FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.703.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona

Kakav raspad Barce.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

nije samo enrique kriv, najvecu krivicu snosi uprava.

Uprava je kriva sto enriquea nije potjerala jos prosle godine. Sve ostalo je mislim enriqueova krivica,
on odlucxuje ko ce igrati, on odlucuje koga ce zadrzati, a koga prodati. A ovoliko gresaka i neznanja koliko
on pokazuje je sramota za trenera jednog kluba kao sto je Barca.
Iako ne znam jel uprava Barce ne vidi da enrique ne moze voditi Barcu ili jednostavno ne zele reagirati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 22:06 (danny_2).
13 godina
protjeran
danny_2 kaže...
kexzoR kaže...

nije samo enrique kriv, najvecu krivicu snosi uprava.

Uprava je kriva sto enriquea nije potjerala jos prosle godine. Sve ostalo je mislim enriqueova krivica,
on odlucxuje ko ce igrati, on odlucuje koga ce zadrzati, a koga prodati. A ovoliko gresaka i neznanja koliko
on pokazuje je sramota za trenera jednog kluba kao sto je Barca.

ne vjerujem da enrique vodi pregovore oko dovodjenja alcacera,gomesa i arde.... nije mi jasno kako mozes dati 40mil eura za igraca od 29 godina.....nije arrda los igrac,al vrijedi maksimalno 20 mil eura.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 22:07 (kexzoR).
11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ne vjerujem da enrique vodi pregovore oko dovodjenja alcacera,gomesa i arde.... nije mi jasno kako mozes dati 40mil eura za igraca od 29 godina.....

Vjerojatno ne vodi pregovore, ali mislim da ga se itekako slusa kada je rijec o tome sta im treba i koga dovesti.
Sumnjam da dovode igrace za koje enrique kaze da ne zeli. U svakom slucaju tko god odlucuje oko dovodenja igraca
radi jako los posao. Koliko su novaca dali za turana koji ne igra ni sad, te za Gomesa koji se cini promasaj vec sad.
Iako ajde, on je bar mlad pa nestomozda i bude ipak od njega, ali ipak mislim da Barci ne leze tako tromi i spori veznjaci.
Za tiki taku im treba mobilnost kao sto iniesta i xavi su imali, a ne ovaj gorostas koji ni duel ne moze dobit.

13 godina
protjeran
Mi ove sezone vise nemamo pravo nekoga nazvati lopovom.
12 godina
kexzoR kaže...
Mi od 6.5.2009. vise nemamo pravo nekoga nazvati lopovom.

Ovak je vec bolje.

9 godina
FC Barcelona

Jesmo li mi to imali sreće ??

13 godina
protjeran
Ono kad navijac kluba cija je cijela povijest temeljena na kriminalu govori o lopovluku.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baj baj La Ligo i svi trofeji ove sezone,sa ovakvom igrom i trenerom plasman u LP iduće sezone će biti uspjeh.Bojim se da ćemo doživjeti sudbinu jednog Milana,Man UTD-a,i to tek kad odu Messi i Iniesta.Ovo je stvarno žalosno šta rade od kluba,prvo masno platiti pojačanja koja ni ne igraju,pa prodavati neke talentirane igrače,postavljanje Enriquea za trenera i niz drugih sitnica koje je neshvatljivo da se rade u takvom klubu poput Barce. A ovu očajnu igru sam ionako već spomenuo,nema tu više onog timskog duha,kao da nešto ne valja u svlačionici,ne znam.

13 godina
protjeran
Real je otisao na +6, a trebao je otici na +10 jer smo se provukli protiv valencije, a ove jadnike je sudac ostetio.
15 godina
kexzoR kaže...
Real je otisao na +6, a trebao je otici na +10 jer smo se provukli protiv valencije, a ove jadnike je sudac ostetio.

Nisu oni jadnici već trenutno bolja ekipa.

12 godina
FC Barcelona

Barca ni sama ne zna odakle joj toliko srece da izlaci bodove iz utakmica koje treba izgubit/remizirat.

Veceras je barca sretno osvojila 1 bod a sociedad pokraden za 2

10 godina
FC Barcelona

Daleko je reci da je trofej la lige otisao ovim remijem, znao je biti zaostatak i -12 pa smo se vracali.. I to u kakvom stilu ali sa ovakovom pickastom igrom sigurno necemo daleko. Trebaju se napraviti neke promjene jer ovo nema smisla!! Evo stvarno ne znam sta bi mislio o ovakvom padu igre?? Inesta fali a bez njega u veznom redu igraju 2 panja. A i Enrique forsira ovog Gomesa, ne znam stvarno da li bi bilo pametno u ovom periodu promjeniti trenera ali svakako nakon ove utakmice on mora ici, vrijeme je za promjene.

Barcelona - Mes que un club
15 godina
thekeyofdestiny13 kaže...

Jesmo li mi to imali sreće ??

Ponisten regularan gol iz te akcije 

BE HAPPY 要開心 : )
13 godina
FC Barcelona

Sramota. Treba sve mijenjati od temelja, počevši od uprave.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jednostavno sramota. Sramota od igre, sramota od trenera. Enrique da imalo ima savjesti i morala, sam bi ponudio ostavku prije neg unisti klub jos vise.
Onaj tko god odlucuje koje igrace dovesti, treba ga streljati. Pa ovaj gomes je za tribine, a ne za nogomet. 
Nikad mi se jos nije neki igrac barce ili trener postao ovako mrzak kao enrique. Sramota od covjeka koji ne zna sta radi, a ne zna ni da radi.
I nije ova losa igra od opve sezone, vec se to vuce od prosle sezone, a do sada su neznanje enrique izvlacili i prikrivali igraci koji su ocito individualnim
kvalitetama nesto uspjevali, pogotovo messi. Medutim za dugotrajno to ne funkcionira. Enriquea potjerati sto prije, ne samo iz kluba vec iz grada. 
Jer ne samo da lose vodi i ne zna sto radi, nego on unistava ovu barcu. Ne mogu vjerovati kakvi idioti vode klub, jer vec i ptice na grani znaju
da enrique nema pojma i da ga treba potjerat.

12 godina
FC Barcelona

Nista jos nije rijeseno, barca je i dalje prvi favorit za naslov. Uz toliku kolicinu talenta iz la masije. Svaki cas se ocekuje bljedak nove zvijezde koji im moze osvojit naslov

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 22:54 (LeskiRM).
10 godina
danny_2 kaže...

Jednostavno sramota. Sramota od igre, sramota od trenera. Enrique da imalo ima savjesti i morala, sam bi ponudio ostavku prije neg unisti klub jos vise.
Onaj tko god odlucuje koje igrace dovesti, treba ga streljati. Pa ovaj gomes je za tribine, a ne za nogomet. 
Nikad mi se jos nije neki igrac barce ili trener postao ovako mrzak kao enrique. Sramota od covjeka koji ne zna sta radi, a ne zna ni da radi.
I nije ova losa igra od opve sezone, vec se to vuce od prosle sezone, a do sada su neznanje enrique izvlacili i prikrivali igraci koji su ocito individualnim
kvalitetama nesto uspjevali, pogotovo messi. Medutim za dugotrajno to ne funkcionira. Enriquea potjerati sto prije, ne samo iz kluba vec iz grada. 
Jer ne samo da lose vodi i ne zna sto radi, nego on unistava ovu barcu. Ne mogu vjerovati kakvi idioti vode klub, jer vec i ptice na grani znaju
da enrique nema pojma i da ga treba potjerat.

Treba ga promjeniti, kako mu tako veliki klub dopusta povlastice? Nije ovo prvi put da je kiksao. ALI koga dovesti to me najvise muci. Ja mislim da je njemu el clasico zadnja sansa a i tesko je dovest novog trenera i u vatru odmah sa Realom.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Strani mediji prenose da bi Marijan Vlak trebao preuzeti Barcu... Sad i 24 sata pišu nešto o tome...

11 godina
protjeran

Kakva smijena o čemu pričate do kraja sezone.

Na kraju sezone se mrtvi broje.Mislite da će Barca koja još ima šanse za sve trofeje usred sezone odje*ati trenera i dovesti nekog ne dokazanog panja.

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Nije to više ona Barca koja melje suparnike, sada sami sebe pobjede.

17 godina
barcafan12 kaže...

Ovo je bilo bolno za gledati. Ne pamtim kad su ovako loše odigrali jedno poluvrijeme

Da te podsjetim, prvo poluvrijeme protiv Seville. Također su vas nadigrali skroz, ali Socidedad je za razliku od Seville to nastavio i u drugom poluvremenu.

Fortune favours the brave
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Na kraju sezone se mrtvi broje.Mislite da će Barca koja još ima šanse za sve trofeje usred sezone odje*ati trenera i dovesti nekog ne dokazanog panja.

Pa ovaj zamjenik da preuzme Barcu bio bi pozitivan šok za igrače, ono što nam treba još jučer.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pa realno, da. Druze, nije ovo prvi kiks a nije ni zadnji. Meni osobno ne bi bilo drago da ga sada otpuste ali to je svakako moguce i mozete se pripremit na to. Meni je Erique dobar ali na kraju sezone jednostavno mu se treba zahvaliti za sve i pozdraviti se, ako se to ne dogodi mozda cak i prije. 

11 godina
neaktivan
Zidane je bio veći igrač od Enriquea, veći je trener i vjerojatno ima veću i onu stvar od Enriquea, a cojones pogotovo. Luis Enrique je toliko loš, da s nama igra Football manager, završio bi uvjerljivo zadnji, unatoč tome što bi njemu u igrici Paco bio stroj 😄.
I sa ovakvim igračima kakve imamo, to može i mora bolje.
Ali prihvatite realnost, da ove sezone možda i 'zabljesnu' koju utakmicu, ali na neke duge i teže staze nema tu 'kruha'.
Kako reče moj father, danas, ne da je bod ko kuća, nego bod ko Trump tower! 😂😂😂
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se mene pita maknuo bih Enriquea istog trenutka,a na njegovo mjesto postavio Unzuea ili kako se već zove pomoćnik njegov.Taj neka bude do kraja sezone,ništa lošiji neće bit od ovog,a ko zna možda se potrefi pa bude slučaj Di Matteo i Chelsea.Onda na ljeto potražiti nekog pravog,iskusnog trenera koji ima autoritet,a ponajviše znanje.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo moje viđenje ove situacije...

Desna strana na kojoj igra Sergi Roberto jednostavno ne postoji jer on nije bek i nikad neće biti , a Messi ne igra desno krilo nego igra iz Suareza tako da nam je ta strana otvorena cijelu utakmiu protiv svake ekipe koju igramo.

Obrana sa Piqueom i Mascheranom je na udaru cijelo vrijeme jer vezna linija ne postoji.

Naša vezna linija prije par godina je bila toliko dominatna da to tek sada shvaćamo.

Rakitič pod broj jedan nema nijedan kvalitet da igra u Barci niti odgovara svojim stilom i fizičkim predipozicijama.

Spor je ko blato, nijednu utakmicu odkad je došao u Barcu nije odigrao od početka do kraja što nešto govori.A o njegovoj pokretnosti ne treba govoriti.

Isti se odnosi na Gomesa koji je totalni škart.

Busqets toliko griješi u predaji lopti da je to nenormalno.A kad je skupa u sredini sa 2 spora igrača to još gore izgleda.

Glavni problem ove Barce je nedostatak kvalitete na klupi i slaba transfer politika.

Kupljen je Paco koji je klasična nekakva devetka koja uopće ne sudjeluje u igri, nego samo posprema odbijance.A bome ni to ne može jer sve živo promašuje.

Aleix Vidal nije vrijedan spomena jer je on od prve utakmice bio defanzivno izgubljen.

Gomesa neću komentirati.

Digne je igrač za talijansku ligu koji je dobar defanzivno a naprijed igra bezglavo.

Umititi je odličan ali očito ne može odigrati 3 utakmice u kontinuitetu jer se stalno ozljeđuje.

Umjesto da su u sredinu doveli jednog Coutinha,Verrattia ili nekog trećeg koji odgovara Barcinom stilu po tehnici i fizičkim predizpozicijama oni su kupili totalnu suprotnost.

I to je razlog zašto Barca gubi utakmice a to je jer je pala u sredini terena.Svaka ekipa koja je igrala presing na svom terenu od Celte,Seville i Sociedada uzela je bodove ili je trebala uzeti bodove.

Barca bez sredine je prosječan ekipa.Tako su navikli igrati zadnjih 15 godina i to je tako.Ne može se preko noći to promjeniti.Sredina terena je navažniji dio i to je zakon koji će vrijediti do kraja ovog nogometa.

Još smo u igri jer ako uzmemo 3 boda protiv Reala na domaćem terenu ostajemo na -3 a to je nikakva prednost jer Real mora igrati protiv Celte,Valencije,Seville i Bilbaoa u gostima.

A kad smo već kod Reala nisu oni ništa bolji od nas nego imaju širu klupu i to dolazi do izražaja.

Ništa nadajmo se da će Enrique promejniti neke stvari i da se Iniesta neće ovako ozljeđivati.Inače nam se crno piše.

A za kraj bi rekao ovo.Ako Barca ne osovji nijedan veliki trofej ove godine,Enrique kupi prnje a sa njim ide i jedan od velikog trojca MSN.

Jednostavno ići će se na rekonstrukciju momčadi gdje će biti doveden Coutinho/Verratti ili netko drugi u sredini terena.

A vidimo da po Španjolskoj ligi ima toliko dobrih igrača da je to strava.

Propustili smo Nolita,Gamiera,Velu prije par godina Cazorlu,Silvu i tako dalje...

12 godina
FC Barcelona

alba ima 3 ozljede, majstor enrique jucer napravio jednu zamjenu

ante čačiću jesi li to ti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 15:43 (Del_Boy97).
11 godina
protjeran
Alba je ionako nikakav neće se osjetiti njegovo ne igranje barem u obrani.
A u napadu je igrač manje sa svojim ubačajima.
12 godina
FC Barcelona

pa i ne bi se složio, el classico je nešto skroz drukčije od ostatka lige, tada se sva forma zaboravlja, svi igraju svoj maksimum i favorita nema

sjetite se samo u kakvom smo naletu mi bili do classica prosle godine na nou campu pa nas je docekao hladan tuš i pad forme te skoro izgubljeno prvenstvo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice