FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.810.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Znao sam da je prodaja Thiaga bila najveća greška...hebote uprava vodi klub preko k*rca fakat.

Da nam bar lupe neku kaznu ili nešto pa da prestanu zarađivat na marketingu, inače će samo must lovu, a sa sportske strane debelo ništa.

Hebote da nema Messija i Neymara, vrijednost kluba bi se prepolovila. Lovili bi EL na tabeli bez Messija sigurno.

Nije mi jasno da ne ulažemo u dovođenje mladih igrača. Hebeni Chelsea uzme Bogu za ništa, frajer realno može startat za njih s 20g. 

Janviera treba pratit i uzet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.7.2017 16:32 (Mitch).
8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Daj malo razmisli.... da nema messija i nejmara ostalo bi ti novca za 5 vrhunskih igraca tipa dibala, kutinjo i td. Al cisto sumnjam da je bolje imat 5 takvih nego ovu dvojicu. A rezultata i trofeja bi bilo u oba slucaja.
16 godina

Neki link utakmice?? Ace stream i da je eng komentator.

All truly great thoughts are conceived by walking.
9 godina
x18x05x kaže...

Neki link utakmice?? Ace stream i da je eng komentator.

Pogledaj si ovdje.

13 godina
protjeran
neymar piski po njima.
16 godina

Sviđa mi se taj novi presing. Otimaju lopte jako brzo.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.index.hr/sport/clanak/zadnja-neymarova-carolija-za-barcu-brazilac-je-nocas-zavrsio-karijeru-barzaglija-benatije/984263.aspx

Zadnji Neymarovi golovi za barcu, nije ni cudo da ovakav majstor vise ne zeli biti u sjedni Messija.

...
16 godina

U 17min utakmice je Barca ličila na Pepovu Barcu. Kratka dodavanja, brzo oduzimanje lopte i opasni po gol. 

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ugledni Hrvtaski portal index.hr prenosi najnovije vijesti iz Spanjolske.

"REALOVI navijači vjerojatno trljaju ruke otkad se PSG sprema oteti Barceloni Neymara za rekordnih 222 milijuna eura. Njegovim odlaskom Barcelona bi strašno puno izgubila i pitanje je bi li tako skoro našla pravu zamjenu za njega.

I dok Realovci likuju, njihov najbolji igrač razočaran je takvim eventualnim Neymarovim potezom. Prema pisanju Diariogola, Cristiano Ronaldo je Neymaru poslao niz poruka preko WhatsAppa u kojima savjetuje mlađeg kolegu da ne napravi najveću pogrešku u karijeri.

"Ideš iz velikog kluba u puno manji. To ti se sada možda čini kao dobra prilika, ali požalit ćeš", navodno je Ronaldo napisao Neymaru.

PSG će učiniti sve da Brazilca dovede na Park prinčeva. Novac nije problem, pa je tako Neymaru ponudio 30 milijuna eura godišnje plaće. Čeka se Neymarov odgovor, no kako prenose španjolski mediji, pitanje je vremena kad će biti objavljeno da je transfer kompletiran."

Kako ga CR7 trola. 

...
17 godina
Evil Access kaže...

http://www.index.hr/sport/clanak/zadnja-neymarova-carolija-za-barcu-brazilac-je-nocas-zavrsio-karijeru-barzaglija-benatije/984263.aspx

Zadnji Neymarovi golovi za barcu, nije ni cudo da ovakav majstor vise ne zeli biti u sjedni Messija.

Haha sad kad ostane, onda će bit "klošar, loš igrač, doveli ste ga prevarom, cigančina brazilska"...čim utrpa koji u El Classicu

Inače ovo je sigurno njegova breakout sezona...očekujem 50 golova i 10 asistencija sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 14:16 (Mitch).
11 godina

Navodno je Messi obrisao sve slike s Instagrama na kojima je Neymar...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 16:27 (playjob).
15 godina
playjob kaže...
Navodno je Messi obrisao sve slike s Instagrama na kojoj je Neymar...

Ak to nije potvrda transfera, ne znam šta je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Toga se i ja bojim... al kud su postavili klauzulu na 222 milijuna, trebali su barem 300, a Messijevu malo više od 300, onda mi ga ne bi ni 0.01% bilo žao da ode...
16 godina

Ako ponude toliko za njega neka ide. Za te pare barem 3 jednako dobra igrača se kupe.

13 godina
neaktivan

mene jedino zanima kako PSG misli igrat ligu prvaka? morat ce prodat nekog i to za lijepe novce

Origin ID: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Jako čudno, dok se iz uprave svi redom kunu da Neymar ostaje, sve ostalo vodi k tome da ipak odlazi, pa i ovaj potez Messija, osim ako to nije neka brutalna zajebancija al čisto sumnjam.

Kao što rekoh ne treba plakati za njime, sad se itekako nadam barem dvojici vrhunskih igrača. Dybala, Coutinho, Verratti, Dembele... Barem dvojica od ovih moraju doći. Novca će imati pa nek daju kolko god treba.
17 godina
playjob kaže...

Nije ništa obrisao, novinarska patka. Nikad nije imao slike s Neymarom (samo koju sa Suarezom)

Neymar je rekao da ga nitko nije kontaktirao.  

Dižete glasine u zrak, a ne znam od kuda ih vadite..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 17:11 (Mitch).
12 godina
Mitch kaže...
playjob kaže...

Nije ništa obrisao, novinarska patka. Nikad nije imao slike s Neymarom (samo koju sa Suarezom)

Neymar je rekao da ga nitko nije kontaktirao.  

Dižete glasine u zrak, a ne znam od kuda ih vadite..

to sam i ja govorio

11 godina
protjeran
Nije Neymar nista rekao...
This time next year we'll be millionaires
17 godina
Ma to Marca kuha...vidjet cemo sluzbeno.

Ako Valverde kaze da Neymar nije s nikim razgovarao, a ispadne da je, i bolje da ide.

Ali glup je ako ode u PSG...smijesna liga di ce trpat golova ali *1.5, a nece napredovat nista...rade da je otisao u Manchester (bilo koji)

Uostalom za ovih 222 milja € nakon poreza i ugovora (6 year) ispadne 600 mil € 😂😂😂

Dakle PSG MORA prodat Cavanija i Verrattija da bi uopce zadovoljili fair play.
16 godina
Mitch kaže...
Ma to Marca kuha...vidjet cemo sluzbeno.

Ako Valverde kaze da Neymar nije s nikim razgovarao, a ispadne da je, i bolje da ide.

Ali glup je ako ode u PSG...smijesna liga di ce trpat golova ali *1.5, a nece napredovat nista...rade da je otisao u Manchester (bilo koji)

Uostalom za ovih 222 milja € nakon poreza i ugovora (6 year) ispadne 600 mil € 😂😂😂

Dakle PSG MORA prodat Cavanija i Verrattija da bi uopce zadovoljili fair play.

Oni će prodati Di Mariu, Lucasa i Ben Arfu. Isto tako odlazi i Aurier, te možda Matuidi i Rabiota. 

Dakle kad se i njihove plače oduzmu biti će u malom minusu ako opće hoće. UEFA dozvoljava nekih 50mil minusa, odnosno do tog iznosa je samo novčana kazna i smanjena momčad u ligi prvaka.

13 godina
neaktivan

Navodno alexis prelazi iz arsenala u PSG, to isto nece bit jeftino vjerujem, tako da neznam kako ce uspjet sredit ako uzmu i neymara za fair play :D

Origin ID: ReaLazio
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neymar i Alxis ne dolaze skupa to je sigurno...

Neznam zašto se Neymar ne oglasi i kaže da nezna što će biti bla-bla nego ovako čitamo gluposti...

Neki dan Neymar izjavljuje da je ova sezona bitna za njega i za klub i da žele osovjiti sve...

A18 miliona eura imaju još bez prodaje...Arda može ići za 15-17 miliona eura, Rafinha za 25...I ako Ney ide to je onda sve skupa oko 280...

Ako sa tim ne mogu napraviti mega-momčad onda stvarno neznam.

Dembele će sigurno biti prva meta...Što se sredine tiče Erikssen/Coutinho plus jedan vezni tipa Jorginho/Serri.

I ostane ti još 100 miliona eura.Pokupuješ par mladih talenata , pogotovo lijevog beka jer Digne nema potencijala.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
neymar ostaje, potvrdio i pique.
14 godina
neaktivan
Da na Instagramu, objavio sliku s njim...dilema gotova
17 godina

Ma kakav Coutinho, pa nitko ne želi prodavat ključne igrače.

To je kao da mi 2012. prodamo Iniestu ili Messija.

A ovo je sve bila predstava za ekipu i naivce tipa Evil Access...kao i odlazak CR7

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.7.2017 23:32 (Mitch).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gracias Pique!

16 godina

Ipak je previše to love za iskeširat. Čekamo ga već dugo, da barem počne zabijat kao Messi i Suki.

11 godina
FC Barcelona

Auuu, majko moja mila... Ove sezone će eksplodirat!!

14 godina
neaktivan
playjob kaže...

Auuu, majko moja mila... Ove sezone će eksplodirat!!

ma ta su lazi i neistine,evil je ipak rekao da je messi gotov 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice