Igra Ter Stegen..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Bome ovaj Gomes za sad najslabije pojačanje sigurno,puno grešaka,malo toga daje ekipi,ne znam kako će se razvijati ali za sad ne ulijeva povjerenje.Napad solidan,malo Neymar i Messi previše kompliciraju,ali sva sreća pa je nešto i ušlo.Ipak nadam se konkretnijoj i bržoj igri u 2.pol i još ponekom golu, a nadam se da nećemo primiti.
Gomes odkad gledam ništa skrivio niti toliko loše napravio kao što se priča.Ništa puno lošije od Rakete i Busqetsa.
Čini se da će Umtiti igrati utakmice Lige Prvaka?
This time next year we'll be millionaires
Gledam ovu utakmicu i sad mi baš žao sto su onako jadno izgubili bodove protiv Alavesa.
Gle šta radi prvi sastav, trpanje do bola. A Alaves ništa nije bolji od ovog Celtica.
7-0, nemojte više gaziti Celtic i ovo je dosta. Jao za Celtic.
Kao što sam i priželjkivao,puno ozbiljnije u drugom poluvremenu,išlo se na jednostavnost, a to je donijelo još 5 golova u mreži Celtica,više mi je drago što nismo primili ni jedan,treba malo nabiti samopouzdanje u obrani.Što se tiče Gomesa,puno bolje 2.poluvrijeme,bio je nešto konkretniji,dosta je još sramežljiv s loptom u nogama ali u par navrata kad je povuče vidi se da ima nešto,mada je to još daleko od zadovoljavajućeg,barem po mojim kriterijima.
Neymar kao Messi,podijelio 4 vrhunske asistencije,zabio prelijep pogodak,točno se primjeti da s Messijem i Suarezom u igri je puno ozbiljniji.Uglavnom jako lijepa utakmica za gledati,kad vidim kako igraju mogu samo žaliti za ona 3 boda protiv Alavesa,ali šta je tu je,samo jako u nastavku.
Ja sam vam pricao za Gomesa..covjek je bio bar meni jako los na EP...protiv slabih repki u grupi solidan, ostalo koma. Ista stvar u Primeri...pa bio je dio najgore momcadi 2015/16.
Nema mi nekog smisla to dovodenje, bacanje 35 mil € i prakticki ismijavanje Rafinhe u facu koji je bolji igrac.
Ima li negdje video sažetka, ali da je dobra slika? Ovo sve na jutjubu što vidim je kao snimano Nokiom 3310.
Ima li negdje video sažetka, ali da je dobra slika? Ovo sve na jutjubu što vidim je kao snimano Nokiom 3310.
https://www.reddit.com/r/footballhighlights Sažeci svih utakmica.
Gle šta radi prvi sastav, trpanje do bola. A Alaves ništa nije bolji od ovog Celtica.
Alaves ni ne zaslužuje da protiv njega izađe najjača momčad, ali zaslužuje da izađe motivirana momčad, mi nismo bili motivirani u toj utakmici i zato je rezultat bio kakav je bio
Kod ove momčadi nikad nije bila upitna motivacija. Zato i osvajaju tolike trofeje iz godine u godinu. Npr. Cruyffov dream team iz 90-ih je bio genijalna momčad ali su se zasitili trofeja nakon par godina i sve se raspalo. A ovi haraju skoro već jedno desetljeće i nikad motivacija nije bila upitna, dapače, to je jedna od glavnih odlika ove ekipe.
Barcini navijači su previše razmaženi, budimo realni. Morate shvatiti da su igrači ljudi od krvi i mesa. Nije bitno ni koliko zarađuju ni koliko su poznati. Na kraju svega toga i oni su samo ljudi i dogodi se loš dan. Najgore mi je vidjeti komentare tipa "kako mogu ovako odigrati, ja da zarađujem toliko gazio bi po terenu" itd. Novac još nikoga nije pretvorio u robota i postoje fizički limiti. Kad se dogodi umor, najčešće slijedi i onaj psihički umor pa reagiraš sporije itd. To valjda svatko tko se bavio sportom bar rekreacijski može razumjeti.
Mi bi najviše voljeli da završimo ligu sa 38-0-0 i osvajamo trostruke krune svake godine. Ne ide to baš tako. Najveća "greška" ove Barcine generacije je to što su vlastite navijače previše razmazili. Pa im se spominju familije, režu plaće i što sve ne nakon jednog poraza...
Kod ove momčadi nikad nije bila upitna motivacija. Zato i osvajaju tolike trofeje iz godine u godinu. Npr. Cruyffov dream team iz 90-ih je bio genijalna momčad ali su se zasitili trofeja nakon par godina i sve se raspalo. A ovi haraju skoro već jedno desetljeće i nikad motivacija nije bila upitna, dapače, to je jedna od glavnih odlika ove ekipe.
Barcini navijači su previše razmaženi, budimo realni. Morate shvatiti da su igrači ljudi od krvi i mesa. Nije bitno ni koliko zarađuju ni koliko su poznati. Na kraju svega toga i oni su samo ljudi i dogodi se loš dan. Najgore mi je vidjeti komentare tipa "kako mogu ovako odigrati, ja da zarađujem toliko gazio bi po terenu" itd. Novac još nikoga nije pretvorio u robota i postoje fizički limiti. Kad se dogodi umor, najčešće slijedi i onaj psihički umor pa reagiraš sporije itd. To valjda svatko tko se bavio sportom bar rekreacijski može razumjeti.
Mi bi najviše voljeli da završimo ligu sa 38-0-0 i osvajamo trostruke krune svake godine. Ne ide to baš tako. Najveća "greška" ove Barcine generacije je to što su vlastite navijače previše razmazili. Pa im se spominju familije, režu plaće i što sve ne nakon jednog poraza...
U nekim stvarima si u pravu, ali u nekima bas i nisi. Primjer, ne znam bas da im se spominju familije i rezu place
nakon jednog poraza il koje lose utakmice. Ali kada se zareda kao prosle sezone da imaju rupu cijeli mjesec
i da onda prokockaju umalo prvenstvo nakon onako velike prednosti, pa ispadnu iz lige prvaka na onaki nacin, onda je to vec nesto drugo.
Naravno da nitko ne moze pobjedivati stalno i da se losi dani dogadaju i slicno. Ali odlika velikih momcadi je upravo to
da pobjede i kada su losi. Uzmi primjer reala, koliko god nama bilo mrsko 2 puta su u finalima pobjedili atletiko iako su mozda bili
losijij ili imali srece i slicno. Nebitno, al ono sto je bitno da su pobjedili. Mi 2 puta od atletika ispadamo u ligi prvaka iako smo bolja
momcad, ali smo lose odigrali ili je njihov trener bio takticki mudriji.
Cinjenica je da neke stvari ovise i o igracima, a neke o trenerima. Kad imas ekipu kao sto je ima Barca onda imperativ uvijek moraa biti
trofeji i pobjede. Naravno da nekada jednostavno ne ide tak.
A onda u to sve uracunaj enriqueove greske, umor igraca, jer nema prave rotacije i ostale stvari.
Ali u zivotu, pa tako i sportu uvijek je kada si dobar hvale te, kada si los kritiziraju te i to ce uvjek tako i biti.
Naravno ne treba kritizirati sve lose partije, jer kao sto kazes niko nije robot, ali kad se neke stvari ponavljaju onda je kritika ono sto dolazi.
Kako god bilo i kod hvaljenja i kritiziranja navijaci, fanovi uvijek podrzajavju svoj klub. Zato i imaju pravo na kritike, ljutnje i slicno.
A i cinjenica je da su igraci toliko placeni da moraju i sami shvatiti da se od njih ocekuje puno. Mogu biti sretni sto kada igraju lose sve sto dobiju negativno
su kritike, nisam jos vidio da su dobili novcane kazne za losu igru, promasaje i slicno. heh
Inače, Realova djeca mogu normalno igrati dok traje zabrana dok su u Barceloni morali čekati da napune 18 godina ili da kazna FIFA-e prođe. Moraju oni biti privilegirani da ga j*beš...
Inače, Realova djeca mogu normalno igrati dok traje zabrana dok su u Barceloni morali čekati da napune 18 godina ili da kazna FIFA-e prođe. Moraju oni biti privilegirani da ga j*beš...
Objasni ti to u drugoj temi.
To da se njima poklanjaju trofeji i ostalo smo znali...Ali da baš u svakom smislu oraju biti privilegirani je toliko jadno i gnusno.
A ne treba govoriti o tome kako su zataškali slučaj kad je Real dao naređenje da se sudi u korist njih u El Clasicu...Onda to da su kupili Balea sa novcima koji nisu njihovi...Zatim ova kazna...
A o suđenju smo sve vidili...Sudac produžio 5 minuta protiv Sportinga a zna se da po pravilu ne smije više od 4 minute jedino u slučaju prekida utakmice.
Uz to isključili trenera Sportinga koji se žalio na suđenje...Toliko o tome a sezona je tek počela.
greška 
Da, evo i postave:
Samo bi Roberta umjesto Rafinhe pošto je on kao wing back sada, to bi više pasalo Vidalu ili Robertu al aj, vidjet ćemo.
[LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN]
Ter Stegen
Piqué
Rakitic
Iniesta
Suárez
Messi
Neymar Jr
Rafinha
Mascherano
Jordi Alba
Umtiti
najnesebičniji trio ikada 
Dosta solidno ovo zgleda, prema naprijed je odlično, iza imamo malih problema ali ništa opasno, MSN opet radi čuda, milina za gledati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!