je na smanjivanje plaće i do 50% ako će to rezultirati stvaranju dobre ekipe. Prioritet mu je ostanak u Barci, a tek ako je situacija baš nemoguća s financijske strane, razmatrat će druge klubove.

Ovo znači puno, pogotovo ako pristane na ovoliko smanjenu plaću.  Jer ako jedan Messi smanji plaću za duplo za dobrobit ekipe, onda je to primjer i za druge igrače u ekipi i oni će sigurno napraviti isto.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Griezmann 42 miliona eura, Busqets 12, dembele 12, umtiti 12, pique 13, roberto 10 i pjanic 9 miliona eura bruto. Messi je na 75 miliona. 

Prvotno nabrojani nisu vrijedno nositi dres, a kamoli primati ovolike place. Kad bi se rijesili ovih ugovora financijska situacija bi bila odlicna.

Cisto sumnjam da itko kupuje dresove roberta, umtitia, pique i pjanica...

17 godina
Sta Kun Aguero dosao u Barcu?

Kul kul kul!
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
7 godina
neaktivan
FC Barcelona

u 18:25 na yt kanalu barce službeno predstavljanje Aguera

15 godina
Pero Dinamit kaže...
Sta Kun Aguero dosao u Barcu?

Kul kul kul!

Super je Aguer jos ali mi nije jasno kaj je falelo Suarezu, doslovno je like Atl. Madridu donio naslov.

Ne kuzim Barecelonu, jedna od top momčadi svijeta a transferi na razini 7 seoske lige. Jedna od najgorih obrana i problem u sredini? Ma np 32 godisnji napadač  bude to riješio.

Jos sad mi nije jasno koji debil je mislil da je 120 miljuna za Greizmana i 135 milja za Dembelea dobra odluka

Fakat ne kuzim da jedan od top klubova ima tako glupe odluke, u tome svemu mi žao Messia da najbolji igrač ikad se mora s tim jazavcima zajebavati umjesto da je sezonu-dvije odigra u nekom drugome klubu i ajde u penziju.

twice the pride double the fall
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez je imao placu 22 miliona eura i zbog tog su ga otjerali. Aguero ima puno manju.

Iako se treba rijesiti panja Griezmanna koji ima 42 miliona.

11 godina
Dolazi Eric Garcia danas, free transfer, ugovor na 5 godina. Otkupna klauzula 400 milijuna eura.
15 godina
FC Barcelona

Garcia ima potencijala. Mislim da će mu španjolski nogomet više odgovarati od engleskog po stilu igre. U Cityu je ispao iz konkurencije kad se praktički znalo da odlazi u Barcu. Bilo bi super da ispadne nešto slično kao sa Piqueom koji je mlad otišao u United i kad se vraćao u Barcu nitko nije imao prevelika očekivanja, a ispalo je super.

15 godina
FC Barcelona

Ne znam zašto se neki bune protiv transfera Aguera i Garcije. Aguero je stari znalac, fox in the box i ima nos za gol. Za današnje vrijeme nije ni toliko star i može pruziti dobrih utakmica, bilo to s klupe ili u startnoj postavi + veća mogućnost da Messi ostaje. Garcia je tek ušao u 20 godine i ima velik potencijal. Nije toliko visok za stopera, ali pogledajte Mascherana, Puyola, Cannavara itd. Sve niži stoperi, a vrhunski. Najbolje od svega sto su obojica BESPLATNO stigli. Po meni, vrlo dobar posao uprave i daje nadu za dalje.

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Još tih dobri a besplatni treba uzet. Kad se sjetim razni bonusa u ugovoru Dembele-a ili F. Coutinho. Dođe mi muka kakva su se sranja radila.

15 godina
FC Barcelona

Slika sve govori. Maknuti 7 igrača sa popisa iz prvih 10 najplaćeniji i Messiju smanjit za 50%, eto oporavka budžeta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2021 15:45 (x18x05x).
15 godina
Ko da je to samo tako...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
x18x05x kaže...

Slika sve govori. Maknuti 7 igrača sa popisa iz prvih 10 najplaćeniji i Messiju smanjit za 50%, eto oporavka budžeta.

I što si dobio s time? Promijenio bi valjda 7 igrača iz početne postave odjednom. Mora da bi dobro završilo. Sljedeće sezone bi bilo plakanja kad bi se borili za ulazak u Ligu Prvaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2021 17:20 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Roberto,Coutinho,Pjanic,Umtiti,Trincao,Braithwaite na prodaju. Ili dzabe ih dati.

Griezmann,Busqets smanjenje a Dembele ide na prodaju ako ne prihvati novi ugovor.

Tako da svi ovi gore navedeni igraci su prakticki vec otpisani osim Grizza i Busqetsa tako da ce se ovaj prostor za place vrlo lako rascistiti.

Stvar je da u Barceloni igraci koji i ne igraju imaju ogromne place pa nece imati rezultatski utjecaj.

15 godina
FC Barcelona

Svi kapetani će sigurno pristati na smanjenje plaća ako će ostati u klubu, svi izvori navode da Messi potpisuje uz 50% smanjenje plaće, tako da će sigurno i ostali slijediti. Jedino Sergi Roberto sigurno ide na prodaju jer nema smisla njegov ostanak nakon što je potpisao Emerson. Sergi ima plaću 10 milijuna eura po sezoni a bio bi treća opcija na desnom beku.

15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

I što si dobio s time? Promijenio bi valjda 7 igrača iz početne postave odjednom. Mora da bi dobro završilo. Sljedeće sezone bi bilo plakanja kad bi se borili za ulazak u Ligu Prvaka.

Tvoje mišljenje mi nije bitno. Svi govorimo kako su loši ti igrači i treba ih micati što prije to bolje.

15 godina
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Tvoje mišljenje mi nije bitno. Svi govorimo kako su loši ti igrači i treba ih micati što prije to bolje.

A zašto misliš da je tvoje bitnije?

15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

A zašto misliš da je tvoje bitnije?

Naravno da ne. Nego ti imaš takav nastup da svakog poklopiš i onda ispada da je to što si ti napisao jedino ispravno i točno. O tome se radi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice