FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je to ok ali nama trebaju igrači koji će konstantno biti dobri ne na momente. Pogotovo u jačim utakmicama,Gomes nema šta tu tražiti.

9 godina
FC Barcelona

A vidim, da je Vidal bio asistent i sve bolje igra.  Zadovoljan sam sa igrom i rezultatom od 2-0 i neka tako i nastave.

17 godina
FC Barcelona

Sta se ovo dogodilo u 10 minuta

9 godina
FC Barcelona

Kiša golova!  

13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
pa kakav seljak, ne mogu vjerovat.
9 godina
FC Barcelona

Ružna scena na današnjoj utakmici, a to je da Aleix Vidal dobio prijelom zgloba. 

14 godina

Gledao sam utakmicu, i stvarno ne mogu kazati ništa lijepoga za sam događaj, ali da bi se moglo totalno usporediti sa onim slučajem sa Eduardo-m, ipak nije! 

U svakom slučaju se odmah moglo primjetiti da se je dogodilo nešto lošeg, ali da je "bila stvarna namjera" potrgati igrača, jebiga nije, kazao tko god što želi! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 19:04 (pirat).
13 godina
neaktivan

video...ode glezanj...a znam kako je to...zavisi koliko je gadno..al po svom iskustvu znam da jednom kad glezanj ode nikad vise nije kao prije, iako tko zna uz danasnju tehnologiju i medicinu mozda je drugacije...al znam po sebi...iako nije bio "veliki" lom opet posljedice su ostale.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
protjeran
Mi nikako na zelenu granu...
This time next year we'll be millionaires
11 godina
Navodno ozljeda Aleixa Vidala...
11 godina
Navodno ce oporavak trajat 5 mjeseci, sto znaci da je sezona za Vidala gotova... ispricavam se za dupli komentar, nemam opciju uredjivanja komentara preko moba
13 godina
playjob kaže...

Covjek je ozljedio desnu nogu a na slici je lijeva noga. Osim ako si htio pribliziti izgled ozljede, i u tome si profualo. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
Legendo, prouci malo bolje sliku pa ces vidjet da je desna noga u pitanju... nemoj se pravit pametan jer si daleko od toga...
17 godina
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Covjek je ozljedio desnu nogu a na slici je lijeva noga. Osim ako si htio pribliziti izgled ozljede, i u tome si profualo. 

Haha....pa vanjski ligament, desne noge, noga gleda (prsti) u lijevo.....i to je tocna slika.

15 godina
FC Barcelona
Užas. Taman kad se uklopio i počeo bolje igrati. Čovjek je prema naprijed toliko bolji od Sergi Roberta da je to neusporedivo...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
Imamo pravo dovesti zamjenu za njega.Ali sumnjam da će biti išta od toga s obzirom na sposobnost uprave.

Ali opet ne vjerujem da će ići na to da Roberto pokriva desnog beka cijelu sezonu.
12 godina
protjeran
Uvjet da se potpise je da je igrač iz lige satander ili ako se hoće izvana dovesti da mu ističe ugovor.
13 godina
playjob kaže...
Legendo, prouci malo bolje sliku pa ces vidjet da je desna noga u pitanju... nemoj se pravit pametan jer si daleko od toga...

Te djecacke fore ostavi po strani, ako ne znas normalno komunicirat nemoj niti pokusavat. 

Ako je ovo gore realna ozljeda, onda ga je pokupio bagerom. Mada sam i dalje uvjeren da je to lijeva noga, jer se noga nije iskrenula. Vanjski prijelom sa ovakvim tipom dislokacije je jednako kraju karijere. Jer tu gore nema sta nije puklo. 

12 godina
FC Barcelona

meni se po toj slici isto cini da je to unutarnja strana lijeve noge

a i izvor te slike je isto diskutabilan, zasto bi ovo neko pobogu slikao

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 14:46 (Del_Boy97).
13 godina
playjob kaže...
Hahahah tiiiiiiiiii ces mi govorit kako cu ja komunicirat... brate skini mi se s kicme, ne pravi se pametan doktoreeeeee

Necu ti ja govorit, to su roditelji trebali odradit, al ocito slabo su to odradili. 

Jel ima gdje informacija koliko je na kraju teska ozljeda ? Kolko sam vidio u istom danu je onom igracu osasune tibia pukla ko sibica. 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ne kupnja Osumanea Dembelea će biti jedan od najvećih propusta zadnjih 10 godina.Također i prodaja Grimalda.

16 godina

Evo slike i šta je puklo.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Uprava reagiraj.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2017/02/12/32609882/verratti-any-player-would-play-for-barcelona

Verrati se nudi Barci rekao je da bi mogao napustiti PSG na kraju sezone u prošlom intervjuu.Ajde Roberto sunce ti dovedi više pravog igrača u zadnje 3 godine osim Umtitija.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako bi se dovodio Veratti onda bi svakako netko iz veznog reda morao otici. Ja bi rađe doveo vrhunskog desnog beka, a Sergi Roberta vratio u sredinu..i naravno rjesio se Gomesa

artuditu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

desni bek mora doći jer je po meni Vidalova karijera za Barcu gotova...5 mjeseci slomljen zglob za igrača kojem je brzina najjača odlika...

Prodati Ardu (jer ga kinezi žele,ne jer je loš),Rakitića/Gomesa,Mathiuea.

Sa tim bi odično napunili kasu,uz novce predviđene za transfere mogla bi se desitit kombinacija Verrati-Cancelo/Bellerin/Florenzi...Ako treba i dovesti neku zamjenu da igra na desnom krilu umjesto Neymara.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo nekih sudačkih greški na račun Barce pri reztultatima koji su nam uzeli velik broj bodova. 

10 godina
FC Barcelona

Samo da se ostvari ovaj transfer. Savrsen igrac za Barcelonu  

LINK

Barcelona - Mes que un club
12 godina
FC Barcelona

LETS MAKE OUR MIDFIELD GREAT AGAIN

16 godina
Del_Boy97 kaže...

LETS MAKE OUR MIDFIELD GREAT AGAIN

Vidjet ćemo ga večeras na djelu?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice