FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma netko ovjde muze love, nisu ovo ciste stvari. Na kraju ce Mamic ispast majka Tereza za ove barcelonase...

...
16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
Re: FC Barcelona
Naletio na ove slike...
9 godina
protjeran
FC Barcelona

...hahahahaha...

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 12:07 (Evil Access).
11 godina
Ne mora ništa značiti, vidjet ćemo
10 godina
FC Barcelona

Dobili smo što smo htjeli, kome se žaliti? 

11 godina
Hmmm 🤔🤔🤔🤔
11 godina
protjeran
Ide u Real vjerovatno hhaa
This time next year we'll be millionaires
10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa di bi igrao u Realu? Ako stvarno ode svaka cast Perezu ali mali se nece naigrat.

Barcelona - Mes que un club
15 godina
el.šef kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pa di bi igrao u Realu? Ako stvarno ode svaka cast Perezu ali mali se nece naigrat.

Umjesto Balea kojeg ćemo prodat Unitedu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
Mourinho je vec rekao da ga nece dovoditi
This time next year we'll be millionaires
17 godina
Evo friško, navodno je Dortmund pristao na 100 + 30 ako osvojimo Ligu prvaka unutar 4 godine

The Sun obično ne griješi pa ćemo vidjet.
8 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Evo friško, navodno je Dortmund pristao na 100 + 30 ako osvojimo Ligu prvaka unutar 4 godine

To je meni OK. Jbga, ljeto je u znaku nejmara, a svi naju da su puni para. Tesko da ga mogu za manje od sto milionda dobiti.

10 godina
Mitch kaže...

Vidi se da mu je velika zelja igrati za Barcelonu kakav je pritisak napravio na upravu u Dortmundu svaka cast. Smijesno je sto Barcelona jos nista nije poduzela povodom tog, bas nesposobna govna. 

Takve vijesti se vrte svaki dan ma da ima izgleda da dodje, slike na instagramu di mu govore sretno, maknuo dormund iz opisa na instagram profilu itd.. Kada bude sluzbeno tek onda cu vjerovat. 

Ali koliko sam vidio najnovija vijest je da je Borussia dala Barceloni 2 tjedna da ga potpisu ili otpada. Stvarno idioti da ga do sad nisu doveli.

14 godina
neaktivan
Pa ako su za Paulinha dali 40, ne znam zašto je onda za Dembelea problem dati 100-120, slazem se da je sve iznad previše ali jednostavno moramo pokriti tu poziciju tako da bih ja osobno dao i 150. Ako dečko bude dobar niko neće više pitati koliko je koštao.

Ali s ovom upravom stvarno me više ne može ništa iznenaditi, čak ni da ne dovedu nikoga više do kraja ne bih se začudio, Bartomeu je takva pizda i govno ispao da je to strašno. Nadam se da će ga se riješiti prvom prilikom. Lik je unazadio klub na svim poljima da je to žalosno.
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Pa ako su za Paulinha dali 40, ne znam zašto je onda za Dembelea problem dati 100-120, slazem se da je sve iznad previše ali jednostavno moramo pokriti tu poziciju tako da bih ja osobno dao i 150. Ako dečko bude dobar niko neće više pitati koliko je koštao.

Ali s ovom upravom stvarno me više ne može ništa iznenaditi, čak ni da ne dovedu nikoga više do kraja ne bih se začudio, Bartomeu je takva pizda i govno ispao da je to strašno. Nadam se da će ga se riješiti prvom prilikom. Lik je unazadio klub na svim poljima da je to žalosno.

ma na kraju ce doc gervinho pa cemo imat tvrd combo panjinjo retardinho 

10 godina
Logigamer kaže...
barcafan12 kaže...

ma na kraju ce doc gervinho pa cemo imat tvrd combo panjinjo retardinho 

hahahahahh 

Prica se da ce se Dembele i Coutinho zajedno predstavit u sljedecih 5 dana...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.8.2017 0:01 (el.šef).
17 godina
FC Barcelona

Paulo Dybala + Coutinho = Paulinho

sta ce nam vise..

14 godina
neaktivan
Priča se to već tjednima ali nekako sumnjam da će obojica doći, jedan da čak i to vrlo teško ali obojica bi bila pravo čudo da potpišu.
10 godina
barcafan12 kaže...
Priča se to već tjednima ali nekako sumnjam da će obojica doći, jedan da čak i to vrlo teško ali obojica bi bila pravo čudo da potpišu.

Ne znam ali vrlo vjerovatno posto su se dovoljno osramotili dovest ce sve sto mogu i potrosit sve novce. Ako imaju i to malo mozga jer jedino tako mogu spasit guzice i to je opet mozda sezona ako i toliko ali barem malo mogu svoj obraz malo sacuvat..

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da je Paulinho backup za Rakitića kojeg će pokušati uvaliti Liverpoolu za Coutinha + pare jer Liverpoolu trebaju kvalitetni igrači za Ligu prvaka pa zato i pričaju stalno da im ne trebaju novci.

A osobno mislim da bi trebalo zapeti za Eriksena jer već par godina nemam zamjenu za Iniestu, a Eriksen je jedan od najkonstantnijih playmakera zadnjih par sezona. I uz njega Dembele ili Coutinho i to bi bio dobar posao.

14 godina
crocked kaže...

Nadam se da je Paulinho backup za Rakitića kojeg će pokušati uvaliti Liverpoolu za Coutinha + pare jer Liverpoolu trebaju kvalitetni igrači za Ligu prvaka pa zato i pričaju stalno da im ne trebaju novci.

A osobno mislim da bi trebalo zapeti za Eriksena jer već par godina nemam zamjenu za Iniestu, a Eriksen je jedan od najkonstantnijih playmakera zadnjih par sezona. I uz njega Dembele ili Coutinho i to bi bio dobar posao.

Ukoliko tako stoje stvari, čemu bi onda vama trebao Coutinho ?!?! 

Možda za lokalnu Catalonia ligu????? 

Vi ste Milu Kitića "popušili" kada je u jednoj prodao sombrero Marcelu i "očekivali" ste neznam niti ja što od njega! 

Rakitić nije loš igrač, ali je precijenjen za Barcelonu i loš za FC Liverpool. 

ATJ Lučko
10 godina

Kao što je i Ronaldu mjesto u ManU. Precijenjen.

17 godina
PSG uzeo Mbappea za 180+20

Jao što bih volio da RM uzme i ove sezone, bilo tko osim plastike
14 godina
matrix777 kaže...

Kao što je i Ronaldu mjesto u ManU. Precijenjen.

U odnosu na koji klub konkretno, obzirom se nitko ne trga za kupnju njega, niti potencira odlazak nekuda ?! 

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

dembelea fotografirali sa braćom kako sprema stvari u auto, sad jel to dovoljno dobar znak da on dolazi kod nas ili ne, prosudite vi

17 godina
Del_Boy97 kaže...

dembelea fotografirali sa braćom kako sprema stvari u auto, sad jel to dovoljno dobar znak da on dolazi kod nas ili ne, prosudite vi

Možda je došao iz dućana. Možda ide na more par dana...možda...

Vidio sam sliku i nit možeš znat jel stara, nit vidiš kofere nego neke torbe kaj sigurno neće furat u avion.

Al vjerujem da će proć ovaj dil 100+30 i da je predstavljanje u petak.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li je još uvijek Bernabeu najlakše Barcino gostovanje?

14 godina
Dante05 kaže...

Da li je još uvijek Bernabeu najlakše Barcino gostovanje?

Lako vam samo tako za gostovanja, ali što onda kada vas niti sudac ne spašava u domaćim utakmicama  !!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Iskreno očekujem poraz i danas, u najboljem slučaju neki remi. Realu se vraća Modrić te su time odmah 50% jača momčad dok nama nema Inieste.
Navodno će Denis na krilo, Roberto u sredinu, sve ostalo će ostati isto. Volio bih vidjeti Semeda od prve, na ovakvim utakmicama se dokazuje kvaliteta, ako su ga doveli da ulazi s klupe i igra protiv trećeligaša onda ga jebi, bolje da nije ni dolazio. Ne znam po čemu je to Vidal bolji od njega, ok prema naprijed je imao par dobrih akcija ali di je i on bio kod sva tri gola?

Ajde više da prođe i ovaj tjedan pa da vidimo tko to dolazi ili ne jer već mi je muka od ovog prijelaznog roka kao vjerujem i svima vama. Dembele je po mojim prognozama 80% u Barci dok Coutinho dajem 40-60 šanse.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice