FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.852.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ma crna ruka iz madrida je ove godine obavila svoje kad su nam ukrali bodove protiv Malage i danas.

Jos Realovoj sreci nema kraja...
Protiv nas deportiva sve u zadnjih 3 sekunde.To je 9 bodova ovako iz hlave sto se sjecam..
A da ne govorim o njihovom sudenju to je sramota da su 32 greske u korist njih do sada bile.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Ma crna ruka iz madrida je ove godine obavila svoje kad su nam ukrali bodove protiv Malage i danas.

Jos Realovoj sreci nema kraja...
Protiv nas deportiva sve u zadnjih 3 sekunde.To je 9 bodova ovako iz hlave sto se sjecam..
A da ne govorim o njihovom sudenju to je sramota da su 32 greske u korist njih do sada bile.

A naše pičkice iz uprave samo šute, pa hebem im mater pa Barcelona je največa sportska institucija na svijetu. Ne vjerujem da nemaju nikakvog utjecaja. 

13 godina
protjeran
kovacic je za rakitica, denisa i gomesa, ronaldinho.
12 godina
protjeran
A jesi ga usporedio sa igracinama nema sta...
17 godina

Gomes u Rijeci ne bi igrao i ja sam ozbiljan

12 godina
protjeran

Ali neznam kako je takav flop sjecam se kako je bio dobar u valenciji i to bas protiv reala sam ga bio gledao...Dao 2 dobra gola nosio sve u sredini...Pola Europe se interesiralo za njega.Ne moze preko noci zaboravit igrat.

Nego meni se desna strana sa Vidalom puno više sviđa nego sa Robertom.

Po meni ovo bi bio sastav za najjače utakmice po trenutnoj formi.

Ter Stegen - Alba-Pique-Umtiti-Vidal-Iniesta-Busqets-Roberto-Messi - Suarez - Arda

Neznam sto se desava sa Neymarom ali odavno nije sam rjesio utakmicu.

Sjecam ga se prosle sezone u prvom dijelu kad nije bilo Messija bio toliko dobar da sam pomislio da je bolje da se Messi ne vraca.Tad je i krenila prica o Neyu u Realu itd...

17 godina

Pa na Euru se vidjelo da je Gomes voda....covjek je bio smotan, dodavanja tipa ispod 60% kao i dueli..

Trebao se dovest De Bruyne i jbg sad

12 godina
protjeran
FC Barcelona

A dobro ništa barem se sad imaju kome prodati igraći na ljeto ko je pametan...Kinezi kupuju sve.

De Bruyne je glavni u Citya nema šanse da bi ga mogli dovesti ispod 80 milioncica jer su ga platili 63.

A toliko ne vrijedi.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

A dobro ništa barem se sad imaju kome prodati igraći na ljeto ko je pametan...Kinezi kupuju sve.

De Bruyne je glavni u Citya nema šanse da bi ga mogli dovesti ispod 80 milioncica jer su ga platili 63.

A toliko ne vrijedi.

Trebalo se de bruyne-a dovesti na vrijeme. Uostalom 80 milijona u današnjem nogometu je ništa, u kojem jedan Gomes vrijedi 40, Paco 30m itd... Iako bi Barcelona trebala svim snagama krenuti po Verratia, jednostavno fali nam kreativnosti u sredini te nitko nezna iznijeti loptu. Kupujemo zadnjih par sezona teške gluposti. Poslje Suareza (iako smo ga trebali puno ranije dovesti), jedina dobra kupovina je Umtiti.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

A toliko ne vrijedi.

Onda Dele Alli

10 godina
FC Barcelona

Nakon svih ovih propalih transfera i dovedenih tako zvanih "top" igraca u sredini terena, zar jos netko vjeruje da ce ova uprava ikada dovesti ime poput Couthina,Verrattia itd? Haha nada umire zadnja ali nista od toga. Ne kuzim sta vam je zanimljivo pricati o necemu sto se nece desiti 

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 18:43 (el.šef).
12 godina
protjeran

Zašto bi to bilo ne moguće?Ako su dali 80 miliona za Suareza a oko 100 za Neymara onda...

Denis i Gomes nisu loša pojačanja barem na papiru...Denis može igrati protiv slabijih ekipa u ligi a Gomes da je se uklopio kako treba bi igrao puno bolje do Rakitića na njegovoj poziciji zbog fizičkih predispozicija.

U napad se nitko neće dovoditi ne vjerujem da će ni u obranu a ako će se negdje pojačati to će biti u sredini...

A netko od Arde,Rafinhe,Rakitića će otići.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spominje se Vidal kao moguća opcija, mišljenja?

12 godina
protjeran

Po meni odličan vezni ako se proda Rakitić ili Gomes.On bi na desnoj strani sve pokrivao to bi bila raposdija.

Ali rađe bi da se dovede igrač koji će nam konstrirati napade koji je prvotno dirigent a ne razbijač.

Ali ako se ne može dovesti Verrati/Coutinho onda bih volio vidjeti Vidala.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Po meni odličan vezni ako se proda Rakitić ili Gomes.On bi na desnoj strani sve pokrivao to bi bila raposdija.

Ali rađe bi da se dovede igrač koji će nam konstrirati napade koji je prvotno dirigent a ne razbijač.

Ali ako se ne može dovesti Verrati/Coutinho onda bih volio vidjeti Vidala.

Juve će kupiti Verratija.

12 godina
protjeran
Kupit ce juve moj k...Ako ide iz Psga ide u Barcu ili Real.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...
Kupit ce juve moj k...Ako ide iz Psga ide u Barcu ili Real.

LINK

12 godina
protjeran

Gledao sam ja to ali Juve je prvi put isplatio za Higuaina dobru love prošle godine a nisu oni moćni kao Barca i Real...A i zašto bi imšao u Italiju gdje je Juve bez konkurecije gdje je liga sranje,gdje se igra nogomet u kojem ne može pokazat sve što zna...

PSG je tu negdje sa Juveom to mu ne bi bio korak anprijed barem kako se meni čini...A i znam da je stalno spominjao Barcu i Real.

Nedavna izjava mu je bila da ne zna hoće li ostati u PSG-u i spominjao je Barcu kao san bla-bla...

Na Barci Balkan sam to vidio.

Bilo kako bilo ako ga ne i uzmu , neće mi toliko biti žao ipak lik ima opakih problema sa ozljedama.Barem koliko mi se čini.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Gledao sam ja to ali Juve je prvi put isplatio za Higuaina dobru love prošle godine a nisu oni moćni kao Barca i Real...A i zašto bi imšao u Italiju gdje je Juve bez konkurecije gdje je liga sranje,gdje se igra nogomet u kojem ne može pokazat sve što zna...

PSG je tu negdje sa Juveom to mu ne bi bio korak anprijed barem kako se meni čini...A i znam da je stalno spominjao Barcu i Real.

Nedavna izjava mu je bila da ne zna hoće li ostati u PSG-u i spominjao je Barcu kao san bla-bla...

Na Barci Balkan sam to vidio.

Bilo kako bilo ako ga ne i uzmu , neće mi toliko biti žao ipak lik ima opakih problema sa ozljedama.Barem koliko mi se čini.

Ne znam baš, imaju onih 105mil od Pogbe u čarapi. Barca se muči radi plaća veličanstvenog trojca, mislim da Juve trenutno ima više love i da je realnije da Juve prije izvali 80-100mil za nekoga prije nego Barca u ovom trenutku.

Zašto Barca ne ponudi za Verratija? Misle da nije dobar igrač ili nemaju love? Ta uprava kakva god bila, moraju imati razlog za ne dovođenje igrača kojeg navijači toliko žele.. Jedino mi na pamet pada da se nema baš love kod Barce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 20:41 (matrix777).
12 godina
protjeran

To su imali i dali za Higuaina...Dosta su oni potrošili...

Za plaće se slažem ali valjda pametnjakovići znaju što rade.

Potjerat Matheiua i takve ko on koji ne konkuriraju u momčadi a zauzimaju mjesto i plaću.

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

To su imali i dali za Higuaina...Dosta su oni potrošili...

Za plaće se slažem ali valjda pametnjakovići znaju što rade.

Potjerat Matheiua i takve ko on koji ne konkuriraju u momčadi a zauzimaju mjesto i plaću.

9 godina
Boixus Nois PS kaže...

Zašto bi to bilo ne moguće?Ako su dali 80 miliona za Suareza a oko 100 za Neymara onda...

Denis i Gomes nisu loša pojačanja barem na papiru...Denis može igrati protiv slabijih ekipa u ligi a Gomes da je se uklopio kako treba bi igrao puno bolje do Rakitića na njegovoj poziciji zbog fizičkih predispozicija.

U napad se nitko neće dovoditi ne vjerujem da će ni u obranu a ako će se negdje pojačati to će biti u sredini...

A netko od Arde,Rafinhe,Rakitića će otići.

Zar ne vjeruješ da će Rakitić potpisati novi ugovor.  Rakitić je i sam rekao da, ima povjerenje trenera, tako da, po meni, nema straha.

12 godina
protjeran
Nije da ne vjerujem nego se nadam da nece potpusat
15 godina
FC Barcelona

Jednostavno sramota da jednoj Barceloni nedostaju kreativni veznjaci. A naprijed imaš Messija, Suareza i Neymara. Poslali Thiaga u Bayern, propustili dovesti Kroosa kad im je ovaj bio doslovno ponuđen i onda će na kraju ostati i bez Verrattija. Sve tipovi veznjaka kakvi nam trebaju. Kakva sramota od uprave kluba. Pa Messi je sam dovoljno dobar magnet za dovesti bilo koga, a nama su maksimalan domet u zadnjih par godina Paco i vraćanje Denisa Suareza sa posudbe...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 1:07 (antimadridista).
12 godina
protjeran
Ma treba upravu smijeniti sa sarlotanom Robertom.

Rekordne zarade i rekordi svake godine po tablici prestiza,zarade...

A osim Suareza i Neya nije bilo zvucnih pojacanja zadnjih 5 godina.
9 godina
FC Barcelona

Sretno, Barca! 

12 godina
protjeran
Najbolji napadac na svijetu bez konkurencije.
13 godina
FC Barcelona

Bože dragi koji gol

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
Trpaj Messii...

Ko gleda tekmu zna zasto je messi najbolji igrac ikad
11 godina
neaktivan
Haha, Neymar lansir'o balistički projektil. O'šla vertikalno gore 😂😂😂. Oprostite na nekulturi, ali i ovim putem nabijem Neymara i njegovog starog na k!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice