FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

Desit će se to da će ovo biti prva sezona nakon dugo vremena da ćemo osvojit NULA trofeja.

Nece.. Btw ovaj trofej je miki maus,, jos se igra gdje ono, su saudijskoj arabiji? Sta jos nece izmislit jbt.. odakle atletico i real uopce tu? 

Previše izgubljeni bodova na malim ekipama i tu se prvenstvo gubi. Neće uvijek biti da Real kiksa kad i mi.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Što prije Valverde dobije otkaz, to bolje. Nije bitno tko će biti v.d. trenera do ljeta, ali gori od ovog ne može biti. A onda neka angažiraju Koemana ili nekog drugog ozbiljnog trenera jer ovo je smijurija. Nije istina da Barca ima lose igrače.

Nisam gledao jučer, nisam gledao ni El clasico i rekao sam da neću više gledati utakmice Barcelone doklegod ovaj ne dobije nogu. Ipak sam malo škicnuo tekmu protiv Espanyola i to je toliko negledljivo i mučenje. 

A pošto Kataloncima ovo što se događa očito nije još alarmantno( edit: mislim vrijedno prosvjeda) pripremimo se mi na još jedno poniženje u Ligi prvaka, pa zašto ne i protiv Napolija!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 16:58 (Dante05).
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene zanima sta će se dešavati sa Arthurom u narednom periodu. Imao sam velika očekivanja od njega, veća od De Jonga. Bio sam uvjeren da uz još jednog elitnog veznjaka se može stvoriti sredina dostojna Buskec, Iniesta, Xavi. Od svega toga imamo samo De Jonga za sada.

I Valverde je ušao u sezonu sad idejom De Jong, Arhur Roberto, a onda je smo došli do Buskec, De Jong, Vidal. 

Opšte Ludilo.

7 godina
protjeran
FC Barcelona

Nisam mogao gledati sinoć (bar da nisam ni snimku danas), ali su me ugodno iznenadili danas? Trener je kreten, to znamo, ali kakve veze on ima sa tim da Suarez i Grizman statiraju cijelu tekmu, ne mogu preći jednog igrača za 90 min.? Obrana je smeće samo takvo................ma, nisu vrijedni priče. Večeras se ponovilo sranje iz LP i ponovno su nam pokazali da tamo ne gajimo iluzije! Ova govna mogu izgubiti od svakoga i uvijek! Nema mirnog rezultata. Oni će i LP ovako , ladno, rutinski izgubiti i otići pognute glave? 

15 godina
LeskiRM kaže...
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

Desit će se to da će ovo biti prva sezona nakon dugo vremena da ćemo osvojit NULA trofeja.

Nece.. Btw ovaj trofej je miki maus,, jos se igra gdje ono, su saudijskoj arabiji? Sta jos nece izmislit jbt.. odakle atletico i real uopce tu? 

Tak je, miki maus trofej a jedino takva miki maus natjecanjanja je Barca najviše puta osvajala 

Ispravi me ako griješim

Da, liga 8 puta u 10 godina. I to je miki maus. Ajde sjaši.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
Barcelonista kaže...

Mene zanima sta će se dešavati sa Arthurom u narednom periodu. Imao sam velika očekivanja od njega, veća od De Jonga. Bio sam uvjeren da uz još jednog elitnog veznjaka se može stvoriti sredina dostojna Buskec, Iniesta, Xavi. Od svega toga imamo samo De Jonga za sada.

I Valverde je ušao u sezonu sad idejom De Jong, Arhur Roberto, a onda je smo došli do Buskec, De Jong, Vidal. 

Opšte Ludilo.

ništa, čovjek partija kao kreten. Vidjaju ga po klubovima barcelone redovno, a navodno je i sifilis pokupio.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ne treba te brazilce dovodit...i oni koji su najbolji traju par godina uz mnostvo skandala

This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Ne znam zašto uzdižete Messija, Messi Bog nogometa, messi ovo messi ono a isti taj messi brani konstantno valverdea. U istoj su poziciji on i naš Barcelonista. Jedan vam valja, drugi nevalja. Licemjerni ste.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 16:52 (matrix777).
16 godina
matrix777 kaže...

Ne znam zašto uzdižete Messija, Messi Bog nogometa, messi ovo messi ono a isti taj messi brani konstantno valverdea. U istoj su poziciji on i naš Barcelonista. Jedan vam valja, drugi nevalja. Licemjerni ste.

Jako je malo igrača koji će javno reći da je trener problem. Tako da se ne zamaraj nebitnim.

14 godina
Dante05 kaže...

Što prije Valverde dobije otkaz, to bolje. Nije bitno tko će biti v.d. trenera do ljeta, ali gori od ovog ne može biti. A onda neka angažiraju Koemana ili nekog drugog ozbiljnog trenera jer ovo je smijurija. Nije istina da Barca ima lose igrače.

Nisam gledao jučer, nisam gledao ni El clasico i rekao sam da neću više gledati utakmice Barcelone doklegod ovaj ne dobije nogu. Ipak sam malo škicnuo tekmu protiv Espanyola i to je toliko negledljivo i mučenje. 

A pošto Kataloncima ovo što se događa očito nije još alarmantno( edit: mislim vrijedno prosvjeda) pripremimo se mi na još jedno poniženje u Ligi prvaka, pa zašto ne i protiv Napolija!

Mislis da barcu, valverdea itd boli briga sto neki random lik nece gledati utakmice dokle god je on trener? jedino gubinik u tom slucaju si ti... 

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
14 godina
antimadridista kaže...

Real je trenutno u naletu i puno bolji su od nas. I u međusobnoj utakmici su nas uništili igrom. Nebi me čudilo kad bi uzeli ligu. A to bi stvarno bio podvig čak i za Valverdea, izgubiti ligu kad imaš Messija protiv ovakve, nikad lošije konkurencije.

Po cemu je nikad losija konkurencija? Real trenutno igra dobro, po cemu je los? To sto nema Ronalda pa vise automatski nemaju nikakvih sansi i automatski su autsajderi? 

Barca je jucer trebala dobiti, e sad, zasto nije? po meni onaj gol od Messija nije trebao biti ponisten, niti sudjen onaj jadni penal. Vise je penal bio ona ruka Pikca, nego ovo... Igra nije bila losa, igrali smo dosta bolje, ali...... 

14 godina
matrix777 kaže...

Pa igracima ocito ne smeta trener, smeta samo vama.. Ja sam neutralan, ne vidim nikoga tko bi bio dobar na klupi Barce.. Kakav Arsene Wegner i ti bakljaci, ne zelim gledati jos vece unistavanje.. Njegovo vrijeme je proslo

14 godina
FC Barcelona

Ali ajmo sad realno, u cemu je problem? to sto barca ne osvaja sve trofeje i ne pobjeduje sve utakmice? sinoc smo bili bolji, ali ajmo reci da je sreca na kraju bila na njihovoj strani (i sudac donekle)...

15 godina
matrix777 kaže...

Zato što je Messi jedini razlog zašto uopće konkuriramo za bilo koji trofej. I glavni razlog zašto je osvojeno sve što je osvojeno u zadnjih 10 godina. A Messi je član ekipe i naravno da neće okrenuti leđa nikome dok god su u klubu. 

Nije na Messiju da smijeni Valverdea, nego na upravi kluba. Još najbolje da ću srati protiv tog čovjeka koji nas čupa iz tjedna u tjedan unatoč nikakvoj igri. I to da mu serem za stvari koje nisu njegova krivica. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 20:00 (antimadridista).
15 godina
exer1234 kaže...

Ali ajmo sad realno, u cemu je problem? to sto barca ne osvaja sve trofeje i ne pobjeduje sve utakmice? sinoc smo bili bolji, ali ajmo reci da je sreca na kraju bila na njihovoj strani (i sudac donekle)...

Nije problem sinoćnja utakmica. Problem je što jedan Leeds United igra atraktivniji nogomet od Barcelone. Dosadni smo, igramo kao mrtvaci i nema nikakvog žara u igri. Ja ne znam tko može biti zadovoljan gledajući to.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi i Koemann imaju više nogometnog znanja u jednoj vlasi kose nego Valverde što će ikad imat.. Samo toliko o toj temi... Meni samo nije jasno kako je Barcelona jedini klub koji se ne odluči smijeniti trenera nakon par mjeseci loših rezultata i igara, dok drugi vrhunski klubovi to rade svake sezone ako treba... Bayern, Borussia, United, Juve, Chelsea pa i Real... Da bude žalosnije takvo stanje kod nas traje evo već tri godine. Ako u klub nisu ubačeni ljudi kojima je krajnji cilj unazaditi sve vezano za Barcu onda sam ja lud, jer ovo je nemoguće što se dešava, da jedan retardirani predsjednik i trener rade sramotu za sramotom i nitko ne zeli/ ne može stati na kraj tome...

Sto netko reče godinama razmišljam kako da odem u Barcelonu pogledati i uživati u utakmici omiljenog mi kluba, a sad razmišljam kako bi vjv utrcao u teren ne da zagrlim Messija nego da udarim šakom u čelo Valverdea da više nikad ne ustane bog te je*o... 

14 godina
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

Nije problem sinoćnja utakmica. Problem je što jedan Leeds United igra atraktivniji nogomet od Barcelone. Dosadni smo, igramo kao mrtvaci i nema nikakvog žara u igri. Ja ne znam tko može biti zadovoljan gledajući to.

jucer smo igrali dosta dobro, cak su se i iznenadili ;) ,napadali smo, bili puno opasniji,, odlicno golovi messija.. ovo ono, ali jbg. sreca

14 godina
barcafan12 kaže...

Xavi i Koemann imaju više nogometnog znanja u jednoj vlasi kose nego Valverde što će ikad imat.. Samo toliko o toj temi... Meni samo nije jasno kako je Barcelona jedini klub koji se ne odluči smijeniti trenera nakon par mjeseci loših rezultata i igara, dok drugi vrhunski klubovi to rade svake sezone ako treba... Bayern, Borussia, United, Juve, Chelsea pa i Real... Da bude žalosnije takvo stanje kod nas traje evo već tri godine. Ako u klub nisu ubačeni ljudi kojima je krajnji cilj unazaditi sve vezano za Barcu onda sam ja lud, jer ovo je nemoguće što se dešava, da jedan retardirani predsjednik i trener rade sramotu za sramotom i nitko ne zeli/ ne može stati na kraj tome...

Sto netko reče godinama razmišljam kako da odem u Barcelonu pogledati i uživati u utakmici omiljenog mi kluba, a sad razmišljam kako bi vjv utrcao u teren ne da zagrlim Messija nego da udarim šakom u čelo Valverdea da više nikad ne ustane bog te je*o... 

kako ti znas koliko Xavi ima trenerskog znanja? to sto je bio odlican igrac ne znaci nista, po tome ako Messi bude otisao u trenerske vode, biti ce GOAT i u tom polju ?svaki dobar trener je bio solidan igrac, nitko nije bio VRHUNSKI... 

16 godina
exer1234 kaže...

Očito ti gledaš Barcu na YT neke stare utakmice a mi ove sadašnje. Da pratiš nebi ovako pisao.

15 godina
exer1234 kaže...
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

jucer smo igrali dosta dobro, cak su se i iznenadili ;) ,napadali smo, bili puno opasniji,, odlicno golovi messija.. ovo ono, ali jbg. sreca

Valverde se sam doveo u tu situaciju da više nema kredita kod navijača. Jučer jesmo igrali bolje nego inače, ali kad u 99% utakmica igraš loš i dosadan nogomet, ljudi će ti okrenuti leđa čak i onda kada nemaš sreće.

Bio sam u Barceloni dva puta u protekloj godini. I s kime god da sam pričao, nitko nema kredita za Valverdea. I svi žele da ode.

14 godina
FC Barcelona

Pratim svaku utakmicu... Igra bude i dobra i losa, ali se pobjeduje, i dalje smo prvi na listi, i dalje igramo LP.. To sto netko ocekuje neke svemirske rezultate, da nema losih igara, poraza itd, to je drugi problem..

15 godina
exer1234 kaže...... 

kako ti znas koliko Xavi ima trenerskog znanja? to sto je bio odlican igrac ne znaci nista, po tome ako Messi bude otisao u trenerske vode, biti ce GOAT i u tom polju ?svaki dobar trener je bio solidan igrac, nitko nije bio VRHUNSKI... 

A reci ti nama kako može biti gore nego trenutno? Ne postoji trener na svijetu koji će igrati dosadniji nogomet i imati lošije rezultate od Valverdea sa ovom ekipom kojom raspolaže. Rizik je minimalan. 

Pep u 2008. je bio puno veći rizik. Pa je ispalo savršeno. Za Xavija bar znamo da ima ucrtan Barcin DNA.

15 godina
exer1234 kaže...

Pratim svaku utakmicu... Igra bude i dobra i losa, ali se pobjeduje, i dalje smo prvi na listi, i dalje igramo LP.. To sto netko ocekuje neke svemirske rezultate, da nema losih igara, poraza itd, to je drugi problem..

Nije aspolutno nikakav problem izgubiti. Miješaš kruške i jabuke. Gubilo smo i u najboljim danima pa sam opet bar uživao gledajući. Jasno da ne možeš uvijek pobijediti. Ali od ekipe koju imamo, očekujem atraktivnu igru u najmanju ruku. A ne ovo što gledamo u 90% utakmica. 

14 godina
antimadridista kaže...
exer1234 kaže...

Nije aspolutno nikakav problem izgubiti. Miješaš kruške i jabuke. Gubilo smo i u najboljim danima pa sam opet bar uživao gledajući. Jasno da ne možeš uvijek pobijediti. Ali od ekipe koju imamo, očekujem atraktivnu igru u najmanju ruku. A ne ovo što gledamo u 90% utakmica. 

Pa kad igraju stari igraci koji su vec dali svoje... nemam nista protiV Suareza, ali on moze samo stajati tamo i cekati loptu, i ako zabije zabije,, sve ostalo je 0 bodova, ne moze proci igraca, ne moze nista... 

Gricko takodjer, slabo je to.... jedini plus je sto puno trci i svuda ga ima..

buskets slab, puno gresaka...

pikac je proslu sezonu bio odlican, ove dosta slabiji....

15 godina
exer1234 kaže... 

Pa kad igraju stari igraci koji su vec dali svoje... nemam nista protiV Suareza, ali on moze samo stajati tamo i cekati loptu, i ako zabije zabije,, sve ostalo je 0 bodova, ne moze proci igraca, ne moze nista... 

Što je onda s mlađim igračima? Zašto je De Jong u Ajaxu bio proglašen najboljim veznjakom u Europi, a sad mi ljudi kažu da je precijenjen dočim dođe u ruke Valverdeu? Zašto je Griezmann u drugoj ekipi bio jedan od najboljih igrača Europe? Zašto Klopp iz apsolutno svakog igraca izvuče maksimum, a Valverde ne može iz bas nikoga izvući maksimum? Nije to jedan slučaj pa da kažeš da je slučajnost i nije do trenera. Gdje je Firpovkoji je briljirao prošle sezone u drugom klubu? Nema ga nigdje. Valverde od nikoga još nije napravio igrača otkad je na klupi Barce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 20:35 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
LeskiRM kaže...
exer1234 kaže...
x18x05x kaže...

Tak je, miki maus trofej a jedino takva miki maus natjecanjanja je Barca najviše puta osvajala 

Ispravi me ako griješim

Da, liga 8 puta u 10 godina. I to je miki maus. Ajde sjaši.

Nemoj se praviti imbecilom i nauci citati s razumijevanjem jer ispadas munjen. Ja nisam nazvao Superkup miki maus trofejom a ligu nitko nije ni spomenuo vec se referiram na to da je navijac Barce superkup nazvao miki maus trofejem a upravo Barca ima najvise puta osvojen Superkup. 

Mržnja i neznanje će te koštati jednog dana.

tito vampir! Bog I Hrvati!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 21:04 (LeskiRM).
15 godina
FC Barcelona

Kakve veze ima to što ga je Barca najviše puta osvojila? I dalje je nikakvo natjecanje. Ne kužim poantu tvoje poruke. Nikakve veze jedno s drugim.

btw. Barca kad bi i osvojila to natjecanje, bar bi ga osvojila pošteno i zasluženo. Jer su se sastajali pobjednik lige i kupa. A ne sa nekakvom nezasluženom pozivnicom na temelju tko zna čega, nakon sezone bez trofeja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2020 21:17 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi, opet smo na udaru članova specijalnih jedinica 😂😂😂

7 godina
protjeran
antimadridista kaže...
exer1234 kaže... 

Što je onda s mlađim igračima? Zašto je De Jong u Ajaxu bio proglašen najboljim veznjakom u Europi, a sad mi ljudi kažu da je precijenjen dočim dođe u ruke Valverdeu? Zašto je Griezmann u drugoj ekipi bio jedan od najboljih igrača Europe? Zašto Klopp iz apsolutno svakog igraca izvuče maksimum, a Valverde ne može iz bas nikoga izvući maksimum? Nije to jedan slučaj pa da kažeš da je slučajnost i nije do trenera. Gdje je Firpovkoji je briljirao prošle sezone u drugom klubu? Nema ga nigdje. Valverde od nikoga još nije napravio igrača otkad je na klupi Barce.

Izgleda da je Valverde najveći motivator od svih svjetskih trenera? Za par godina motivira većinu igrača, a i dosta navijača na samoubojstvo? Jebem ga u onu facu mutavu gluhonijemu!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice