FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
el pistlero123 kaže...

Daj mi onda objasni zašto je Ronaldo dobio zlatnu loptu prošle godine? Da oba igrača jesu vrh, samo što uspoređivati boga nogometa i jako dobrog strijelca nema smisla.

Zato jer je zgadniji.

A šta ja znam zašto? Pitaj one koji su glasali, njima je bolji očito.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam zašto ovog igrača ne spominju sa Barcelonom niakako...Lik je dušu da za Barcu...Otvorite video nećete se pokajati...Lik ima potencijala da bude najbolji bek na svijetu...A trenuno bih rekao da je najbolje tehnički potkovan.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

CAT radio najpouzdaniji izvor objavili da je Laurent Blanc mogući trener Barcelone...Kakav god da je bolje on nego Unzue,Valverde,Pizzi i takvi pokemoni.

A kad se bolje razmisli možda je to taj trener velikog renomea kojeg je Bartoleomeu najavio...

Zna li ko kad su ibori za rpedsjednika da se svgne ovaj majmun koji nas je koštao trofeja i trofeja...

14 godina
FC Barcelona

meni taj Blanc nit smrdi nit miriši i nije mi ništa bolji od ovih koji se spominju (izuzev Sampaolija).. Sa Francuskom se nije proslavio, a s PSG-om je osvojio što je morao i što je bilo za očekivat (lige,kupovi domaći). Ne znam, sve me više strah tog izbora i bojim se da će opet gospoda iskemijat neku p**dariju.. 

Ayee!
11 godina
protjeran
Ako ovako nastavimo sa pojacanjima i trenerima ceka bas sudbina Milana i Intera...

Nesto je trulo u državi danskoj...
Ne mozemo dovesti postenog trenera i 5 godina kao da smo Granada...

Mladi iz La Masie se prodaju za sicu a kupuju se alcacer i gomes za 70 miliona eura...

Svake godine nam razina kvaliteta momcadi pada za 10posto...

13 godina
protjeran
FC Barcelona

meni nije jasno sta navijaci u barceloni izvode, kako ne vide da nas ova uprava vodi u propast, oni bi trebali tamo prosvjedovat i razbijat sve.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

To se i ja pitam pa onaj majmun nas uništava...

Pa vidi se iz aviona da nemaju kvalitetu da vode Barcelonu...

Asensio navijač Barcelone je trebao doći za 3.5 miliona ,real ponudi 5 i oni nisu htjeli dati više a te godine dovedu Douglasa za  5 miliona,dogodine Ardu za 35 a ove godine ne treba govirit na kogha su ptrošili 100 miliona eura...

Jedini koji može nešto napraviti je Sampoli...San mu je trenirati Messija i ekipu ali neće da dođe iz jebene Seville koja nije ni blizu Barceloni...

Vjerovatno zbog tog što zna da bi mu retatrd Roberto i predsjednik kupovali igrače...

Ljudi moji ovo bi mogao biti posljedni vlak za Barcelonu da ostane na vrhu...

N+Mboula ide u Monaco,onaj čupo što liči na Marcela prema Realu ide...A za prvu momčad se gura Gumbau pa jebem ti sve na svijetu i Enriquea i Bartolemua

bolje bi bilo da nikad nije osovjio tripletu.

14 godina
neaktivan
Ako ne naprave neki veći remont glede trenera i igrača iduće sezone neću ih ni gledati onda, pa i najveći glupan vidi da stvari ne funkcioniraju ali se ništa ne poduzima. Kao što sam rekao u jednom od prošlih postova prvo se riješiti svih odgovornih ljudi koji su doveli Barcu u ovakvu situaciju. Pod tim mislim predsjednika onog glupavog, sportskog direktora i na kraju trener koji ionako ide.

Meni nikako ne idu u glavu da klub poput Barce ne može dovesti pravog trenera, jebo više onu njihovu da trener mora biti netko ko poznaje klub, ta priča više ne prolazi. Isto vrijedi i za igrače, sramota da sem Umtitija ni jedan igrač nije opravdao cijenu i povjerenje, jebote nisu to igrači dovedeni za sitan novac pa da im se progleda kroz prste. Za Gomesa i Alcacera smo dali 70 milja, a ne mogu se nametnuti u kup utakmici, a za te novce si mogao dovesti jednog vrhunskog prvotimca tipa Veratti ili Coutinho.

Eto jedva čekam prijelazni rok pa da vidim šta su smislili.
14 godina
barcafan12 kaže...
Ako ne naprave neki veći remont glede trenera i igrača iduće sezone neću ih ni gledati onda, pa i najveći glupan vidi da stvari ne funkcioniraju ali se ništa ne poduzima. Kao što sam rekao u jednom od prošlih postova prvo se riješiti svih odgovornih ljudi koji su doveli Barcu u ovakvu situaciju. Pod tim mislim predsjednika onog glupavog, sportskog direktora i na kraju trener koji ionako ide.

Meni nikako ne idu u glavu da klub poput Barce ne može dovesti pravog trenera, jebo više onu njihovu da trener mora biti netko ko poznaje klub, ta priča više ne prolazi. Isto vrijedi i za igrače, sramota da sem Umtitija ni jedan igrač nije opravdao cijenu i povjerenje, jebote nisu to igrači dovedeni za sitan novac pa da im se progleda kroz prste. Za Gomesa i Alcacera smo dali 70 milja, a ne mogu se nametnuti u kup utakmici, a za te novce si mogao dovesti jednog vrhunskog prvotimca tipa Veratti ili Coutinho.

Eto jedva čekam prijelazni rok pa da vidim šta su smislili.

Ovo je samo jedno razmišljanje na "glas".

Koliko dugo sam u mogućnosti detaljnije pratiti Španjolski nogomet, bilo je tu svega i svačega, ali "era" tiki take Barcelone je bila pojam kvalitete, isto kao što su fail bili "Zidanes&Pavones", ali, i trener koji su vodili timove! 

Po onom što se meni vidi, uz manju preinaku stila kojim trenira, vama bi Diego "Cholo" Simeone vama jako, ako ne i najviše odgovarao. 

On preferira istina tvrd nogomet, ali kada bi malo ublažio svoju tvrdoću nauštrb brzine, tu bi moglo biti svega i svačega! 

Na temelju čega pišem nešto ovakvoga?! 

Pa, na temelju kako je "i opet" popušio i Ligu Prvaka, nema ga nigdje u La Ligi, nekako sumnjam da bi ON mogao spakirati kofere iz AM-a, a otići kuda, to je pitanje za milijune Oera! 

ATJ Lučko
16 godina

Ako tog klauna izaberu za trenera, biti će to još dugih i sušnih godina bez trofeja.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako dovedu Blanca osobno više neću pratiti barcu dok god se ne smijeni uprava. Hebo ti blanc mater, taj idiot je isti ko i benitez.

Dovesti Sampaolia i sve novce dati za Verrattia i ne treba nam više ništa. 

Plaće mi se kad vidim kolike novce smo potrošili za igrače koji bi teško konkurirali za 1. tim dinama. A znam da će kreteni dovesti bellerina za 40m, a to je tolko limitiran igrač, osim brzine nema ništa. A realno imamo Vidala za kojeg i dalje mislim da mu je kreten davao više prilika bio bi jedan od najboljih bekova svijeta.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da je Perez inflitrirao Bartolemeua da nam pokvari sve što se može pokvariti...

Toliko krivih odluka pa boje bi čoban sa nekog sela vodio klub negho on...Problem je u tome što Bartolemu nema pojma sa nogometom on je samo ekonomist...

Niti zna prepoznati igrača niti išta...On je tu da smanji dug...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Otkupna klazula za Sampaolia je 1.5 million eura pa je to previše za Bartolemuea u upravu...Bolje dovesti panja poput Pizzija ili Tate Martina nego platiti crkavicu u današnjem nogometu...

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Glavno da Dani Alves nevalja...Pa ovi retardi iz uprave trebaju povratiti svaki put kad se pogledaju u ogledalo.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo nemam pametnijeg posla pa da pokrenem jednu anketu...Koga bi vi htjeli za trenera od mogućih i realnih opcija?

Namjerno nisam stavio Sampaolia jer je priča oko njega splasnula i mislim da neće napuštati Sevillu a i znam da je svima prva opcija bez obzira na druge kandidate.

1 1.Laurent Blanc
3 2.Ernesto Valverde
7 3.Ronald Koeman
2 4.Juan Carlos Unzue
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Anketa za desnog beka.

1 Kyle Walker
2 Serge Aurier
9 Hector Bellerin
1 Hencrichs
1 Nelson Semedo
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Veznjak.

10 Coutinho
1 Eriksen
1 Herrera
1 Seri
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 13:27 (Boixus Nois PS).
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo nemam pametnijeg posla pa da pokrenem jednu anketu...Koga bi vi htjeli za trenera od mogućih i realnih opcija?

Namjerno nisam stavio Sampaolia jer je priča oko njega splasnula i mislim da neće napuštati Sevillu a i znam da je svima prva opcija bez obzira na druge kandidate.

Ja stvarno ne vjerujem da bi Sampaoli odbio ponudu Barce i da nebi napustao Sevillu u slucaju ponude. 
Sampaoli nije glup da odbije voditi Barcelonu, dosao bi on odma i pjeske za tu priliku, kao i vecina trenera.
Meni vise to smrdi na problem uprave i njihovog glupog vodenja kluba i da su oni glavni problem sto

Sampaoli nece biti trener. Tko zna cega tu sve ima, ukoliko za trenera postave Unzuea il nekog slicnog,
to bi moglo biti jer takvi treneri ne bi zahtjevali da sami slazu momcad i da se trose novci za pojacanja, vec
bi slusali upravu. 
Da sampaoli vodi neki veliki klub s kojim se bori za trofeje, onda bi jos i povjerovao da ne zeli preuzeti barcu.

11 godina
protjeran

Aposlutno se slažem.O tome sam neki dan pisao.A otkupna klazula od 1.5 milion eura je smiješna.

Sampaoli je nedavno izjavio da nezna što će se desiti na kraju sezone.Ostavio je vrata otverena time , a i izjavjivao je da mu je san trenirati Messija i ekipu.

Uz to je Argentinac...Nešto ova govna iz uprave mute jer ga ne žele dovesti.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Aposlutno se slažem.O tome sam neki dan pisao.A otkupna klazula od 1.5 milion eura je smiješna.

Sampaoli je nedavno izjavio da nezna što će se desiti na kraju sezone.Ostavio je vrata otverena time , a i izjavjivao je da mu je san trenirati Messija i ekipu.

Uz to je Argentinac...Nešto ova govna iz uprave mute jer ga ne žele dovesti.

Uprava je postala pravi problem, puno je tu nelogicnosti. Netko kaze da zele smanjiti dugove, ali kako onda

objasniti skupe promasaje kao Turan, Gomes ili mozda Paco.  Gledao sam tog Gomesa i po meni on nikako nije za
Barcu. Pogotovo uz Bussquetsa i rakitica, to je prespora vezna linija. Mozda na mjesto busquetsa, ali za to mu treba

intelekt i puno rada. Ne znam, mozda od njega nesta bude, jer mlad je jos. Ali za sada nista.  Pacu je cisti napadac,
malo je proradio pred kraj, ali mislimd a nije ono sto Barci treba, ne kazemd a je los ili nesto.
Sto se Coutinha tice, kazu igra lijevog krilnog u Liverpulu, ali i Iniesta je u Barci znao to mjesto igrati, raznovrsnost.
Glavni problem je u vezi zamjena za Iniestu. A tek onda sve ostalo. 

Sto se Sampaolija tice, volio bih ga vidit u barci, ostala iomena mi nekako ne mirise. Ni unzue ni Blanc. Mozda

Ronald Koman nebi bio los takoder. Ali uprava nesto gadno tu mulja. 

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Iniesta je carbnjak i kljuc za sve ono sto je barca igrala zadnjih 10 godina, on i Xavi, ali ipak ispred svih Iniesta, isto kao sto su za Man U bili Scholes i Giggs, igraci igraju, svi drugi su tu sporedni glumci. Njegov pregled igre i reakcija kada lopta krene prema njemu, brzina kojom je bas uvjek nasao najbolje moguce rjesenje, tesko je to sada mjenjati. Ovo je kraj jedne ere, nece vise biti lakoce u igri Barce kao zadnjih 10 godina.

...
14 godina
Evil Access kaže...

Iniesta je carbnjak i kljuc za sve ono sto je barca igrala zadnjih 10 godina, on i Xavi, ali ipak ispred svih Iniesta, isto kao sto su za Man U bili Scholes i Giggs, igraci igraju, svi drugi su tu sporedni glumci. Njegov pregled igre i reakcija kada lopta krene prema njemu, brzina kojom je bas uvjek nasao najbolje moguce rjesenje, tesko je to sada mjenjati. Ovo je kraj jedne ere, nece vise biti lakoce u igri Barce kao zadnjih 10 godina.

Da se ne nađeš povredjen i uvredjen, nije nikakva loša namjera, ali zaboravio i NAJVAŽNIJEG u cijeloj priči! 

Zabio si Carles Puyol-a, da nije bilo njega, primili biste puno puno više golova nego što jeste, dok je on igrao. 

ATJ Lučko
14 godina
FC Barcelona

Ako je "OVAJ POPIS" istinit, da vidimo što će se na jesen i ostvariti?! 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/procurio-barcelonin-popis-pojacanja-krecu-po-ovih-pet-zvijezda/967813.aspx

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Taj popis cirkulira španjolskim medijima odavno.Jasno je da će trojica sa te liste doći...Deulofeu će biti kupljen pa preprodan Milanu.

Lijevi bek , desni bek i vezni dolaze...Po jedan na svakoj poziciji...

Kao što sam i očekivao rezultati ankete kao što i velika većina navijača općenito iz cijelog svijeta želi...

Nego nije mi jasno zašto su svi stavili Bellerina...Po meni on je solidan ali kad se sjetim što mu je Douglas Costa radio to je bilo za plakati...

Neznam nadam se da će biti dobar ali nisam siguran da je tolika klasa barem trenutno.

17 godina
FC Barcelona

Svako to pojačanje je debeli promašaj.

Nama treba CDM koji može i stopera odigrati kao Masche (jer vjerojatno ide na kraju sezone....ali recimo Monacov Fabinho) i top top top CM/CAM ala Verratti, De Bruyne (oboje nema šanse)...ili napadač koji može kreirat tipa Dybala.

Eriksen je vjerojatno transfer koji se može realizirati i meni je on jako drag igrač. Nije baš Iniestin nivo, ali ako u BPL radi dosta prostora, onda će u Primeri napraviti još više.

I onda RB. Bellerin je prosjecan, samo brzina i polucentarsut. Ali to je tako, bekovi se slabo mijenjaju jer ih malo ima. Zbilja ne znam koga dovesti, Aurier nema šanse....možda Ricardo Pereira 

Paca ostavit, ne vidim da ce Deulofeu nesto korisniji biti, a Paco ima dobru prodajnu cijenu jer je mlad i ne trune toliko kako se mislilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 23:24 (Mitch).
11 godina
protjeran

Ricardo Perieria nije loš...Ali zašto nitko ne spominje beka kojeg sam stavio gore u videu...Nelson Semedo...Pa to je ntehnički najbolji bek na svijetu...Naravno Marcela ne računam.

Evo čisto usporedbe malo...Toliko o Bellerinu.

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/héctor_bellerín/641/641/3832/0/p|premier_league/2016/2017/kyle_walker/641/641/854/0/p|primeira_liga/2016/2017/nelsinho/714/714/19139/0/p|la_liga/2016/2017/daniel_carvajal/712/712/2062/0/p|ligue_1/2016/2017/ricardo_pereira/629/629/9353/0/p#interceptions/blocks/defensive_errors/tackles_won/tackles_lost/chances_created#total

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 23:43 (Boixus Nois PS).
13 godina
protjeran
sta kazete na cancela?
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Svako to pojačanje je debeli promašaj.

Nama treba CDM koji može i stopera odigrati kao Masche (jer vjerojatno ide na kraju sezone....ali recimo Monacov Fabinho) i top top top CM/CAM ala Verratti, De Bruyne (oboje nema šanse)...ili napadač koji može kreirat tipa Dybala.

Eriksen je vjerojatno transfer koji se može realizirati i meni je on jako drag igrač. Nije baš Iniestin nivo, ali ako u BPL radi dosta prostora, onda će u Primeri napraviti još više.

I onda RB. Bellerin je prosjecan, samo brzina i polucentarsut. Ali to je tako, bekovi se slabo mijenjaju jer ih malo ima. Zbilja ne znam koga dovesti, Aurier nema šanse....možda Ricardo Pereira 

Paca ostavit, ne vidim da ce Deulofeu nesto korisniji biti, a Paco ima dobru prodajnu cijenu jer je mlad i ne trune toliko kako se mislilo.

Prvo kazes da su navedena pojacanja debeli promasaji, a onda kazes da nam treba top vezni kao Verrati. Pa nije li i Verrati

na onom popisu za koji kazes da su promasaji??
Kazes eriksen nije iniestin nivo, pa ni jedan veznjak naveden nije iniestin nivo. Ipak mislim da bi coutinho i eriksen to mjesto
mogli dobro popunit. Verrati mi nekako vise ide na mjesto Rakitica, koji je zauzeo Xavievo mjesto. Svakako bar jedan od ove 

trojice navedenih veznjaka bi nam bio neophodan. Za belerina se slazem, nije bas nesto. Ali mlad je. 
Paco je cisti napadac, nije bas nesto za krilnu poziciju. Moze odigrat, al nije to to. S druge strane Deulofeu igra dosta dobro u Milanu
na toj poziciji. Ima nesto brzine, ima tehniku i moze proci 1 na 1. Svakako za zamjenu na krilnim pozicijama bi bi bolji od Paca.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Zaboravite Iniestu nije ni na 50% onoga što je prije radio...Na njega se ne može pouzdati ko prije...

Da je se išlo planski raditi momčad Ilkay Gundoan i Verratti bi bili u sredini...A Dybala ili Demebele bi sad bili u napadu...

Ali kad nemamo pravu upravu...

Eriksen je top nije baš Iniestin stil ali nam treba jer može zabijati i asistirati...A naši vezni nsu rješili nijedu utakmicu ove sezone.

Coutinho bi isto mogao ali je pitanje koliko bi novaca tražili...Sigurno oko 65-70...

17 godina
Coutinho je od stakla....imali bi s njim slučaj Vermaelen 2

Možda bi mu pao broj ozljeda u mekšoj ligi...treba vidjet
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice