Ima itekako Barca igrače za dobre rezultate, samo to treba posložiti. Nije pošteno govoriti tko je za Barcu a tko je za otpis, igrača uvijek treba, duga je sezona, igra se na više frontova. Svaki igrač treba imati svoju ulogu na terenu i treba znati iskoristiti ono najbolje od pojedinog igrača. Imati sva ta imena, jednog Messija i Ter Stegena i ostvarivati ovakve rezultate, to moraš biti extra debil. A ovaj ne da je pasivni trener, da ne reagira, nego radi totalno sve krivo. Ovakvo neznanje, nepoznavanje taktike i okolnosti na terenu, utjecaj na igrače kao da je 0 bodova, nemam riječi. Stvarno ne znam što se čeka, da krene kup i još jedna senzacija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Semedo, Rakitić, Alena, Suarez, Lenglet, Perez, Vidal (kog sam zaboravio).....pa realno rečeno , ti stvarno nisu za Barcu!
Sjećam se prije koliko ono godina, tri četri, kada ste dizali u nebesa i Coutinha i Suareza, a vidi gdje ste/su sada
?!
ATJ Lučko
Semedo, Rakitić, Alena, Suarez, Lenglet, Perez, Vidal (kog sam zaboravio).....pa realno rečeno , ti stvarno nisu za Barcu!
Sjećam se prije koliko ono godina, tri četri, kada ste dizali u nebesa i Coutinha i Suareza, a vidi gdje ste/su sada
?!
Koja je poanta ovog posta? Suarez je jedan od najboljih napadača u povijesti Barcelone. I po osvojenim trofejima i po statistici individualno. To što je ostario i nije više onaj Suarez iz najboljih dana je nešto sasvim drugo. Jedna od najboljih kupovina koje je Barca napravila u zadnjih 20-ak godina.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ima itekako Barca igrače za dobre rezultate, samo to treba posložiti. Nije pošteno govoriti tko je za Barcu a tko je za otpis, igrača uvijek treba, duga je sezona, igra se na više frontova. Svaki igrač treba imati svoju ulogu na terenu i treba znati iskoristiti ono najbolje od pojedinog igrača. Imati sva ta imena, jednog Messija i Ter Stegena i ostvarivati ovakve rezultate, to moraš biti extra debil. A ovaj ne da je pasivni trener, da ne reagira, nego radi totalno sve krivo. Ovakvo neznanje, nepoznavanje taktike i okolnosti na terenu, utjecaj na igrače kao da je 0 bodova, nemam riječi. Stvarno ne znam što se čeka, da krene kup i još jedna senzacija?
Kao sto sam napisao prije par tjedana. Valverde nece nikada sam otići. On je tip osobe koja misli da je najpametnija i da je uvijek u pravu. On ne kuzi da Barcelona nema igru više od 2 godine. Valverde je osoba bez srama, nešto kao Nives Celzijus. Njemu je svejedno igra li Barcelona dobro ili ne. Dobit će otkaz tek kada usere cijelu sezonu do te mjere da se ona više ne može spasiti. Da su katalonski novinari pametniji i da znaju postavljati pitanja na presicama, Valverde bi dobio otkaz odmah nakon liverpoolske sramote.
Modrić, Ramos i Marcelo su u momcadi godine. Stvarno sprdacina.
Što reći. Prije bih u najboljih 11 stavio 2 kante jupola nego Ramosa i Marcela.
Kako je Modrić ispred Bernanarda Silve, Eriksena ili De Bruynea,a Marcelo ispred Robertsona? Tottenham je igrao finale LP-a i nemaju nijednog igraca u najboljih 11. Smijurija.
Jednaka prevara kao i Modriceva ZL i kao 3 Ronaldove.
De Jong je skolovao Modrica te dvije tekme
Messi osvojio, nema se što dodati osim - nogomet se vratio kući! Slušam ona dva naša debilna komentatora pa sam čuo i riječ "iznenađenje" u kontekstu što je Messi osvojio nagradu? Pa u jednu ruku možda i je, jer ako je Modrić osvojio prošle godine ZL što ne bi i sinoć? Odnos snaga je isti, odnosno debelo na stranu Lea! Sad je vrijeme da ponovno uživamo u nogometu jer Leo se polako vraća, a mora dosta toga nadoknaditi. Neki panjevi dadoše i po 4,5 golova do sada? P.S. Kristina se nije pojavila jer je bole ruke i srce od aplaudiranja Leu.
Ja se apsolutno slažem sa "nosonji noga u guzicu" , ali na zadnjoj tekmi se igralo sramotno loše! Pa i ona ispadanja iz LP i slično. Kada su ušli Fati i Messi (De Jong) osjetilo se i vidilo da su to igrači. Onako lošu igru ostalih se ne može tolerirati, a ne može se i ne smije ni dogoditi? Na ovom nivou, gdje si plaćen milijune i desetine milijuna eura apsolutno nedopustivo! Možeš ti imati 2 lopate koje će ulaziti pred kraj i slično, ali 10 lopata si Barca ne može dopustiti!
Kako je Modrić ispred Bernanarda Silve, Eriksena ili De Bruynea,a Marcelo ispred Robertsona? Tottenham je igrao finale LP-a i nemaju nijednog igraca u najboljih 11. Smijurija.
Marcelo i Modrić odigrali najgoru sezonu ikad. Nema se što reći nego; jak je ovaj Realov lobi, kome nije bilo jasno ni kod toplih i hladnih kuglica i penala u 120. minuti, nema se što čudit ni na ovaj izbor.
Marcelo i Modrić odigrali najgoru sezonu ikad. Nema se što reći nego; jak je ovaj Realov lobi, kome nije bilo jasno ni kod toplih i hladnih kuglica i penala u 120. minuti, nema se što čudit ni na ovaj izbor.
Ja sam odgojen u načelu; " ne brini o drugima, brini samo i svojim djelima/uspjesima"!!!!
U svakom slučaju, da su dečki bolje igrali, osvojili bi i Ligu Prvaka, i bili puno bolje pozicionirani u izborima!
Ovako, ostaje samo gorak okus "u njihovim ustima" a sva gorčina svijeta u ustima navijača, stoga budi/te muško pa i to muški otrpite!
ATJ Lučko
Pitam se kakav bi danas Manchester United bio, engleski fudbal i fudbal uopće da se slušaju razni novinari i nešto što se zove "javnost" a ne struka i stručnjaci. Dok je tako u Barci, dok je najvažnije šta misle Guardiola, Abidal, Messi, Alba, Xavi Del Boske i desetine drugih, a ne forumaši, fejsbuk analitičari i populistički portali, ja nisam zabrinut.
Pitam se kakav bi danas Manchester United bio, engleski fudbal i fudbal uopće da se slušaju razni novinari i nešto što se zove "javnost" a ne struka i stručnjaci. Dok je tako u Barci, dok je najvažnije šta misle Guardiola, Abidal, Messi, Alba, Xavi Del Boske i desetine drugih, a ne forumaši, fejsbuk analitičari i populistički portali, ja nisam zabrinut.
Jesi ti to upravo usporedio Valverdea sa Sir Alexom? Za razliku od Valverdea, Sir Alex nije došao u najbolju ekipu na svijetu kad je stigao u United nego je od njih napravio najbolju ekipu. Otkad je Valverde tu, klub je potrošio oko milijardu eura, a lošiji smo nego smo bili prije njega i igramo dosadan nogomet za gledati. Tako da prestani trolati molim te.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Jesi ti to upravo usporedio Valverdea sa Sir Alexom? Za razliku od Valverdea, Sir Alex nije došao u najbolju ekipu na svijetu kad je stigao u United nego je od njih napravio najbolju ekipu. Otkad je Valverde tu, klub je potrošio oko milijardu eura, a lošiji smo nego smo bili prije njega i igramo dosadan nogomet za gledati. Tako da prestani trolati molim te.
NE. Ali jesi ti to tako "razumio" da bi imao razlog za ovakav odgovor. I što je najgore: prvo postaviš pitanje a onda daješ odgovor kao da se on podrazumijeva. Eto, o tome govorim. Ljudi koji ne znaju ni formulisati pravilno svoje razmišljanje, pišu komentare o njima nedokucivim stvarima u fudbalu.
Poenta mog posta je posve jednostavna: 1) to što svak ima pravo da izrazi svoje mišljenje ne znači da to mišljenje vrijedi 5 pišljivih dinara; 2) to što "javnost" traži otkaz/ostavku Valverdea ne znači da uprava griješi što je on i dalje trener, odnosno što manje sluša medije i publiku to bolje
To da je Barcelona potrošila oko milijardu eura otkad je Valverde trener i da smo lošiji nego prije nije moje mišljenje, nego činjenica. Isto kao što je činjenica da je Zemlja okrugla, dok neki još uvijek vjeruju da je ravna ploča (ja bi ih usporedio sa ljudima koji još uvijek vjeruju u Valverdea).
Isto kao što je i činjenica da je Valverde arhitekt dviju najvećih europskih sramota u povijesti kluba u razmaku od samo 2 godine.
To da je Barcelona potrošila oko milijardu eura otkad je Valverde trener i da smo lošiji nego prije nije moje mišljenje, nego činjenica. Isto kao što je činjenica da je Zemlja okrugla, dok neki još uvijek vjeruju da je ravna ploča (ja bi ih usporedio sa ljudima koji još uvijek vjeruju u Valverdea).
Isto kao što je i činjenica da je Valverde arhitekt dviju najvećih europskih sramota u povijesti kluba u razmaku od samo 2 godine.
Rijetko kome skidam kapu. Teško izbijanje iz opanaka. Svaka ti je na mjestu. 
Messi: "Kada se loše stvari dogode, logično je da svi pomišljaju na najgore. Ciljevi koje smo sebi postavili na početku sezone nisu ostvareni, a nešto slično se desilo i sezonu prije. Svi su očekivali da će Valverde zaista dobiti otkaz. Poraz protiv Liverpoola je krivica igrača, a ne Valverdea."
Znaci Messi je glupan koji jos uvijek vjeruje da je zemljq ravna ploca?
Messi nikad neće govoriti protiv trenera niti bilo koga drugog. Zato što nikad neće sebe staviti iznad kluba. On slijepo vjeruje klubu i upravi i misli da je na njemu samo da igra, a ne da donosi odluke van terena. Što ne znači da Valverde radi dobar posao.
Messi nikad neće govoriti protiv trenera niti bilo koga drugog. Zato što nikad neće sebe staviti iznad kluba. On slijepo vjeruje klubu i upravi i misli da je na njemu samo da igra, a ne da donosi odluke van terena. Što ne znači da Valverde radi dobar posao.
A što se onda spraši u brk Enrikeu pa Zubizareta popusi otkaz ubrzo. Il je tad bio mlad i lud u 28oj.
A Guardiola, što on onako lijepo o Valverdeu govori. Jel zato sto i on ne moze da osvoji Ligu prvaka il je neka treća zavjera u pitanju
A što se onda spraši u brk Enrikeu pa Zubizareta popusi otkaz ubrzo. Il je tad bio mlad i lud u 28oj.
A Guardiola, što on onako lijepo o Valverdeu govori. Jel zato sto i on ne moze da osvoji Ligu prvaka il je neka treća zavjera u pitanju
Uh, opet ti sa svojom sljepom ljubavi prema "treneru".
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Realno i Pep i Valverde ne iskoristavaju maksimalni potencijal svojih rostera. No uopce ni nema slobodnih trenera koji bi to mogli.
Ja na klupi Barce ne mogu zamisliti nikoga osim Pepa i Kloppa
De Jong klupa, Griezmann krilo.
Čovjek u 38 kola La Lige neće pronaći najjači sastav.
Dosta bezidejno i tromo. Dva gola jedino vrijedno spomena. Štegen i obrana najlošiji dio Barce. 10 komada u 6 utakmica primiti, uh.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Blijeda predstava bez obzira na ta dva gola koja nisu produkt nikakve dobre igre već trenutka inspiracije... Neshvatljivo mi je kako su prestali igrati nakog drugog gola i prepustili totalnu kontrolu igre Villarrealu. Gol Villarreala ide na Matsovu dušu ali njemu se ne može nakon sve ništa prigovoriti, igra je loša, pojedinci (Suarez/Firpo/Roberto) su igrači manje.
Nadam se da je s Leo sve ok, i ovako bez priprema i prave utakmice opet najbolji, uz Arthura.