- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema tu krivnje jednog igrača, oni svi igraju ispod svakog nivoa. Setien sjedi na klupi i vidi mu se na izrazu lica da nemože vjerovati šta se dešava.
Takav nam je nivo kvalitete da igrac leganeda bude najbolji na terenu
This time next year we'll be millionaires
Žalosno da Braitwaithe koji vrijedi 10-11 puta manje od Griezmanna napravi 10 puta više u 45 minuta od njega... Jako slaba igra, tek na momente to na nešto liči ali puno premalo... Ovo sa Ter Stegenom kao začetnikom svih akcija mi je toliko debilno da ne može debilnije, pa koda gledam neku momčad futsala pa je golmanova igra nogom toliko bitna, svaku treću pogriješi i praktično stvori kontru protivniku...
Rakitić trenuto la liga 2, sredina tablice. No činjenica je kad je formi da je jako dobar igrač, samo eto, to je tako.
I onda se plaču što ih je pomoćni trener oprao. Pa treba da još više urla.
Nakon sat vremena oni gledaju VAR i sude penal. Suđenje očajno.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Sramota!
Rakitić puno bolji u drugom poluvremenu, čak sam poželio da ga se ostavi na terenu.
Ono kad VAR pregledava sredinu akcije a ne krene od početka i zaleđa Vidala, pa dobiš penal kao poklon i pobjediš nezasluženo.
Ljetni prijelazni rok ce odrediti u kojem ce smjeru klub ici iducih 10 godina. Ako fejlamo kao prosle 3,4 godine, Real ce dominirat ligom.
Ljetni prijelazni rok ce odrediti u kojem ce smjeru klub ici iducih 10 godina. Ako fejlamo kao prosle 3,4 godine, Real ce dominirat ligom.
Samo ako se riješe pola ekipe a svi znamo da neće od toga biti ništa. Koga god doveli, ništa se neće promjeniti. Opet će Busi igrat a Fati i Puiq će se zagrijavat pola sata i sjedit na klupi.
Malo pretjeruješ, Barca je loša, no ništa lošija od Reala. I Realovci su mislili kada se naoružaju sa Hazardom i Jovićem da će pokoriti sve i svašta, na kraju ćorak. Uopće ne sumnjam da ćemo uzeti ligu a LP će pripasti Bayernu po do sada viđenom.
Ako dođe Mbappe, to će nas pojačati 15-20%, premalo s obzirom što svi očekujemo. Doći će možda 3, 4 pojačanja, od koje eventualno jedno kao transfer bomba, ili Mbappe ili Neymar i tjt. Ne možeš u jednom prijalaznom roku rješiti sve probleme.
Pique 33 godine, Alba 31, Busquets 32, Messi 33, Griezmann 29, Braithwaite 29, Rakitic 32. 7/11 igraca koji su danas igrali prvi sastav se priblizavaju kraju karijere. Jako zabrinjavajuci podatak. Po meni, iduce 3 godine se ne smiju kupovati igraci koji imaju vise od 24 godine.
City je najveci favorit, zatim Liverpool pa Bayern.
Mbappe ide u Real to i ptice na grani znaju. Mi mozemo dobiti 30-godisnjeg klauna Neymara za 160 miliona dok ce Real cekati godinu dana da Mbappeu ostane godina dana ugovora i dovedu ga za prihvatljlivu cifru.
Problem je starost stozernih igraca i to sto nismo nasli njihove zamjene.
Malo pretjeruješ, Barca je loša, no ništa lošija od Reala. I Realovci su mislili kada se naoružaju sa Hazardom i Jovićem da će pokoriti sve i svašta, na kraju ćorak. Uopće ne sumnjam da ćemo uzeti ligu a LP će pripasti Bayernu po do sada viđenom.
Ako dođe Mbappe, to će nas pojačati 15-20%, premalo s obzirom što svi očekujemo. Doći će možda 3, 4 pojačanja, od koje eventualno jedno kao transfer bomba, ili Mbappe ili Neymar i tjt. Ne možeš u jednom prijalaznom roku rješiti sve probleme.
Realov cirkusant Vinicus se pokazao kao bolje pojacanje od svih nasih pojacanja u prosle 3,4 godine. Isto vrijedi za Fede Valverdea. Odegaard je zanimljiv igrac. Rodrygo je isto solidan. Tu je jos i Reguilon. Real ne ovisi o jednom igracu kao sto mi ovisimo o Messiju. Da se Messi u ovom trenutku ozlijedi mislim da ne bismo zavrsili u prva 4.
Po čemu je Liverpool ispred Bayerna?
Realov cirkusant Vinicus se pokazao kao bolje pojacanje od svih nasih pojacanja u prosle 3,4 godine. Isto vrijedi za Fede Valverdea. Odegaard je zanimljiv igrac. Rodrygo je isto solidan. Tu je jos i Reguilon. Real ne ovisi o jednom igracu kao sto mi ovisimo o Messiju. Da se Messi u ovom trenutku ozlijedi mislim da ne bismo zavrsili u prva 4.
Istina, no barem smo pogodili s de jongom i pokrpali barem nešto u prošlom prijelaznom roku. Ja bi bio zadovoljan i sa sanchom s tim da se dembele uozbilji i izađe iz sjene talenta i napokon počne prikazivati prave partije.
Problem se sa mlađim igračima što bi sjedili na klupi dok se neki ne umirove. Neće sigurno Suarez biti na klupi, to svi znamo
Po čemu je Liverpool ispred Bayerna?
Po čemu nije
?!
Po tome sto Bayern ima tri puta slabiju ligu gdje ni tu nisu nesto uvjerljivi. U LP su rabili propale engleske velikane koji boda ne mogu sastaviti svakako...Dobri jesu ali da su bolji od ovakvog Liverpoola koji je trenutno u malom padu...Nema sanse.
A city ide yolo po ligu prvaka , izbacit ce real lagano , imaju najbolji kadar u europi ako budu imali srece da im se nitko ne ozljedi...Mislim da je vrijeme da plasticni klub osovji ligu prvaka.
Krene tekma i u 3 minute 4,5 lopti vraćeno onom njemačkom debilu??? Da ne spominjem onu provalu na petercu kad mu je levat blokirao ispucavanje??? Srećom je lopta otišla u stranu. Štegen malo zaspao, kao kod Liverpulovog kornera. Penal nam je poklonjen i nije nam sviran penal kad je onaj francuski probušeni kondom od 100 milijuna srušio čovjeka u 16 m u maniri kretena godine? Odmah je zamjenjen da ga se ne mora više gledati! Sve u svemu................što reći? Opet kara!
Krene tekma i u 3 minute 4,5 lopti vraćeno onom njemačkom debilu???
Inače za one koji ne prate baš ovu tragediju od teme, "Njemacki debil" je inače Ter Stegen, golman koji Barcelonu vadi već godinama i drugi je najbolji igrač ekipe. Tko ne prati toliko nogomet, po komentaru bi rekao da je neki trećerazredni golman, a ne legitimni kandidat za najboljeg na svijetu.
Mene samo zanima kako bi se vi ponašali da mi dvije godine završimo bez trofeja. Ovoliko bezobrazluka i debilizma nema niti jedna druga skupina navijača. Bože sačuvaj koliko ste odvratni ljudi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Da ti odmah vratim - odvratni debil si ti! Jedi govna. Onaj vratar sa dva gola u svoj kut protiv Reala?
Golman je kriv što se lopta odbila od Piquea i promijenila smjer? Daj prestani gledati nogomet i spasi nas.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!