FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Trebala je barca da kupi Manea iz Liverpoola, koji igrac, strava. Steta nesposobne uprave...

...
17 godina
Re: FC Barcelona
Kondogbia preporođen u Valenciji, Modrić nevidljiv.

8 godina
neaktivan
Mogo bi benzema bit nas najbolji igrac ove sezone :D :D
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

150 000 000 za klinca koji je u njemackoj u 32 tekme zabio 6 golova. Pa kada je Real dovodio CR7 lik je Manchesteru donio LP i vec bio jedan od najboljih igraca svjeta i nisu ga platili ni blizu tih 150 000 000. Ne znam sto da kazem, gdje ide nogomet danas?! Gade mi se umjetni klubovi kao PSG, City, Barcelona...

Sramota. Sada se vidi koliko Realu nedostaju Mbappe i Hazard koje nisu kupili. Mora se imati sirina u napadu, Bale i Benzema nisu na utakmici, Assensio osim gola nista, Isco dribla sam sebe. PEREZU DI SU PARE?!?!? Ako ne dodju 3-4 igraca do kraja prelaznog biti ce ovo katastrofalna sezona, pa prvenstvo nije niti pocelo, a vec se rasipaju bodovi...

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 0:42 (flpmyslf).
14 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...
Evil Access kaže...

150 000 000 za klinca koji je u njemackoj u 32 tekme zabio 6 golova. Pa kada je Real dovodio CR7 lik je Manchesteru donio LP i vec bio jedan od najboljih igraca svjeta i nisu ga platili ni blizu tih 150 000 000. Ne znam sto da kazem, gdje ide nogomet danas?! Gade mi se umjetni klubovi kao PSG, City, Barcelona...

Sramota. Sada se vidi koliko Realu nedostaju Mbappe i Hazard koje nisu kupili. Mora se imati sirina u napadu, Bale i Benzema nisu na utakmici, Assensio osim gola nista, Isco dribla sam sebe. PEREZU DI SU PARE?!?!? Ako ne dodju 3-4 igraca do kraja prelaznog biti ce ovo katastrofalna sezona, pa prvenstvo nije niti pocelo, a vec se rasipaju bodovi...

Evil Access:
"Da su tu sada James i Morata zavrsilo bi 5-2, oni otisli, nitko nije doveden i to je to. Koliko para toliko muzike. Sreca da Zaza ima 2 lijeve noge, nista drugo. Ma katastrofa. .ebem ti .oga Perez. TREBA KUPIT 2-3 PRAVA IGRACA DO KRAJA PRELAZNOG!!!"

BOG, REAL MADRID, EVIL ACCESS i HRVATI!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 0:52 (lithiumion).
14 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

BOG, REAL MADRID, EVIL ACCESS i HRVATI!

velika greska,ide BOG,HRVATI,REAL MADRID I EVIL ACCESS!

od manjeg prema vecem znacaju

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 4:56 (Logigamer).
16 godina
FC Barcelona

Hm, izgleda da ipak nije Barçina uprava zasrala sa Serijem (no pun intended).

Seri: "Roma's leaders got tired of Nice's board! Roma was a good choice, but Barça is my dream. The team I've always supported."

Seri: "I saw myself playing at the Camp Nou. My agent returned with a 5 year contract offer. Barça represents my childhood dreams."

Seri: "The way Barça play, their style. I saw myself playing with Messi, Iniesta and other extraordinary Barça players."

Seri: "I was happy when I saw Xavi's comments about me. It was an honor that someone like him, from my dream club, spoke that way about me."

Seri: "It was a magical feeling to read his words. My wish is to meet you one day in person and thank you for everything you said about me."

Seri: "If Xavi was the one to start Barça's interest in me, I have to thank the great Xavi Hernández."

Seri: "Things were going very well for me lately. I won the best African Player of the Year and was in the Best XI of Ligue 1. Now... this."

Seri: "I'm going to say one thing very clear. I'm not afraid to go to Barça. I've been a fan since I was a kid. I know how big the club is."

Seri: "People say Barça ruled me out because of the Napoli game? Wrong."

Seri: "Now I'm going to be the one who asks you a question: Do you think Barça will pay €30m for a player they do not know? Hmm... no."

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
Potpisao dembele

3/3 ovoljetna pojačanja crnci
17 godina
Da, i?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
playjob kaže...
Potpisao dembele

3/3 ovoljetna pojačanja crnci

Čemu ovo?

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Da, i?

Bit će zeznuto kad će se raditi fotografije prve momčadi i slabo osvjetljenim uvjetima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Zna se odakle su crnci...

Navodno još jedno pojačanje dolazi
12 godina
playjob kaže...

Jos jedan crni? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 16:32 (jopaa991).
11 godina
protjeran
Navodno preggovaramo sa Di Mariom i Coutinhom
This time next year we'll be millionaires
11 godina
jopaa991 kaže...
playjob kaže...

Jos jedan crni? 

Hahahhaha nadam se da ne

Boixus Nois PS kaže...
Navodno preggovaramo sa Di Mariom i Coutinhom

Jedan od njih sigurno dolazi, nešto sam načuo da će Coutinhov agent, ako već nije, stići u Barcu na pregovore

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidio sam Dembelu kako pimpla loptu na predstavljanju, prevara od igrca, Neymar je za njega space shuttle.

...
10 godina
neaktivan
playjob kaže...
    Jedan od njih sigurno dolazi, nešto sam načuo da će Coutinhov agent, ako već nije, stići u Barcu na pregovore 
artuditu
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 17:41 (flpmyslf).
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Vidio sam Dembelu kako pimpla loptu na predstavljanju, prevara od igrca, Neymar je za njega space shuttle.

yup,to je glavno i jedino mjerilo kvalitete igraca

BOG,HRVATI,REAL MADRID I EVIL ACCESS! (i naravno pimplanje lopte na predstavljanju)

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko se sjećam, velika većina vas je tu pisala kako se treba riješiti Denisa, iako kad mu se da šansa, vidi se odmah po potezima da je to Barcina škola. Rakitić je za mene vrlo važan igrač, ali isto tako je on samo kotačić u vezom redu kojega treba posložiti da bi sve funkcioniralo. Mislim, očekivati da Raketa preuzme na sebe i drži vezni red je nerealno.

Mene npr. živcira Busquets, otkad mu je pala kvaliteta igre, Barca je dodatno u banani u vezi. E sad to je posljedično onom šoku kad nemaš više Xavija i Iniestu kraj sebe, ali koliko god zna i dobro dodati, toliko i komplicira sa svojim rješenjima i glumeći Xavija često gubi lopte i krivo dodaje, tako da ona njegova primanja i okretanja oko lopte mislim da znaju već i ptice na grani.

Nema više Dream team-a i momčad je u fazi rekonstrukcije, možda će se morati i malo mijenjati formacija tipa 4-2-3-1 i tko zna kako će to funkcionirati, ali Valverdeu treba dati šansu da to posloži, samo vidjeli ste, ako će svaku utakmicu igrati drugi igrači u vezi kao kod Enriquea, to neće dobro završiti. Uglavnom, bitno da se za početak piše 3 boda, igralo se dobro ili ne, jer vidjeli smo prijašnjih godina x utakmica u kojima je bila solidna igra pa hvatali bod.

17 godina
FC Barcelona

Pa Coutinho je sve dogovorio sa Barcom i to je službeno od Liverpoola. Problem je kaj ga klub ima svako pravo ne pustit.

BVB uzela Yarmolenka za 25 mil. Ne loše, ali oni će tim tempom stvarno zauvijek ostat na osmini LP. Nema ništa loše od toga da razvijaju mlade talente i na njima zarade, ali ne možeš očekivat da ćeš dobit dokazanu zvijezdu tipa Coutinho u BVB nakon kaj prodaš Dembelea.

To je njihov problem i mislim da će bit slani užasno nakon ovog transfera.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jest se PSG nameračio na Barcu. Na sve načine nam žele naštetiti. Kad su trebali dogovoriti transfer Serija, oni uletili i poremetili sve.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaboravite na Coutinha :) I sa Keitom ste popusili  Apparently Barcelona bid £75m for Keïta today. Leipzig responded saying that he is currently in Liverpool having his medical. AMAZING

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Daj pa koji k ovaj Liverpool misli da ima Messija u 21 godini pa prodaju Coutinha za 150 miliona eura...90 miliona eura i 30 bonusa oces neces...

Lik ne vrijedi ni pol aod toga a ne 160 miliona eura šta spominju....Cristian Eriksen puno bolje rješenje.

Jbg ovaj je Brazilac i prodaje dresove i još je na naslovnici PESa ili neke igre...

11 godina
protjeran

Za te novce bolje da ne dolazi...Ioano će odigrati pola sezone zbog ozljeda pa ako traže 100 miliona oni mogu dobiti 50...To je realna cijena ionako ima 26 godina.

A taj Naby Keita nije nikad ni bio opcija...To su englezi provalili a najpouzdaniji RAC1 nikad ga nije niti spomenio kao ni sport.es ni mundo

17 godina
Bash kaže...

Zaboravite na Coutinha :) I sa Keitom ste popusili  Apparently Barcelona bid £75m for Keïta today. Leipzig responded saying that he is currently in Liverpool having his medical. AMAZING

Ne ide on nigdje. Može dobit 20 mil godišnje u Lepizigu ako želi. Igrat će LP i sl.

17 godina
FC Barcelona

Coutinho je od stakla.

To bi bio slučaj Bale v2 sigurno..

Nama treba jedan čisti play, može stvorit višak ili pa barem da jednog igrača izbaci (a ne ko Rakitić), može pucat izvana, preferira duga dodavanja....ako ne dođe Coutinho

To su Eriksen, Mikhtaryan, Isco, Kovačić, Hazard, De Bruyne, Alli pa cak i Pulisic

14 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

Koliko se sjećam, velika većina vas je tu pisala kako se treba riješiti Denisa, iako kad mu se da šansa, vidi se odmah po potezima da je to Barcina škola. Rakitić je za mene vrlo važan igrač, ali isto tako je on samo kotačić u vezom redu kojega treba posložiti da bi sve funkcioniralo. Mislim, očekivati da Raketa preuzme na sebe i drži vezni red je nerealno.

Mene npr. živcira Busquets, otkad mu je pala kvaliteta igre, Barca je dodatno u banani u vezi. E sad to je posljedično onom šoku kad nemaš više Xavija i Iniestu kraj sebe, ali koliko god zna i dobro dodati, toliko i komplicira sa svojim rješenjima i glumeći Xavija često gubi lopte i krivo dodaje, tako da ona njegova primanja i okretanja oko lopte mislim da znaju već i ptice na grani.

Nema više Dream team-a i momčad je u fazi rekonstrukcije, možda će se morati i malo mijenjati formacija tipa 4-2-3-1 i tko zna kako će to funkcionirati, ali Valverdeu treba dati šansu da to posloži, samo vidjeli ste, ako će svaku utakmicu igrati drugi igrači u vezi kao kod Enriquea, to neće dobro završiti. Uglavnom, bitno da se za početak piše 3 boda, igralo se dobro ili ne, jer vidjeli smo prijašnjih godina x utakmica u kojima je bila solidna igra pa hvatali bod.

Napisao sam već, treba dati priliku Paulinhu, ne igra čovjek kod svih izbornika Brazila prije Casemira bezveze, ima nešto u tome.

Mitch kaže...

Coutinho je od stakla.

To bi bio slučaj Bale v2 sigurno..

Nama treba jedan čisti play, može stvorit višak ili pa barem da jednog igrača izbaci (a ne ko Rakitić), može pucat izvana, preferira duga dodavanja....ako ne dođe Coutinho

To su Eriksen, Mikhtaryan, Isco, Kovačić, Hazard, De Bruyne, Alli pa cak i Pulisic

Nama Eriksen treba, odličan playmaker, mogao bi biti Iniestin nasljednik, ali šteta što ga židovi iz Spursa ne bi pustili ispod 120m.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 1:25 (lithiumion).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Za te novce bolje da ne dolazi...Ioano će odigrati pola sezone zbog ozljeda pa ako traže 100 miliona oni mogu dobiti 50...To je realna cijena ionako ima 26 godina.

A taj Naby Keita nije nikad ni bio opcija...To su englezi provalili a najpouzdaniji RAC1 nikad ga nije niti spomenio kao ni sport.es ni mundo

Čovjek tek napunio 25.

17 godina
Jesi ti gledao njih dvojicu uopce?

Pulisic je pokazao triput vecu klasu nego Dembele u Bundesligi do sad.

Mkhitaryan se igra u EPL sa svacijim veznim redom.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice