Gdje sam ja napisao da je bio najbolji ikad? Ali 30ak golova i 30ak asista u 120 utakmica u najboljoj ligi na svijetu bome ne moze dati nijedan uzasan igrac. To samo govori o kakvom se igracu radilo kad ljudi poput tebe i Mitcha kazu da je bio uzasan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje sam ja napisao da je bio najbolji ikad? Ali 30ak golova i 30ak asista u 120 utakmica u najboljoj ligi na svijetu bome ne moze dati nijedan uzasan igrac. To samo govori o kakvom se igracu radilo kad ljudi poput tebe i Mitcha kazu da je bio uzasan.
Koliko si ti imao godina kad je Kaka igrao za Real?
Covjek je bio igrac manje svaku tekmu, sta god da je radio, najgori transfer tog kluba vjerojatno.
A Coutinho je za sve one sto sam spomenuo koplje bolji. Kombinacija svakog navedenog igraca osim Zidanea.
A Coutinho je za sve one sto sam spomenuo koplje bolji. Kombinacija svakog navedenog igraca osim Zidanea.
A stvarno ga lupaš... Kaka je došao u Real ko najbolji igrač na svijetu. Coutinho je u top 20 veznjaka svijeta. A da li će opravdati očekivanja Barce to ćemo tek vidjeti. Ti sad uspoređuješ Kaku iz Reala i Coutinha iz Liverpoola što je bez smisla. Javi se za godinu dvije kad se vidi bude li šta od njega. I on i Dembele stignu biti poprilični flopovi.
Top 20?
Osim Modrica,KDB i Inieste nema boljeg.
This time next year we'll be millionaires
Top 20?
Osim Modrica,KDB i Inieste nema boljeg.
Daj nemoj.
A stvarno ga lupaš... Kaka je došao u Real ko najbolji igrač na svijetu.
Kaka je došao u Real 2009. Već tada se vidjelo da on više nije onaj isti igrač i Messi je 2009. za Kaku bio druga dimenzija. Nikako Kaka nije bio najbolji igrač na svijetu poslije 2007. godine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
2006 i 2007 su niđe veze, igrači koji su bili "najbolji" nisu to uopće zaslužili, Canavaro i Kaka.
All truly great thoughts are conceived by walking.
Ovdje koliko vidim jedan Kaka, drugi sere.
Kaka je došao u Real 2009. Već tada se vidjelo da on više nije onaj isti igrač i Messi je 2009. za Kaku bio druga dimenzija. Nikako Kaka nije bio najbolji igrač na svijetu poslije 2007. godine.
U pravu si. Mislio sam da je došao u Real odmah nakon osvajanja zlatne lopte. Ali to nikako ne mijenja poantu mog posta.
U pravu si. Mislio sam da je došao u Real odmah nakon osvajanja zlatne lopte. Ali to nikako ne mijenja poantu mog posta.
Gle to je moje misljenje.
Barcelona je kupila Messija necijeg tudeg kluba po prvi puta. To se prije nikad nije dogodilo na Nou Campu. Ovo je zaistinu Messijevski transfer, doveli smo profesionalnijeg Neymara.
Real je to napravio s Ronaldom, Baleom itd. Ispalo je ok. Ja mislim da ce ovo ispasti jos bolje na dugorocnijem planu (ili barem trajati koliko i Ronaldo).
Ovo daje Messiju puno vise slobode, nema vise vracanja po lopte. Napokon ima vrhunskog playmakera kao sto je imao Iniestu prije nekoliko godina (2009-13).
Gle to je moje misljenje.
Barcelona je kupila Messija necijeg tudeg kluba po prvi puta. To se prije nikad nije dogodilo na Nou Campu. Ovo je zaistinu Messijevski transfer, doveli smo profesionalnijeg Neymara.
Real je to napravio s Ronaldom, Baleom itd. Ispalo je ok. Ja mislim da ce ovo ispasti jos bolje na dugorocnijem planu (ili barem trajati koliko i Ronaldo).
Ovo daje Messiju puno vise slobode, nema vise vracanja po lopte. Napokon ima vrhunskog playmakera kao sto je imao Iniestu prije nekoliko godina (2009-13).
Ne osporavam da je Coutinho odličan igrač, samo ti velim da ne možeš samo na temelju iskeširanih 160m tvrditi da je bolje pojačanje od svih Realovih u zadnjih 15 godina. Od toga je krenula ova nepotrebna rasprava.
A sad, baš da je prvi put kupila nečijeg Messija, teško se mogu složiti i s tim. Ovisi kako definiraš "Messija".
Yeri Mina i službeno u Barci, 11.8 milijuna eura koštao. Znači danas bi mogli gledati Mascherana po posljednji put, nadam se da će dobiti oproštaj kakav je zaslužio.
Da, Mina sluzbeno u Barci.
Radi se na prodaju Arde, Rafinhe i Deulofeua.
Veceras Dembele vjerojatno opet od prve minute.
Arda ide u Basaksheir njegov agent i predsjednik tog kluba su potvrdili...Sutra ce biti sluzbena potvrda.
10 miliona eura je cijena.
Rafinha bi mogao na neku posudbu u Inter,Vidal bi vrlo lako mogao otici u Valneciju ili Atletico za cca 10 miliona.
Deulofeu je prakticki gotova stvar ide za 18 miliona u Napoli i 2 miliona bonusa.
Dobit ce oko 40 miliona za 3 igrača koja su bitna koliko i ja.Nije toliko ni loše samo da ih se ne gleda u Barci.
umjesto da im se cijena digne jer igraju u Barci,njima se spusti...
Loše kupovine...Čak se ovaj Deulofeu isplatio zaradti će neku siću na njemu ali opet barem nisu u minusu.
Arda je jedna od najgorih kupovina ikad.I ovo je dobro da su dobili bolje i to nego da ode na posudbu pa na kraju besplatno.
Da, što se tiče prodaje igrača tu vjerojatno imamo najgoru upravu na svijetu. Kad se samo sjetim Ville i onih kolko 5-6 milijuna eura, žalosno.
Da, što se tiče prodaje igrača tu vjerojatno imamo najgoru upravu na svijetu. Kad se samo sjetim Ville i onih kolko 5-6 milijuna eura, žalosno.
je,klubovi jedva cekaju iskesirat ogromne pare za lika od 31 godinu koji se vratio sa ozljede i vise nije bio ni sjena onog starog
Ja mislim da ce biti panj i to zesci...Ima 2 metra skoro pari nezgrapan totalno...Mogu misliti sta ce mu Messi radit na treingu...Jednom fintom tijelom ce ga poslati na bolovanje do kraja godine.
je,klubovi jedva cekaju iskesirat ogromne pare za lika od 31 godinu koji se vratio sa ozljede i vise nije bio ni sjena onog starog
Svejedno, bilo koji drugi klub bi ga prodao barem za triput veću cijenu, ne možeš mi reći da Villa vrijedi 5 milijuna eura pa da je i bez noge vrijedio bi više.
Villa mi je onako prvi pao na pamet ali evo konkretnih podataka za recimo sezonu 16/17:
Iz kluba su otišli redom Bravo, Bartra, Halilović, Adriano, Tello, Alves, Montoya, Song, Ramirez. Barca je njihovom "prodajom" uprihodila 30 mil. funti.
Ovo prodajom sam stavio pod znake navodnika jer je pola tih igrača šta sam nabrojao otišlo free.
Ovo je samo ta sezona, ostalih 6-7 unazad su isto to po brojkama. Da je u pitanju bilo koji drugi klub ti igrači bi otišli za znatno više cijene pa bi samim tim i Barca svake godine raspolagala sa većim buđetom.
Možeš mislit što bi doveli Coutinha i Dembelea da nisu Arapima uvaljali Neymara.
Ja mislim da ce biti panj i to zesci...Ima 2 metra skoro pari nezgrapan totalno...Mogu misliti sta ce mu Messi radit na treingu...Jednom fintom tijelom ce ga poslati na bolovanje do kraja godine.
Ne znam sta njega uzimaju pored Marlona.
Samo lupate praznu slamu...Jedan igrac i njegova igra u jednom klubu je jedna stvar, a transfer u drugi je skroz druga stvar. I Bale je dosao u Real kao jedan od TOP igraca u to vrijeme pa svejedno ispada kao promasaj, jer budimo realni čovjek nije ništa značajnijega napravio. Po meni je Dembele bio loš potez, ali nemogu to sada reći kada ga nismo ni vidjeli u punoj snazi. A što se tiče Coutinha igrao je za jedan Liverpool i tamo je u svakom trenutku bio među boljim igračima, ali nemoze ga se nikako izdvojiti kao najboljeg igrača tog kluba. I te fraze, jedan od najboljih su toliko tupave da ih je potpuno beskorisno koristiti i manipulirati sa njima u izjavama. Bitno je da igrač radi razliku i da se njegov doprinos na terenu osjeti. Coutinho je apsolutno takav igrač, njegova mana trenutno je to što je Brazilac, a znamo kako to inače biva sa Brazilcima. No ako pogledamo roster Barce, Coutinho i Dembele, obojica plaćeni preko 100+ mil €, a sumnjam da mogu igrati zajedno u istome sastavu. Coutinho bi mogao nadomjestiti Iniestu, što neće biti nimalo lak zadatak, ali zbog godina i svojih sposobnosti mogao bi biti za korak ispred genijalca koji ipak ima podosta godina, te ga se može očeti koristiti kao asa s klupe.
Valverde sada ima priliku da putem La Lige i Kupa Kralja izdigne Coutinha na veći nivo i da se fino uklopi u momčad i da svi prestanu spominjati Neymara
Samo lupate praznu slamu...Jedan igrac i njegova igra u jednom klubu je jedna stvar, a transfer u drugi je skroz druga stvar. I Bale je dosao u Real kao jedan od TOP igraca u to vrijeme pa svejedno ispada kao promasaj, jer budimo realni čovjek nije ništa značajnijega napravio. Po meni je Dembele bio loš potez, ali nemogu to sada reći kada ga nismo ni vidjeli u punoj snazi. A što se tiče Coutinha igrao je za jedan Liverpool i tamo je u svakom trenutku bio među boljim igračima, ali nemoze ga se nikako izdvojiti kao najboljeg igrača tog kluba. I te fraze, jedan od najboljih su toliko tupave da ih je potpuno beskorisno koristiti i manipulirati sa njima u izjavama. Bitno je da igrač radi razliku i da se njegov doprinos na terenu osjeti. Coutinho je apsolutno takav igrač, njegova mana trenutno je to što je Brazilac, a znamo kako to inače biva sa Brazilcima. No ako pogledamo roster Barce, Coutinho i Dembele, obojica plaćeni preko 100+ mil €, a sumnjam da mogu igrati zajedno u istome sastavu. Coutinho bi mogao nadomjestiti Iniestu, što neće biti nimalo lak zadatak, ali zbog godina i svojih sposobnosti mogao bi biti za korak ispred genijalca koji ipak ima podosta godina, te ga se može očeti koristiti kao asa s klupe.
Valverde sada ima priliku da putem La Lige i Kupa Kralja izdigne Coutinha na veći nivo i da se fino uklopi u momčad i da svi prestanu spominjati Neymara
mislim da je on "normalan brazilac" jer ima zenu i dijete tako da ne vjerujem da ce piti i radit gluposti kao ronaldinho i adriano.
Kako god da ispadne situacija s Minom, plaćen je 12 milijuna eura. To je sića za današnje cifre, ako bude flop lako ga se proda za istu cijenu. Iskreno imam dobar osjećaj u vezi njega, pratili su ga duže vrijeme valjda znaju zašto.
Bit će najviši igrač u Barci, ima dobru skok igru tako da bi mogao donijeti dimenziju više, iako smo se i u tom segmentu jako popravili dolaskom Umtitija i Paulinha.
Rapsodija nogometa u reziji najveceg ikad
This time next year we'll be millionaires
Kako god da ispadne situacija s Minom, plaćen je 12 milijuna eura. To je sića za današnje cifre, ako bude flop lako ga se proda za istu cijenu. Iskreno imam dobar osjećaj u vezi njega, pratili su ga duže vrijeme valjda znaju zašto.
Bit će najviši igrač u Barci, ima dobru skok igru tako da bi mogao donijeti dimenziju više, iako smo se i u tom segmentu jako popravili dolaskom Umtitija i Paulinha.
On je kljuc obrane Kolumbijske repke i jako je dobar.
Medutim ja bih rade gledao Marlona i dao mu iskustva.
Alba je ove sezone odlican, ali prvo poluvrijeme je izdominirao, zajedno sa Messijem, i jos se stigne vratiti natrag i uklizavanjem cisto uzeti loptu, Messi sprinta natrag da spasi kontru, ekipa, brza kratka dodavanja, agilni, tocni i uvijek opasni. Ovaku igru sam cekao, svaka cast. Kao da su cvrsto odlucili pokazati Celti koja je inace pain in the ass, tko je glavni ove sezone, kao i Coutinhu na tribinama, u kakvu je ekipu dosao.
Petarda.
All truly great thoughts are conceived by walking.