FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.839.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FC Barcelona
exer1234 kaže...

tako je ,nije problem Messi, nego ostali igraci koji ne znaju (boje se) zabiti gol... Suarez puca, ne dodaje, dok ovi ostali samo gledaju i traze Messija, ne zato sto moraju, nego zato sto ne znaju zabiti

Ne zato što moraju? A ti to znaš? Ja gledam suprotno iz utakmice u utakmicu. Bilo bi zanimljivo vidjeti par utakmica bez Messija, čisto da vidimo sa kakvim igračima raspolažemo.

15 godina
matrix777 kaže...
exer1234 kaže...

tako je ,nije problem Messi, nego ostali igraci koji ne znaju (boje se) zabiti gol... Suarez puca, ne dodaje, dok ovi ostali samo gledaju i traze Messija, ne zato sto moraju, nego zato sto ne znaju zabiti

Ne zato što moraju? A ti to znaš? Ja gledam suprotno iz utakmice u utakmicu. Bilo bi zanimljivo vidjeti par utakmica bez Messija, čisto da vidimo sa kakvim igračima raspolažemo.

Ti sklapaš urote i teorije zavjere, na tebi je da daš dokaz. Messi prepušta penale, dodaje na prazne golove kad suigračima ne ide. Nevjerojatno mi je da postoje dječurlija koja misle da klub veličine Barcelone može funkcionirati na način da igrači MORAJU dodati Messiju. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
matrix777 kaže...
exer1234 kaže...

Ti sklapaš urote i teorije zavjere, na tebi je da daš dokaz. Messi prepušta penale, dodaje na prazne golove kad suigračima ne ide. Nevjerojatno mi je da postoje dječurlija koja misle da klub veličine Barcelone može funkcionirati na način da igrači MORAJU dodati Messiju. 

to je samo najbolje rjesenje. nista vise

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Poslusajte koji podcast A1 nogometni ili tribina hr ima o barceloni b zadnje vrijeme

This time next year we'll be millionaires
17 godina
antimadridista kaže...
matrix777 kaže...
exer1234 kaže...

Pa Real je tako funkcionirao proslih desetak godina...

Cinjenica je da De Jong trazi Messija u najglupljim prilikama

15 godina
FC Barcelona

Ter Stegen ozbiljno razmišlja o odlasku iz Barcelone zbog loše atmosfere u klubu i nedovoljne motivacije pojedinih igrača i vodstva kluba. Izvor je Cat Radio, inače su pouzdani. 

Ako se ovo dogodi, onda smo dotakli dno dna. Idemo u smjeru Milana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 2:03 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

RASPAD SISTEMA

Eto to je trenutna situacija u Barceloni.

Igraci poput Frenikie De Jong angaziraju privatne trenere da bio ostali u formi...Pitanje je zasto se jako ne trenira? Da bi stari igraci i dalje mogli to izdrzat.

MATS navodno zeli otici iz Barcelone takoder zbog manjka treniga a i zbog situacije u kojoj vidi da sve propada.

L'EQIUPE izjavio da se Dembele zbog tog rezima treniga stalno ozljeduje.Ima tu i njegovih greski ali po rezultatima GPS na trenigu obave samo 20 posto sprintanja dok

je u njegovoj igri na utakmici puno veci broj sprinteva i to dovodi do ozljeda. Normalno kad ljudi uopce ne treniraju.

Sam konj Valverde je izjavio da ne rade puno na fizickoj spremi. Toliko o tome.

Jean Claire Todibo otisao na posudbu u Schalke sa pravom otkupa za 25 miliona. Jucer bio MOTM a kako je igrao u obrani to je bilo ne moguce.

Momak ima bolji dribling od Griezmanna. Schalke ako su pametni otkupit ce ga za 25 a mi bi ga morali dovesti nazad za 45.

Pas mater je*o onom ko je ovo omogucio. 

14 clearances

5 tackles won
2 interceptions
9/10 duels won
92% pass completion
2/2 dribbles won

Pogledajte ovaj highlight protiv Inter Milana...I nakon ovakve partije oni ga prodaju...

I sto se pise po katalnoskim medijima ? 

Dolazak Neymara za 180 miliona eura i dolazak Thiaga Silve kojem istice ugovor sa PSGom.

Ako se ista od ovog gore dogodi, treba pobit cijelu upravu.

Ovo su mozda zadnje godine dobro Barcelone prije pada na mjesto Milana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 11:09 (Boixus Nois PS).
7 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi je i ovako "loš"  bio naš najbolji igrač protiv Reala! Problem je što se ostali ponašaju kao umišljene zvijezde koje lagano uzimaju milijune, a pri tome  igraju najljigaviji alibi nogomet ikad viđen. Pa ako su na Leu uvijek 2,3 igrača to mora stvoriti prostor za druge? No naše zvijezdice taj prostor niti znaju niti žele iskoristiti. Ako Messi pobjedi - super, a ako se izgubi, uvučeš glavu i jebe ti se. U hrpi bezveznjaka neće nitko napasti baš tebe, napasti će Lea (Štegen, Alba, Rakitić, Arthur, Vidal, De Jong, Grizman ............... koga izdvojiti za lošu izvedbu? Nitko nije toliko atraktivan/zvučan za izdvojiti, ali nitko ni ne doda na dalje od 5 m,. Sigurno je sigurno..). Eto prošla tekma , a Leo bio loš, nije zabio par komada???  Tko će i kako tome stati na kraj (čvrsta ruka) ...nemam pojma , ali ovako ne bi smjelo biti u budućnosti? 

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Pogledajte sve te naše zvijezdice i njihovih 1000 alibi dodavanja pa se sjetite kad uđe Dembele i naniže tri igrača! Kao vruć nož u maslac?? 

12 godina

koliko se sjecam najveca briga oko fizičke spreme je bila pod enriqueom

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Triba potjerat sve polu zvijezde.

Pique prvi koji daje los primjer, Umtiti jer nije slusao klub kad je ozljeda u pitanju, Firpa jer de ozljedio na kartingu.

Rakitica i Vidala takoder jer se preko medija namecu i pricaju gluposti a na terenu 0 bodova.

Mozda bi Vidala i ostavio.

Trebaju nam igraci koji ce igrati sa srcem a ne da im Barca udovoljava zelje

15 godina
FC Barcelona

Najljepši dres unazad 10 godina

10 godina
antimadridista kaže...

Najljepši dres unazad 10 godina

Džabe dobra bleka kad jebu bez kurca.

14 godina
FC Barcelona

Fali SUKI... Da nam sad Suki dodje spreman, rekao bih da imamo sanse cak i za LP... Fali lik koji ce zabiti gol, ne mozes messi sve jebeno sam, mora igrati i vezu i krilo i napad. najgore sto se onda po njemu pljuje ako je los rezultat, jer eto nema messija nema ni barce.. gdje su ostali?? nitko ne igra na nivou

Kao sto sam od pocetka rekao, nije Setien za barcu, prevelik zalogaj, igraci se bune... slabo se trenira... da nam je sad jedan Guardiola..... 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 12:40 (exer1234).
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Fali SUKI... Da nam sad Suki dodje spreman, rekao bih da imamo sanse cak i za LP... Fali lik koji ce zabiti gol, ne mozes messi sve jebeno sam, mora igrati i vezu i krilo i napad. najgore sto se onda po njemu pljuje ako je los rezultat, jer eto nema messija nema ni barce.. gdje su ostali?? nitko ne igra na nivou

Kao sto sam od pocetka rekao, nije Setien za barcu, prevelik zalogaj, igraci se bune... slabo se trenira... da nam je sad jedan Guardiola..... 

Ne da nije Setien za Barcu nego 70% trenutnog rostera igrača nije za Barcu... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 16:53 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona

Thiago Silva ima želju potpisati za Barcu na ljeto. To govno ne treba pustiti ni blizu klubu. Kad je bio u najboljim godinama izabrao je PSG ispred Barce i kao razlog naveo to da "treba nahraniti obitelj". Sad sa 35 godina bi potpisao kad ga više nitko neće.

A nebi me ni začudilo kad bi ga ova uprava i dovela. Ništa me vise ne čudi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 18:11 (antimadridista).
17 godina
neaktivan

Mislim da je sa ocvalim brazilskim stoperima koji su uzeli lovu u PSG-u najgore prosao Arsenal sa Davidom Luizom, kojeg su iz nekog razloga kupili od gradskog rivala i to za 8 mil. funti.

Tako da se i ja nadam da to nije tocno. Nije Barca Milan i nije La Liga Serie A gdje je penzionerski klub najjaci.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
wyks kaže...

Mislim da je sa ocvalim brazilskim stoperima koji su uzeli lovu u PSG-u najgore prosao Arsenal sa Davidom Luizom, kojeg su iz nekog razloga kupili od gradskog rivala i to za 8 mil. funti.

Tako da se i ja nadam da to nije tocno. Nije Barca Milan i nije La Liga Serie A gdje je penzionerski klub najjaci.

Žalosno je to što su na putu da postanu Milan..

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
7 godina
protjeran
FC Barcelona

C/P -- José Bordalás (trener Getafea): "De Jong je rekao da Getafe ne igra da zabavi javnost? Kad smo igrali protiv Barçe, njihov golman je imao 69 dodavanja. Ne želim da moj golman ima 69 dodavanja. Želim stvoriti šanse za postizanje golova."

Budala ne zna što valja. Oni misle da je u nogometu najbitnije postići gol, ali ne gospodo , ni slučajno..............  Idemo mi i na 100 Štegenovih dodavanja , zar ne? Ah, toliko sam uzbuđen da krene nova tekma, možda baš ta bude sa 100 dodavanja golmanu?  

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2020 10:35 (bananaman1).
12 godina
daj nemoj ti o modernom nogometu više, reci ne razumijem i gotovo
14 godina
FC Barcelona

Slazem se.. Problem barce je sto znaju igrati jedino na posjed...

Sto nije lose ako stvaras prilike, problem je sto se lopta vrti svuda, bez ikakve sanse... 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Lako za  Ter Stegenova dodavanja, da u napadu mogu nesti napraviti... Ne bi nitko to gledao.

Evo navodno su zaintersirani za Upamecana, konacno neka dobra vijest.

Klauzula je 60 miliona. To je bagetela s obzirom na njegove godine,kvalitetu i kapacitet.

Jos da vidim vijest da nece dovesti Neymara pa otvorio bih bocu djecijeg sampanjca iz kauflanda.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Lako za  Ter Stegenova dodavanja, da u napadu mogu nesti napraviti... Ne bi nitko to gledao.

Klauzula je 60 miliona. To je bagetela s obzirom na njegove godine,kvalitetu i kapacitet.

Jos da vidim vijest da nece dovesti Neymara pa otvorio bih bocu djecijeg sampanjca iz kauflanda.

Ma care ja iskreno mislim da nista od tog sampanjca.

Mislim da ce doci Neymar, uprava se na njegovom transferu oce izvuc iz govana, Messi ga zeli, ekipa ga zeli, covjek je hodajuci marketing, trenutno nema boljeg igraca i bolje opcije koja moze pomoci da se osvoji neka Liga prvaka dok je Messi jos tu.

Realno izlizana tema, ali po meni ima puno vise stvari zbog kojih bi mogao doci, on je sigurno meta na ljeto, a sta ce se desiti vidjet cemo.

Barcelona - Mes que un club
16 godina
FC Barcelona

Probleme samo mi vidimo očito. Tamo u Cataloniji kao da nisu svjesni ogromnog pada Barce u svim segmentima. I ti fakin navijači, treba ih sve biti sram. Zovu se navijačima a dopuštaju ovu smijuriju da se dešava ili to nekom paše???

7 godina
protjeran
el.šef kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ma care ja iskreno mislim da nista od tog sampanjca.

Mislim da ce doci Neymar, uprava se na njegovom transferu oce izvuc iz govana, Messi ga zeli, ekipa ga zeli, covjek je hodajuci marketing, trenutno nema boljeg igraca i bolje opcije koja moze pomoci da se osvoji neka Liga prvaka dok je Messi jos tu.

Realno izlizana tema, ali po meni ima puno vise stvari zbog kojih bi mogao doci, on je sigurno meta na ljeto, a sta ce se desiti vidjet cemo.

Garantiram životom da Messi ne želi da Neymar dođe u Barcu! Siguran sam, a i to je čista logika. On ga kurtoazno pohvali, ali to je sve. Nema eksplicitne izjave nigdje.

15 godina
x18x05x kaže...

Probleme samo mi vidimo očito. Tamo u Cataloniji kao da nisu svjesni ogromnog pada Barce u svim segmentima. I ti fakin navijači, treba ih sve biti sram. Zovu se navijačima a dopuštaju ovu smijuriju da se dešava ili to nekom paše???

Kad sam bio tamo, oba puta sam pričao sa lokalcima, većinom stariji ljudi sa godišnjom kartom. Njima je sve u klubu super, oni ne vide probleme u ekipi. Čitaju samo lokalne novine Mundo Deporitvo i Sport koji ih zaglupljuju jer su ta dva medija praktički pijuni uprave kluba koji ljudima serviraju laži. Pa je tako Bartomeu dobio izbore 2015. unatoč nizu skandala prije toga. Ti ljudi su samo vidjeli da smo osvojili neke trofeje i za sve ostalo ili ih nije bilo briga ili uopće za te stvari nisu znali. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2020 0:43 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Kad sam bio tamo, oba puta sam pričao sa lokalcima, većinom stariji ljudi sa godišnjom kartom. Njima je sve u klubu super, oni ne vide probleme u ekipi. Čitaju samo lokalne novine Mundo Deporitvo i Sport koji ih zaglupljuju jer su ta dva medija praktički pijuni uprave kluba koji ljudima serviraju laži. Pa je tako Bartomeu dobio izbore 2015. unatoč nizu skandala prije toga. Ti ljudi su samo vidjeli da smo osvojili neke trofeje i za sve ostalo ili ih nije bilo briga ili uopće za te stvari nisu znali. 

Pa ispada da je nema bitnija Barca od njih. Da mi više brinemo šta će biti sa klubom.

13 godina
protjeran
Nasi baletani i pi****e su se uvrijedili jer ih je pomocni trener vrijedjao. Bravo Eder!!! Dobili su ono sto su zasluzili.
11 godina
antimadridista kaže...

Barcelona midfielder Iniesta did not travel with the team today because the baby he and his wife were expecting has died. #rip [onda cero]

pa jbt {#}

Danas je 6 godina od ove tragedije.

16 godina
FC Barcelona

Baš gledam 31 primljen gol u ligi. 1 po utakmici. Do kraja sezone bude još gore. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice