FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
malak kaže...

Penala nije bilo, ronaldo je namjerno pao sto vidu svatko sa 1 utakmicom u nogama. Ova utakmica je slika i prilika spanjolske lige. Danas igraju man west ham, samo se nisu jos sakama udarali. Nema simuliranja, nema izgubljene lopte, nema valjanja na podu. Totalno sam se razocarao u ovu  utakmicu. Mislim da jedni duze vrijeme necu gledati ove ekipe.

Ispod kojeg kamena si ti izasao da uspoređujes neku tamo šunku i man united sa clasicom? Ovo je nista kako je znalo bit..padale su "batine" penali, kartoni kao kiša, pogotovo kad je mou bio na klupi reala...prebaci se na tenis ako ti ne odgovara atmosfera klasika :D :D

Origin ID: ReaLazio
8 godina
neaktivan
matrix777 kaže...
matrix777 kaže...

Iako navijam za Barcu, danas ovakav Real dobiva ovakvu Barcu. Vidjet ćemo....

Nije da sam sebi plješćem što sam pogodio, no bilo je za očekivati. Igra Barce nije tako loša bila, Rakitić je bio izvrstan, no Suki definitivno nije u formi. Zamjene katastrofa (ni nemamo bolje). Tu treba još NAJMANJE 200mil puknuti u pojačanja dok se može do 1.9. inače piši propalo.

Potpisujem , ne znam zasto pljuvanje po raketi , danas je solidan bio. Steta za sudenje .

10 godina
FC Barcelona

Real je zasluzeno pobjedio ali Barcelona je dosta dobro izgledala i stvarno ih je drazala u 16 metara, presing isto odlican, izmjene nisu lose. Samo sta vrijedi sve to kada ti nemas kvalitetne igrace na krilu i posebno u sredini sto najvise koci, vidi se da mozemo bit jako opasni ali nemas kreatora, probojnost.. Obrana je bila katastrofa jedino Umtiti je igrao obranu. Real pametno iskoristava greske i stvarno su slozili odlican tim, Isco i Asensio stvarno igraci kakvi bi recimo nama dobro dosli. 

Drago mi je da se ovo desilo jer bi mozda moglo doci do promjena koje su iznimno potrebne. Ako ne dovedu Dembelea i Coutinha bye bye. 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 0:14 (el.šef).
15 godina

10 veznjaka i svi odreda van forme ili nisu za Barcu. Od nekad moćnog veznog reda je ostalo veliko ništa.

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
TheDarkSide kaže...
malak kaže...

Penala nije bilo, ronaldo je namjerno pao sto vidu svatko sa 1 utakmicom u nogama. Ova utakmica je slika i prilika spanjolske lige. Danas igraju man west ham, samo se nisu jos sakama udarali. Nema simuliranja, nema izgubljene lopte, nema valjanja na podu. Totalno sam se razocarao u ovu  utakmicu. Mislim da jedni duze vrijeme necu gledati ove ekipe.

Ispod kojeg kamena si ti izasao da uspoređujes neku tamo šunku i man united sa clasicom? Ovo je nista kako je znalo bit..padale su "batine" penali, kartoni kao kiša, pogotovo kad je mou bio na klupi reala...prebaci se na tenis ako ti ne odgovara atmosfera klasika :D :D

Kad prestanu igrati glumci, manekeni i p onda ce se moci nazvati classicom. Al dobro, shvatit ces kad izadjes iz puberteta i prestabes se loziti na ove prevare. Ovo sve naravno ne vrijedi za nogometnu velicinu a koja moze i posluziti za priksz tog kontrasta. Mislim da znas o kojem igracu pisem.

13 godina
neaktivan
malak kaže...
TheDarkSide kaže...
malak kaže...

Kad prestanu igrati glumci, manekeni i p onda ce se moci nazvati classicom. Al dobro, shvatit ces kad izadjes iz puberteta i prestabes se loziti na ove prevare. Ovo sve naravno ne vrijedi za nogometnu velicinu a koja moze i posluziti za priksz tog kontrasta. Mislim da znas o kojem igracu pisem.

Volio bi da se mogu ponovo vratit u pubertet, al nazalost nemogu :( ja se ne lozim na prevare..jer režirat clasico je nemoguce...dok tenis je vrlo lako moguce :) Zamjenio si me s nekim :)

8 godina
neaktivan
Ovo je u ovom trenutku odlican rezultat. Uz sve probleme koji prate Barcelonu ovo ljeto, a i zadnju sezonu, ovo je dobar šamar i upozorenje da ovako dalje ne moze. Fali nam u sredini i na krilu vrhunski igrac ali i Valverde još nije uredio tim kako želi. Takticki smo nedoreceni. Real nas je ubio sa dvije kontre, a mi smo u napadu citav njihov tim zbijali u 16 metara. Nema dijagonala na krila, nikakve sirine, suarez odsjecen.
Real standardno uigran vec drugu sezonu i uvijek su znali sta zele i to je presudilo.

Ocekujem veliku buru u Barceloni, pritisak na upravu o da se konacno Valverde pita kakva pojacanja zeli i kakav tim i igru da pravi.

Pljujete Piquea a cijelu utakmicu je bio na vjetrometini. Jako lose su reagovali na sve kontre, i ocigledno je da to nisu rijesili na treninzima, sto je ocekivano jer je dosta promjena u klubu.

Neka tanka pobjeda od njednog gola razlike bi samo prekrila sve nedostatke u igri i u klubu. Nadam se da ce ih ovo protresti. Ovaj kup je osmisljen kao dio pripremnih utakmica i zato je dobro da smo svi veceras vidjeli da mnoge stvari u Barceloni ne stimaju.

P. S. Nadam se skorom padu diktature Bartomea.
14 godina
neaktivan
Problem je kad Barca pritisne Real naprijed i onda izgube loptu i krene kontra nema se ko vratit, Iniesta nema snage,Raketa spor Busquets da ne pričam, takva 2 gola smo primili.

Ja ne znam šta oni žele sa tim Paulinhom, dečko je defanzivno orijentiran, nije brz, na toj poziciji imamo Busquetsa, Sampera, Gomesa, a i Mascherano to može odigrati. Znači nepotreban skroz, šta igrat će sa dva defanzivna vezna? Pa nije nam na klupi Mourinho. Uglavnom ne znam, jako je teško gledati kako pojedinci uništavaju ovaj do prije koju godinu najbolji klub na svijetu, što po trofejima što po igri što po igračima. Barcu još trenutno drži Messi koji će možda još 3 max 4 sezone moći vući ekipu poslije toga nam tek slijedi pad i borba za LP. Tužno je što Barca ima recept samo krivog kuhara, toliko su unazadovali na svim poljima da će se iz ovakvih govana teško izvući. Eto živi bili pa vidjeli ali ako nam kroz 10tak dana ne dođu igrači koji bi trebali, bit će ovo još jedna teška sezona za gledanje.
17 godina
Klub je u rasulu. Real je samo pokazao koliko je veci i jaci. Pokupovali su citavu Spanjolsku.

Barca glupim transferima gubi identitet.

Bio bih najsretniji da posalju Messija negdje da mu ne uniste karijeru, a onda igraju samo s La Masijom koliko god dobra losa bila.

Rade bih da smo 4. nego 2. s krumpovima i sucima
14 godina
neaktivan
Prva tekma i već možemo plakati za Neymarom...mrzili ga ili voljeli falit će on itekako.
15 godina

Neki stručnjak... 

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Prva tekma i već možemo plakati za Neymarom...mrzili ga ili voljeli falit će on itekako.

fali i Xavi, faliti ce i Iniesta, al to su standardne stvari u fudbalu. Uvijek se moze naci rjesenje, i za to ne treba neka narocita pamet.

Al bez obzira na poraz, koji ne govori puno osim da se trenutno bolje radi u Realu ili da se u Barci tek poceli raditi jer je novi trener, problem je puno dublje. Barca ima vrlo kriminalnu upravu, koja zbog vlastitih interesa moze unistit citav klub. Lose se radi u svim selekcijama...kosarka, rukomet. Ako osvojimo recimo Ligu ove sezone, sve je to mazanje ociju. Stvari ne idu u dobrom smjeru nimalo, a to se najmanje vidi na terenu kad Barca igra. Tu jos uvijek stojimo jako dobro.

14 godina
neaktivan
Jedva čekam kad se probudim ujutro, a ono Paulinho u Barci hehe.
Nisam mislio da ću ikad ovo napisati ali skidam kapu Realu i Perezu najveći klub su trenutno na svijetu.

Bila jednom jedna Barca...
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Hihihi

...
13 godina
neaktivan

Nakraju ce vma uprava lose rezultate pripisat treneru koji ni kriv ni duzan se nasao u takvoj situaicji da mu uprava bira pojacanja. Govorilo se za real da perez slaze momcat, sta mozda i je nekad, a vidi sad...barci slaze momcat odbor i predsjednik koji izgleda nemaju blage veze o tome. Velaverde se ne cini los trener, al ovo ce ga ucinit iako nije kriv i onda ce naravno on bit zrtva lose politike kluba, i trazit ce se novi trener opet, i tako u krug dok ne shvate da nije do trenera.

16 godina
FC Barcelona

Relzultat loš, ali ima još dosta do početka sezone, a i momčad još nije kompletirana.

Real sasvim zasluženo slavio, iako je rezultat mogao biti i drukčiji.

Messi i dalje igra sam, samo više nema Neymara da pomaže. Ne znam što se dogodilo Suarezu, kao da nije onaj stari.

Jordi Alba se popravio u odnosu na prošlu sezonu.

Vidal, Deulofeu i Rakitic kriminalno loši jučer. Pique tragičar kod sva 3 gola.

Sve skupa teško pred uzvrat. Ali ne zaboravimo da ćemo biti jači za faking Paulinha... 

Jedino što me razveselilo jučer je Ronaldov crveni karton... Dakle, lik uđe u igru i katastrofa je. Ne može predriblati umornog starog Iniestu. Onda da gol i najbitnije je pokazati svijetu da i on zna proslaviti kao Messi... kakav šupak, kakav iskompleksirani gnom. Užas. Pa da navijam za Real, povraćalo bi mi se. Kad bolje razmislim, nije ni Paulinho tako loš, a i Gomes mi fali... Enivej prigodna sličica za ublažavanje boli od poraza 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
Ma nema tu kruha bez kvalitetnih pojačanja, Deulofeu nikad neće biti kvalitet za prvu momčad, jučer ni jedan dribling nije imao, jedini plus je što se u više navrata vratio skoro do gola pomoći obrani što recimo Neymar nije radio, ali zato sve prema naprijed je bilo očajno. Slažem se, Suarez neprepoznatljiv, samo se svađa sa sucima, i sram bi me bilo onako izsimulirat penal. Mora dignuti formu pod hitno. Alba i Umtiti koji je u ovom trenutku najkonstatniji igrač u ekipi, su bili najbolji na terenu, Messi uz gol par odličnih lopti i prodora ali suigrači neraspoloženi tako da uzaludan trud. Ostali svi jako loše, ne znam čemu je Semedo doveden ali očito se na njega ne računa na veliko, Vidal je prosječan bek, ništa on posebno nije napravio jučer.

Uglavnom treba biti pošten i reći da je Real u ovom trenutku najjača momčad svijeta, imaju praktično dvije ekipe koje se mogu nositi sa svima, puno mladih talentiranih igrača i to je ključ njihove dominacije. Ne znam što će se desiti narednih dana po pitanju transfera ali ako ne dođe barem jedan kapitalac od onih što se povezuju sa Barcom onda se možemo pripremiti na još jednu neuspješnu sezonu, ovaj put bez ijednog trofeja.

Ako upravi jučerašnja utakmica nije alarm da se nešto krene raditi onda ne znam, imaju još malo vremena da pripreme momčad.
14 godina
mrzech kaže...

Relzultat loš, ali ima još dosta do početka sezone, a i momčad još nije kompletirana.

Messi i dalje igra sam, samo više nema Neymara da pomaže. Ne znam što se dogodilo Suarezu, kao da nije onaj stari.

Sve skupa teško pred uzvrat. Ali ne zaboravimo da ćemo biti jači za faking Paulinha... 

Jedino što me razveselilo jučer je Ronaldov crveni karton... Dakle, lik uđe u igru i katastrofa je. Ne može predriblati umornog starog Iniestu. Onda da gol i najbitnije je pokazati svijetu da i on zna proslaviti kao Messi... kakav šupak, kakav iskompleksirani gnom. Užas. Pa da navijam za Real, povraćalo bi mi se. Kad bolje razmislim, nije ni Paulinho tako loš, a i Gomes mi fali... Enivej prigodna sličica za ublažavanje boli od poraza 

Koliko čovjek može/mora biti ogorčen/razočaran/uništen u svojim velikim očekivanjima na kraju očajno loše igre svojeg tima, kada mu je jedina svijetla da ga razveseli u njegovom malom tmurnom tužnom tumornom životu da je jedan protivnički igrač dobio crvenu karticu?! 

Kolega, shvaćam vaša nednerealna očekivanja, pa sve se to vidi iz izostanka u komentiranju Najveće mrzilice u Republici Hrvatskoj, a koja navija za isti klub kao i vi! Budite mi dobri, pa se nastavite nadati, možda jednom i uspije, ali svi znamo "tko je Nada" 

ATJ Lučko
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Barca jednostavno ne djeluje kao momcad, trakavica oko Neymara je ostavila trag i ozuljke, trebati ce neko vrijeme da se to slegne, novi trener, njemu isto tako treba dati vremena. Netko tu treba malo lupiti sakom o stol i trebaju se sabrati u sto ne sumljam, igracki i dalje druga ekipa u esp i medju top 5 u svijetu. Iniesta je gotov, moraju forsirati transfer Couthina, koji je po mojim informacijama 80% izgledan, i da imaju trun mozga mogu izvaliti 60m za Perisica i opet su ugri za sva 3 naslova.

Suarez

Perisic            Messi

Couthino

Busquets      Raketa

Alba   Umiti  Piqe   Vidal

Do zime jos dogovoriti 2-3 solidna pojacanja gdje bude skripilo i da to bude trenerov izbor i eto ga.

...
15 godina
Evil Access kaže...

Barca jednostavno ne djeluje kao momcad, trakavica oko Neymara je ostavila trag i ozuljke, trebati ce neko vrijeme da se to slegne, novi trener, njemu isto tako treba dati vremena. Netko tu treba malo lupiti sakom o stol i trebaju se sabrati u sto ne sumljam, igracki i dalje druga ekipa u esp i medju top 5 u svijetu. Iniesta je gotov, moraju forsirati transfer Couthina, koji je po mojim informacijama 80% izgledan, i da imaju trun mozga mogu izvaliti 60m za Perisica i opet su ugri za sva 3 naslova.

Suarez

Perisic            Messi

Couthino

Busquets      Raketa

Do zime jos dogovoriti 2-3 solidna pojacanja gdje bude skripilo i da to bude trenerov izbor i eto ga.

Ma da bez uvrede ali smijesni ste s takvim postavama, Barci ko prvo treba doslovno cijelu obranu izmjeniti jer ovo je vec zalosno svaki put dok dode malo jaca ekipa gotovo 90% lopti prema 16m Barce rezultira golom,

a da ne govorimo dok dode jaci protivnik on je to potop.

Ova trenutacna postava moze jedino parirati ovim ostalim jazavcim iz La Lige svaki malo jaci klub ili ko juce rRM (priznali vi to ili ne vec su duze vrijeme najbolji na kugli zemaljskoj kolko vam god to mrsko bilo) onda je to cisti potop

i kak je neko napisal zali me Boze karijere vaseg dragog Messija s ovakvom ekipom tj. garniturom vodstva kluba ciji transferi su ravni ludilu vec duze vrijeme..

twice the pride double the fall
9 godina
protjeran
dad0r kaže...
Evil Access kaže...

Suarez

Perisic            Messi

Couthino

Busquets      Raketa

Ma da bez uvrede ali smijesni ste s takvim postavama, Barci ko prvo treba doslovno cijelu obranu izmjeniti jer ovo je vec zalosno svaki put dok dode malo jaca ekipa gotovo 90% lopti prema 16m Barce rezultira golom,

a da ne govorimo dok dode jaci protivnik on je to potop.

Ova trenutacna postava moze jedino parirati ovim ostalim jazavcim iz La Lige svaki malo jaci klub ili ko juce rRM (priznali vi to ili ne vec su duze vrijeme najbolji na kugli zemaljskoj kolko vam god to mrsko bilo) onda je to cisti potop

i kak je neko napisal zali me Boze karijere vaseg dragog Messija s ovakvom ekipom tj. garniturom vodstva kluba ciji transferi su ravni ludilu vec duze vrijeme..

Problem je sto se ne brane kao ekipa, ostavi realovu odbranu, koja je po meni naljbolja na svijetu, bez pomoci ekipe pa ces vidjeti kako curi. Ne igraju kao ekipa i to je problem, nije problem u odbrani...

...
11 godina
Zamislite samo vezni red kad bi igrali Arda, Paulinho i Andre Gomes, jeeeeboote ako ne bi osvojili tripletu dokle god da igraju
16 godina
ATJLučko kaže...
mrzech kaže...

Koliko čovjek može/mora biti ogorčen/razočaran/uništen u svojim velikim očekivanjima na kraju očajno loše igre svojeg tima, kada mu je jedina svijetla da ga razveseli u njegovom malom tmurnom tužnom tumornom životu da je jedan protivnički igrač dobio crvenu karticu?! 

Kolega, shvaćam vaša nednerealna očekivanja, pa sve se to vidi iz izostanka u komentiranju Najveće mrzilice u Republici Hrvatskoj, a koja navija za isti klub kao i vi! Budite mi dobri, pa se nastavite nadati, možda jednom i uspije, ali svi znamo "tko je Nada" 

Prvo, ako ne znaš napisati nešto smisleno i povezano s mozgom, onda se suzdrzi. U vezi bilo čega. Unaprijed hvala.

Drugo, šta ti znaš o mom životu da ga nazivaš "malim tmurnim i tužnim"? Gledaj svoja posla. Uživaj u jučerašnjoj pobjedi i Ronaldovom torzu. 

Ne znam čemu služi ovaj forum nego da se iznose svoja mišljenja o Barceloni (ovdje gdje jesmo) i utakmicama Barcelone. Da me razveselio idiotizam igrača suparničke momčadi, baš je. Pogotovo kad sam bio razočaran momčadi za koju navijam.

Stoga još jednom, komentiraj suđenje, igrače i sl., ali mene nemoj.

U vezi jučerašnje Ronaldove proslave, zahvaljujući kojoj je dobio žuti, a poslije i crveni i ostavio svoju momčad na cjedilu i dokazao da će cijeli život patiti što je u Messijevoj sjeni, a mogao je biti upamćen bar kao jedan od najboljih svih vremena, a ne da ga ljudi pamte po tome što je kmet... Oscar Wilde: "Imitation is the sincerest form of flattery that mediocrity can pay to greatness."

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez nakon nogometne karijere pravac Hollywood. Neprocjenjivo jadno.

Plehani vikleri
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Točno kak sam i rekao, Barca radi korake prema natrag. Još malo će doć u ona vremena kad su im u ekipi igrale tarabe tipa Rochemback.

Šteta, zalaskom ove njihove sjajne generacije oni se gube i u onome po čemu su bili prepoznatljivi, zadnjih 10 godina uvijek je bilo par igrača iz omladinskog pogona koji je mogao uskočit i odigrat odličnu rolu, a s vremenom bi se od njega očekivalo i nešto više.

Zadnji igrač svijetske klase je Thiago, poslije toga ništa. Taj pad je normalan i očekivan, ali Barca nije ajax ili porto pa da se mora uzdat u školu, imaju i love ko blata samo je li problem u upravi ili nečem drugom to ne znam jer ih ne pratim toliko

Jedino kaj mogu reć, kad im skola zakaže a kupnja im postaje prioritet, onda su na Realovom teritoriju, tu mogu dobiti samo one igrače koje Real ne želi, uz par iznimaka. A to se već vidi u ovom transfer roku. Theo i Ceballos,

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 14:01 (LeskiRM).
8 godina
neaktivan
Nisam siguran niti medijima nesto vjerujem, al ako je zaista Paulinjo Valverdeova zelja onda nema sumnjne da on pravi jednu novu svoju Barcu i da ce doci Dembele i Kutinjo. Vjerovatno ce to ovako naprijed izgledati:

_______suarez_______
Kutinjo_messi_dembele
__buskec____paulinjo

To je njegova 4-2-3-1 formacija koju citavu karijeru forsira sa presingom napadaca na golmana, krila na stopere i ofanzivnog veznog na zadnjeg veznog.

Vidjecemo kako ce to izzgledat ako to bude zelio, al dobro zvuci. Takva igra podrszumijeva brz protok lopte i bez puno komplikacija.
14 godina
neaktivan
Benvido Paulinho haha...
12 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...
Nisam siguran niti medijima nesto vjerujem, al ako je zaista Paulinjo Valverdeova zelja onda nema sumnjne da on pravi jednu novu svoju Barcu i da ce doci Dembele i Kutinjo. Vjerovatno ce to ovako naprijed izgledati:

_______suarez_______
Kutinjo_messi_dembele
__buskec____paulinjo

To je njegova 4-2-3-1 formacija koju citavu karijeru forsira sa presingom napadaca na golmana, krila na stopere i ofanzivnog veznog na zadnjeg veznog.

Vidjecemo kako ce to izzgledat ako to bude zelio, al dobro zvuci. Takva igra podrszumijeva brz protok lopte i bez puno komplikacija.

Pa to je dobra postava na papiru, ali opet kakav mrtvi Paulinho?

Kante, Matuidi, Vidal, Verrati, Matić (Plaćen koliko i Paulinho)

8 godina
neaktivan
To sve stoji, al jbga. Transfer jr zavrsen. Rekli smo sve lose sto smo imali o njemu i upravi. Daj sad da vidimo sta moze on na terenu. On je jako slican Casemiru. A real prije kazemira je bio nedorecena ekipa. Ko ce znat, mozda nam bas ovakav i treba. Vrijeme ce sve pokazati.
10 godina
FC Barcelona

Uklopio bi se u NK Rudeš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice