Sad gledao City - Chelsea. Posjed lopte više nema nikakvu prednost u ovom današnjem nogometu. City je imao i 70% posjeda. Chelsea 3 kontre i zabiju 3 gola. Tak bi i mi trebali, igrat na kontre bili bi 100% opasniji nego ovo što se sad igra.

Sad gledao City - Chelsea. Posjed lopte više nema nikakvu prednost u ovom današnjem nogometu. City je imao i 70% posjeda. Chelsea 3 kontre i zabiju 3 gola. Tak bi i mi trebali, igrat na kontre bili bi 100% opasniji nego ovo što se sad igra.
Real ako danas pobjedi to ce biti samo zato jer ce nas pojest na sredini terena. Realno di ce tromi Gomes i Rakitic na Modrica,Kovacica,Isca...Trebao je Maestro biti u prvih 11 ali ovaj panj ce ga uvest tek drugo,prelose.
Ne, on neće ubacit Iniestu kad budemo gubili već Dignea,Umtitija,a Paco,Arda i kompanija će čekati iduću tekmu...uglavnom ovo je možda prvi put da prednost dajem Realu,čisto zbog rezultata,iako i njima fali par bitnih igrača mislim da će biti opušteniji večeras što znači opasniji.Ako izgubimo bitku na sredini terena,izgubili smo i utakmicu,a sa onakvim veznim redom,to će se vrlo vjerovatno i dogoditi.Teško će naši trkački parirati Modriću,Kovi,Iscu,brži su od svih naših.Da se mene pita Gomesova zadaća bi bila da se zaljepi na Luku ko muha na go*no i da mu ne da disati,ionako je beskoristan u kreiranju igre i stvaranja šansi.
Optimistican si bome haha
Bome ja nisam nimalo optimističan. Prvi put u mnogo godina mislim da ćemo lagano izgubit. Nadam se da će me demantirati.
moze li mi netko objasniti iz kojeg razloga Arda ne igra, a ovaj tromi/precijenjeni Andre Gomes igra? Taj igrac nema nijednu perfektnu tekmu ove sezone, a igrac poput Arde u danasnjoj utakmici ce trebati jer ce nas s ovom postavom vezni red kostati glave. Busquests/Rakitic nikako nisu na nivo-u ove sezone, ali svejedno su to kvalitetni igraci i dns moraju pokazat inteligenciju i odigrat kvalitetno
ima li tko dobar link za tekmu?
Pod Enriquevim vodstvom smo izgubili nekad naše najjače oružje,SREDINU! Trebalo bi se desiti pravo čudo da danas Gomes-Rakitić-Busquets preuzmu igru Modriću i ekipi,još pogotovo iz razloga što Busquets i Rakitić nisu na nivou ove sezone.Stvarno nisam optimističan,sve osim pobjede je realno veliki neuspjeh,ali i bolje remi nekakav nego poraz sa par golova u mreži.
Dobra.
2-2 završava
ima li ko link sa komentarom raya hudsona?
Mislim da će biti iznenađenje ako Barca dobije.
Imamo najjaču vezu ikad.
Evo uspio sam nac neki balkanski live stream.
Uzivajte!
http://www.sports-x.net/sk1.html
Evo i drugi link na ovom nema stekanja i slika je kvalitetnija
Suki dosta loš zasada
Suki dosta loš zasada
Isto ko i Rakitić, koristan je ko drek u travi.
ako Iniesta ne uđe bit će sranja, Modrić je zasada jedan od najboljih
Modrić je već ne znam koji El Classico zaredom najbolji igrač na terenu
MSN se vidi samo kad igraju obranu.
Modrić najbolji na terenu.Real nešto malo bolji,očekivano jači u sredini,naši dosta nervozni i netočni u dodavanjima u fazi napada.Ali kako sam očekivao ovo još dobro izgleda.
je li ovo najdosadniji clasico zadnjih godina
Ovo su najgori RM i Barca zadnjih godina tako da da, bez Messija ova ekipa je jedva za skupine LP...bar način na koji igraju
Suđenje isto jako loše, ono je trebao biti penal za Barcu jer je lopta promijenila smjer, ali šta je tu je
je li ovo najdosadniji clasico zadnjih godina
Druga najdosadnija utakmica sezone.
s obzirom na postavu i igru još je i OK završilo poluvrijeme.. očekujem g.Andresa pa da malo živne veza
Napokon! :) Sad ubacit Iniestu i napasti ih, pa zabit još koji.
sad uvest Iniestu i zatvorit malo te rupe u sredini
sad uvest Iniestu i zatvorit malo te rupe u sredini
Jel on uopce 100% spreman za igru ili?