FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FC Barcelona
Najvise bih volio vidjet Dembelea/Dybalu i Coutinha
14 godina
neaktivan
Svi smo zaboravili na Deulofeua, postoji mogućnost da pak nikog na krilo ne dovedu već šansu daju njemu, a to je isto vrlo izgledno s ovom upravom.
11 godina
protjeran
Martial bi mogao biti dobra opcija.
This time next year we'll be millionaires
15 godina

Prema index.hr Neymar je već igrač PSG-a. Kao bit će predstavljen na istom trgu gdje je prije 5 godina predstavljen Zlatan Ibrahimović. Ljudi sve znaju, nema šta.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
FC Barcelona

Glasine kazu da je Barceloni prioritet Coutinho s tim da Neymar ne ide nigdje. Coutinho bi igrao Iniestinu poziciju i to bi bilo to za ovaj rok, navodno. 

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
Gdje je Coutinho od te pozicije, strašno. Ne kažem da se ne bi možda uklopio ali njegov puni potencijal je na Neymarovoj poziciji tako da davati 100+ milijuna za igrača kojeg ćeš morati naviknuti na novu poziciju je besmisleno, ali ta riječ opisuje našu upravu tako da me ništa ne čudi.
Isto tako kažu da je Griezman prioritet u slučaju Neymarovog odlaska, ali čisto sumnjam da bi ga Atletico pustio kao i L'pool Coutinha.
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Gdje je Coutinho od te pozicije, strašno. Ne kažem da se ne bi možda uklopio ali njegov puni potencijal je na Neymarovoj poziciji tako da davati 100+ milijuna za igrača kojeg ćeš morati naviknuti na novu poziciju je besmisleno, ali ta riječ opisuje našu upravu tako da me ništa ne čudi.
Isto tako kažu da je Griezman prioritet u slučaju Neymarovog odlaska, ali čisto sumnjam da bi ga Atletico pustio kao i L'pool Coutinha.

Reagiras kao da bi coutinhovo mjesto bilo na golu, a ne u vezi mjesto inieste.  Coutinho je vec igrao u vezi par puta i to dobro. Cak je

i Klopp nesto spominjo da vidi Coutinha u vezi, jer odatle moze pruziti vise u organizaciji igre i svejedno biti opasan, a da bi na krilo

doveo nekog drugog.  Osobno mislim da bi coutinho mogao dati u sredini bas ono sto nam treba, zamjeniti iniestu.
S Coutinhom u vezi Barca bi dobila kvalitetu u organizaciji igre, u brzini igre, a Messi bi mogao ciniti svoje sa mjesta krilnog napadaca
i malo ga se rasteretiti da se vraca organizirat igru iz sredine. 

17 godina
FC Barcelona

Coutinho je pred produžetkom, i dalje bez klauzule, njega nećemo dovesti.

Dembele sigurno ne ide, odbio je bilo kakav kontakt. Mbappe ne želi još iz Monaca, a ako želi htio bi u Real ili United.

Griezmann nema klauzulu, čisto sumnjam da će nas Atletico pojačat.

Dakle bacimo se na ona realnija pojačanja...Eriksen, Alli....na kraju ćemo bit sretni s Pjacom na LW...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 9:29 (Mitch).
13 godina
protjeran
griezmann je za mene smijesan igrac i nikako ga ne bih volio vidjeti u klubu.
13 godina
protjeran
ljigavac je bio danas samo pola sata na treningu, znaci odlazi sigurno u psg, nadam se da ce slomit nogu na prvoj utakmici.
14 godina
kexzoR kaže...
griezmann je za mene smijesan igrac i nikako ga ne bih volio vidjeti u klubu.

Možda je i smiješan, ali čovjek IMA KARAKTER, za razliku od Juniora 

kexzoR kaže...
ljigavac je bio danas samo pola sata na treningu, znaci odlazi sigurno u psg, nadam se da ce slomit nogu na prvoj utakmici.

Ljigavac, kako ti kažeš, je samo osoba upitnih moralnih kvaliteta, kao i njegov otac Senior, ali još si veći Ljigavac ti kada otvoreno tako nekom prizivaš zlo i naopako, nesreću! 

Da je ostao u Barceloni, slinio bi po njemu dok si živ, u to sam 10000% siguran! 

Dok je bio u Barceloni, svi ste ga dizali u nebesa, a i protiv jednog vašeg nedavnog suparnika je zabio DVA  gola za 2 : 0, i pokazao kako se igra, onaj drugi je bio stvarno maestralan! 

Dečko je krenuo za lovom, i to mu je krajnji domet. 

U ovakvoj konstelaciji razvoja događaja, SIGURNO NIKADA NEĆE BITI NAJBOLJI, možda ispadne najbolji u PSG-u, Francuskoj, ali vani nigdje, nikada, upamti moje riječi, i slobodno ih arhivirajte dok god bude špilao na području "Starog Kontinenta" kolega! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymarova glavna mana je to kaj je Brazilac. S obzirom da se on sam još uvijek nije izjasnio stavlja nas u poziciju kako on nije igrač za Barcinu budućnost. Ako i ode u PSG, kroz 2,3 godine će otići u PL. S druge strane, Neymar je dobio nedavno 20mil+ od Barce zbog one neke ''gluposti'' i on sada još uz to odlazi za 222mil€? Znači prvo se posrao zajedno sa svojim ocem po cijeloj Barceloni jer je uzeo lovu, a onda još i bježi u Pariz. Po meni je puno veća greška da je Barca olako pustila Dani Alvesa da ode, čovjek radi dar mar. A sa ovih 222mil€, Barca mora dovest 2 top igrača, čak i ako treba dati 150mil za Verratia ili Coutinha, ali jako sporo se to sve odvija i mi smo ušli u 8.-i mjesec, a Barcina uprava nije napravila nikakav kvalitetan transfer, makar 1, nećemo ovdje pričati o Semedu, gledamo više na ofenzivni dio Barcine momčadi.

artuditu
14 godina
neaktivan
Ajde napokon je i službeno, objavila i Barca na Twitteru. Jedna briga manje ali sad je pravi zadatak pred upravom sa tim novcem dovesti odgovarajuće igrače. Ako dođu 3-4 prosječna igrača onda im stvarno bombu treba bacit.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

od ta 222mil eura treba dati 22mil nekom divljaku u francuskoj da mu slomi nogu ko taylor eduardu.

14 godina
neaktivan
A što je je, stvarno je ispao pička, izjavio 100 puta da mu je Barca san od malih nogu, privilegija igrati sa najboljim ikad i sto drugi stvari da bi ovako mizerno otišao za novcem. Razumijem ja da su to ogromne pare i malo je danas igrača koji bi to odbili ali svejedno na ovakav način otići mogu samo prave izdajice kao Neymar i zauvijek će ostati upamćen po tome, a ne onome što je radio na terenu i zbog tog nikad neće biti u kontekstu najboljih. Drago mi je da smo se riješili takvog igrača, a ponajprije osobe i onog termita od njegovog oca ali isto tako mi je žao jer teško će sad bit nać adekvatnu zamjenu. Sve ono što valja nije dostupno, a Barca nema još puno vremena da ojača ekipu, manje od mjesec dana je do kraja prijelaznog roka. Nadam se da će ovo sad malo ubrzati stvari, novca neka imaju samo neka pozvone na prava vrata i brzo će se zaboraviti Neymoney
13 godina
neaktivan

Bez uvrede, al mislim da je milan napravio puno bolji posao od vas u dovođenju igraca..potrosili su negdje 150 milja, doveli 8 igraca, mozda nisu neki od njih "zvucna" imena, al mislim da ce se pokazat sigurno bolji od nekog tamo gomesa paca i tako dalje, moje misljenje. Sad ce bit komicno vidit sta ce barca napravit ako stvarno dobi 200 milja od neymara, dal ce kupit nekog normalnog i dostojnog, ili neke poluproizvode. Jadan velaverde, vjerovatno ima svoje igrace u glavi al uprava diktira koga i kako i nakraju dovede neke upitne igrace.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
FC Barcelona

Ajde fala bogu pa odlazi napokon.

Odlazili su mnogo veći pa smo postajali jači..pogotovo Brazilci.

Nakon Ronalda smo postali jači, nakon Ronaldinha...

Sad samo da uzmemo napokon nešto dobro za 222...ali bojim se ništa od toga, barem ne ovaj rok.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Martial bi mogao biti dobra opcija.

Užasno nekonstantan lik. One season wonder i igrač koji ima bljeskove.

Taj transfer bi bio ravan Realovom Jamesu i Baleu.

Jednostavno upucat max lovu u Mbappea, Dembela ili Coutinha i probat...bojim se da ništa jer su oni "klupski Messi"...ali hebiga

13 godina
protjeran
FC Barcelona

imamo sad dovoljno novca za brazilskog velemajstora paulinha!

17 godina
kexzoR kaže...

imamo sad dovoljno novca za brazilskog velemajstora paulinha!

Bojim se da je taj transfer sad najizgledniji, ali opet Kinezi će napuhat cifru na 80 milijuna, jer ne mogu dovodit više strance.

Ali kog god da sad kupimo, platit ćemo ga +20 milki više sigurno nego bilo koji drugi klub.

Stoposto se sad priča "barca je u lovi" zbog Neymara pa dižu cifre baš za Barcu.

15 godina
FC Barcelona

Šta je na kraju bilo sa onim "bonusom za vjernost", ste mu to isplatili?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Šta je na kraju bilo sa onim "bonusom za vjernost", ste mu to isplatili?

Izgleda nece :D zainatila se barca sad, bit ce tu jos sapunice kako je krenulo, a neymarov otac izgleda, taj bi prodao mamu za eure. TO se desi kad pohlepa udari nekog tko je bio siromasan prakticki cijelog zivota, i onda se naglo obogati i misli da mu nitko nista nemoze i samo oce jos i jos...rupa bez dna..boli neymarovog oca di ovaj igra, dok mu donosi milje eura, on da moze prodavao bi ga vjerovatno svake godine u novi klub za masnu proviziju a neymar nekuzi da time samo pada i pada i da postupci njegovog oca utjecat ce i na njega samog.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 11:42 (TheDarkSide).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

messiju su nudili svake godine duplo vece novce, a on ih je svake godine odbio. jedan, jedini - leo messi <3

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Užasno nekonstantan lik. One season wonder i igrač koji ima bljeskove.

Taj transfer bi bio ravan Realovom Jamesu i Baleu.

Jednostavno upucat max lovu u Mbappea, Dembela ili Coutinha i probat...bojim se da ništa jer su oni "klupski Messi"...ali hebiga

Mbappe je konstantan igrač već dvije - tri sezone?

17 godina
Da, on je najbolji igrač 98. godišta već odavno. Najveći mladi talent već dulje vrijeme.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ne znam sto vi mislite, ali za mene mbappe jos nije 100% provjeren igrac i veliki je rizik dati 100mil za njega, prije bih dao 100mil za hazarda nego za mbappea.

12 godina
neaktivan
Martial ima odlicnu statistiku u PL za igraca od 21 godinu
17 godina
LeskiRM kaže...
Martial ima odlicnu statistiku u PL za igraca od 21 godinu

Dobro, ali ja pratim i navijam za United i kažem da je overrejtan. Ima bljeskove kao sad na ICC, ali nekad je stvarno ala Pivarić

Ima užasno glupe i sebične odluke. Treba to izdisciplinirat. A ako Mou to ne može, ne znam tko će.

17 godina
FC Barcelona

Navodno je  Herrera pred izlaznim vratima. Valjalo bi ga piknut.

16 godina
FC Barcelona

https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/news/2017-2018/comunicat-fc-barcelona-neymar-jr

Nije mi zao sto odlazi. Nije bio na razini bivsih velikih Brazilaca (Romarija, Rivalda, Ronalda, Ronaldinha), bio je nekonstantan i podizan u nebesa ponajvise zbog marketinga. Svaka cast, decec ima znanje, ali isto tako ima puno mana (padanje, variranje forme... a da ne govorim sto je u stanju promasiti). 

Dovesti Coutinha, Dembelea i npr. Serija i zaboravit cemo Neymara. Zelim mu srecu u arapskoj igracki i nek' osvoji francusko prvenstvo i kup jer drugo ne moze.

https://twitter.com/marcelobechler/status/892515158827913217

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice