FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.703.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
ATJLučko kaže...

U jednoj utakmici se može odlučiti cijelo prvenstvo, pogotovu ako je zadnje kolo, a u igri je bodovna razlika dva boda između prvog i drugog. 

Ali kada sa pobjedom možeš se vratiti na -3, a porazim pasti na -9, ta jedna utakmica može puuuuuno toga odlučiti, ne sve ali puno da. 

Ti mora da si Šerlock. Kako si samo došao do tog zaključka?  

Dobro da još nisi rekao da će pobijediti ona momčad koja da barem jedan gol više od protivnika 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
12 godina
Pero Dinamit kaže...
ATJLučko kaže...

U jednoj utakmici se može odlučiti cijelo prvenstvo, pogotovu ako je zadnje kolo, a u igri je bodovna razlika dva boda između prvog i drugog. 

Ali kada sa pobjedom možeš se vratiti na -3, a porazim pasti na -9, ta jedna utakmica može puuuuuno toga odlučiti, ne sve ali puno da. 

Ti mora da si Šerlock. Kako si samo došao do tog zaključka?  

Dobro da još nisi rekao da će pobijediti ona momčad koja da barem jedan gol više od protivnika 

učio od vlaovića 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možemo mi pričati da Real ima sreće ali oni imaju rezultate,uvjerljivo su prvi na ljestvici,u igri za sve trofeje mada je još početak sezone. Barca s druge strane nit ima sreće,nit igraju dobro,baš je neka čudna atmosfera u klubu, nisam previše optimističan oko El Clasica,šta nam vrijedi ako odigraju odličnu utakmicu i recimo pobjede,a onda već u slijedećem kolu opet kiksaju. Nikad El Clasico nije odlučivao o pobjedniku na kraju sezone tako neće ni ovaj,samo nama ništa drugo ne igra osim pobjede,poraz i -9 su 80% riješena sezona.

Vidjet ćemo kako će to s Iniestom izgledati ali i sami znamo da i snjim u sredini nije uvijek bajno,ostario je i on,šta mu vrijedi i da je u formi kad igra pored panja Gomesa i nikad slabijeg Rakitića. Sve naše nade leže u raspoloženom MSN-u i dobroj obrani,pozitivna stvar je povratak Umtitija.

Kako god bilo nadam se da će se na ljeto opet ići na remont ekipe,počevši od trenera koji više nema šta tražiti u klubu, a onda tu dolaze na red igrači poput Turana,Mathiea,Vidala(ako ne ode na zimu već),ja bih tu slobodno dodao i Paca i Gomesa ako nastave ovakve partije pružati.

Ali uvijek tu i mogućnost da odjednom čudesno proigraju i budu oni pravi,ali kao što rekoh sve mi više smrdi da tu nešto ne valja u međuljudskim odnosima,što igrača,trenera,uprave.Nije ova kriza došla samo tek tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 16:11 (barcafan12).
13 godina
protjeran
Mi smo u krizi od kraja prosle sezone.
11 godina
protjeran
Sigurno.

Džaba i remont ako Rakitic i dalje bude vodio igru skupa sa Busqetsom koji je od 2015. u krizi.
This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Zanimljivo - http://www.24sata.hr/sport/zar-i-ti-sine-cristiano-ronaldo-je-osumnjicen-za-utaju-poreza-501544 

Kako god, bio istinit clanak ili ne tko god ima mozga svjestan je da to u danasnjem svijetu svi rade. Samo neki manje pametni ljudi to spominju, da bi sta? Osporili kvalitetu igraca ili sta vec. Sta mene briga sta radi Messi u privatnom zivotu, utajivao on porez ili ne No1 je. Neki ne vide dalje od svog nosa..

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
Nece se o tome pricati kao i o Messiju.Svi to rade ali ipak kad je
Barca u pitanju onda se to dovodi u novu dimenziju pretjerivanja.
Ipak kad si najbolji na svijetu onda imaš puno hejtera.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...
Nece se o tome pricati kao i o Messiju.Svi to rade ali ipak kad je
Barca u pitanju onda se to dovodi u novu dimenziju pretjerivanja.
Ipak kad si najbolji na svijetu onda imaš puno hejtera.

Tocno tako.

15 godina
el.šef kaže...

Zanimljivo - http://www.24sata.hr/sport/zar-i-ti-sine-cristiano-ronaldo-je-osumnjicen-za-utaju-poreza-501544 

Kako god, bio istinit clanak ili ne tko god ima mozga svjestan je da to u danasnjem svijetu svi rade. Samo neki manje pametni ljudi to spominju, da bi sta? Osporili kvalitetu igraca ili sta vec. Sta mene briga sta radi Messi u privatnom zivotu, utajivao on porez ili ne No1 je. Neki ne vide dalje od svog nosa..

Ja se tebi čudim što si to uopće postao. Mi navijači Barce moramo biti bolji i iznad toga. Tako da ove vijesti nemaju nikakvu svrhu.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina
Prema pisanju brojnih uglednih medija uključujući L'Equipe i El Confidencial, Ronaldo je utajio preko 150 milijuna eura (!!!) poreza.
http://www.elconfidencial.com/deportes/futbol/2016-12-02/football-leaks-cristiano-ronaldo-islas-virgenes_1299055/

Molim kolegu Lučkog da nam malo pobliže analizira ovu situaciju pošto je čovjek inače ekspert što se tiče poreza i voli pisati o toj tematici u ovoj temi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
Prema pisanju brojnih uglednih medija uključujući L'Equipe i El Confidencial, Ronaldo je utajio preko 150 milijuna eura (!!!) poreza.
http://www.elconfidencial.com/deportes/futbol/2016-12-02/football-leaks-cristiano-ronaldo-islas-virgenes_1299055/

Molim kolegu Lučkog da nam malo pobliže analizira ovu situaciju pošto je čovjek inače ekspert što se tiče poreza i voli pisati o toj tematici u ovoj temi.

A zašto bih ja to trebao analizirati?! 

Kao prvo, pališ se na clickbait naslove prije "El Clasicca" očigledno, 

kao drugo, nisam mu ja sugerirao da kopira igrače Barcelone u kaznenim djelima! 

Ako se išta mu dokaže, SRAMOTA ŠLJAM DO NEBA, ali dok se to ne digne na širu razinu i perspektivu, ja mrrtvo hladno na to kažem !!!! 

ATJ Lučko
10 godina
FC Barcelona

Sto ocekujete od sutrasnje utakmice? 

14 godina
el.šef kaže...

Sto ocekujete od sutrasnje utakmice? 

Uglavnom, +9 za Real Madrid !!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

A zašto bih ja to trebao analizirati?! 

Kao prvo, pališ se na clickbait naslove prije "El Clasicca" očigledno, 

kao drugo, nisam mu ja sugerirao da kopira igrače Barcelone u kaznenim djelima! 

Ako se išta mu dokaže, SRAMOTA ŠLJAM DO NEBA, ali dok se to ne digne na širu razinu i perspektivu, ja mrrtvo hladno na to kažem !!!! 

Da, El Confidencial je inače baziran u Madridu tako da je sigurno Barcelona iza svega toga. Vjerojatno Barcelona kontrolira i francuske medije poput L'Equipea 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

S obzirom na formu obje ekipe, očekuje se pobjeda Reala. Realno.

14 godina
FC Barcelona

antimadridista, ako sutra bude +9, nema ništa od tih tvojih novaca 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Očekujem pobjedu Barcelone kao i uvijek kad Barca igra.

Iako tablica govori da su u boljoj formi ništa oni specijalno nisu igrali ove sezone.To će se prije ili kasnije vidjeti.

Nadam se da će Iniesta igrati od prve.

13 godina
FC Barcelona

Imam osjećaj da će nas razvaliti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
protjeran
Da igra Bale rekao bih da će raditi dar-mar našoj obrani.
Ali ovako..

Trebamo im uzeti posjed i ne dopustiti da centriraju sa strane na Ronalda i Benzemu koji svaki clasico zabija.

9 godina
FC Barcelona

Ma Barcelona će pobijediti. 

9 godina
FC Barcelona

Ronaldinho kralj!  Sorry na offtopicu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 0:58 (thekeyofdestiny13).
16 godina
thekeyofdestiny13 kaže...

Ronaldinho kralj!  Sorry na offtopicu.

To ništa nije potvrđeno. To je netko napisao tako bezveze pa svi povjerovali, a i ta glasina ne uključuje samo njega nego i Riquelmea, te još neke igrače u penziji.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanima me kako će se Roberto nositi sa Ronaldom,rekao bih prvi veći test za Sergija ove sezone. Isto tako vrijeme je da Suki razbije mini krizu u koju je upao,već dugo nije zabio ako se ne varam, i na kraju najviše očekujem od Messija,možemo biti ne znam kako loši ali kada je on na nivou,nitko drugi se ne pita ništa.

11 godina
protjeran
Standardna postava igra.Iniesta na klupi :(
17 godina

Gomes igra da....smiješno 

Znači gubimo 80% posjeda na Gomesovoj strani

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 15:11 (Mitch).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad vidim ovog Andre Gomesa u prvoj dođe mi da plačem 

17 godina

Iniesta i Umtiti ulaze kad počnemo gubit 0:2

15 godina

I kad neko počne branit Luča. Vezni red spor kao lokomotiva.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
10 godina
FC Barcelona

Gomes in, sta sta reci?? Vec mi je palo raspolozenje za gledanje..

13 godina
protjeran
Ocemo pobjedu!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice