FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FC Barcelona

zele kupit covjeka koji nije mogao igrati ni za tottenham, uprava ce nam unistit klub..

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da postoje velike šanse da je Bartolemeu Perezov čovijek...Dati 70 miliona eura za Paca i Gomesa a pustiti Mboulu i Sandra besplatno...To može samo hejter Barcelone.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
LeskiRM kaže...

Ja sam poceo navijati za Real tamo 2000.ih dok je Barca zavrsavala 4, 6. U prvenstvu, malo sam birao izmedu Reala i Barce, pa kad sam tada usporedio vrhunske igrače u Realu i Nizozemsku koloniju u barci, odlučio sam se za Real. Da je tada la masija bila u finkciji ja bih danas bio navijač Barce s obzirom da bi im momčad bila prepuna zvijezda a ne igrača tipa Rochemback ili Reizeger...

Real je ipak Real, kraljevski klub, najveci klub na svjetu. 

...
15 godina

Ima pun kufer igrača za dovesti a prelazni rok još uvijek traje, tako da opustite se malo. Bolje da trolate kao ovi fejk navijači "najvećeg" kluba na svijetu.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Ima pun kufer igrača za dovesti a prelazni rok još uvijek traje, tako da opustite se malo. Bolje da trolate kao ovi fejk navijači "najvećeg" kluba na svijetu.

navedi 5 veznih igraca svjetske klase koje mozemo dovesti.

15 godina
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...

navedi 5 veznih igraca svjetske klase koje mozemo dovesti.

Ako se ne dovede Veratti nema smisla kupovat nepotrebne igrače u sredini. Imamo više nego dovoljno igrača u sredini i uz novog trenera dobit će i neke drugačije uloge, bude to funkcioniralo.

17 godina
FC Barcelona

Bitno je vratiti Roberta u vezni red i dovesti kompletnog desnog beka. Koliko god to koštalo, to nam je ključni nedostatak zadnjih par godina.

Valverde možda čak ni neće igrati na posjed. I to nama paše, imamo vrhunsku kontru, ali ne i obranu. Jednostavno se igra mora prilagoditi onome što imaš.

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Bitno je vratiti Roberta u vezni red i dovesti kompletnog desnog beka. Koliko god to koštalo, to nam je ključni nedostatak zadnjih par godina.

Valverde možda čak ni neće igrati na posjed. I to nama paše, imamo vrhunsku kontru, ali ne i obranu. Jednostavno se igra mora prilagoditi onome što imaš.

Da mora se prilagodit ali ne možeš samo tako izbacit Barcin DNA. Pa cijela filozofija barcelone počiva na posjedu. Iduče sezone će biti opet ista pjesma, dodavanje u zadnjoj liniji jer nitko ne može iznijeti loptu prema naprijed, Ter stegen opet glavni kreator.

17 godina
Zasto ne bi mogli? Ne vidim da Real igra isti nogomet kao prije 5-6 godina. Kao ni Chelsea, ni Juve.

Danas je igra puno balansiranija i brža nego prije. Da bismo oživjeli Pepovu igru trebaju nam 11 najbolje tehnički potkovanih igrača. Danas ih je nemoguće nabavit, a to je i bio glavni cilj La Masije prije. Danas izbacuju fizikalce poput Traorea, Bellerina, Albe itd.

Ima nešto u "pročitanoj igri". One lopte koje smo mi davali unutar 20 metara danas samo daje momčad Arsenala. Ali hebiga, treba igrat i na drugoj strani terena.
9 godina
protjeran
FC Barcelona

Ja tesko mogu zamisliti barcu da ne igra tikataku, ipak je tikataka zastiti znak barce.

...
15 godina
Evil Access kaže...

Ja tesko mogu zamisliti barcu da ne igra tikataku, ipak je tikataka zastiti znak barce.

Samo za tebe. Tiki Taka

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 21:39 (x18x05x).
9 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Tis mene naucit?! Pa znam da je i onaj Gvardiola to izmislio i te se ko meni nesto pravis pametan. Boze sacuvaj....

...
14 godina
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Tis mene naucit?! Pa znam da je i onaj Gvardiola to izmislio i te se ko meni nesto pravis pametan. Boze sacuvaj....

U svakom slučaju, nije Guardiola izmislio Tiki Taka stil igre !!!! 

Malo Guuglati, pa ponoviti gradivo!!!!! 

ATJ Lučko
9 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Nego ko je ako nije Gvardiola?! Pratim nogomet citav zivot i znam o cemu govorim.

...
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

@Debil Access

Cijeli život kažeš, znači počeo pratiti s 15, a sad si negdje u sedamnaestoj godini, bogme dug vijek po znanju pokazanom   Jesi počeo nabavljati knjige za sljedeću školsku godinu 

Cruyff ti je pravi stvaratelj TIKI TAKA-e, now fuck off! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 22:27 (drummond).
14 godina
Evil Access kaže...
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Nego ko je ako nije Gvardiola?! Pratim nogomet citav zivot i znam o cemu govorim.

Kada si pravi jazavac, kada ti tako moram kazati 

Evo ti link, pa čitaj, do početka nove sezone, morti nešto naučiš! 

LINK; https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka

ATJ Lučko
15 godina
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Nakon ovakve blamaže mene bi bilo sramota bilo šta napisati. 

10 godina
FC Barcelona

Tokom godina naucio sam da normalni navijaci Real Madrida su samo stariji momci i opcenito ljudi u godinama. Ostalo su samo mrzitelji Barcelone. Ja osobno ne mrzim Real niti najmanje ali problem se stvari u nabijenim kompleksima tokom godina od strane Barcelone, pa ne moze se to tako lako zaboravit, normalno da ce pokusvat sa svojim glupostima svaki dan. 

Barcelona - Mes que un club
12 godina
neaktivan
Pa ja sam "stariji" pa znam kakva je barca bila u trenucima kad sam ja poceo pratiti Real, tamo peto, sesto mjesto su im bili standard... Sad ce neko rec da to kazem jer ih mrzim al uopce nije tako. Stvarno je momcad bila sastavljena od prosjecnih igraca. :)
9 godina
protjeran
el.šef kaže...

Tokom godina naucio sam da normalni navijaci Real Madrida su samo stariji momci i opcenito ljudi u godinama. Ostalo su samo mrzitelji Barcelone. Ja osobno ne mrzim Real niti najmanje ali problem se stvari u nabijenim kompleksima tokom godina od strane Barcelone, pa ne moze se to tako lako zaboravit, normalno da ce pokusvat sa svojim glupostima svaki dan. 

Kako klub koji je bio prvak Europe bjednih 5 puta moze nabijati komplekse klubu koji je bio prvak Europe dupolo vise puta i onda jos malo, muhahahahah, jedan je kraljevski klub: REAL MADRID!!! HVALA MADRID!!!

...
9 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Samo za tebe. Tiki Taka

Kada si pravi jazavac, kada ti tako moram kazati 

Evo ti link, pa čitaj, do početka nove sezone, morti nešto naučiš! 

LINK; https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka

Gvardiola je izmislio tikataku, to za Crojfa su gluposti, to ti je isto kao da kazes da je Bell sto je izumio telefon izumitelj Iphoena, ono kontas?!

...
10 godina
FC Barcelona

Da mi je uci u tvoj mozak odmorio bi se kao nikad u zivotu.. skroz bistar decko koji je sam sebe napravio glupim zadnje dvije stranice a to si i dokazao ovim gore komentarima. Steta pa ne kuzis kako si opet sam sebi u usta stavio.

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovaj je uspio postic da mu i njegovi govore da je glup  

SAMO BOG,HRVATI,REAL MADRID I EVIL ACCESS!

14 godina
neaktivan
Ništa od Verrattija ništa od Ceballosa ništa od Dembelea..idemo dalje, Paulinho se čeka
13 godina
protjeran
FC Barcelona

izgleda da stvarno paulinho dolazi ahahhahaha, pa i taj valverde isto nije normalan....

15 godina

Vjerovatno Valverde nema nikakve veze sa tim. Nego oni mutani u upravi.

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...

to mi nema logike, valjda trener treba odlucivati(kao u football manager) koga kupiti ili ne ...

17 godina
FC Barcelona

Kao što sam rekao, okrećemo se realnijima, a to su Weigl, Goretzka ili Kimmich.

Kimmich nije za Barcu još ali ima potencijala. Goretzka ima iskustva, mogao bi biti dobar za koju godinu.

Volio bih da se okrenu Triguerosu ili Seriju. Idealni bi bili.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Messi nikad nije tražio koga da dovedemo. On i suigrači o igračima pričaju kada ih upoznaju, a tko će doći odlučuje sportski direktor Robert Fernandez."

artuditu
15 godina
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...

to mi nema logike, valjda trener treba odlucivati(kao u football manager) koga kupiti ili ne ...

U većini slučajeva to nije tako. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice