FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.809.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
FC Barcelona
"Nakon što je objavio fotografiju s Neymarom i napisao "ostaje", Gerard Pique se našao u centru pažnje kao osoba veoma bliska Brazilcu koja je javno potvrdila da on neće preći u PSG. Međutim, sada se oglasio i Pique koji je otkrio da baš i nije tako.
Već danima se priča o mogućem prelasku Neymara u PSG u transferu vrijednom 222 miliona eura, a nakon što je Pique objavio njihovu zajedničku fotografiju i ispod nje napisao "ostaje", mnogi su pomislili da će tako zaista i biti.

Međutim, Pique ima objašnjenje.

"To je bilo moje lično mišljenje. Jedini koji može reći da li ostaje ili ide je sam Neymar. Moja je želja da ostane, zato sam objavio fotografiju", izjavio je Pique.

Dodao je da bi razumio Brazilca ukoliko bi on prešao u drugi klub.

"Razumio bih ukoliko bi on poželio otići u drugi klub u kojem bi bio vođa, jer je u Barceloni s Leom Messijem koji je najbolji igrač svih vremena", završio je Pique."
Ja ovo napisem na forumu a vi meni da smo troller i lupate minuse, evo sad kad to kaze Pique onda mozda shvatite da zivite u zabludi.
...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.7.2017 11:35 (Evil Access).
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Evil Access kaže...
Ja ovo napisem na forumu a vi meni da smo troller i lupate minuse, evo sad kad to kaze Pique onda mozda shvatite da zivite u zabludi.

gospode boze,kako se tebi netko usudi dat minus 

12 godina
FC Barcelona

---Suarez

Ney-Cou-Messi

14 godina
jopaa991 kaže...

---Suarez

Ney-Cou-Messi

a leđa im čuva Gomes the Great 

Ayee!
10 godina
FC Barcelona

RAC1 pise da je sve dogovoreno sa Couthinom. Navodno oko 100m.. E sad ne znam kako bi on isao u sredinu, po meni verratti je bolji izbor ali ako se ovo ostvari opet super jer nije se ocekivalo da ce dovest nekog top igraca. Vidjet cemo, sta vi mislite?

Barcelona - Mes que un club
8 godina
neaktivan
Veceras igraju na posjed bez narocitog presinga. Igraju dobro. Nekako je najlosiji suarez na desnom krilu. ta pozicija mu nimalo ne lezi.
Mladi Alena odlican i veceras, zreo igrac.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

solidna igra, brine me to sto je rashford nekoliko puta od nase obrane napravio budale.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imat ćemo opet istih problema, bekovi loši u obrani, protiv ekipa koje igraju visoki presing opet nitko neće moći iznjeti loptu prema naprijed.... 

15 godina
el pistlero123 kaže...

Imat ćemo opet istih problema, bekovi loši u obrani, protiv ekipa koje igraju visoki presing opet nitko neće moći iznjeti loptu prema naprijed.... 

Smiri se, pripreme su tek počele, treba malo da se uigraju.

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
el pistlero123 kaže...

Igrali smo s 2 beka na stoperima sinoć...a Pogba i ostali nisu mogli prdnut na 20m (eventualno Lukaku na početku) bit će ok.

13 godina
protjeran
Mitch kaže...
el pistlero123 kaže...

Igrali smo s 2 beka na stoperima sinoć...a Pogba i ostali nisu mogli prdnut na 20m (eventualno Lukaku na početku) bit će ok.

ne volim pogbu, ali jucer je pokazao kvalitetu koja nama treba u ekipi, decko primi loptu, zagradi se, ne moze mu nitko uzet i proigra svoje suigrace, imao je 2,3 dobra prodora gdje su nasi igraci oko njega trckarali kao djeca, gomes je prema konstituciji slican njemu i nadam se da ce kad sezona krene raditi posao kao pogba jucer. treba nam takav veznjak da messiju olaksa posao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 11:47 (kexzoR).
12 godina
FC Barcelona

doktora sergi roberta u prvu postavu stavit, kako je miješao lukakua pogbu i fellainija jučer, divno bilo za gledati

moram primjetit da je odličan za iznijet loptu 

14 godina
FC Barcelona

čujem da je i Alena bio dobar? A Semedo?

Ayee!
13 godina
protjeran
McBrain kaže...

čujem da je i Alena bio dobar? A Semedo?

semedo se usrao od straha, al razumijem ga jer je pod velikim pritiskom.

14 godina
neaktivan
Al vidi se da dečko ima potencijala, ne griješi puno, u defanzivi pogotovo dok prema naprijed i nije ništa posebno napravio. Vjerujem da će kako vrijeme bude odmicalo biti sve bolji. A i Roberto u sredini je svoj na svome, najprodorniji veznjak u ekipi trenutno.
15 godina

Sad neko će se složit a neko ne. 

Mada to nije opravdanje što odlaze za siću.

14 godina
x18x05x kaže...

Iskreno rečeno, to je "onaj dio klupske politike" koju običan navijač, dakle  ne vidi niti čuje. 

To što "meni srce kuca za moj klub", klupsku upravu vrlo uopće niti imalo brine, zabrinjava! 

Ipak smo mi za njih neki relativno imaginaran svijet 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Pa i oni su za nas :D :D
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Koji kreten.... Pa ajde onda koji su to današnje svjetske klase u veznom redu (osim fabregasa), a da nisu mogli konkurirati za 1. tim zbog xavi-a i inieste. Da čim su se rodili xavi i iniesta odmah su dobili prvo mjesto u ekipi, nisu se ni trebali niti truditi..... Ajde u kojim timovima igraju ti isto dobri kao messi, xavi i iniesta, ali nisu mogli konkurirat za 1. tim.

15 godina
el pistlero123 kaže...
x18x05x kaže...

Koji kreten.... Pa ajde onda koji su to današnje svjetske klase u veznom redu (osim fabregasa), a da nisu mogli konkurirati za 1. tim zbog xavi-a i inieste. Da čim su se rodili xavi i iniesta odmah su dobili prvo mjesto u ekipi, nisu se ni trebali niti truditi..... Ajde u kojim timovima igraju ti isto dobri kao messi, xavi i iniesta, ali nisu mogli konkurirat za 1. tim.

Lik nebulozne priča.

14 godina
FC Barcelona

Da se nikako ne slažem da Coutinho ide u Barcelonu, ma iz FC Liverpool-a nikuda, to je opće poznato, ali da "U paketu" prodaju i Milu (Ra)Kitića, to je prodavanje muda pod bubrege, po mojem skromnom subjektivnom shvaćanju! 

No, to ionako nije bitno, to će Velike Glave same odraditi, ili neće, ali zato pogledajte "PRVI PASUS" ovog članka, "ovog  od autora, ovog  portala   !!!!! 

Prilažem SS njihove današnje prilog stranice! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
evo citam da su se neymar i semedo potukli na treningu..... sad ne znam je li to istina
17 godina
FC Barcelona

Ode nam Ney....uzdigao se previše, treba piknut tu lovu za njega i lovit Mbappea, Coutinha ili Dembelea...možda igrat s dvije špice (Suarez i Messi) pa 4-4-2 gdje Roberto može napokon prirodno igrat.

Kupit dobrog stopera i neku zvijezdu i Coutinha.

Razlog tučnjave je navodno što je Semedo povukao Neymara za dres, a ovaj vratio "lijepim" riječima

https://www.facebook.com/barcabalkan/videos/1644808132210715/

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 12:47 (Mitch).
11 godina
Htio sam da neymar ostane, a nakon ovog neka se tera u tri pm, uzdigo se u nebesa i nitko ga ne smije pipnut, hvala bogu pa barcelona nije neymar, nek se goni, smeće drsko
16 godina
FC Barcelona

Dobar potez uprave u pripremama za transfer. 

8 godina
neaktivan
Ovaj Samedo je fin momak. Odmah se udaljio od Nejmara. Nejmar divlji, nervozan.

Mada nije ovo nista novo. Prosle sezone su se Alba i Nejmar isto posvadjali. Standardne stvari na treninzima.
11 godina
Hahahahahahaha
The new boy vs wantaway
17 godina
FC Barcelona

Neymar ide putanjom Robinha...valjda neće tako propast u PSG. Makar se bojim da ga oni ne žele kupit za 222 mil... S druge strane, imam osjećaj da njemu jedna teža ozljeda može uništit karijeru i da se neće oporavit tako lako. To je i problem s Coutinhom.

Točno prije godinu dana sam napisao da treba pazit na njega, da samo partija, loče s debilima itd. pa me dosta ljudi popljuvalo ovdje. Klasični Brazilac.

Da bar ubodemo 222, damo 120 max na Dembele/Coutinho i onda nekog stopera/defanzivnog LB.

Prodat Ardu, Munira i riješit se Mathieua. Imat ćemo 260 milki na raspolaganju minimum. 

Samo se bojim da će nam onda svi dić cijene za 25-30%....a već nam sad dižu nenormalno.

11 godina
Mathieu je već prodan Sportingu iz Lisabona
15 godina
FC Barcelona

Klub se jadno ponaša u vezi Neymara. Kad u klub dođe netko tko je bahat, drzak i lud za novcem i onda ga ti još uzdižeš u nebesa, dobiješ ovo što je sad dobila Barcelona. Lik misli da je uhvatio Boga za bradu. Da igrači poput Messija, Inieste, Busquetsa moraju nekoga moliti da ostane u klubu kao što je Barcelona nakon svega što je klub prošao da ga dovede. I onda još izaziva ovakve stvari na treninzima, pa to je strašno. Bartomeu je najveća kukavica, on mu još nudi sve da ovaj ostane u klubu umjesto ga pregovara nekakav deal sa PSG-om gdje mi dobijemo Verratttija i nešto dodatnog novca u zamjenu za Neymara.

Neymar je igrač koji nikad neće imati budućnost u Barceloni, tipičan ludi Brazilac koji neće dugo trajati, a njegov izostanak nebi pretjerano ni osjetili dok god je Messi tu. Ovakvu priliku za dobiti ogromnu lovu više nikad nećemo imati. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 15:23 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice