FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FC Barcelona

Navodno nista od Bellerina. Semedo bi bio odlican izbor..

Barcelona - Mes que un club
12 godina
FC Barcelona

Kroz koji dan stize veliko ime

15 godina
Re: FC Barcelona
jopaa991 kaže...

Tko kaže?

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neki ajmo malo provjereniji novinar kojeg prati dosta drugih novinara i sportskih portala...

Bolje da vijest dolaziod nekog takvog nego od sporta ili munda...

Po meni bi mogao Azpilicuetta...Ili Semedo.

Nadam se da to veliko ime neće biti Paulinho.

Ako je vezni nadam se Verrattiu ili Erikssenu.A može i Leon Goretzka.Ili Weigl.

A ako je stoper to bi mogao biti Kostas Manolas...A to bi bio odličan posao. 

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 20:17 (Boixus Nois PS).
12 godina
x18x05x kaže...
jopaa991 kaže...

Tko kaže?

Me cuentan de buena fuente que  en cuatro días el Barça anunciará un fichaje bomba!!!@joseluiscarazo

Inace mi je najlogicnije da ce biti doveden besni bek ali sad koliko je Semedo "bomba" bas i nisam nesto siguran. Da se razumijemo, on je meni odlican igrac ali ipak sumnjam da je onaj TOP igrac da ga se moze nazvati bombom, dok bi s druge strane Azpilicueta to mozda i mogao biti jer je provjeren igrac i moze pokriti sve pozicije u obrani. 

Ako ce Roberto ove sezone preci u vezu sto je mislim najavljeno nekoliko puta onda ostajemo samo sa Vidalom kao desnim bekom i definitivno je bek potreban i igrac za tu poziciju ce sigurno biti doveden ali je samo pitanje tko. Ja se ipak najvise nadam da ce taj "bomba transfer" biti vezni igrac sto bi stvarno znacilo neko dobro i veliko ime. Eto vidjet cemo valjda do kraja tjedna.

Takoder Marlon, Samper i Alena su mislim promovirani u prvi tim sto mi se jako svida i nadam se da ce svaki dobiti priliku jer imaju odlican potencijal. Ako Samper i Alena misle dobivati priliku i ako misle dovesti nekog veznjaka stvarno ce biti previse igraca u vezi i bit ce potrebno da minimalno dva igraca prodaju. Gomes, Busquets, Alena, Rafinha, Suarez, Iniesta, Samper, Rakitic, Arda. To je 9 igraca a ima mjesta za samo trojicu, cak i bez Sampera i Alene to je 7 i ako ce doci neki veznjak opet je to 8 igraca za tri pozicije sto je velika guzva. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 20:34 (jopaa991).
10 godina
FC Barcelona

Semedo najvjerovatnije dolazi. Navodno poslan tim da ubrza transfer nakon poslane ponude.

Na stranim forumima pisu da bi mogao doci jedan igrac u obrani,krilo i veznjak i kao da ce svi troje biti velika imena, a samo obrambeni bi trebao biti stariji igrac.. Vjerovatno gluposti ali vidjet cemo. Jedno je sigurno a to je da ce se kroz par dana nesto objaviti, sad sta ostaje nam da cekamo i drzimo fige da su se iz uprave opametili jer su shvatili da bi mogli letit uskoro.

Barcelona - Mes que un club
15 godina

Njima su Paco, Gomes i Arda vrhunski igrači. Nebi me čudilo da gledaju opet u tom smjeru i dovedu nekog retarda.

12 godina
FC Barcelona

Ako je istina Semedo 30 + 5  

Barça and Benfica right-back Nelson Semedo have reached an agreement. He'd cost 30m + 5m in adds on. He'll sign a 5-year contract. [sport]

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Eh kad se sjetim kad sam ja za tog momka napisao da je lik zvijer i da bi Barca trebala biti zainteresirana iako nigdje nije bilo ni naznake...Jednostavno vidi se da odogovara našem stilu igre i da je fizički i tehnički odličan.

Što mislite za zadnjeg veznog da se kupi igrač tipa Fabinho da igra CDM sa Busqetsom a da Messi bude ispred njih a da Demebele dođe na desno krilo?

9 godina
protjeran
el.šef kaže...

Semedo najvjerovatnije dolazi. Navodno poslan tim da ubrza transfer nakon poslane ponude.

Na stranim forumima pisu da bi mogao doci jedan igrac u obrani,krilo i veznjak i kao da ce svi troje biti velika imena, a samo obrambeni bi trebao biti stariji igrac.. Vjerovatno gluposti ali vidjet cemo. Jedno je sigurno a to je da ce se kroz par dana nesto objaviti, sad sta ostaje nam da cekamo i drzimo fige da su se iz uprave opametili jer su shvatili da bi mogli letit uskoro.

Ko ceka taj i doceka... muhahahaaa

...
17 godina
x18x05x kaže...

Njima su Paco, Gomes i Arda vrhunski igrači. Nebi me čudilo da gledaju opet u tom smjeru i dovedu nekog retarda.

Paco, Gomes i Arda i jesu vrhunski igrači. Pogledaj ih prije Barce.

Paco i Gomes su bili nevjerojatan par u Valenciji, a Arda je bio bolji nego što je Saul sada.

Imaju 23 godine, Paco je španjolac...moramo imati domaćih igrača za roster inače ispadamo iz lige jer očigledno je da Mathieu ide, kao vjerojatno i Vidal.

14 godina
neaktivan
Mathieu je ošao već, a Vidala neće prodati, bit će zamjena Semedu, a Roberta će vratiti u sredinu.
11 godina
protjeran
Official Semedo...

Ajde neka više...
10 godina
FC Barcelona

Poslana je ponuda PSG-a za Suareza 75mil.

15 godina

Ajde barem nešto. Obrana je sad jaka. Još samo vezni red.

Mogu oni nudit šta hoće Suki ostaje u Barci.

17 godina
matrix777 kaže...

Poslana je ponuda PSG-a za Suareza 75mil.

To je prc za Verattija

13 godina
protjeran
FC Barcelona

imamo previse veznjaka. sta mislite tko leti van? po meni rafinha jer je stalno ozljedjen, a i nije neki igrac.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 22:47 (kexzoR).
11 godina
protjeran

Da nadam se...A i stari im je budala misli da su mu sinovi 2 najbolja igrača ikada...Treba ga prodati dok je vrijeme nikad neće ispuniti potencijal...30 miliona može ići gdje hoće...a može i u Real...

U stvari i 20-25 je za njega dosta.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Semedo, nikakav igrac, taman za barce...

...
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Da nadam se...A i stari im je budala misli da su mu sinovi 2 najbolja igrača ikada...Treba ga prodati dok je vrijeme nikad neće ispuniti potencijal...30 miliona može ići gdje hoće...a može i u Real...

U stvari i 20-25 je za njega dosta.

slazem se u potpunosti, trebamo uzet pare dok mozemo.

15 godina
Evil Access kaže...

Bitno da si ti glup.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ja bih jos volio da damo benfici 15mil i dignea za grimalda i imamo vrhunske bekove, onda rijesimo vrhunskog veznjaka i to je to!

14 godina
neaktivan
Ajde super da se nešto pokrenulo, nadam se da će mali opravdati povjerenje, poslije Alvesa desni bek je stalno pod povećalom.
Ali i dalje se nadam da nam ovo neće biti "najveći transfer". Priča se da Bonucci želi promijeniti klub, navodno je Milan najbliži transferu, volio bi da naši pokušaju dovesti njega, strašan igrač.

Sad još jedan kapitalac u sredini i to je više manje to, a ima tu igrača i za prodati još pogotovo iz sredine.
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

srica pa je danilo world class 

17 godina
FC Barcelona

Rafinha ce u Arsenal za oko 35 navodno, samo sta je Arsenal cuvao pare za Lacazetta itd.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosao Ceballos

edit: ups, kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 10:37 (ks95hr).
15 godina

Krenulo je, još veznjak i opet smo jaki. 

17 godina
Pa nije uopće roster bio problem prošle sezone.

Dobro, falio nam je dobar RB. No bilo je previše oslanjanja na Messija. Fali igrač koji će njemu servirat loptu tako da ne izlazi na 40m od gola po nju. Alves je to radio.

Ključni problem su bile defanzivne rotacije, nešto što je Bilbao odlično radio pod Valverdeom.

Nismo imali problema u napadu protiv nijedne ekipe osim Juvea. A tamo su nestali svi osim Messija u njihovoj polovici.
15 godina

Falilo je puno toga. Tj obrana i vezni red. 

Primili smo 37 golova u ligi što je previše. Bili bi još efikasniji da imamo bolji vezni red.

11 godina
37 primljenih golova imaju ekipe malo iznad sredine tablice, rijetko koja drugoplasirana ekipa, u svakom slučaju dolazak Semeda će osnažit zadnji red
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice