FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.843.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FC Barcelona

PSG umjetan klub?! Najtrofejniji francuski klub u novijoj povijesti i jedan od dva koji ima barem neku europsku titulu? 

Tko god tvrdi da je taj klub umjetan, taj nikad nije bio u Parizu....i to nema veze sa investicijama iz Katara.

Po tvojoj logici i Man UTD je zadnje tri godine umjetan klub

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 23:18 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Koja novija povijest pa lyon ima uzastopne titule od 2001-2008. Vise nego psg ukupno a da ne govorim o nastipima u lp koji su za psg poceli opet nakon dolaska arapa
Psg je nastao kad je Real vec imao 5 titula lp u dzepu. Smijesan klub
2 titule francuskog i 1 KUP uefa do dolaska arapa?!
Stigao novac. Stigli i trofeji 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 0:32 (LeskiRM).
17 godina
Smijesan si ti ako nazivas onih 5 titula iz 50ih titulama Lige prvaka jer to nije bila Liga prvaka.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Oke ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da je psg bio i krs do dolaska arapa.  haha pa Lyon ima vise uzastopnih naslova nego psg ukupno.

Nesto kao dinamo hajduk

Ali ne racunam ih ja, vec sluzbena UEFA, ti si jos smijesniji ako mislis da tvoje misljenje vise vrijedi od samih organizatora. Udi na sastanak i daj prijedlog da se ukinu te titule

Novija povijest za psg pocinje od dolaska arapa = plastikaner

Do onda ih skoro 20 godina nije bilo na nogometnoj karti a ni tad nisu bas nesto posebno napravili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 0:45 (LeskiRM).
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

PSG umjetan klub?! Najtrofejniji francuski klub u novijoj povijesti i jedan od dva koji ima barem neku europsku titulu? 

Tko god tvrdi da je taj klub umjetan, taj nikad nije bio u Parizu....i to nema veze sa investicijama iz Katara.

Po tvojoj logici i Man UTD je zadnje tri godine umjetan klub

Ne znam sta smatras pod umjetan klub. Ali PSG do dolaska Arapa nije bio veliki klub, ni blizu nekom velikom klubu..
I to ne samo u europi, nego nisu bili veliki cak ni u francuskoj. Barem po trofejima.  Imali su samo 2 naslova prvaka francuske,
a jos gore je sto od 2000. do 2012. godine su samo jednom bili medu prva 3 kluba u francuskom prvenstvu i to su bili drugi 2003. godine.  
Tek od dolaska arapa oni pocinju nizati trofeje i to samo u francuskom prvenstvu. A ove godine se i u francuskoj pate,
iako je liga dosta slaba naspram PSG-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 1:44 (danny_2).
16 godina

Nemoš ništa ni napisati a da te neko ne počne vrijeđati, pravo žalosno. Mislim da svi imamo pravo na svoje mišljenje, bez da ga neko vrijeđa na forumu.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedini problem Barcelona jeste - trener.
I jedini koji mogu pobijediti Barcu jesu samo igrači Barcelone.
S onakvim veznim redom Barca nema šanse ponoviti prijašnje uspjehe.
A ima igrače; samo ih treba posložiti i natjerati da trče.
Kombinatorika i kontre su užas.
Do kada će više Barcu izvlačiti genijalnost napadačkog trojca i postojanost dijela obrane?
Prljavi Zidane ima rezultate isključivo zahvaljujući forama i kombinatorici - i nevjerojatnoj sreći.
Luis Enrique nije razina za Messijevu Barcelonu; ma koliko svi šutjeli o tome?

12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Nemoš ništa ni napisati a da te neko ne počne vrijeđati, pravo žalosno. Mislim da svi imamo pravo na svoje mišljenje, bez da ga neko vrijeđa na forumu.

Ma bez brige. Oni su uvreda sami za sebe sa takvim izjavama :) Sramota bi me bilo to napisat.

Zele predstaviti PSG kao svijetsku velesilu zato jer igra protiv Barce, da Reao igra protiv PSG onda bi to bio mali klub koji ne moze do prvog mjesta od Monaca i Nice

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 7:48 (LeskiRM).
17 godina
Svijetsku ne, ali svjetski da.
Taj klub je redovno u Top 10 pa i uže u Europi.

Napoli nije
12 godina
neaktivan
Apsolutno se slazem. Redovno od dolaska arapa. Plastikaner.
12 godina
protjeran
Po navijačima Reala usto je koga dobiješ u osmini finala jer ionako moraš svakog pobjediti a jučer su se "križali" i držali fige da im namjeste laganu ekipu.

Sad po njihovom Napoli je jači od PSG-a.
Bili plastika ili ne vi im prošle godine niste stvorili šanse u 2 utakmice.

Nego ako ima neki statističar nek izračuna koje su šanse da Barca svaki ždrijeb bude zadnja izvučena.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
FC Barcelona

I to ti je "najveći klub na svijetu", kalkulirali da budu drugi da dobiju lakše protivnike ali oni se nikoga ne boje i svakoga će pobjedit, pravi šampioni

16 godina

Neki link utakmice?

9 godina
9 godina
FC Barcelona

U prijateljskoj utakmici konačno pao i Pacov gol. 

16 godina

Ovakve utakmice su apsolutno nepotrebne. Dobra stvar što je brzo zamjenio MSN.

10 godina
x18x05x kaže...

Sori frende ako sam te uvrijedio nije bila namjera. Mislim da PSG nikako ne moze biti umjetan klub i veliki Ronaldinho je igrao za taj klub i jos dosta velikana prije nego sto su bili ovako financijski mocni.  Kao sto kazes svatko ima pravo na misljenje. Da ne idemo u off topic spominje se Cancelo za 30M, sta mislite o tome? Ja vec vidim da cemo sa tim desnim bekom dugo godina imati probleme.  

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
Obracao sam pozornost na njega kad smo igrali protiv valencije I tada je odigrao vrhunski. To je jedino sto znam o tom igracu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije nezakonito ako kupe nekog ko nije iz Valencije ili Seville...stvarno pretjeruju sa tim forsiranjem igrača iz spomenutih klubova,kao da nema kvalitetnih igrača iz drugih klubova,a kamoli liga.

O Cancelu ne znam puno,nisam ga ni pratio,ono protiv nas je doigrao odlično ali to nije nikakva garancija.Nemam ništa protiv,samo da ne bude promašaj poput Vidala.

9 godina
neaktivan
nani kaže...

Zar nisi mislio i malo šire od 'samo' Nou Campom? 

Zapravo jesam

Btw. prolazimo PSG pa onda tko dođe... Ništa drugo ni ne očekujem kad se MSN mašina zahukta

16 godina
barcafan12 kaže...

Nije nezakonito ako kupe nekog ko nije iz Valencije ili Seville...stvarno pretjeruju sa tim forsiranjem igrača iz spomenutih klubova,kao da nema kvalitetnih igrača iz drugih klubova,a kamoli liga.

O Cancelu ne znam puno,nisam ga ni pratio,ono protiv nas je doigrao odlično ali to nije nikakva garancija.Nemam ništa protiv,samo da ne bude promašaj poput Vidala.

Meni to vuče na pranje novca. Koliko su igrača kupili a da ovi nisu ništa napravili u svojim klubovima.

12 godina
protjeran
Prodajte Rakitića i dovedite ovog kralja.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Prodajte Rakitića i dovedite ovog kralja.

Ovaj majstor je riješenje svih naših problema. 

17 godina
FC Barcelona

To je win win win...i za Rakitića i za njega i za Barcu

12 godina
neaktivan
el.šef kaže...
x18x05x kaže...

Sori frende ako sam te uvrijedio nije bila namjera. Mislim da PSG nikako ne moze biti umjetan klub i veliki Ronaldinho je igrao za taj klub i jos dosta velikana prije nego sto su bili ovako financijski mocni.  Kao sto kazes svatko ima pravo na misljenje. Da ne idemo u off topic spominje se Cancelo za 30M, sta mislite o tome? Ja vec vidim da cemo sa tim desnim bekom dugo godina imati probleme.  

Pa igrao je Maradona za Napoli :D

Ne ozbiljno, u 50 godina kluba, Ronaldinho, George Weah, i Pauleta koji ionako nije nešto poseban igrač... Te sada Ibra. Veliki klub, sa velikom povijescu nema kaj...  Šta reći za klub koje m je safet susic jedna od igrackih legendi, pametnom dosta.

Više naslova pod arapima (4) nego u cijeloj povijesti kluba (2) Klub koji je imao dvije dobre sezone a sve ostale godine postojanja je bio solidan u ionako slaboj ligi. A sada pod arapima igra ligu koja više statistički nije u ligi petice te se muči sa Nicom i Monacom, A i Montpellier im je maznuo titulu sa 10x jeftinijom momčadi u sezoni 11/12. Jako skromno za jedan VELIKI klub... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 19:03 (LeskiRM).
11 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...
el.šef kaže...
x18x05x kaže...

Pa igrao je Maradona za Napoli :D

Ne ozbiljno, u 50 godina kluba, Ronaldinho, George Weah, i Pauleta koji ionako nije nešto poseban igrač... Te sada Ibra. Veliki klub, sa velikom povijescu nema kaj...  Šta reći za klub koje m je safet susic jedna od igrackih legendi, pametnom dosta.

Više naslova pod arapima (4) nego u cijeloj povijesti kluba (2) Klub koji je imao dvije dobre sezone a sve ostale godine postojanja je bio solidan u ionako slaboj ligi. A sada pod arapima igra ligu koja više statistički nije u ligi petice te se muči sa Nicom i Monacom, A i Montpellier im je maznuo titulu sa 10x jeftinijom momčadi u sezoni 11/12. Jako skromno za jedan VELIKI klub... 

A real nije umjetan klub?

16 godina

Večeras dosta jak sastav, nadam se laganoj pobjedi.

13 godina
neaktivan

Izvini, kako real moze bit umjetan klub? jesi ti uopce imalo proucio real, pa cak i barcelonu? Real je poceo kao siromašan klub, i sve sta je stvorio, je stvorio sam, nije dosao nikakav arap sa odriješenom kesom punom novca, tako da vece gluposti od ove nisam vec dugo cuo. Molim vas vi neki kvazi navijaci(neovisno za kog navijate) da se ostavite nogometa i krenete pratit neki drugi sport kad ni neke osnove neznate.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...

Izvini, kako real moze bit umjetan klub? jesi ti uopce imalo proucio real, pa cak i barcelonu? Real je poceo kao siromašan klub, i sve sta je stvorio, je stvorio sam, nije dosao nikakav arap sa odriješenom kesom punom novca, tako da vece gluposti od ove nisam vec dugo cuo. Molim vas vi neki kvazi navijaci(neovisno za kog navijate) da se ostavite nogometa i krenete pratit neki drugi sport kad ni neke osnove neznate.

Ne razumijem.

Znači Francisco Franco nije bio Arap pa onda RM nije umjetan?

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne razumijem.

Znači Francisco Franco nije bio Arap pa onda RM nije umjetan?

Glup pokusaj trolanja :D Mislio sam da si ozbiljan navijac, al izgleda objektivnost i realnost ni tebi nije jaca strana

Origin ID: ReaLazio
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice