FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FC Barcelona
Saul Niguez potpisao novi ugovor s Atleticom
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

pa evo gledam po transfermakrtu prodaje igrace i nije samo premier liga u pitanju. A i nemojmo gledati samo Tella u igri. Unatrag par godina, kada je Barca nekog mladog igraca prodala za neku dobru lovu? Pa npr. Bartra, samo 8 mil? Veliki talent i odlicno igra u Dortmundu, Dani Alves ode for free? Sve u svemu, sa ovakvim stavom i ovakvim nacinima prodaja/kupnja igraca, sumnjam da ce ista biti od nekog ''big deal'' transfera ove godine. 

artuditu
14 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

pa evo gledam po transfermakrtu prodaje igrace i nije samo premier liga u pitanju. A i nemojmo gledati samo Tella u igri. Unatrag par godina, kada je Barca nekog mladog igraca prodala za neku dobru lovu? Pa npr. Bartra, samo 8 mil? Veliki talent i odlicno igra u Dortmundu, Dani Alves ode for free? Sve u svemu, sa ovakvim stavom i ovakvim nacinima prodaja/kupnja igraca, sumnjam da ce ista biti od nekog ''big deal'' transfera ove godine. 

s druge strane real uvalja panjeve tipa jese za 25 

13 godina
protjeran
flpmyslf kaže...

to ti ja pricam, nasa je uprava najgora na svijetu,  eto najsvjeziji je slucaj sandro ramirez, pustili smo ga besplatno, a sada je za njega zainteresiran everton, ponudili su 14,15mil eura.

12 godina
kexzoR kaže...
flpmyslf kaže...

to ti ja pricam, nasa je uprava najgora na svijetu,  eto najsvjeziji je slucaj sandro ramirez, pustili smo ga besplatno, a sada je za njega zainteresiran everton, ponudili su 14,15mil eura.

Mislim da mu je klauzula takva, 6 miliona ako se ne varam sto je stvarno smijesno. Sto je jos gore, uvjeren sam da ce nakon jedne sezone u Engleskoj vrijediti 20+ miliona. 

Naravno ako dode do tog transfera i ode u Everton, ali sam svakako uvjeren da gdje god ode, vrijedit ce sigurno te pare.

Sandro Ramírez (Málaga). Llegó al Málaga como agente libre y la rompió en su primera temporada con el club blanquiazul. Es uno de los jugadores que más ofertas tiene en la mesa porque su cláusula es de 6 millones de euros

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2017 17:59 (jopaa991).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zašto Deluofeua prozivate promasenim transferom? Pa on je dijete Barce a vrlo vjerojatno jos jedan u nizu "novih Mesija" odnosno njegovih nasljenika koje la masija stanca svake sezone barem po jednog.

Deulofeu je odličan igrač i svi velikani bi ga željeli imati u svojim redovima 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2017 19:40 (LeskiRM).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Tello otišao za 4 miliona pa ova uprava ili se pravi retardirana ili imaju para ko blata ali to skrivaju ko zmija noge...Buudći da imaju najveće plaće i to 59 miliona eura više od Reala onda me i to nebi čudilo.

Mislim da bi Verratti mogao doći sada pogotovo kad se zna da neće dovoditi desno krilo.Drago mi je da je Delofeu tu iako bi rađe gledao Adamu Traorea ali šta je tu je.

A ako kojim slučajem ne uspiju dovesti Verrattija nek probaju sa Ceballosom.

Real ima Caemira,Modrića,Kroosa,Jamesa,Isca,Kovačića,Lloentea i Asensia u sredini...

On tamo nema što tražiti osim ako mu se ne grije klupa.

15 miliona eura je sitnica.

Bellerin nije nešto zainteresiran previše,a bome i nije neki igrač za 40 miliona eura što se tiče desnog beka.

Semedo je skup i Unitedu koji daje 100 miliona za klaunove.

Opcija i nema baš.

U ovom trenutku je Cancelo jedno od boljih rješenja.

A kladim se da će sada kad nikog ne uspiju dovesti na desnog beka probati sa De Marcosom iz Bilbaoa a razlog je očit.

Živi bili pa vidili.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Di je admin sad da daje kartone?

On spama isto ko ti u realovoj temi,nisam tebi dao karton za spam pa neću ni njemu.

Ali slažem se da bi se i jedni i drugi mogli malo držati svojih tema.

Dajte nekog admina koji nije navijač Reala 

16 godina
moderator
lithiumion kaže...

Dajte nekog admina koji nije navijač Reala 

Nema takvih.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

Barcelona navodno zainteresirana za Bonuccija. Uf, kako bi nam samo sjeo, trenutno možda i najbolji stoper na svijetu, iako sumnjam da će iz Juvea ali ko zna. Ako neće već Verratija dovest ovo bi jednako dobro bilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2017 20:42 (barcafan12).
11 godina
Misliš Juventusa?
11 godina
protjeran
Jel ko pratio Semeda danas?
14 godina
neaktivan

Hvala, ispravljeno...

11 godina
protjeran
CAT Radio navodi da je Ceballos Barcin.
Momak je ekstra igrač može zadržati loptu pored 3 igrača.
Osvježenje u sredini pored igrača koji su spori kao blato od Rakitića Gomesa i ostalih.

Nadam se da on i Verratti dolaze a Verratti nije trenirao sa PSGom.

Također uvaliti nekom Denisa i Ardu podhitno
12 godina
FC Barcelona

Verratti, Ceballos i Bellerin. Dosta 

11 godina
protjeran
Bez tog Bellerina ako se mene pita.
Slab je tehnički za naš stil.
10 godina
FC Barcelona

Na kraju ce biti samo taj Ceballos, Deulofeu i neki prosjecni desni bek.. Da Dembele,Verratti i Bellerin kakve bajke majko moja. Ajde bas cemo vidjet ali svake godine je isto i nista drugacije nece biti ni ove.

Barcelona - Mes que un club
17 godina
Ma Verratti ne ide is PSGa....Dembele bi mogao iz Dortmunda jer su ih znali puštat, a imaju Pulisica koji je ogromni marketinski potencijal jer je vec sad najbolji Amerikanac koji je zaigrao
12 godina
FC Barcelona

Nebi ni ja Bellerina da se mene pita, prije bi Cancela ili cak i Semeda, ali opet bolje i njega nego ovako kao prosle sezone. Tako da dovesti ovu trojicu sto sam napisao i dosta je za ovaj prijelazni rok. Dva pojacanja u vezi i desni bek.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona prelazni rok ljeto 2017. : Psi laju, karavani prolaze.

Ne izgleda ovo dobro nimalo. 

...
15 godina

Ma najvažnije je pokrpat obranu, lako trener premjesti Messija u sredinu ako bude opet štucalo. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

joj proslo je vec OGROMNIH 6 dana transfer roka,a jos nisu doveli nijedno mega pojacanje 

9 godina
protjeran
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

joj proslo je vec OGROMNIH 6 dana transfer roka,a jos nisu doveli nijedno mega pojacanje 

Police trgovine se opasno prazne, svi drugi grabe dok barca gleda, ne znam, ovo lici na katastrofu iduce godine.

...
14 godina
neaktivan
Barca odbila 45 milijuna za Gomesa, ne zna se koji je klub u pitanju dok je s druge strane Bartolomeu izjavio da nije bajna situacija oko Verrattija, konkretnije da predsjednik PSG-a ne želi ni pričati o tome. Toliko o velikim imenima.

Ali još tinja nada da će se dovesti Paulinho, Lima, Ceballos...S ovom upravom iduće sezone možemo biti sretni ako ponove prošlosezonski "uspjeh".
15 godina

Previše se kuka, istina je da nam fale vrhunski igrači. Al ljudi imamo pet puta boljeg trenera od Enrikea, tu smo dobili dosta.

All truly great thoughts are conceived by walking.
12 godina
barcafan12 kaže...
Ali još tinja nada da će se dovesti Paulinho, Lima, Ceballos...S ovom upravom iduće sezone možemo biti sretni ako ponove prošlosezonski "uspjeh".

I dalje ne znam zasto Ceballosa stavljas u isto kos s ovima ali okej, neka ti. Dvojica Brazilaca od 27 i 29 godina koji nemaju sanse da zaigraju u prvih 11 a upitna im je kvaliteta i za klupe, dok s druge strane imas igraca od 21 godine koji je vec sada odlican i siguran sam da bi od iduce sezone bez problema igrao u prvih 11, ako ne vec od ove. Ako se ne varam, proglasen je i najboljim igracem na ovom u21 prvenstvu sto ipak nesto govori o njemu.

Ovo za Gomesa uopce ne vjerujem i nema sanse da su odbili 45 miliona za njega ili koliko vec. 

Ja i dalje vjerujem da cemo dovesti barem jedno jako pojacanje ali vidjet cemo hoce li to biti dovoljno, siguran sam da desni bek dolazi a za vezu cemo vidjeti sto ce se desiti.

14 godina
neaktivan

Dajem ruku da taj dečko nije dovoljno kvalitetan da bi došao kao nositelj sredine, premlad je, nije igrao u jakom klubu i čisto sumnjam da bi nam samo on riješio sve probleme u sredini. Kada bi došao u paketu s Verrattijem ja ne bih ni a rekao jer imaš iskusnog i vrhunskog igrača, i možda buduću zvijezdu, a ovako imaš neiskusnog i mladog koji može ali i ne mora biti dobar.Evo ti primjer Denisa koji je i prošao Barcinu školu igrao u dobrim klubovima pa ništa nije napravio ove sezone, a da ne spominjem Gomesa, a kad sam kod njega vjerujem da bi odbili ako već i nisu tih 45 milijuna jer su slijepci i ne vide da taj dečko qrcu ne valja. Eto živi bili pa vidjeli, ako sa Ceballosom misle nadomjestiti Verrattija onda im svaka čast.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 13:52 (barcafan12).
12 godina
FC Barcelona

Verratti je iz Pescare otisao u PSG

Dybala iz Palerma u Juve

Asensio iz Mallorce u Real

Svi su se pokazali kao odlicni igraci i uopce nema veze odakle dolaze ako su u tom klubu najbolji i pokazuju veliki potencijal. Ja nekako tako gledam na to sve. I Modric je iz Dinama otisao u Tottenham a gle ga danas, top 3 veznjak svijeta. Ceballos se ne mora pokazati kao dobar, moze biti flop, ali za 15 miliona ga jednostavno moras dovesti ako uopce imas imalo sanse za to. To je sve o cemu cijelu vrijeme govorim za njega. Cak i da ispadne los, 15 miliona nije nista nasprem 30-40 koliko se znalo davati za neke igrace, a imas igraca od nepune 21 godine koji je nedavno proglasem najboljim igracem na Europskom do 21 godine, a konkurencija uopce nije bila mala.

Ne misle oni s njime nadomjestiti Verrattija nego ga misle dovesti uz Verrattija + desnog beka. Zato kazem sto ce od svega toga biti vidjet cemo, tek je poceo prijelazni rok i ceka nas dugih mjesec i pol. Samo ja nekako mislim da mali Ceballos ide u Real kao i nekoliko mladih igraca prije njega. Jedina prednost nam je sto bi kod nas prije izborio prvih 11 nego tamo pored Modrica, Krossa, Isca, Kovacica...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 14:11 (jopaa991).
14 godina
neaktivan
A o tome i ja pričam, nemam ja ništa protiv toga da ga dovedu ali jednostavno mora prioritet biti Verratti ako ne on onda neko drugi tog kalibra. Lako za tih 15-20 pa i 40 da ga plate, šta sa trofejima, igrom itd. Barca si ne smije dozvoliti još jednu neuspješnu što financijski što trofejnu godinu. Problemi su očiti i zna se šta treba, kao što kažeš rok je tek počeo ali svi znamo kakva je naša uprava pogotovo ova današnja koja je propustila niz prilika za dovođenjem vrhunskih igrača sto zbog svoje gluposti što zbog škrtosti. Pa hebemu ako već traže 100 milijuna za Verrattija nek daju, barem znaš zašto daješ. Mada kod Verrattija nije uopće novac u pitanju al sam ga naveo kao primjer.

Eto isto bi bila šteta da propuste dovesti tog Ceballosa za kojeg kažete da je odličan, ja ga nisam pratio ali ako je na takvom glasu+ jeftin zašto ne, ali ponavljam uz njega jednostavno mora doći i neki provjereni vrhunski igrač.
11 godina
protjeran
Nista od Verrattija...

Nadajmo se da su barem Ceballosa kupili...iako znam da ce ici u Real
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice