FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.803.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
umtiti napravio penal, dembele odigrao 30min i bio je solidan
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Moga bi umtiti otic...trazi placu kao iniesta i suarez

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
ma ne vjerujem bas da ce on otici, a i da trazi vecu placu, zasluzio je.
8 godina
protjeran
FC Barcelona

mislim da mozemo ocekivat bayern vs barcelona u finalu...doduse, ne bih se tu kladio na valverdea...njegov pristup heynckes ima u rukavu vec dugi niz godina....

football is a simple game, 22 men chase the ball for 90 minutes, and in the end, germans always win - gary lineker...

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa brat bratu i zaslužio je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne vjeruj Sportu i MD-u. Ostaje sigurno, nije lud otići iz Barcelone u United.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

OT

Kad vidim ovu Argentinu, jednostavno ne vjerujem da mogu osvojit svjetsko prvenstvo. Obrana i veza im je losa. 
Zao mi je Messia, ali to jednostavno ne izgleda na ekipu koja moze otici daleko na svjetskom. Nadam se da ce me demantirati.

Takoder nesto se tu cudno dogada u vezi Dybale, pa i Icardia. Iako ne vjerujem novinama sto su se raspisali da je Messi razlog zasto se Dybalu ne zove,
sinoc Messi nije ni igrao, a Dybale svejedno nije bilo. U cemu je stoj, jel Sampaoli ima nekih problema ili stvarno do messia, ne znam.
Iskreno mislim da se za Icardia,a posebno Dybalu mora naci mjesta u Argentini. Pa makar i na klupi, ali i da im se treba dati da igraju. 

8 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

OT

Kad vidim ovu Argentinu, jednostavno ne vjerujem da mogu osvojit svjetsko prvenstvo. Obrana i veza im je losa. 
Zao mi je Messia, ali to jednostavno ne izgleda na ekipu koja moze otici daleko na svjetskom. Nadam se da ce me demantirati.

Takoder nesto se tu cudno dogada u vezi Dybale, pa i Icardia. Iako ne vjerujem novinama sto su se raspisali da je Messi razlog zasto se Dybalu ne zove,
sinoc Messi nije ni igrao, a Dybale svejedno nije bilo. U cemu je stoj, jel Sampaoli ima nekih problema ili stvarno do messia, ne znam.
Iskreno mislim da se za Icardia,a posebno Dybalu mora naci mjesta u Argentini. Pa makar i na klupi, ali i da im se treba dati da igraju. 

Do sumnjivog treceg gola Spanije Argentina je bila odlicna. Spanija se duboko branila i igrala na kontre. S lakocom su Argentinci donosili loptu u zadnju trecinu terena sto i jeste najveca potreba kad u timu imas Messija. Kad god bi spanci kreuli u visoki presing bili bi izbaceni. Stvarala je argentina prilike ali smotani Higuain, po staroj navici, ne pogadja gol. Prvi gol je dosao iz glupe greske 25 metara od gola a drugi iz kontre. POslije treceg su se raspali i to nije neko mjerilo igre. 

Dibala i Ikardi su bili pozivani u kvalifikacijama i bili su ocajni. Realno, dok je Messi tu, Dibala nema mjesta. Identican su profil igraca i ne mogu nikako igrati zajedno. Ikardi je boli finišer od Iguaina al mnogo staromodniji centarfor. Mnogo manje se krece u prostoru, nema interakcije sa igracima i u tom smislu ne bi mogao doprinijeti napretku ove reprezentacije. Uopstalom, pokusao je Sampaoli sa njim i propalo je. Sjecam se jedne utakmice u kvalifikacijama kad je imao svega par kontakata sa loptom. To je u modernom fudbalu nedopustivo. 

Mislim da Sampaoli radi dobar posao. Sa MEssijem i Aguerom koji najbolje komunicira sa Messijem i prvi je izbor u napadu ce to biti daleko bolje. Cak i problematicni vezni red pocine da dobija jasnije obrise. Banega, Maskerano i izvanredni mladi Celso sa Messijem koji se spusta u vezni red ce siguran sam biti dobitna kombinacija. Uprkos sinocnjjem teskom porazu mislim da je Argentina uz Brazil, njemacku i Spaniju podjednak favorit za osvajanje.

10 godina
FC Barcelona

Današnja postava

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Današnja postava

13 godina
protjeran
zasto je doveden mina ako ne igra, a iduce sezone opet nece igrat jer dolazi arthur pa cemo imati previse igraca izvan eu. bojim se da je ovo s minom slucaj douglas 2.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 14:02 (kexzoR).
13 godina
protjeran
golman benveneta dirao rukom loptu 18,19m od gola, prekinio napad i dobio zasluzeno crveni. samo nasi protvnici mogu dirat 30m od gola i proci nekaznjeno.
15 godina
kexzoR kaže...
golman benveneta dirao rukom loptu 18,19m od gola, prekinio napad i dobio zasluzeno crveni. samo nasi protvnici mogu dirat 30m od gola i proci nekaznjeno.

Ne zamarati se nebitnim stvarima. 

No, Messi nije u prvom sastavu, povreda ili?

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
pique rupetino
15 godina

Nije samo Pique, cijela obrana ispala. Sviđa mi se igra Seville, pravo školski igraju. 

13 godina
protjeran
piqueov igrac nam je zabio
11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
pique rupetino

A i Umititiju je bolje da misli na igru neg na povišicu. To je bio i njegov igrač

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 21:26 (Dante05).
13 godina
protjeran
umtiti je bio ispred svog igraca, pogledajte bolje snimku
15 godina

Nogomet je timska igra, nije samo jedan igrač kriv.

Sevilla je bolja ekipa trenutno i samo Messi može ovu utakmicu preokrenuti.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa vidio, Alba i Umititi  čuvaju Muriela, Vazquez stoji sam a Pique čuva Shakiru, hahah.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique samo da je imao više srca pa išao u ovoj situaciji glavom a ne nekim poluvolejem bilo bi 1-1. Sevilla bolja što je je, barem izvući X pa nastaviti sezonu bez poraza, Messi podhitno unutra ako je spreman.

11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
umtiti je bio ispred svog igraca, pogledajte bolje snimku

Isto tako vec od ranih nogu igrace uce da u vakim situacijama, uvijek ides pokriti situaciju gdje je veca opasnost. 
Umtiti i Alba su cuvali jednog, mogao je Umtiti komotno pokriti igraca kojeg je vidio da je sam. u tome je poanta timske igre, kad

jedan zajebe, drugi pokusava pokriti i ispraviti. Umtiti je samo gledao. Ne opravdavam Piquea, ali ako ce svaki igrac igrati
kao nije ovo moj igrac i slicno, onda u PM i nogomet i ekipa. Umtiti je imao cisti pregled i vidio je da je ovaj igrac sam, te je morao
reagirati. U ovom slucaju je kriva cijela obrana pa cak i onaj vezni igrac koji nije ispratio Vasqueza. A Vasquez je vezni igrac. 

Dakle nije fer sada pljuvati po Piqueu kad je vvise igraca sto obrane, sto veze krivo za ovaj gol. 

15 godina

Laganica 2-0.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

igraci nisu na nivou....mozda bi valverde trebao malo odmotat uzde i igrat fluid, a ne very fluid s ovakvim igracima....ili im bar dozvoliti svima roaming ako misli igrati very fluid. Sevilla zasluzeno vodi iako koriste slabiju taktiku.

Sky is blue, water is wet, women have secrets. Nobody likes you, everybody hates you, youre gonna lose, smile you fuck.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique i Umititi, mračenje, Valverde resetiraj ih na tvorničke hahah.

Ne, ozbiljno, Sevilla grize, a Barca nonšarlancija. Stisnite to malo.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos jednom se pokazuje da precesto nemamo igru. Po meni vezna linija najslabiji dio Barce, mi ne mozemo organizirat napad.
Drugi gol dobili, rakitic ne prati igraca koji nakon odbijanca zabija. Jednostavno nemamo nikakvu igru, Valverdea ovaj put ni 
Messi nece spasiti uz ovaku igru, ak se sta drasticno ne promjeni. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 22:01 (danny_2).
15 godina

Sad probat zabit do 70min pa ganjat taj X a ne primiti gol.

17 godina
Ako je itko sumnjao u kakvu to razliku Messi cini...
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da pljunem sam sebe, jer Messi opet spasio Valverdea. Reci cu ovo, dok god Messi igra za Barcu, ne znam 
da li ce i jedan trener moci dokazat da je vrijedan Barce, da je upravo on zasluzan za dobre rezultate. 
Jer ovo stvarno lici i kad igras lose, stavi Messia i kao da si cijelu ekipu promjenio. Messi uz svoje vjestine, probudi
sve ostale i cini ih boljima. Jednostavno najbolji ikada.

15 godina

Šteta za Sevillu, rasturili su nas 88min. No, razlika između veliki i mali momčadi je ta mentalna snaga da se vratiš.

Barca je bila zrela za barem 5 komada da Sevillini napadači nisu bili sebični. Niz još traje, 37....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice