FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.828.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FC Barcelona

Barcina prva utakmica u La Ligi odvit će se 26. ili 27. rujna.

11 godina
FC Barcelona

Iako su neki očekivali da će biti velikih promjena i odlazaka u Barceloni, Diario AS nam donosi vijest koja negira ta nagađanja. Odlazak Ivana Rakitića u Sevillu je siguran i uskoro se očekuje potvrda istog, ali Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto i Gerard Piqué će prema navedenom mediju sigurno ostati članovi katalonskog kluba.

Toto, Messi to što odlaziš ti je najpametnija odluka u životu, premda nitko od ovih jazavaca se maknut neće ostaje sve isto, nitko doći neće. Prodat će se još Raketa i Suarez i Barca je spremna na pohod Europske lige iduće sezone. A nakupinu ovih štakora se ne isplati gledati više. 

11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Pa tko je ocekivao da hoce?

Dobit ce smanjenje place a ako nece to imaju izlaz. Nije rjesenje sve potjerati.

Aubameyang,Upamecano i tjt, s obzirom na korona stanje. A ako se Messi kojim slucajem proda onda bi valjalo uzeti od Citya Bernarda Silvu koji je ionako izgubio mjesto u prvih 11.

Ili makar Jesusa.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa tko je ocekivao da hoce?

Dobit ce smanjenje place a ako nece to imaju izlaz. Nije rjesenje sve potjerati.

Aubameyang,Upamecano i tjt, s obzirom na korona stanje. A ako se Messi kojim slucajem proda onda bi valjalo uzeti od Citya Bernarda Silvu koji je ionako izgubio mjesto u prvih 11.

Ili makar Jesusa.

To sa smanjenjem placa je dvosjekli mac.

Jer u ovoj sezoni kad srezu place za jednu sezonu, u onoj drugoj ce izgubit jos vise na endorsementima jer sportskim firmama i ostalim sponzorima se ne isplati financirat jednako takav kadar.

Uvijek zelis da place ostaju iste ili rastu malo, a sponzorstva rastu puno vise. Dogodit ce se da place padnu, a sponzorstva padnu jos vise.

Ne bih se cudio da nas u iduce 3 godine zatekne situacija gdje prodaju ime za stadion.

Barcinu placu marketingom nadomjesta Messi (preko 70%), Suarez, Pique, Vidal, De Jong, Griezmann i Fati.

Na ostalim igracima Barcelona prakticki gubi novce. A mi upravo rezemo ovaj gore^ kadar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2020 20:47 (Mitch).
11 godina
protjeran

Iskreno ne razumijem se u ekonomiju i marketing tako da...Valjda znaju sto rade, jer rjesavanje deadwooda je prvi dio posla , a kupovanje potencijalnih zvijzda koje nose marketing je drugi dio.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nije ni Lucho, pa je osvojio 3 trofeja. Jest da je imao najbolja 3 igraca na svijetu ali opet, sa slicnom  momcadi Setien je izgubio 8-2.

Ja se veselim novoj Barceloni, koja nije one man show. Da malo vidimo kontre,brzinu,sut na gol a ne dosadnu tiki taku i nadaj se da ce Messi napraviti nesto.

Vidjet cemo veselje kad se borimo na tablici za ulaz u LP.

Ako pogledas prvih 11 Barce bez Messija, cak i da dode B. Silva ili Jesus, mi smo na tocno svakoj poziciji losiji osim na golmanskoj od Atletica i Reala.

Izgledat cemo kao Juve samo losije.

10 godina
Mitch kaže...

Ako pogledas prvih 11 Barce bez Messija, cak i da dode B. Silva ili Jesus, mi smo na tocno svakoj poziciji losiji osim na golmanskoj od Atletica i Reala.

Potpisujem kolega. No evo imamo stručnjaka koji bi sa dva prosječna igrača tipa Jesus i Aby napravio čuda sa ovim klubom. Iz godine u godinu radite grešku i ne razumijete i dalje. Ovaj klub treba najmanje 7 (čitaj: sedam) novih/drugih igrača za prvu početnu postavu, minimalno! Svaka pozicija na je kurac, pa daj koji klub vi pratite??

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma kakav Atletico crni ... Osim Kokea i Saula nijedan igrac ne vrijedi nista.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

ne mislim da smo propali. ako zdravlje posluzi dembelea, on i fati bi mogli biti ubojita krila. 

imqli smo prosle sezone priliku vidjeti barcu bez Messija.

5-2 protiv Betisa i Valencije.

8 godina
protjeran
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nije ni Lucho, pa je osvojio 3 trofeja. Jest da je imao najbolja 3 igraca na svijetu ali opet, sa slicnom  momcadi Setien je izgubio 8-2.

Ja se veselim novoj Barceloni, koja nije one man show. Da malo vidimo kontre,brzinu,sut na gol a ne dosadnu tiki taku i nadaj se da ce Messi napraviti nesto.

Vidjet cemo veselje kad se borimo na tablici za ulaz u LP.

Izgledat cemo kao Juve samo losije.

mislim da malo precjenjujete španjolsku ligu

11 godina
Ozljeda za 3, 2, 1...
5 godina
neaktivan

Bernardo Silva i Jesus nisu loši igrači, dapače, ali ukoliko se drastično ne izmjene vezni red i obrana, Real je uvjerljivo ispred, a borba će bome biti između Atletica i Barce, a ne isključujem ni Sevillu ni Valenciju, Barca bi se mogla vratiti u doba dok je Van Gaal vodio. Busquets i Vidal moraju vani, Rakitić je evo otišao, ali Semedo i Pique moraju van, Piquea je vrijeme pregazilo, a Semedo nije kvaliteta za Barcu, Albi u najmanju ruku dovesti ekvivalentnog ili boljeg, Firpo isto kao i Semedo nije ta kvaliteta, jedino je pitanja kakav su potencijal Puig i Araujo, ali i Alena koji bi možda mogao uskočiti. Sada vidim da je Koeman bacio oko na Wijnalduma, to je zasigurno odlična zamjena za Busquetsa. Žao mi je što nisi Van de Beeka kupili, on i De Jong bi razvaljivali u vezi.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ode Rakitic

Barcelona - Mes que un club
11 godina
Hvala mu za sve i sretno mu bilo! Nakon izvjesnih 6 godina, izgleda da nećemo imat ,,hrvatski el clasico.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2020 14:54 (playjob).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Buduci da Messi ide, sumnjam da Barto nece dovesti neku veliku zvijezdu. 

Tko bi to mogao biti...?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je taj remont, odlaze Rakitic, Vidal, Suarez i Messi, al bitno da ostaju Katalonci svi, sramota... A nijedan vrhunski igrač neće doći, ko je lud doći u ovo rasulo

11 godina
Pa sad tek neće skoro nitko doć, jedan od razloga zbog kojih su igrači dolazili u Barcu, a koji je npr. naveo i sam Pjanić, jest igranje s Messijem u ekipi.
17 godina
playjob kaže...
Pa sad tek neće skoro nitko doć, jedan od razloga zbog kojih su igrači dolazili u Barcu, a koji je npr. naveo i sam Pjanić, jest igranje s Messijem u ekipi.

Prica se i da zbog odnosa prema Messiju, Lautaro Martinez kao i Mane nisu zainteresirani doc u Barcu

15 godina
Mitch kaže...
playjob kaže...

Prica se i da zbog odnosa prema Messiju, Lautaro Martinez kao i Mane nisu zainteresirani doc u Barcu

To sam baš govorio nedavno. Koliko ljudi koji su puno značili za Barcu su otišli iz kluba posvađani sa ovom upravom, ili istjerani. Kad netko izvana to gleda sigurno se pita "kako će se tek onda odnositi prema meni ako najveće legende tretiraju kao zadnje smeće?"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
protjeran
Mitch kaže...
playjob kaže...

kao inaće bi došli 

17 godina
neampojma kaže...
Mitch kaže...
playjob kaže...

kao inaće bi došli 

Pa Martinez je bio pred potpisom...

15 godina
FC Barcelona

Guardiola navodno predložio Messiju da ostane i zavrsi karijeru u Barci

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Prema Sky Sportu Vidal u Inter, Suarez u Juventus.
17 godina
playjob kaže...

To ima smisla. Iako me ne bi iznenadilo da Vidal ode u Prem.

5 godina
neaktivan
Mitch kaže...
playjob kaže...

To ima smisla. Iako me ne bi iznenadilo da Vidal ode u Prem.

Čini se da je pri kraju transfer Vidala u Inter, samo se čeka blagoslov Barcelone. 

16 godina
FC Barcelona

Kakva klupska politika... prije sezonu dvije mogli su prodati Rakitića za dasetke milijuna eura, sad ode besplatno.

Mogli su prodati Vidala za dobru lovu, ode besplatno.

Mogli su prodati Suareza za masne pare, ode besplatno. 

Izvjesno je da će Messi otići besplatno iako vrijedi sam kao većina cijelih klubova.

Imali su astronomske plaće svi i masno su ih platili (izuzev Rakitića, ajde) i zadnjih sezona nisu dali ništa.

Apsolutno je nevjerojatno na što je Barcelona spala. Čovjek bi rekao da se radi o nekom Hrvatskom klubu. 

Dovode faking starog Wijnalduma, šta ga nisu doveli prije 3 godine? Bacit će u vatru klince iz B momčadi, a ni Fati ni Puig još nisu sazrijeli.

Pjanić još nije ni dres navukao, a već cmizdri da je mogo otić za veće pare u PSG, a sad mu Messi odlazi i šta će sad.

Sve skupa ne miriše na dobro.

Trebat će minimalno 3 godine kvalitetne nove garniture ljudi koji vode klub da se nešto promijeni nabolje. Ovako ću biti sretan da budemo među prvih 5 u ligi.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Barcelona je postala najveća sprdnja u zadnjih nekoliko godina, a ovo što se dešava završetkom ove sezone je samo šlag na vrhu torte. 

8 godina
mrzech kaže...

Kakva klupska politika... prije sezonu dvije mogli su prodati Rakitića za dasetke milijuna eura, sad ode besplatno.

Mogli su prodati Vidala za dobru lovu, ode besplatno.

Mogli su prodati Suareza za masne pare, ode besplatno. 

Izvjesno je da će Messi otići besplatno iako vrijedi sam kao većina cijelih klubova.

Apsolutno ne shavtljivo. Čovječe, sa raketom su mogli dobit i do 80 milja, ovisno o ugovornim obvezama. Messi je dovodio ogromne novce preko marketinga, preko svoga imena. Sa poslovne strane, horor od kluba. Mamićev klub je bolji po tom pitanju... Miljama.

16 godina
cvaja997 kaže...

Apsolutno ne shavtljivo. Čovječe, sa raketom su mogli dobit i do 80 milja, ovisno o ugovornim obvezama. Messi je dovodio ogromne novce preko marketinga, preko svoga imena. Sa poslovne strane, horor od kluba. Mamićev klub je bolji po tom pitanju... Miljama.

Kakav Mamić... Taj je poslovni genijalac naspram ovih. 

Ovi su gori od uprave Hajduka.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
FC Barcelona
Naš Raketa.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice