FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ukratko: Valverde's tactical masterclass

9 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
Da Messi svaku utakmicu ovako trci, imao bi preko 100 golova svake godine.

Da je babi ona stvar ne bi bila baba.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
15 godina
Barcelonista kaže...

Ukratko: Valverde's tactical masterclass

Ide mi na onu stvar sa kasnim izmjenama. Sve dobro što se napravi on zasere. Ekipa pala u igri, sva sreća pa su ovi tromi pa nisu zabili za 3-3. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2018 23:36 (x18x05x).
12 godina
kexzoR kaže...
Da Messi svaku utakmicu ovako trci, imao bi preko 100 golova svake godine.

Problem je taj sto ne mozes svaku utakmicu u sezoni tako odigrati tu dolazi do naprezanja tijela i cescih ozlijeda zato se igraci u nekim "laksim" utakmicama stede a u nekim daju sve od sebe. Messi je rekao da je glavni fokus LP ove godine pa zato mozemo ocekivati njegov maksimum u LP

12 godina
FC Barcelona

zasto bi messi i trcao, ovako hoda i bolje se postavlja nego vecina igrača

13 godina
FC Barcelona

Na stranu sto sam navijac Barcelone, jedna od boljih utakmica koje sam gledao u posljednje vrijeme.

Ako zelite da vam djeca zavole nogomet pustite im ovu utakmicu.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Arthuru trebaju jos dvije sezone i ponesto misicne mase da postane izvanredan veznjak. Ono sto mi je jako drago jeste da uprava nije dovela Veratija. Ovaj mali Arthur ce biti bolji od njega, siguran sam. Ono sto je takoše odlicno jeste da ga je Valverde sinoc zastitio sa brojnijim veznim redom. Kad se tu doda i Messi onda je tu 5 veznih igraca, tako da mu je smanjio sanse za gresku koja bi mogla biti fatalna, a povecao broj pas opcija i slobodu u igri. To je jako dobro za njegovo samopouzdanje i napredak.

15 godina
Barcelonista kaže...

Arthuru trebaju jos dvije sezone i ponesto misicne mase da postane izvanredan veznjak. Ono sto mi je jako drago jeste da uprava nije dovela Veratija. Ovaj mali Arthur ce biti bolji od njega, siguran sam. Ono sto je takoše odlicno jeste da ga je Valverde sinoc zastitio sa brojnijim veznim redom. Kad se tu doda i Messi onda je tu 5 veznih igraca, tako da mu je smanjio sanse za gresku koja bi mogla biti fatalna, a povecao broj pas opcija i slobodu u igri. To je jako dobro za njegovo samopouzdanje i napredak.

Xavi je bez prevelike mišićne mase jedan od najboljih veznjaka ikad, ako ne i najbolji. Busquets itd.

Nedostatak fizičkih predispozicija se nadoknađuje inteligencijom. A Arthur mi se čini kao jako inteligentan igrač.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 14:06 (antimadridista).
8 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...

Xavi je bez prevelike mišićne mase jedan od najboljih veznjaka ikad, ako ne i najbolji. Busquets itd.

Nedostatak fizičkih predispozicija se nadoknađuje inteligencijom. A Arthur mi se čini kao jako inteligentan igrač.

cini ti se. pogledaj nejmara u kad je tek dosao u Barcu i pogledaj kasnije. Doktori u Barceloni tacno znaju sta im je ciniti kad je u pitanju Arthur. Samo za to treba vremena. A Xavi iz najbolje faze je neuporediv sa sadasnjim Arthurom kad je u pitanju misicna masa. Mnogo jaci, stabilniji...

15 godina
FC Barcelona

Pa Xavi je sam nekoliko puta izjavio da je on uvijek kroz karijeru nedostatak mišićne mase (u usporedbi s većinom nogometaša) nadoknađivao inteligencijom i time što brže razmišlja od bilo koga na terenu. Nogomet se prvenstveno igra glavom.

Naravno, ne znači to da on nije imao ništa mišića, ali u usporedbi s ostalim igračima jest. Busquets također. A ni Arthur mi se ne čini baš toliko slabašan u tijelu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
De pogledajte vidalove storyje na instagramu, ne znam koji mu je kurac. Ponasa se ko deriste
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 19:00 (kexzoR).
8 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...

Barcafan12 umislio da se obraca Bartomeu. Rafalna paljba na trenera barce. 

Inace, jako sam zadovoljan danasnjom igrom. Puno bolje nego protiv leganesa i to bez mesija. Dosta nesrece, inace bi pobijedili. Svaki tim ima ovakve periode u sezoni. Puno smo izgubili odlaskom inieste i paulinja. Treba vremena da se sve poslozi. Pike danas najbolji igrac Barce. Mislim da cemo prelomit ovaj losi niz protiv totenhema. A poslije toga...sky is the limit

Odigrali smo kako sam i predvidio. Svaka cast treneru i igracima. 

Primjetili ste vjerovatno ove "navijace" Barce ovdje na forumu poput barcafan12 i ostali. Evo poslije vrhunske utakmice nigdje ih, ne postoje. Nemaju obraza da kazu svaka cast. A cim su lose utakmice, redaju postove ko na traci. Barcafan12 prednjaci u tome. Pljuje i trenera i igrace, petlja, laze i izmislja. Sramota. 

A sto se utakmice tice, isjecak iz jednog teksta:

16 godina
Ti si puk'o k'o kokica, smanji droge 😂
Tigar Krezumica
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još jedan hvalospjev Valverdeovoj Barceloni:

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je Valverde je zaslužan što je Messi dao 110% od sebe i odigrao najbolje što zna, ti još ne shvaćaš da Valverde ovisi o tom čovjeku i da nema Messija njegova Barca bi bila u rangu Uniteda po igri, vidjelo se to u zadnjih 3-4 utakmice. Tako da ne kaki kako je Valverde nešto toliko zaslužan za onakvu predstavu Barce protiv Tottenhama, koja je bila izvanredna ali vidjet ćemo što nastavak sezone nosi.

Ali što i očekivati od običnog trolera poput tebe, do sad nisi napisao niti jedan konstruktivan komentar nego samo pljujes po tuđim mišljenjima i kontriraš svakom, svi to ovdje znaju.

8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Je Valverde je zaslužan što je Messi dao 110% od sebe i odigrao najbolje što zna, ti još ne shvaćaš da Valverde ovisi o tom čovjeku i da nema Messija njegova Barca bi bila u rangu Uniteda po igri, vidjelo se to u zadnjih 3-4 utakmice. Tako da ne kaki kako je Valverde nešto toliko zaslužan za onakvu predstavu Barce protiv Tottenhama, koja je bila izvanredna ali vidjet ćemo što nastavak sezone nosi.

Ali što i očekivati od običnog trolera poput tebe, do sad nisi napisao niti jedan konstruktivan komentar nego samo pljujes po tuđim mišljenjima i kontriraš svakom, svi to ovdje znaju.

Problem je sto ti mislis da je to sto pises nesto pametno, a konstantno se potvrdjuje u praksi da pises gluposti, a ja to ovdje dokazujem konkretnim primjerima i tvrdnjama ljudi koji se razumiju u fudbal. Ima vremena, nadoces. Valjda. Nadam se.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nebitan si, fejk si i smaraš

8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Nebitan si, fejk si i smaraš

Lazes, petljas, izmisljas, pljujes po instituciji trenera, primitivno nipodastavas. Smeta ti svaku uspjeh barcelone sto sam posebno dokazao. Prizekljivas neuspjeh i likujes nad losim rezultatima.

8 godina
neaktivan
13 godina
protjeran
Paco nenormalno trpa za borussiju
11 godina
FC Barcelona

Evil Access 

Di si sad mišiću, jesi izašao iz rupe bre juna-čino???

4 utakmice niste gol postigli...

Edit: juna-čina na aparatima

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2018 22:07 (playjob).
9 godina
protjeran
playjob kaže...

Evil Access 

Javi se kada osvojite ligu prvaka.

11 godina
Evil Access kaže...
playjob kaže...

Evil Access 

Barem dobro kotiramo u borbi za trofeje, ove sezone nećete ništa osvojit.
CSKA i Alaves 

9 godina
protjeran
playjob kaže...
Evil Access kaže...
playjob kaže...

Evil Access 

Barem dobro kotiramo u borbi za trofeje, ove sezone nećete ništa osvojit.
CSKA i Alaves 

13

11 godina
Barcelona ima vanzemaljca, ali i vi ste imali Ronalda tu pa ste Španjolsku pokorili 2 puta, svaka čast na 4 lige prvaka, ali Barcelona vas je izdominirala u domaćem dijelu.

Ne možeš konstantno spominjat 4 lige prvaka, Barca se bori i na ostalim frontima i nemoj mi sad bacat floskule kako je LLiga sprdačina i da bi vi to uzeli s pola gasa, 409 minuta bez postignutog pogotka ste.

Barca na +3 večeras.

Za tri tjedna, dvadeset i jedan dan, očekujem ovakvu proslavu pogotka i pobjede.

15 godina

Evil ima ograničen vokabular i ti se ideš sa njim raspravljati. Čovjek zna četiri riječi napisati i par brojeva. Copy/Paste se ne računa.

15 godina

Sad ovu sliku pokazat onima koji su glasali za Luku M.

14 godina
x18x05x kaže...

A koliko u toj statistici ima finala Lige Prvaka, makar učešće, a koliko finala Svjetskog nogometnog prvenstva ?! 

Statistika vam je kolega, jedna vrlo zajebana stvar! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

A koliko u toj statistici ima finala Lige Prvaka, makar učešće, a koliko finala Svjetskog nogometnog prvenstva ?! 

Statistika vam je kolega, jedna vrlo zajebana stvar! 

Mislim da svi gledamo nogomet zbog golova, asistencija i lijepi poteza.

9 godina
protjeran
playjob kaže...
Barcelona ima vanzemaljca, ali i vi ste imali Ronalda tu pa ste Španjolsku pokorili 2 puta, svaka čast na 4 lige prvaka, ali Barcelona vas je izdominirala u domaćem dijelu.

Ne možeš konstantno spominjat 4 lige prvaka, Barca se bori i na ostalim frontima i nemoj mi sad bacat floskule kako je LLiga sprdačina i da bi vi to uzeli s pola gasa, 409 minuta bez postignutog pogotka ste.

Barca na +3 večeras.

Za tri tjedna, dvadeset i jedan dan, očekujem ovakvu proslavu pogotka i pobjede.

Najvece dostignuce za Barcelonu je da pobjedi Real Madrid, to govori o tome tko je tko u nogometu. Javi se kada osvojite 13 liga prvaka, 3 za redom i tako to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice