- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Upravo tako La Liga priča izmišlja nešto svoje jer nakon odlaska Ronalda odlazak Messija bi bila koma za samu La Ligu gledanost itd...
Pa za klub bi bilo bolje da ode. Igralo bi se puno vise timski i ekipa bi se poslozila kako treba. To se moze desiti i ako Messi ostane ali je sansa za to puno manja.
Ne znaci naravno, ali datum di on moze besplatno preci u neki drugi klub je davno istekao. Messi moze otici, naravno ali ako donese 700M kao sto je i Neymar donesao 222M, onda moze ici, drugaciji scenarij ne postoji.
Ovo je intervju od prije godinu dana gdje Bartomeu kaže da Messi u zadnjoj godini ugovora može otići besplatno, odnosno da ne postoji otkupna klauzula.
https://mobile.twitter.com/gorkaerviti/status/1299604227686313985
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Neka ide i besplatno. Za mene je on najgori kapetan u povijesti Barce. Najbolji si igrač, tebe se sluša kad nešto kažeš a on kao da nema jezik. Da je prije reagovao, nebi došlo do ove igre u kojoj on opet šuti. Nit je fer prema Barci a ni navijačima.
Tko će napraviti temu ManCity pa da napravimo transfere?
City sam već od prije znao pratit, ako ovaj tamo pređe onda nebum nikako.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
City ima vise fanova u Manchesteru nego United
sto je jako zanimljivo
City ima vise fanova u Manchesteru nego United
sto je jako zanimljivo
Upravo iz razloga što su bili klub radničke klase, pa su stvarali otpor vladajućima!
Tamo je tako bilo oduvijek, i biti će još dugo tako!
ATJ Lučko
Ako to učini, Messi je bivši.
Ako to učini, Messi je bivši.
Nije nista ok dok i Pique to ne napravi
🗣️ — Arturo Vidal: "Barça must change the way they think. The (Barça) DNA is lagging behind. Football is now more about strength and speed."
ISTINA koju u klubu moraju prihvatiti ako zele nove uspjehe. To su Enrique i Valverde prepoznali, ali nisu imali podrsku uprave.
🗣️ — Arturo Vidal: "Barça must change the way they think. The (Barça) DNA is lagging behind. Football is now more about strength and speed."
ISTINA koju u klubu moraju prihvatiti ako zele nove uspjehe. To su Enrique i Valverde prepoznali, ali nisu imali podrsku uprave.
Makar su ljudi shvatili ono što i ja kao navijač govorim godinama. Okej, ne treba nam igrač tipa Akinfenwa ili Adama, ali daj da makar u napadu imamo brze igrace.
Mane,Salah,Neymar,Mbappe,Sane,Gnabry,Sterling,Mahrez,Martial,Rashford i stotine drugih igrača koji su krila, svi su brzi.
Ali očito to Barceloni ne treba pa kupis Griezmanna da ti igra.
Takav je PSG i bilo koji englez pa ih opet Bayern razbaca. Ne mozes igrat na snagu i brzinu pa i na posjed...
To su gluposti da Barcin nogomet više ne funckionira. Nije kriva Barcina nogometna ideja i DNA, nego izvedba. Naravno da ne funckionira kad imaš ekipu koja je sastavljena nikako.
Isto ko što kažu za Pepa da njegov nogomet ne prolazi jer je City izgubio od Lyona. A Sterling promašio prazan gol sa 2 metra. Da je zabio taj prazan gol onda bi nogomet odjednom funckionirao i valjao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
To su gluposti da Barcin nogomet više ne funckionira. Nije kriva Barcina nogometna ideja i DNA, nego izvedba. Naravno da ne funckionira kad imaš ekipu koja je sastavljena nikako.
Isto ko što kažu za Pepa da njegov nogomet ne prolazi jer je City izgubio od Lyona. A Sterling promašio prazan gol sa 2 metra. Da je zabio taj prazan gol onda bi nogomet odjednom funckionirao i valjao.
ne slazem se.
ma hajde bogati. nek mu guzica vidi svijeta.
nema ništa nekorektno u Messijevoj zelji da ode. Ima 33 godine, u Barci je 20 godina, postigo sve sto se moglo, dobio troje djece. Ionako će se tu vratiti da zivi kasnije. Argentinci iznad Pirineja zivot ne provode.
Šta fali da malo zaigra protiv Evertona, Šefilda, WBA, Wulfsa. Biće to dobro i za nogomet općenito. Uostalom, sad je Engleska živi spektakl. Najveći fudbalski nivo ikada. Klopp, Pep, MOurinho, stotine vrhunskih mladih igraca... ma uzivancija cista. Španija je malo zaglavila u nekoj svojoj kolotečini.
I da ostane u Barci, dvije tri godine odoše ko dlan o dlan. A i on, kao i mi, jednom živi. Ako sad ne oproba nešto drugo kasnije neće sigurno. Da le htio otici u 28, 29 ne bi mi bilo pravo. Al sad je sasvim okej.
Tako da, neka mu je sretan put, Bog mu dao svako dobro. U klubu nek se pobrinu da to sve lijepo prođe. U Barci će sigurno vazda imat mjesta cime god se namjeravao baviti.
Ostaje nada da Pjanić nagovori Messija da ostane, zato nemojte ga preuranjeno otpisivati.
Na kraju ce ovo ispasti bolje nego sto ce itko ocekivati.
Suarez,Rakitic,Vidal godinama igraju lose i sad cemo se rijesiti sve trojice odjednom. Messi je najbolji na svijetu ali zbog njega je ekipa van balansa kako obrambeno kako napadacki.
Sad ce biti prilike da drugi pokazu sto mogu. Griezmann na poziciji CAM iza nekog napadaca bi konacno trebao proigrati jer ipak je sudjelovao u 200 golova za mrtvi Atletico.
Konacno dolazi trener koji ima muda kako bi se reklo. 4-2-3-1 sa 2 prava krila. Dembele,Fati,Trincao i dovesti jedno krilo i to bi moglo dobro iygledati na krilinim pozicijama.
Dosta je bilo sporih napada bez kontri, igre bez presinga jer u ekipi imas 8 staraca.
2 na poziciji CDM koji ce biti De Jong i Busqets/Pjanic sa Griezmannom na CAM i ostalom trojicom sa krila i ST mogu puno pomoci u obrani za razliku od Suareza i Messija koji godinama ne igraju obranu.
Samo se nadam da ce dovesti igraca koji je masina za golove npr. Aubameyang (je da ima 31 godinu ali i dalje je stroj, i jako jeftini jer ima godinu dana ugovora) a ne poluigrave poput Lautara.
Edit: sad sam pronašao informaciju da je PSG prošle godine za Raketu nudio 80 milijuna eura. Ispravite me ako griješim.
Edit: sad sam pronašao informaciju da je PSG prošle godine za Raketu nudio 80 milijuna eura. Ispravite me ako griješim.
Zapravo prije 2 godine, nakon svjetskog prvenstva. I tad ga se Barca trebala riješiti i prepoznati da počinje pad u igri.
Al ajde, ako ništa drugo bar će se riješiti njegove plaće. Imao je 8 milijuna eura po sezoni.
Još jedna info, AS je naveo kako Alba, Roberto, Pique i Busquets godišnje primaju ukupno 47 milijuna eura.
Istina. Ali slijedi im smanjenje place a ako ne pristanu idu na transfer listu. Ako Messi i Suarez idu onda nitko drugi nije siguran
Na kraju ce ovo ispasti bolje nego sto ce itko ocekivati.
Suarez,Rakitic,Vidal godinama igraju lose i sad cemo se rijesiti sve trojice odjednom. Messi je najbolji na svijetu ali zbog njega je ekipa van balansa kako obrambeno kako napadacki.
Sad ce biti prilike da drugi pokazu sto mogu. Griezmann na poziciji CAM iza nekog napadaca bi konacno trebao proigrati jer ipak je sudjelovao u 200 golova za mrtvi Atletico.
Konacno dolazi trener koji ima muda kako bi se reklo. 4-2-3-1 sa 2 prava krila. Dembele,Fati,Trincao i dovesti jedno krilo i to bi moglo dobro iygledati na krilinim pozicijama.
Dosta je bilo sporih napada bez kontri, igre bez presinga jer u ekipi imas 8 staraca.
2 na poziciji CDM koji ce biti De Jong i Busqets/Pjanic sa Griezmannom na CAM i ostalom trojicom sa krila i ST mogu puno pomoci u obrani za razliku od Suareza i Messija koji godinama ne igraju obranu.
Samo se nadam da ce dovesti igraca koji je masina za golove npr. Aubameyang (je da ima 31 godinu ali i dalje je stroj, i jako jeftini jer ima godinu dana ugovora) a ne poluigrave poput Lautara.
Vidi, realno boli me K za barcu poslije Messija... ali trener je 0 bodova, klaun, nikad nista nije postigao u trenerskoj karijeri, mislis da ce biti ista bolje? hoce qrac
Nije ni Lucho, pa je osvojio 3 trofeja. Jest da je imao najbolja 3 igraca na svijetu ali opet, sa slicnom momcadi Setien je izgubio 8-2.
Ja se veselim novoj Barceloni, koja nije one man show. Da malo vidimo kontre,brzinu,sut na gol a ne dosadnu tiki taku i nadaj se da ce Messi napraviti nesto.