FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.703.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
A kog dovesti...užas.

Najizgledniji profesionalni trener na tržištu na ljeto će bit Mourinho...nema šanse da on dođe.

Dakle LVG eventualno...katastrofa
13 godina
protjeran
Ja bih volio Marcela bielsu.
10 godina
FC Barcelona

Hahaha kad god Barcelona izgubi svi zele novog trenera umjesto da shvatite da nam je sredina gora od Dinamove. Opcenito Enrique ima svojih mana ali je dobar za Barcelonu i kao sto je netko gore rekao ako nastavi s ovakvim rezultatima i jos izgubi u el clasicu onda moze ici ali ja ga trenutno ne bi pustio.

Barcelona - Mes que un club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas je Kameni imao svoj dan i svaka mu čast. S druge strane Barca najslabija u posljednjih par sezona,ovo je totalno jadno i bezidejno. Enriqueova zadnja sezona u to sam siguran,pogotovo ako još ništa ne osvoji na kraju,lik nije kalibar za Barcu tko god tvrdi drugačije je slijep. Žalosno je da mi platimo igrača napadača 35 milijuna eura i taj nije sposoban ama baš ništa napraviti u ovih par utakmica šta je igrao.Pique koji koliko god da je danas zasmetao par puta u napadu svejedno ima bolje kretnje i nos za gol od onog pacijenta Alcacera,Gomesa neću nešto previše komentirati jer je kao počeo nešto bolje igrati ali je i dalje to jako slabo za igrača od 45 milijuna.

Ovo je bila još jedna od prilika da možda izbijemo i na vrh ljestvice ako Real danas kiksa.

Ljudi moji ja mislim da je ova Barcelona samo slika onog što nas čeka u budućnosti kad se Messi umirovi,jedini igrač koji je sposoban izvući Barcu iz najvećih go*ana i to je uradio X puta,koliko god gotivim Neymara on nikad neće biti taj nivo,ni približno,tako da se samo možemo moliti Bogu da Messija zdravlje posluži još dugo jer kad on ode otići će i dugogodišnja dominacije Barce.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 18:36 (barcafan12).
11 godina
protjeran
Tako je.

Barca nikad nije znala kupovati ni trenere ni igrače.
Sad se vidi kad nema 2 standardna igrača da ne mogu pobjediti nikog.

Umjesto da su dali novce za Coutinha za kojeg govorim ima 2 sezone oni su doveli Gomesa.
Onda,Digne ugra bez glave,Paco ne može na cageball igrati.

Promašeni transferi a to se najbolje vidi iz sljedećeg.
This time next year we'll be millionaires
15 godina

real ubio Atl.Madrid, kako smo se samo danas sjebali.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
12 godina
Pa normalno da ne znaju kad oni imaju La masiju, novi Messi samo sto nije.
11 godina
protjeran
Dječak napusti temu.

Umjesto da kući uzmemo 9 bodova protiv Alavesa,Malage i Atletica koji nije prošao centar mi uzmemo 2.

Toliko o tome.
Šteta svake godine sami sebi kompliciramo a Realova pobjeda od 3-0 neznam što da kažem.

Najstetniji gol u povijesti iz slobodnjaka,zatim penal koji je maksimalno isforsiran i na kraju fenomenalno primanje i akcija Balea.

Sve su zabili imali sreće a mi ostali na -4.

Inače Real je imao najlakši raspored.
Ne pobjedimo li u subotu mrtvog Sociedada...
12 godina
Pa to je cinjenica. Cuvena la masija ce vec nesto izbacit. A "djecak" necu komentirat, ipak dolazi od ultrasa barcelone koji je svaki vikend na tekmi i za klub govori "mi" takoder je veliki nogometni strucnjak i sudacki ekspert.
11 godina
protjeran

Najveći stručnjak na ovom forumu sam ja buduči da sam igrao nogomet duže nego što ste vi u školu išli.

A samim time bolje razumijem nogomet i stvari koje se dešavaju na terenu.

A o La Masiji mi govorimo odavno da nijednog dobrog igrača nije izbacila,a očito vi Realovci imate nerješenih problema i strahova od te škole koja vam je nanijela velike poraze.

11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Najveći stručnjak na ovom forumu sam ja buduči da sam igrao nogomet duže nego što ste vi u školu išli.

A samim time bolje razumijem nogomet i stvari koje se dešavaju na terenu.

A o La Masiji mi govorimo odavno da nijednog dobrog igrača nije izbacila,a očito vi Realovci imate nerješenih problema i strahova od te škole koja vam je nanijela velike poraze.

igrao si da di u donjoj pripizdini na klupi,ajde ne kakaj...

12 godina
Moguće da i jesi nogometni stručnjak, sudeći prema razini pismenosti. Poznato je da nogometaši baš i nisu neki intelektualci.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad nemaš nikakvih argumenata počni se obazirati na pogreške pri pisanju.Bravo.

Igrao sam u omladinskim kategorijama kluba iz 1.HNL.

12 godina
Pa to je činjenica.
Vratimo se nazad na temu Barcelone.

Izniknuti će već jedan dijamant poput Krkića ili Tella koji će nasljediti Messija. Bila bi prava šteta da Barca padne u mediokritet u kojem su bili do prije Ronaldinha i Messija.
17 godina
Ronaldo ubrao Ballon d Or predstavom
11 godina
protjeran

Kad real osvoji ligu prvaka sa 7 igrača iz domaće momčadi koji su prvom i udarnom sastavu svaku utakmicu,sa onakvim stilom i dominacijom onda možete početi prozivati La Masiju jer je ta škola izbacila najboljeg igrača ikada.

A kad smo kod toga već, Real je klub koji nikada osim Casilasa nije stvorio nijednu legendu već je to legija stranaca kroz cijelu povijest bila.

Postavljeni su temelji da Barca ostane TOP klub do kraja svijeta.

Jednostavno Barca je među TOP 3 kluba na svijetu po profitu a u svim segemntima prestiže Real.

Ako La Masia bude nastavila sa neuspijehom uvijek možemo kupiti igrača poput Suareza ili Neymara kojui će u bilo koje doba noći potpisati prije za Barcu nego za Real.

Jer ipak ono što Barca predstavlja u ovom trenutku je za koplje iznad svih klubova.

12 godina
Morat cu cesce posjecivat ovu temu da citam bajke koje ti pises. Uljepsao si mi ionako prekrasnu vecer.
11 godina
protjeran

Ne trebaš vjerovati u bajke evo ti malo pa gledaj.

Da je Puyol bio zdrav bilo bi 8 igrača u prvoj momčadi ovako je bilo samo 7.

http://media.gettyimages.com/photos/the-barcelona-team-group-before-the-start-of-the-uefa-champions-fc-picture-id115006902

Dresovi

http://www.totalsportek.com/football/clubs-with-most-shirt-sales/

12 godina
neaktivan

daj promini profilnu prvo si mi gadia housea a sad mi gadiš mcgregora i nećete ništa osvojit ove godine da ti odma kažem da slučajno ne pomisliš da imate neke nade

15 godina
Vladitor kaže...

daj promini profilnu prvo si mi gadia housea a sad mi gadiš mcgregora i nećete ništa osvojit ove godine da ti odma kažem da slučajno ne pomisliš da imate neke nade

Daa, baš će tako biti. Hmm, not!

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
10 godina
Vladitor kaže...

Upravo si pokazao da ti je IQ na razini sobne temerature. A to da Barcelona nece nista osvojiti, o tome bi se dalo. Jos je prerano pricati o tome ali vidim ti si vidovit. Ipak ne iskljucuj mogucnost da Real zavrsi ispod Barcelone kao i svake godine do sad, ovo je tek pocelo. :) 

Barcelona - Mes que un club
12 godina
FC Barcelona

Vladitor izgmizao iz rupe nakon vise od pola godine

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ronaldo ubrao Ballon d Or predstavom

Da odbijancem iz očajno izvođenog slobodnjaka, glumom za penal i tap-in.

Stvarno najbolji. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 11:01 (el pistlero123).
17 godina

heh stari...ali sad ce on bit heroj u novinama...hattrick s penalom...razbio Atletico...Real dominira...

A tko glasa za Ballon D Or? Novinari, izbornici...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 11:03 (Mitch).
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

heh stari...ali sad ce on bit heroj u novinama...hattrick s penalom...razbio Atletico...Real dominira...

A tko glasa za Ballon D Or? Novinari, izbornici...

pa to si upravu

a za Ballon dor mislim da novinari glasaju, a novinari vole cuclat portugalskoj tetkici

11 godina
protjeran
Tako je.

Ja neznam što da kažem osim da je Real bio bolji jučer a Atletico pokazao zašto zaostaje toliko bodova.

Ali opet moram reći da je Zidane i Real kao slon na vrhu stabla.
Nitko ne zna kako su došli gore ali će sigurno pasti.

Imaju jednu nevjerovatnu količinu sreće koja ih prati i tu će doći kraj kad se najmanje budu nadali.
Onakav sretan gol i očajnički penal odavno nisam vidio.

Ali eto nek im bude još neko vrijeme ipak im je ovo prva jača utakmica ove sezone.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

golovi koje postiže barca vrijede više od golova koje postižu ostali klubovi? vama to nosi 4 boda za pobjedu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 11:22 (gamer_101).
17 godina
FC Barcelona

Pa Realova sezona ce bit ista kao Enriqueova prva

11 godina
protjeran
Ne.Stvarno ste zadrti i ne razumijete ništa .

Imaju sreće i to je to.
Provukli su se dosta puta ove sezone bez ikakve igre.I mi smo igrali nikako ali nismo imali sreće.
Primjer su utakmice protiv Alavesa koji zabije 2 gola iz 3 prelaska centra.
Celta dala 4 od toga 3 greške naše obrane,jučee Malaga koja je igrala sramotno.
A ni Atletico nije ništa pokazao da se Mascherano nije poskliznio.

Jedina prednost Reala je u tome što imaju širu klupu i imaju dostojne zamjene.Ništa drugo.

Ako Iniesta bude spreman za Clasico uzimamo 3 boda ako ne ništa od toga.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slijedeće dvije utakmice će dosta toga pokazati(Sociedad i Real),tu treba uzeti svih 6 bodova bez obzira na sve.Real već sad imamo solidnu prednost, i svaki naš kiks će nas značajno udaljiti od titule. Inače ovo je najgori start Barce od sezone 2007/8 i Rijkarda tako da i to dosta toga govori.Enriquea poterati na kraju sezone,predugo se on krpa na konto uspjeha igrača.S njim treba otići nekoliko pojedinaca koji isto više nemaju šta tražit u klubu(Mathieu,Arda),a za Paca i Gomesa ćemo vidjeti na kraju sezone šta su napravili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice