FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

Ma dobro, ako dovedu nekog mladog švabu u veznom i Semeda/Kimmicha na desnom beku bit će dobar rok.

Ali smiješno je da PSG i Real dovedu uvijek koga žele, a Barca ne, iako igrači vrlo često rađe biraju Barcu.

15 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...

Ma dobro, ako dovedu nekog mladog švabu u veznom i Semeda/Kimmicha na desnom beku bit će dobar rok.

Ali smiješno je da PSG i Real dovedu uvijek koga žele, a Barca ne, iako igrači vrlo često rađe biraju Barcu.

Ali agenti biraju Real i PSG...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Mitch kaže...

Ali agenti biraju Real i PSG...

Pa da si pratio transfer Kovačića recimo, znao bi da je tako..

15 godina

Novci biraju, kakvi agenti. Vidite šta real radi, da 100mil za polu igrača.

All truly great thoughts are conceived by walking.
10 godina
x18x05x kaže...

Šta znači polu igrač? Bogalj?

13 godina
protjeran
FC Barcelona

mislim da ne bismo trebali pljuvati po realu, oni su prije imali katastrofalne transfere,al zato nas sada gaze, platili su idiota balea 100mil, al opet da ga zele prodat, mogu za njega dobit barem 80 mil eura što je i dalje velik iznos pa i nije neki gubitak, jamesa su platili 70mil, za njega minimalno mogu dobiti 60mil eura(dobili su pun k para i od prodaje dresova) , mi platimo mathieua 20 i damo ga besplatno(nismo nista dobili od dresova jer koja bi budala htjela kupit njegov dres) , za villu damo 35mil eura i prodamo ga za 5mil eura, djecu iz nase skole prodajemo za siću, sandro ode besplatno i sad vrijedi 20mil eura, danija alvesa pustimo besplatno, dali smo za alcacera 35 mil eura i nema sanse da ga preprodamo za veci iznos, vermaelena smo platili 15mil i on ce sigurno otici za siću, za songa damo 25mil eura i on ode besplatno, grimalda prodamo za milijun i sad on vrijedi 40mil eura. evo real je kupio thea i sigurno ce mu vrijednost sad skocit 3,4 puta ista stvar i s vallejom, isca kupe za 20 mil eura, a sad ga mogu prodat za 40,50mil eura, slicna situacija i s kovacicem, moratu su vratili za 35mil eura, sad za njega mogu dobiti minimalno 60. od nasih igraca na klupi nitko ne vrijedi, malo razmislite, tko bi htio u svojoj ekipi (ako misli ciljati na sve moguce trofeje)  imati poluigrace kao sto su munir, rafinha, digne, denis suarez, andre gomes? NITKO! realovi igraci imaju vrijednost na trzistu dok nasi nemaju. jedini transferi u zadnjih par godina su nam donijeli neku korist su suarez, neymar i umtiti, a sve ostalo su promasaji.  s ovom upravom tonemo sve dublje i dublje u govna. realu i perezu treba skinuti kapu sto se tice transfer politike, prije smo se mi njima smijali, sad se oni smiju nama.

15 godina
matrix777 kaže...
x18x05x kaže...

Šta znači polu igrač? Bogalj?

Igrač koji ne vrijedi ni 30 mil.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ljudi, situacija je jako ozbiljna, ja se bojim za buducnost naseg kluba, sve vise i vise vjerujem u boixosovu teoriju da je bartomeu perezov covjek. kako je krenuo, bartomeu ce klubu nanijeti vise stete od francisca franca.

14 godina
neaktivan

Postoji za to lijek, glasanje članova kluba za smjenu predsjednika i uprave. Fala Bogu nismo privatna prčija kao Mamić i Dinamo pa se nešto pita i članove kluba koji isto tako mogu odlučivati o nekim bitnim stvarima. Samo se nadam da će uvidjeti da uprava na čelu s Bartomeuom rade kontra Barce pa će valjda reagirati.

Jer ako nastave ovako u budućnosti ne da ćemo Realu gledati u leđa već i Atleticu, Sevilli... odvratno je ovo što trenutno rade, prodaju mlade igrače, tj. da ih barem prodaju već ih daju za đabe, isto tako igrači prrve ekipe idu ili kao slobodni igrači ili se za njih uzme sića, kupuju škart plaćaju masno, ne dovode vrhunske igrače i još sto stvari da ne nabrajam. Sve više nam se smiješi sudbina jednog Milana Intera pa i Uniteda. A samo čekajte da Messi ode pa igranje LP će nam bit uspjeh. Fuj

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 17:39 (barcafan12).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real prodaje Moratu koji je budimo realni rezervni igrac u klubu i to za 90mil € i to nije smijesno, to je dokaz da je njihova uprava u daleko sposobnijem stanju prodati ''visak'' igraca za dobru lovu! To je minus koji Barca treba i mora pokriti. Problem su i agenti u danasnje vrijeme koji tjeraju igrace da rađe idu u klubove gdje je financjiska strana puno bolja nego u klubu u kojem on zapravo zele igrati. S druge strane, Barca je imalal od zavrsetka sezone dovoljno vremena da za svaku ''rupu'' u igri nađe 4,5 kandidata koji se poredaju po zelji od najvece do ''najmanje'' i tim redoslijedom se ide u realizaciju. Previse su se okrenuli Verattiu i trebali su odmah ponuditi 100mil € i cim to PSG odbije, a zna se da oce, jer im ne treba novac, okrenuti se drugome igracu. Nije stvar u nama koji preko interneta ispadamo nekima ''najpametniji'' nego kao navijaci Barcelone jednostavno smo u soku da je Barca dosla u poziciju kada mora rupe krpati za igracem iz kineske lige i ne moze dogovoriti zaista kvalitetno pojacanje. Real je u stanju napraviti mega momcad koja ce izgledati kao GSW u NBA, a Barca tu mora biti odlucna i to ne dopustiti. Jer se radi o tome da ovaj prijelazni rok ima jako veliku ulogu na Barcino stanje u nogometu. Naravno da necemo odmah otpisati Barcu i dalje je to u top 3 klubova na svijetu, ali drugi klubovi se opasnu pojacavaju. Za mene Chelsea izgleda jako opasno za sljedecu sezonu, Conte je fantastican trener i napravio je fenomenalan posao u igri. Barci do kraja roka jednostavno trebaju 2,3 top pojacanja!

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 18:34 (flpmyslf).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona prema Forbsu je 2. najbogatiji klub na svijetu...Mi smo ispred Reala...Toliko o tome.

Klub ima novaca čim daje toliko za plaće.To je činjenica i nitko me ne može uvjeriti.

Ali je problem uprava koja nije na visini Barcelone.

I zato smo tu gdje jesmo.

Trebalo je dovesti Mocnhia koji je kralj transfera ali on je htio u manji klub poput Rome da je vrati na prave staze.

Onaj klaun Roberto je obećao da će dovesti velika imena.

Ako će dovesti ovog kloca Paulinha uz par igrača na kojima se može graditi budućnost onda nekako mogu prežaliti...

Ali da dovode ovakvog lika koji nema veze sa Barcom nikakve to može biti jedino iz nekakvih drugih razloga koji nisu nogometni...

Ili Neynar hoće svog frenda,ili dolazi zbog Neymara Seniora i njegove agencije, ili nešto treće ali taj ne dolazi u Barcu zbog nogometa.Još čitam da će imati 5 miliona eura plaću....Bog te pomogo ako su oni normalni...

Stvarno se ne mogu tome načuditi da klubovi poput Milana rade bolje transfere od Barce...

Recimo Goretzka će biti slobodan igrač 2018 pa dajte Schalkeu 5 miliona eura garantiram da će doći u Barcui prije nego besplatno u Bayern....

Ili ga kupite odma za 10...

Jedva čekam kraj ovog prijelaznog roka...Ovo bi mogao biti jedan od najčudnijih ikad.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Ja se samo nadam da spremaju neki mega transfer koji će puknuti kao grom iz vedra neba, u suprotnom već me sad muka hvata ako ne dovedu ništa kvalitetno.
11 godina
protjeran

Valjda nije bezveze onaj kreten Roberto izjavio da će se pojačati svijetskim klasama.

10 godina
FC Barcelona

Bezveze se nadate momci. Mozda i moze doc top ime koje cemo platit 70,80m ali ce bit u 28oj godini, klasika. Svi cemo se mi slozit da ako uprava ne dovede prava imena ovaj rok, a nece treba ih potjerat bez obzira na ishod sezone koja dolazi. Tragedjia da Verratti zeli u Barcelonu ali su oni nesposobni to omogucit i to je samo jedan od primjera, ajmo rec najnoviji. Davno nekad je Barca radila pametno prijelazne rokove, sada je to na razini osrednjeg kluba.

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 19:09 (el.šef).
14 godina
neaktivan
Čak i ispodprosječnog kluba, pa jedan Dinamo ima bolju upravo tj. tog Mamića koji na godišnjoj bazi prodaje igrače van po desetke milijuna eura, a mi nismo u stanju jednog Mathieua, Alvesa, Xavija, Turana,itd. vrnuti za neke novce. A u smjeru Barce dolaze igrači koji nisu ni za taj Dinamo a plate ih masno. I to je dovoljan pokazatelj koliko su naši nesposobni, dokad će se to trpiti ne znam ali već je sad alarmantno stanje. A tu priču da nemaju novaca nek prodaju nekom drugom, Messiju se daje bonus od 50 milijuna eura za potpisivanje ugovora ( da se razumijemo dao bih mu 500 za sve što je učinio). Dakle nitko mi ne može reći da Barcelona klub koji na godišnjoj bazi uzima trofeje, u LP daleko uvijek dogurao koja je općenito jedan od najvećih sportskih brendova u svijetu sa dobrim sponzorima, da si ne može dopustiti da jedan prijelazni rok potroši 150-200 milijuna. Ja ne znam koliko je otkupna klauzula tom Verratiju ako je 100 milijuna zašto je ne aktiviraju i riješen problem, dečko želi u Barcu i gotova stvar. Isto i za Bellerina. Real lijepo pred nosom otima sve što valja dok se Barca razmišlja šta bi i kako bi. A dovođenje Paulinha bi samo bio vrhunac cijele ove komedije. Eto mi i dalje čekamo, a pojačanja ni na vidiku dok ostali top klubovi već lagano slažu roster. Pa jbt nije fora dovesti igrača pred početak sezone valjda se dovode sad da se dokažu i uhodaju na pripremama, ne znam stvarno šta čekaju.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Rudiger je službeno u Chelsea-iu...Što mislite o Azpilicuete na desnom beku?Može igrati sve pozcijije u obrani...

14 godina
neaktivan
Ne bih se bunio, dobar je igrač ali zašto se nadati takvom nečem pored ove uprave, a i sumnjam da bi ga se Chelsea olako riješio ako i bi ispod 50 milijuna ne treba ni razmišljati.
10 godina
FC Barcelona

Azpilicueta nije nista bolji od Vidala, oboje imaju 27 godina, mozda za nazad i je nesto bolji ali gledajuci koliko bi ga morao platiti a vec imas igraca od toliko godina..Ne isplati se.Moguce da i ne uzmu tog desnog beka nego racunaju na njega, evo prvi je stigao u Barcelonu nakon zavrsenog odmora..

Jako me zanima ishod ove situacije, sta ce napravit sad kad su zasrali. Da se razumijemo Barcelona uvijek na prijelaznom roku ima Plan A ali zavrse sa Planom C. Za sad su propustili dovest sve potrebne igrace koji su vise puta izjavili da zele igrati za Barcelonu..Evo bas cu ispratit da vidim kako ce se izvuc iz ovog. Ja se iskreno nadam da ce dovest barem jednog top igraca a sada starost,pozicija itd.. Vidjet cemo, u svakom slucaju treba pomno ispratit ovu glupost koju su napravili do sad.

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
Osjećaj je kao na električnoj stolici. Strepiš i nadaš se ali duboko u sebi znaš ishod situacije. Tako je i sa Barcom,nadali smo se najboljem, vidjeli da ništa od tog i samo se molimo da učinjeno zlo bude što manje.
13 godina
barcafan12 kaže...
Čak i ispodprosječnog kluba, pa jedan Dinamo ima bolju upravo tj. tog Mamića koji na godišnjoj bazi prodaje igrače van po desetke milijuna eura, a mi nismo u stanju jednog Mathieua, Alvesa, Xavija, Turana,itd. vrnuti za neke novce. A u smjeru Barce dolaze igrači koji nisu ni za taj Dinamo a plate ih masno. I to je dovoljan pokazatelj koliko su naši nesposobni, dokad će se to trpiti ne znam ali već je sad alarmantno stanje. A tu priču da nemaju novaca nek prodaju nekom drugom, Messiju se daje bonus od 50 milijuna eura za potpisivanje ugovora ( da se razumijemo dao bih mu 500 za sve što je učinio). Dakle nitko mi ne može reći da Barcelona klub koji na godišnjoj bazi uzima trofeje, u LP daleko uvijek dogurao koja je općenito jedan od najvećih sportskih brendova u svijetu sa dobrim sponzorima, da si ne može dopustiti da jedan prijelazni rok potroši 150-200 milijuna. Ja ne znam koliko je otkupna klauzula tom Verratiju ako je 100 milijuna zašto je ne aktiviraju i riješen problem, dečko želi u Barcu i gotova stvar. Isto i za Bellerina. Real lijepo pred nosom otima sve što valja dok se Barca razmišlja šta bi i kako bi. A dovođenje Paulinha bi samo bio vrhunac cijele ove komedije. Eto mi i dalje čekamo, a pojačanja ni na vidiku dok ostali top klubovi već lagano slažu roster. Pa jbt nije fora dovesti igrača pred početak sezone valjda se dovode sad da se dokažu i uhodaju na pripremama, ne znam stvarno šta čekaju.

Stvar je u tome što Veratti u svom ugovoru nema otkupnu klauzulu te se klub ne može prisilit na prodaju- tim više jedan PSG kojem je lova sporedna stvar i koji ne želi prodat najbolje što imaju.

A što se tiče Azpilicuete, bjež od takvih polu-igrača. Nema tekme PL-a di sam gledo kad igra a da nije rupa. Brz i to je to. Nikad mi nije bilo jasno kako igra u Chelseaju, a očito ni Conteu ne paše pa si našao već boljeg za tu stranu. Radije Albu ostavit koji zna igru i sistem.

Ne razumijem čemu hype s tim transferima. Kao da imate dionice Barce pa ako ne dođe kapitalac dva koji će pomoć da se nešto osvoji da gubite novac.

I ja navijam za Barcu i želim da osvoje sve, al brate mili ne ide to tako.

Uprava s druge strane ne radi dobro posao kad za male novce svoje prodaje a nije u stanju kupiti za velike i to je jedina prednost Rm-a nad Barcom. Transfer politika.

Pa oni i rupu Danila mogu prodat za min 30milki a to je plivarić broj dva.

11 godina
protjeran
Nista od Paulinha...nedavga Xi haha...Zivio Xi
15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Nista od Paulinha...nedavga Xi haha...Zivio Xi

Baš mi je drago. Te spodobe nam ne trebaju.

11 godina
protjeran
Sad kad aktiviraju klauzulu od 40 miliona haha..postoji da ce nogometni mag Bartomeu to i napraviti...
15 godina

Jebo te, tko nama vodi pregovore u tim transferima. Njega nitko ne voli i kad ga vide, taj igrač oko kojeg se pregovara odmah košta 50% više. Fakin Bartomeu.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

necu nista komentirat.

15 godina

Sad kad vidim kakve sve igrače gledaju, Pjanić je mila majka za njih.

14 godina
neaktivan
Da nije žalosno bilo bi smiješno, najgora uprava ikad!!!
14 godina
FC Barcelona

bit će ovo divno ljeto.. 

Ayee!
11 godina
protjeran
To je troll vidio sam na stranom barcinom forumu
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Barcelona prema Forbsu je 2. najbogatiji klub na svijetu...Mi smo ispred Reala...Toliko o tome.

Klub ima novaca čim daje toliko za plaće.To je činjenica i nitko me ne može uvjeriti.

Ali je problem uprava koja nije na visini Barcelone.

I zato smo tu gdje jesmo.

Trebalo je dovesti Mocnhia koji je kralj transfera ali on je htio u manji klub poput Rome da je vrati na prave staze.

Onaj klaun Roberto je obećao da će dovesti velika imena.

Ako će dovesti ovog kloca Paulinha uz par igrača na kojima se može graditi budućnost onda nekako mogu prežaliti...

Ali da dovode ovakvog lika koji nema veze sa Barcom nikakve to može biti jedino iz nekakvih drugih razloga koji nisu nogometni...

Ili Neynar hoće svog frenda,ili dolazi zbog Neymara Seniora i njegove agencije, ili nešto treće ali taj ne dolazi u Barcu zbog nogometa.Još čitam da će imati 5 miliona eura plaću....Bog te pomogo ako su oni normalni...

Stvarno se ne mogu tome načuditi da klubovi poput Milana rade bolje transfere od Barce...

Recimo Goretzka će biti slobodan igrač 2018 pa dajte Schalkeu 5 miliona eura garantiram da će doći u Barcui prije nego besplatno u Bayern....

Ili ga kupite odma za 10...

Jedva čekam kraj ovog prijelaznog roka...Ovo bi mogao biti jedan od najčudnijih ikad.

https://en.wikipedia.org/wiki/Forbes%27_list_of_the_most_valuable_football_clubs

Da Barca je ispred Real Madrida 2017-te godine kao Most Valuable i nekim čudom imaju isti revenue ali ako se pogleda šta je Real potrošio a šta Barca to se tek može na kraju 2017te da svede. Ali ne vidim baš da Barca raspolaže sa istim budžetom kao i Real Madrid.

Nemam potpis osim na licnoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice